Systémové řešení – Motivace a vzdělávání pedagogů aktivita Společně na trhu práce CZ.02.3.68/0.0/0.0/16_034/0008368.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Konference „Inovace a technologický transfer – výzva a příležitost pro Ústecký kraj“ 20. května května 2014, Ústí nad Labem
Advertisements

POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky IQ INDUSTRY Výsledky plnění klíčových aktivit projektu.
PROJEKT „Okna technickým oborům dokořán“ registrační číslo: CZ.1.07/1.1.36/ Projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím.
2. WORSKHOP „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Karlovy Vary TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly II. CZ.1.07/1.1.32/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
Proškolení studentů k projektu Inovace a podpora praxí VŠPJ
6. Projekttreffen 13. Oktober 2014 Prag (CZ) „Fachzentrum für angewandte Simulation und Visualisierung“ – „Specializované centrum pro aplikovanou simulaci.
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
Představení klubu manažerů
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
PODPORA TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Rozvoj technického vzdělávání Strategie a hlavní cíle týmu 81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Brno, 4. dubna 2013 Předkládá: Řídící tým.
Kampaň Sdružení AP pro podporu technického vzdělávání Průhonice, 10. prosince 2008 SDRUŽENÍ AUTOMOBILOVÉHO PRŮMYSLU / AUTOMOTIVE INDUSTRY ASSOCIATION.
Partner projektu: podnikatelská samospráva, reprezentant podnikatelů.
TechIN Propojení studia a praxe. Informace o projektu Název operačního programu: OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zahájení projektu: Ukončení.
Aktivity Sdružení automobilového průmyslu v oblasti vzdělávání Předkladatel: Jiří Černý, viceprezident TPCA Czech a viceprezident AutoSAP 75. zasedání.
”Národní tým expertů ” Dům zahraniční spolupráce Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Ústecký kraj, člen evropské sítě chemických regionů Ing. Petr Fiala, Zastupitel Ústeckého kraje, předseda finančního výboru Mezinárodní rok chemie 2011.
Anotace: ČR – Ústecký kraj Vzdělávací oblast: Zeměpis 8. ročník Autor: Mgr. Kosík Lukáš Jazyk: český Očekávaný výstup: Žák vyhledá a zapíše do pracovního.
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ PRO PRAXI … PRAXE PRO VZDĚLÁVÁNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY Vladimír.
Okresní hospodářská komora v Chomutově Podnikatelské fórum Rok 2015 – renesance technického vzdělávání 14. –
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ Realizace : – Všechno v mém životě.
1 © AGIT AB Zkušenosti se vzděláváním manažerů ve zdravotnictví financovaným z ESF Vliv manažerského vzdělávání na změnu řízení při transformaci nemocnic.
Konkurenceschopnost chemického průmyslu ČR Praha, 6. května 2010 © 2010 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
PRACOVNÍ SKUPINA VZDĚLÁVÁNÍ A ZAMĚSTNANOST 11. září 2015.
„Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“ CZ.1.07/1.1.00/ Projekt: „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“
Projekt: Praktický průvodce ekonomikou aneb My se trhu nebojíme! Reg. č.: CZ.1.07/1.1.34/ Průmyslové zóny v Ústecké kraji a jejich dopady na regionální.
CZ / /0213 Praxe v technických oborech - součást výuky Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně 4800, příspěvková organizace.
Představujeme Vám projekt TechIN - Propojení studia a praxe, TEMPO TRAINING & CONSULTING s.r.o. Okresní hospodářskou komorou Karviná. který realizuje společnost.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í.
Škola jako poskytovatel DV Seminář propojování počátečního a dalšího vzdělávání v ČR 24. března 2011 Ústí nad Labem.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Workshop s řediteli a zástupci škol 27. května
Spolupráce středních škol a firem v Pardubickém kraji Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání.
1 PODPORA DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ v Ústeckém kraji Most Role a zapojení sociálních partnerů do tvorby programů DV.
Pracovní setkání v rámci připravovaného IPo s názvem „Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji“ 1.
Program podpory mladých lidí na trhu práce v regionu Děčínska a Šluknovského výběžku - CESTA Ing. Dagmar Prošková.
TRANSFER Výzva 03_15_116 Ústí nad Labem,
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
„Okna technickým oborům dokořán“
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Regionální projekty krajské pobočky ÚP ČR v Ústí nad Labem
NÁZEV PROJEKTU: Podpora počátečního vzdělávání zdravotnických oborů, jejich propagace ve vzdělávacím centru pro komunitní práci a rozvoj klíčových kompetencí žáků 
Budoucnost odborného školství
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
PAKT ZAMĚSTNANOSTI LIBERECKÉHO KRAJE
Konference „Krajský akční plán vzdělávání v Ústeckém kraji 1“
Podpora polytechnického vzdělávání v rámci projektu NAKAP LK I
Závěrečná konference projektu
CENTRUM UZNÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE __________________________________________ Olomouc, Rooseveltova 79 Česká republika.
Krajský metodický kabinet ELEKTROTECHNIKY
Setkání kariérových poradců Louny –
Výroční zpráva o stavu podnikání v Ústeckém kraji za rok 2017
Krajský akční plán vzdělávání 1 ÚK
Modernizace odborného vzdělávání OLOMOUC - pondělí 14. května 2018
NOVÉ FORMY VÝUKY VE ŠKOLÁCH JMK
Setkání kariérových poradců
Setkání kariérových poradců Chomutov –
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Informace o projektu IKAP
Kariérové poradenství a podnikavost
Setkání kariérových poradců Teplice –
data aktuální ke dni Bc. Petra Razáková
Setkání kariérových poradců oblasti LOUNY, MOST a CHOMUTOV
Trh a jeho fungování, zaměstnání, podnikání 1 – Trh
Systémové řešení – Motivace a vzdělávání pedagogů aktivita Společně na trhu práce CZ /0.0/0.0/16_034/
Transkript prezentace:

Systémové řešení – Motivace a vzdělávání pedagogů aktivita Společně na trhu práce CZ.02.3.68/0.0/0.0/16_034/0008368

Informace o projektu Ve spolupráci se 7 okresními hospodářskými komorami v regionu mapování podnikatelského prostředí Ústeckého kraje Zjištění aktuálních potřeb a zkušeností firem se spoluprací se středními školami v Ústeckém kraji Na základě řízených rozhovorů doporučení konkrétních škol ke spolupráci Uzavření minimálně 35 smluv o spolupráci mezi střední školou a firmou

Nejčastěji poptávané střední školy Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola strojní, stavební a dopravní, Děčín, příspěvková organizace Střední škola technická, gastronomická a automobilní, Chomutov, příspěvková organizace Střední odborná škola technická a zahradnická, Lovosice, příspěvková organizace Obchodní akademie a Střední odborná škola generála Františka Fajtla, Louny, příspěvková organizace Střední škola technická, Most, příspěvková organizace

Střední škola stavební a strojní, Teplice, příspěvková organizace Střední průmyslová škola stavební a Střední odborná škola stavební a technická, Ústí nad Labem, příspěvková organizace Střední průmyslová škola, Ústí nad Labem, Resslova 5, příspěvková organizace

Vytvoření databáze pro efektivní spolupráci škol a firem v regionu VÝSTUPY projektu: Vytvoření databáze pro efektivní spolupráci škol a firem v regionu Mapový podklad Seznam škol včetně oborů V případě zájmu může být firma začleněna do databáze (dočasně, trvale) Informace o podnikatelských subjektech, středních školách, absolventech, možné uplatnění, atd. Databáze spolupráce na stránkách www.rskuk.cz od první poloviny roku 2019, aktuálně se do databáze nahrávají data, zapracovány filtry umožňující vyhledat konkrétní obor spolupráce.

VÝSTUPY projektu Administrativní podpora spolupráce - dostupné na úložišti ÚK Legislativní rámec Vzorové dokumenty Zprostředkování kontaktů na vybrané školy Přehled možných forem spolupráce Praxe Brigády Dny otevřených dveří Spolupráce s kariérními poradci ve školách Účast na přípravě ŠVP, účast firmy při závěrečných zkouškách

Závěr V případě zájmu Vám rádi poskytneme další informace Ing. Jana Šubrtová Krajský metodik spolupráce IKAP Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48 400 02 Ústí nad Labem jasubrtova@gmail.com tel. +420604721950