Apoštol Petr.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VÍME, KDE DUCH HOSPODINA SÍDLÍ, KDE VANE BOŽÍ DUCH, TAM SVOBODA NÁS ZAPLAVÍ. VÍME, ŽIVOT VE SVOBODĚ DÁVÁ, ŽIVOTEM VE SVOBODĚ BOHU SLÁVU VZDÁVÁM. VÍME,
Advertisements

Je to také Antonín, co vám dříve vozil kmín a přeje příjemný zážitek

Měl (a) jsi dnes zlý den?. Jsi přepracovaný (á)?
Ať je hodně dárečků u každého stromečku, v každém ať je zabalen jeden šťastný den v každém ať je zabalen jeden šťastný den.
Ať je hodně dárečků u každého stromečku, v každém ať je zabalen jeden šťastný den v každém ať je zabalen jeden šťastný den.
Kdo mě z pout mých 1. Kdo mě z pout mých ven vyvodí,
K. J. Erben Finančnice zvuk mono.
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Večerníček pro dospělé
Má láska význam? Nic nedělej, jen vyčkej…
MOUDRA.
1. Když tě jako lotra zatýkali, mohs je o své síle přesvědčit. Petra v dlani meč teď přímo pálí, a přeces mu zakázal se bít.
1. Tmavým ránem kráčí žena k hrobu pod křížem, cítí se tak opuštěna mrtvým Ježíšem. Ale ještě dřív, stal se tenhle div: Boží sláva z hrobu vstává, Pán.
ST R G TE Spojenci Tollánci TOLLANA Pane… tady je nějaká divná brána.
P r o milovanou Autor Hanis.
Řekli-7. Řekli-7 že čas je nepřítelem lásky. Není to pravda! Čas jen stírá nátěr; Jean Dotourd Říká se, že čas je nepřítelem lásky. Není to pravda!
Centrum pro katechezi v Olomouci 2014 Pozvání k účasti na liturgii.
Světem běžím 1. Světem běžím dál jen s Tebou, věčný Pane můj, na cestu mi svítí slovo Tvé. Pokrm můj, můj nápoj je vždy konat vůli Tvou, zbraní mou je.
Ledová kráska.
Život lze chápat jen zpětně,žít jej však musíme dopředu.
…je to čarodějka, …je to čarodějka, která navrací život a snívá na křídlech andělů. která navrací život a snívá na křídlech andělů. …je živá, …je živá,
Pro Miláčka JÁJU …….. Pro Miláčka JÁJU ……. Jsi poupátko mého štěstí, co nikdy neuvadá, jsi studánka všech neřestí, co nikdy nevysychá. Jsi zlaťoučké.
Otče, odpusť mi, já jsem zhřešila Řekni mi, dcero, jaké jsou Tvé hříchy?
Čas minulý Český jazyk 5. ročník ZŠ Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního.
VÁNOČNÍ TAJEMSTVÍ Zpívá Hana Zagorová a Petr Rezek.
Samuel Beckett Čekání na Godota
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
AUTOMAT.PŘETÁČENÍ Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
Ať je hodně dárečků u každého stromečku, v každém ať je zabalen jeden šťastný den v každém ať je zabalen jeden šťastný den.
1. Slyším Spasitel, jak volá, | slyším Spasitel, jak volá, slyším Spasitel, jak volá: | Vezmi kříž svůj, kříž svůj, za mnou pojď!
SEN NewFoton.
Chci, Pane, růst 1. Poručil Bůh kdysi pustým pláním, aby rodily, po zemi nás rozsel ze svých dlaní jako obilí. Jako rozsévač nás rozsel všude na kulatou.
1. Vstaň a hledat pojď tu zem, vstaň a hledat pojď tu zem kam jdu já
1. Ten nejlepší přítel je Ježíš, | tu zkušenost já stále mám, | a proto chci každému nejvýš to radit: | Ó zkus jej sám! | Pojď a zkus každý sám, pojď a.
27. Ten nejlepší přítel je Ježíš Ten nejlepší přítel je Ježíš, tu zkušenost já stále mám a proto chci každému nejvýš to radit: Ó zkus jej sám! Ref.: Pojď.
1. Může být, že padne vše, že i hradby přepevné | podemelou divé vlny. Drž se pevně víry té: | kdo jde s Bohem, nepadne, Bůh své sliby plní.
Proč jen mlčíš Pane Ref.: Proč jen mlčíš, Pane, když zloba lidská život maří, proč se nezastane pravdy Tvá moc. 1. Když Tě jako lotra zatýkali mohs je.
Přes hory stráně úbočí, Tvá řeka lásky pramení, chci srdce své ji otevřít a přijmout osvobození. Přes hory stráně úbočí, Tvá řeka lásky pramení, chci srdce.
MILUJI TĚ MILUJI TĚ PANE, MILUJI TĚ MNOHEM VÍC,
Píseň 1: Svítá 15 – Betlémská hvězda
Ježíš žije 1. Ježíš žije, aleluja. 4x Ref: Aleluja, aleluja, aleluja, aleluja. 2. On je láska, aleluja. 4x Ref: Aleluja, aleluja, aleluja, aleluja. 3.
Tma se ztrácí Tma se ztrácí, svítání je blíž, Sen s červánky mizí v dálavách, Se svítáním probouzí se tony nacházíš, Novou písní den naladíš. R: Píseň.
Kdo mě z pout mých ven vyvodí, kdo ta pouta odstraní
Společně Tě na tomto místě, náš Pane, chválíme. Stojíme zde jako jeden a vroucně prosíme: Společně Tě na tomto místě, náš Pane, chválíme. Stojíme zde jako.
Ráno, celý den Ref: Ráno, celý den, andělé nade mnou bdí, můj Pane, ráno, celý den, andělé nade mnou bdí. 1. Když probouzím se v nový den, andělé nade.
Byl jsi tam? 1. Byl jsi tam, když byl křižován můj Pán? 2x
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
1. Kráčejíce do Kanánu | máme Boha vůdcem svým, | za ním třeba cestou pustou | jdeme krokem bezpečným. | V temnotách a nejistotě | není možno zbloudit.
Na zemi už se zrychluje čas, kolik roků, dní, hodin čeká tu nás,
1. Chtěl bych být majákem, v příboji stát, chtěl bych být majákem, lodím směr dát, chtěl bych být majákem uprostřed vln, a bývám sám zbloudilý prám. Chtěl.
NÁŠ PRVNÍ ŠKOLNÍ VÝLET PRAHA, C, Školní rok 2010 / 2011.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
Vyjádření příčiny a důsledku. Příčina (spojka PROTOŽE) Petr byl sám doma, protože jeho rodiče šli do divadla. Proč byl Petr sám doma? Protože jeho rodiče.
Kouzelné ruce Pomůcky - Papír, nůžky, špendlík, modelína, obyčejná tužka.
P r o milovanou Autor Hanis.
Šťastné a veselé svátky Vánoční
Mou dobrou zprávu hlásej
Vážení rodiče, přiblížil se termín plaveckého výcviku dětí naší
Ježíš žije 1. Ježíš žije, aleluja. 4x
ZACHRÁNCE MŮJ TADY JÁ JSEM, ČEKÁM TĚ ZACHRÁNILS MĚ SKRZE SVOU KREV
NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a.
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
Já chtěl bych tam být 1. V den kdy skončí naše dlouhá cesta, přijde pro nás Ježíš Král. otevřou se brány jeho města, řekne nám: „Tak pojďte dál.“ Ref:
K. J. Erben Finančnice zvuk mono.
Řekli-7. Řekli-7 že čas je nepřítelem lásky. Není to pravda! Čas jen stírá nátěr; Jean Dotourd Říká se, že čas je nepřítelem lásky. Není to pravda!
Báseň Charles R. Swindoll.
Můj Pán všechny volá Ref.: Můj Pán všechny svolá ráno, až se rozední. Můj Pán všechny svolá, ráno v ten den poslední. 1. Uslyšíš pak, jak z hrobů temných.
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
Kdyby ses zeptal/a....
Transkript prezentace:

Apoštol Petr

Naberu Dech (Tomáš Najbrt) 1: Kdosi mě probouzí, podává dlaň, zvedá mě vzhůru, zašeptá vstaň, čerstvý vzduch zvenčí do cely chladně voní a někde v dáli svítání z věží zvoní   Ref.: Naberu dech a půjdu, rázem zbavený pout, svobodu volnost cítím, dřív jsem se nemoh´ hnout. Všechno je tak zvláštně nové, jak bývá ve vidění, jako bych v očích měl ještě sen, co pravda je a co není. 2: Anděl mi poroučí: „Neváhej, pojď! Budu tě vést, čeká nás pouť.“ Až když jsme venku, za branou otevřenou, náhle jsem sám a klečím na kolenou.   Ref.: Naberu dech a půjdu…