Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Tmavým ránem kráčí žena k hrobu pod křížem, cítí se tak opuštěna mrtvým Ježíšem. Ale ještě dřív, stal se tenhle div: Boží sláva z hrobu vstává, Pán.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Tmavým ránem kráčí žena k hrobu pod křížem, cítí se tak opuštěna mrtvým Ježíšem. Ale ještě dřív, stal se tenhle div: Boží sláva z hrobu vstává, Pán."— Transkript prezentace:

1 1. Tmavým ránem kráčí žena k hrobu pod křížem, cítí se tak opuštěna mrtvým Ježíšem. Ale ještě dřív, stal se tenhle div: Boží sláva z hrobu vstává, Pán Ježíš je živ.

2 2. K hrobu dali těžký kámen, těžký jako žal, který šeptá: už je amen s tím, kdo miloval. Ale ještě dřív, stal se tenhle div: Boží sláva z hrobu vstává, Pán Ježíš je živ.

3 3. A nad městem v tmavé dáli kohout kokrhá, Petra v srdci zrada pálí už tři jitra zlá. Ale ještě dřív atd.

4 4. Rybáři nad chudým lovem smutně hledí v dál, pryč je ten, kdo jejich prázdné sítě plníval. Ale ještě dřív, stal se tenhle div: Boží sláva z hrobu vstává, Pán Ježíš je živ.

5 5. Někdy jsme jak smutní ptáci, sami v zahradách, světlo se nám v dálce ztrácí a zůstává strach. Ale ještě dřív, stal se tenhle div: Boží sláva z hrobu vstává, Pán Ježíš je živ.


Stáhnout ppt "1. Tmavým ránem kráčí žena k hrobu pod křížem, cítí se tak opuštěna mrtvým Ježíšem. Ale ještě dřív, stal se tenhle div: Boží sláva z hrobu vstává, Pán."

Podobné prezentace


Reklamy Google