Projekt manažer SK Florbal Benešov: Individuální plán rozvoje dle zralostního modelu pro období 1-5 2018 5.12.2017 Petr Tůma.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aktualizace Rozvojového konceptu CR na Šumavě Regionální marketing Vimperk
Advertisements

TALENTI V DHL SUPPLY CHAIN
CZECHMAN Kid‘s Team, SK OMT Pardubice
Odborné diskusní fórum, 13. února 2014 Rámcový rezortní interní protikorupční program bod 5: Vyhodnocování IPP.
Organizace řízení společnosti
Management sportovního klubu © Nymburk 2012
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
Firma ABC– cesta k budoucnosti. Dlouhodobé cíle projektu: nastavit systém řízení cílů a následně implementovat ve firmě ABC připravit prostředí /SW MBE/
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
P ROVÁZÁNÍ SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ S TVORBOU STRATEGICKÝCH A ROZVOJOVÝCH PLÁNŮ REGIONŮ.
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Implementace strategie prostřednictvím akčního plánu
SCHOLA SERVIS od roku 2006 realizovala celkem 9 projektů financovaných fondy Evropské unie 8 projektů úspěšně ukončila, jeden je od roku 2012 v realizaci.
Pracovní skupina Dopravní politika Dopravní sektorové strategie 2. fáze.
Rámcové představení projektu TRIATLON DĚTI 9. listopadu 2013 Voroněž, Brno.
VZOR PREZENTACE – ÚVODNÍ JEDNÁNÍ PRACOVNÍ SKUPINY
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
Příprava a realizace kroků k využití strukturálních fondů EU v období 2007 – 13 Jiří Čunek 1.místopředseda vlády a ministr pro místní rozvoj.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
Vedoucí odboru strategického rozvoje města Vsetín
Rozvoj technického vzdělávání Strategie a hlavní cíle týmu 81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Brno, 4. dubna 2013 Předkládá: Řídící tým.
Národní inovační politika ČR na léta 2005–2010 F. Hronek, sekretariát Rady pro výzkum a vývoj Seminář „Inovační potenciál ČR a program EUREKA“
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
Euro Net. Projekt Euro Net OP PCS SK-CZ 2007 – 2013 je spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF)
ELearning na počátku nového tisíciletí a pět let poté Miloslava Černá Petra Poulová.
Struktura podnikatelského plánu
2. setkání pracovní skupiny projektu MOS obcí v územním obvodu ORP Chomutov Místo: Chomutov Dne: , 13:00 hod. C ESTOVNÍ RUCH – PROJEKT MOS.
SETKÁNÍ PRACOVNÍCH SKUPIN MAP vzdělávání ORP ŠUMPERK Mgr. Ivana Hanáková, Mgr. Martin Kuchtík.
1 Projekt Brno-Zdravé město. 2 Cíl zlepšení zdraví a kvality života obyvatel podpora udržitelného rozvoje Projekt Zdravé město Zásady mezioborová spolupráce.
SPOLEČNÁ ŘEŠENÍ PRO LEPŠÍ UČENÍ reg. č. CZ.1.07/1.1.00/ LOKÁLNÍ STRATEGIE ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ OHROŽENÝCH ŠKOLNÍM NEÚSPĚCHEM v lokalitě ORP Karviná.
Strategie spolupráce obcí Společnost pro rozvoj Humpolecka, z. s. 2. Kulatý stůl v Humpolci
I. zasedání ŘV MAP Hlučínsko východ 25. Ledna 2016.
Místní akční plán vzdělávání ORP Svitavy. Název projektu: Místní akční plán vzdělávání ORP Svitavy Reg. číslo: CZ /0.0/0.0/15_005/ Realizátor.
MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ORP KLADNO Pracovní skupiny: Předškolní vzdělávání Čtenářská gramotnost Matematická gramotnost Inkluzivní vzdělávání.
Sekce fondů Evropské unie (Sekce 8) Hlavní náplň Zajištění činností Řídicího orgánu operačních programů spolufinancovaných z ESF (OP LZZ a OPZ), Zprostředkujících.
Vytrvalostí a dalším vzděláváním k vyšším kompetencím v oblasti tělesné kultury a zdravého životního stylu SPORTEM PRO LEPŠÍ ŽIVOT Vzděláváním k vyšším.
Meath Local Sports Partnership - Committed to the development of sport in Meath Místní sportovní partnerství Meath.
SETKÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU MAP vzdělávání ORP ŠUMPERK Mgr. Ivana Hanáková, Mgr. Martin Kuchtík.
Srpen 2013 Společné setkání  zahájení plánování v Děčíně 2006–2008  projekt „Komunitní plánování sociálních služeb města Děčína“ 2013–2015  projekt.
Projekt MAP Turnovsko. Cíl projektu  podpora a rozvoj spolupráce zřizovatelů, škol a ostatních aktérů ve vzdělávání v rámci ORP Turnov  vytváření Místního.
1 PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ Radim Chmelík.
1. SETKÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU MAP SO ORP KUTNÁ HORA 30. BŘEZNA 2016 DAČICKÉHO DŮM, KUTNÁ HORA.
Kraslice, – Úvod – několik slov o projektu … – Naladíme se … – Nadané děti – Ing. Petr Čavojský / Mgr.
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
5 POTŘEBNÝCH SOUČÁSTÍ místní Agendy 21
III. zasedání ŘV MAP Hlučínsko východ
Kvalita v sociálních službách jako proces
PROGRAM ROZVOJE OBCE TUPESY NA OBDOBÍ 2017–2024 Úvodní informace
VÍTÁME VÁS NA SPOLEČNÉM SETKÁNÍ PARTNERSTVÍ MAP ORP BEROUN
Zpráva kontrolního výboru
Místní akční plán vzdělávání MAP rozvoje vzdělávání na území Prahy 8
Program MŠMT VIII v roce 2017
HOKEJBALPROTI DROGÁM SK KELTI 2008 Roman Novák
5. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ února 2017.
Aplikace nových forem marketingu
Jak na transformaci aneb ‘Co jsme se naučili’
Koncepce rozvoje sociálních služeb pro osoby se zdravotním postižením poskytovaných příspěvkovými organizacemi Zlínského kraje na období Luhačovice.
Ekonomika malých a středních podniků
2. jednání řídícího výboru
Atraktivní zaměstnavatel
Aplikace managementu ve sportovním klubu (min
Výbor pro audit ing. Bohuslav Poduška, CIA, CRMA
Plavecký klub Děčín.
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
AUTOEVALUACE CESTA KE KVALITĚ
Kvalita a akční plánování rozvoje vzdělávání. kvalita a akční plánování rozvoje vzdělávání.
Zralostní model SK Florbal Benešov: komentář 2018
DALŠÍ KROKY V OBLASTI RACIONALIZACE SÍTĚ ŠKOL
Transkript prezentace:

Projekt manažer SK Florbal Benešov: Individuální plán rozvoje dle zralostního modelu pro období 1-5 2018 5.12.2017 Petr Tůma

A: organizačně – manažerská složka

Vize, organizační struktura a financování klubu. Zpracovat mise, vize a strategické cíle klubu, zveřejnit tyto hodnoty a cíle na webu klubu a propagovat je. Termín: do 31.12.2017. Zpracovat detailní organizační strukturu klubu s jasně vymezenými rolemi odpovědnosti včetně kontrolních mechanismů. Zajistit trvalé vyhodnocování procesů v rámci organizace. Termín: do 31.1.2018.

Vize, organizační struktura a financování klubu. Rozšířit vícezdrojovost rozpočtu na straně cizích zdrojů, zejména u soukromých zdrojů. Zpracovat sebeprezentaci klubu a díky ní a aktivnímu fundraisingu posílit financování ze soukromých zdrojů. Termín: do 31.5.2018. Zformalizovat tvorbu a schvalování rozpočtu. Zavést pravidelný dvouměsíční kontrolní interval. Termín: do 31.1.2018.

B: sportovně metodická složka

Trenérsko-metodická činnost, hráčská základna. Zpracovat sportovní koncepci klubu a strategie pro jednotlivé kategorie. V materiálu jasně definovat pozici šéftrenérů, trenérské rady a skautingu trenérů. Termín: do 30.4.2018. Zpracovat tréninkové plány pro jednotlivé kategorie.

Trenérsko-metodická činnost, hráčská základna. Realizovat projekt florbal do škol v Benešově, vyhodnotit jeho první ročník a dle vyhodnocení se zaměřit na posílení pozitivních prvků a eliminovat empiricky zjištěná negativa. Vyhodnocení prvního ročníku ve struktuře: škola, počet dětí: dívky a chlapci zvlášť, věková struktura, počet registrovaných hráčů, kteří zasáhli do soutěží, získané dovednosti předložit v písemné formě. Termín: do 31.5.2018. Zpracovat vyhodnocení uplatnění hráčů od kategorie dorostu a juniorů ve vyšších kategoriích se zřetelem na důvody ukončení hráčské kariéry včetně přijatých opatření. Termín: do 30.4.2018.

C: budování značky klubu

Klubová identita, klubová komunita a fanoušci. Zpracovat firemní kulturu včetně hodnot klubu a tyto zveřejnit na webu klubu. Termín: do 28.2.2018. Zpracovat logomanuál, který po schválení musí být pravidelně revidován či doplňován. Termín: do 31.5.2018.

Klubová identita, klubová komunita a fanoušci. Připravit návrh merchandisingové kolekce, včetně návrhu cenových relací jednotlivých produktů ke schválení výborem spolku. Termín: do 31.5.2018. Zlepšit kvalitu facebookového profilu klubu. Profil musí obsahovat aktualizovaný výsledkový servis, zpravodajství, videa a rozhovory s hráči a trenéry. Termín: do 31.3.2018.

Klubová identita, klubová komunita a fanoušci. Zpracovat desatero pro rodiče a trenéry a toto zveřejnit na webových stránkách. Termín: do 31.3.2018. S cílem zvýšit informovanost a zlepšit komunikaci zvýšit četnost setkání s rodiči na dvakrát ročně.

Pořádání eventů, partneři. Připravit projektový návrh organizačního zabezpečení a finančního krytí „Open air florbal Benešov“ připravovaný na 1.5.2018, tak, aby mohl uspět v rámci grantové politiky. Termín: do 31.1.2018. Navrhnout koncept zpracování historie klubu, předložit návrh na zpracovatele a přispěvovatele. Termín: do 30.4.2018.