Srdečně vítejte ve světě financí.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Finanční gramotnost: Hospodaření s penězi. PROČ CHTÍT VĚDĚT VÍC … 06 Hospodaření s penězi „Peníze Vás neudělají šťastnými, umožní Vám však být nešťastnými.
Advertisements

Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
Vznik a funkce bank. Co to vlastně banka je? Instituce, poskytující finanční služby Základní činnost – shromažďování volných peněžních prostředků Umožňuje.
Činnost Investiční kapitálové společnosti Komerční banky v Pelhřimově.
EGAP- spolehlivý partner českého exportu Tomáš Krampera Ředitel pro akvizice a koordinaci procesů.
Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/ Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: RNDr.Ivana Řehková NÁZEV:VY_32_INOVACE_ R16_Jednoduché úrokování TEMA: Matematika.
Na co se v bance neptají…. Představení společnosti Alexiss Group s.r.o. Po mnoha letech působení na českém finančním trhu jsme se rozhodli v létě roku.
Období vzniku: duben _inovace_FG.9.48 Autor : Vladimír TesaříkČlověk a svět práce, finanční gramotnost, nové auto.
Finanční gramotnost: Zajištění na stáří, renta. 09 Zajištění na stáří DŮCHODY V ČESKU … „Co mají společnýho pařížský a ostravský důchodce? Oba si můžou.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_06_CENTRALNI.
DUM - Digitální Učební Materiál TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Pot Luck Podnik vedený dětmi. Po zvolení vedení přišel čas na vymýšlení toho co budeme prodávat, jméno firmy a loga.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
INTERREG V-A AT-CZ Listopad 2015 Informace pro Pracovní skupinu/regionální kolegium pro cestovní ruch při RSK JMK.
Domov pro osoby se zdravotním postižením Všebo ř ice Z ř izovatel: Ústecký kraj Adresa: Pod Vodojemem 312/3C, Ústí nad Labem Vznik: v roce 1995.
Inf Tabulkový procesor - funkce. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc. Lucie Chojnová NÁZEV: VY_32_INOVACE_07_Význam a funkce rodiny TÉMA SADY: Občanská výchova.
 Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Svoboda nad Úpou, okres Trutnov  Autor : Mgr. Irena Nešněrová  Datum.
Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název a adresa školy: Integrovaná střední.
Vztahy a pravidla soužití - škola. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport,
FINANČNÍ GRAMOTNOST Spoření ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Bankovnictví Téma 5: Investiční bankovnictví 1.Finanční trhy 2.Investiční produkty (instrumenty) 3.Banky na kapitálových trzích 4.Služby investičního bankovnictví.
Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, p.o. Číslo klíčové aktivity:
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Životospráva rodiny.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_IVOVACE_2301_STAV FINANCÍ Téma: Pojem F. G._ ZJIŠTĚNÍ STAVU FINANCÍ.
AnotacePrezentace pro žáky k finanční gramotnosti - Úvěry AutorHolomková Lenka JazykČeština Očekávaný výstup seznámení se základními pojmy úvěrové politiky.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Spoření ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 13 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: říjen 2012 Ročník: 9. Vzdělávací.
Prezentace k finanční gramotnosti. Co je to banka. Autor
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy
Banky, vklady, úvěry, půjčky z hlediska občana 2 – Půjčky apod.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Autor: Pavel Maroušek Vedoucí: Ing. Martin Maršík, PhD.
Daňová evidence STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Seminář Evaluace poskytovatelů „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z.
Pojem přeměna obchodní společnosti
EU_62_A_sada 2_02_M_Finanční produkty_Pol
Digitální učební materiál
Opakování – pracovní list
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Mgr
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
Analýza řízení privátní značky v maloobchodní jednotce
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
FINANČNÍ GRAMOTNOST Splátka nebo úvěr
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
KAP, 25. září 2017, Krajský úřad SK
NÁZEV: VY_32_INOVACE_08_18_M9_Hanak TÉMA: Finanční matematika
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
GE Money Bank.
Finanční gramotnost Prevence předlužení.
Mezigenerační s dobrovolnické centrum TOTEM, z.s.
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_21-01
Finance TNH 2 (S-5) Pavel Seknička.
Digitální učební materiál zpracovaný v rámci projektu
Život bez střeva , Praha.
SLUŽBY RENOMIA BENEFIT PRO ČLENY OS KOVO
Střední škola obchodně technická s. r. o.
Seminář o stavebním spoření
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-8)
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Na co všechno si dát pozor.
36 FINANČNÍ MATEMATIKA.
v kontextu změn a potřeb moderního trhu práce
Snížení úrokové sazby u hypotéky na 1,89 % p.a. pro fixaci na 10 let!
Transkript prezentace:

Srdečně vítejte ve světě financí

Oblastní ředitel pro OVB Allfinanz, a.s. Ing. Martin Otto

Obchodní vedoucí pro OVB Allfinanz, a.s. Mgr. Václav Procházka

Obchodní vedoucí pro OVB Allfinanz, a.s. Zdenek Weber

Reprezentant III. pro OVB Allfinanz, a.s. Ing. Michaela Pašková

Obchodní vedoucí pro OVB Allfinanz, a.s. Ing. Václav Běle

Obchodní vedoucí pro OVB Allfinanz, a.s. Bc. Karel Kuďousek

Tradice Profesionalita Důraz na kvalitu

a patříme tak mezi nejstabilnější firmy v České republice Jako první a dosud jediná finančně poradenská společnost jsme 6x po sobě získali rating AAA EXCELENTNÍ v rámci ČEKIA Stability Award a patříme tak mezi nejstabilnější firmy v České republice

V současnosti působíme ve 14 zemích Evropy staráme se o více než 3 miliony klientů

47 let na evropském trhu

1000 000 klientů v ČR

Za měsíc listopad jsme se umístili na Ředitelství Otto Za měsíc listopad jsme se umístili na 2. místě V celé OVB ČR Gratulujeme !

Hvězdy měsíce listopadu Ředitelství Otto Hvězdy měsíce listopadu Luděk Devera Gratulujeme !

Hvězdy měsíce listopadu Ředitelství Otto Hvězdy měsíce listopadu Květoslava Jansová Gratulujeme !

Hvězdy měsíce listopadu Ředitelství Otto Hvězdy měsíce listopadu Ing. Jiří Vrána Gratulujeme !

Allstar měsíce listopadu Ředitelství Otto Allstar měsíce listopadu Gratulujeme !

Ředitelství Otto - napsali o nás Nejdřív zkrotil dluhy, pak jim svědčil na svatbě. Poradce změnil rodině život. Hypotéky, úvěry, leasing na auto. Když se Anna s Pavlem seznámili, byli tak zavalení dluhy, že skoro vše, co vydělali, zase poslali dál. Pak se ale seznámili s Jiřím Vránou, poradcem OVB, a ten jim za dva měsíce pomohl splátky srazit na polovinu. Stali se z nich přátelé, a když si pak Pavel Annu bral, Jiří mu šel za svědka…. Více na: https://byznys.lidovky.cz/nejdriv-zkrotil-dluhy-pak-jim-svedcil-na-svatbe-poradce-zmenil-rodine-zivot-17e-/moje-penize.aspx?c=A171124_144808_moje-penize_msk

Ředitelství Otto - napsali o nás Pan Devera dokázal žáky zaujmout svým poutavým výkladem, pozitivním přístupem a vhodně volenými dotazy po celou hodinu a za to mu patří velký dík.  Ve dnech 15. 12. 2016 a 2. 2. 2017 se všechny tři maturitní třídy věnovaly v rámci výuky základů společenských věd problematice finanční gramotnosti formou přednášky s diskusí s panem Luďkem Deverou ze společnosti OVB Allfinanz a.s. První přednáška se týkala zejména fungování finančních produktů v bankách a různých forem pojištění, v druhé – únorové – hodině se řešilo hlavně propojení budoucího života našich žáků se zajištěním jejich bydlení např. formou … Více na: http://gzw.cz/clanky/1487157785

Ředitelství Otto - napsali o nás Finanční poradna: Jak správně investovat Uložíte-li peníze na spořicí produkt, musíte počítat s velmi nízkým zhodnocením. Proto dnes řada lidí před spořením dává přednost investování.. „Investování do podílového fondu nabízí banky, pojišťovny, penzijní nebo investiční společnosti. Při správně zvoleném produktu a jeho nastavení lze dlouhodobě dosahovat zajímavého zhodnocení. Ovšem je potřeba znát základní pravidla,“ řekl Otto…. Více na: https://www.novinky.cz/finance/418903-financni-poradna-jak-spravne-investovat.html

Plánované akce a školení leden 13. a 14.1.2018 Info 16.1.2018 Setkání SLD managementu 20. a 21.1.2018 LD Akademie 27 a 28.1.2018 Info