Vazba Fiche na článek Nařízení EP a Rady (EU) č. 1305/2013

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podpora v rámci Programu rozvoje venkova v období
Advertisements

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Valné shromáždění Chotěvice, Zpráva o činnosti Sekretariátu.
Hlášení změn v rámci projektů PRV Eva Šípová, MAS Labské skály – březen 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Vymezení Fiche Podpora podnikání v oblasti cestovního ruchu.
Administrace v novém programovém období 2014 – 2020
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Program rozvoje venkova aktuální stav implementace
Jednodušší cesta k dotacím v novém programovém období Místní akční skupina Rakovnicko.
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA 2014 – 2020 A MOŽNOSTI FINANCOVÁNÍ KRAJINNÉ ARCHITEKTURY.
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 2/ /11/2010 Ing. Iva Cahelová Ing. Kateřina Gřondilová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 6/ Petr Chroust Hana Švarcová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 3/ Ing. Iva Cahelová Ing. Kateřina Gřondilová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
Program rozvoje venkova Administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí
Program rozvoje venkova Postup administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí Ing. Ondřej Vodhánil, Odbor projektových opatření rozvoje.
Seminář k výzvě MAS Havlíčkův kraj z PRV Fiche 7 Rozvoj nezemědělské činnosti a agroturistiky Fiche 2 Podpora rozvoje zemědělských podniků.
Výtah nejdůležitějších informací a podmínek pro žadatele ve Fichích PRV MAS Hlučínsko Zdroj: PRAVIDLA, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace.
Seminář pro žadatele Výzva MAS č. 2 PRV
MAS Region HANÁ, z.s. – 1. výzva PRV
Podání žádosti o dotaci
Program rozvoje venkova 2014 – 2020 LEADER
V rámci realizace SCLLD Prostějov venkov o.p.s.
Dotační program pro podporu zemědělského podnikání v rámci strategie komunitně vedeného rozvoje (CLLD) MAS Region HANÁ, z.s. – 1. výzva PRV Fiche 2 -
3. kolo Programu rozvoje venkova 2014 – 2020
Přehled preferenčních kritérií
Seminář k 1. výzvě MAS Havlíčkův kraj z PRV Fiche 3 Podpora zpracování a uvádění zemědělských produktů na trh.
Program rozvoje venkova 2014 – 2020 LEADER
- ČESKY SEVER Seminář pro žadatele Příjem žádostí v MAS a další administrativní postupy Program rozvoje venkova ČR 2014 – 2020 Výzva č. 1.
Program rozvoje venkova
Setkání regionálních výrobců
Seminář pro žadatele Výzva č. 1 PRV
Zadávání zakázek žadatelem/příjemcem dotace
1. výzva PRV MAS Sdružení Růže, z.s.
SCLLD MAS HORNÍ POMORAVÍ
Název projektu: Posílení kapacit CLLD pro MAS Sokolovsko na období Registrační číslo: CZ /0.0/0.0/15_003/   Seminář pro příjemce.
Program rozvoje venkova
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
1. Výzva PRV MAS krajina srdce, z.s.
Seminář pro žadatele 2. výzva Program rozvoje venkova 2014–2020
Program rozvoje venkova
SCLLD MAS HORNÍ POMORAVÍ
Program rozvoje venkova
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
3. VÝZVA MAS ROŽNOVSKO Strategie komunitně vedeného místního rozvoje Místní akční skupiny Rožnovsko na období
Seminář k výzvě č. 1 MAS Lanškrounsko z PRV 17. 7
Stav výzev IROP, OPZ a PRV
Seminář pro žadatele a příjemce výzvy MAS Karlštejnsko, z.ú.
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Program rozvoje venkova
2. VÝZVA MAS ROŽNOVSKO Strategie komunitně vedeného místního rozvoje Místní akční skupiny Rožnovsko na období
MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY dotační příležitosti pro zemědělské podnikatele
F4 – Podpora investic na založení nebo rozvoj nezemědělských činností
Semináře pro žadatele a příjemce výzvy MAS Karlštejnsko, z. ú
Podání žádosti o dotaci
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Operační program Rybářství 2014 – 2020
Seminář k výzvě MAS Havlíčkův kraj z PRV Fiche 7 Rozvoj nezemědělské činnosti a agroturistiky Fiche 2 Podpora rozvoje zemědělských podniků.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
F5 – Neproduktivní investice v lesích
Seminář pro žadatele, , Nýrsko
Výzva č.2 Programový rámec Program rozvoje venkova
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Výzva č. 3 MAS Šternbersko
Výzva č. 3 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Transkript prezentace:

Vazba Fiche na článek Nařízení EP a Rady (EU) č. 1305/2013 4. výzva PRV MAS Podhůří Železných hor, o.p.s. Číslo Fiche Název Fiche Vazba Fiche na článek Nařízení EP a Rady (EU) č. 1305/2013 Alokace pro 4. výzvu F2 Pořízení moderní lesnické techniky a technologií Článek 26. Investice do lesnických technologií a zpracování lesnických produktů, jejich mobilizace a uvádění na trh 409 000 Kč F3 Rekreační funkce lesa Článek 25. Neproduktivní investice v lesích 99 000 Kč F5 Investice do ochrany melioračních a zpevňujících dřevin Článek 25. Investice do ochrany melioračních a zpevňujících dřevin 161 000 Kč F7 Zavádění preventivních opatření v lesích Článek 24.1.a. Zavádění preventivních protipovodňových opatření v lesích 200 000 Kč F8 Investice do nezemědělských činností Článek 19, odstavec 1., písmeno b) – Podpora investic na založení nebo rozvoj nezemědělských činností 1 990 351 Kč F10 Zpracování a uvádění na trh zemědělských produktů Článek 17.1.b. Zpracování a uvádění na trh zemědělských produktů 1 000 000 Kč F11 Horizontální a vertikální spolupráce mezi účastníky krátkých dodavatelských řetězců a místních trhů Článek 35.2.d. Horizontální a vertikální spolupráce mezi účastníky krátkých dodavatelských řetězců a místních trhů 300 000 Kč

Přístup na Portál farmáře – na SZIF – HB nebo kterýkoliv jiný Důkladně se seznámit s Pravidly!!!!!! Čtěte i poznámky pod čarou!!!! Pravidla jsou členěna na části: A. Obecné podmínky – zejména str. 13 – Žádost o dotaci a 17 – Způsobilé výdaje B. Společné podmínky – přečíst celé C. Specifické články – přečíst ten, který se týká dotyčné fiche ( viz předchozí strana). Pozor, aby definice žadatele a oblasti podpory odpovídaly dané fichi ( ať nežádáte v jiné fichi – projekt se vyřadí) D. Přílohy – nastudovat ty, na které se odvolává text z předchozích kapitol Vyplnit včas Žádost a povinné přílohy – menu nahoře ve formuláři je rozklikatelné, slouží jako pomůcka 4) Když si nebudete jisti některými pojmy – kontaktujte MAS – dotážeme se v Praze

5) U souborů stahovaných z Portálu farmáře je často nutné soubor uložit a pak až otevřít. Jinak to nejde. Stejně tak je nutné uložit fiche stahované z našich stránek. 6) Nepotřebujete elektronický podpis ( ten má MAS) – klikáte na „Pokračujte s elektronickým podpisem“

Životní cyklus žádosti – detailně popsán v Pravidlech str. 13 a dál Předložení do 20.2.2019 přes PF Registrace na SZIF do 18.4.2019 – v mezičase budete vyzváni k opravě Žádosti ( e-mailem) a bude provedeno hodnocení ze strany MAS. Kdy Vám oznámíme , zda byl Váš projekt vybrán ( e-mailem). Registrovat na SZIF budou jen ti, kteří budou vybráni MAS Ti, kteří budou provádět výběrové řízení musí do 63 dnů (20.6.) toto výběrové řízení provést a musí je doplnit do žádosti a předložit na MAS, poté co je MAS potvrdí, je přes PF předloží RO SZIF V následujících měsících budou osloveni ze SZIF k dalšímu doplnění – každé doplnění verifikuje MAS ( komunikace e-mailem) Úspěšní budou pozváni k podpisu dohody do Brna Žádost o platbu – speciální formulář – opět nutné zaslat MAS k verifikaci

Důležitá upozornění: Pozor na přílohy – nastudujte v pravidlech, které se vás týkají při podání žádosti– seznam příloh je rozdělen do dvou kapitol – B. (společná ustanovení – str. 30) a C. (specifické články – str. dle typu fiche). Jsou uvedeny i přílohy, které budete předkládat při podpisu dohody a při žádosti o platbu – tyto při podání žádosti o dotaci nepotřebujete, ale nastudujte je, ať Vás pak nepřekvapí 2) Pozor na přílohu „Prohlášení o zařazení do kategorie podniku“ u fichí, které jsou v režimu de minimis – název je zavádějící – jedná se o prohlášení o propojenosti podniků, které sleduje, zda nemají propojené podniky překročenou hranici de-minimis, která se u některých fichí sleduje. Tato příloha je povinná!!!

Vyberte správnou fichi!!!!!

Stáhnu soubor do PC a vyplňuji ho mimo PF Stáhnu soubor do PC a vyplňuji ho mimo PF. Až ho mám vyplněný a mám nachystané všechny přílohy, vrátím se do PF na tuto tabulku a kliknu na „ Pokračovat v podání“

Další postup je uveřejněn v souboru „ Postupy k podání žádosti“ uveřejněném na www.podhurizeleznychhor.cz pod Výzvou PRV č. 4

Děkujeme za pozornost