NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Styly, záhlaví a zápatí, oddíly
Advertisements

Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy,
MS Malování II. VY_32_INOVACE_58_MS_Malovani_II.
MP- LEKCE 2 – STYLY V MS WORD. Styly a důvody použití stylu Nadefinujeme si „šablonu“ pro určitý typ písma, kterou budeme chtít používat i v další části.
Vzhled prezentace - šablony
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
IT Začátečníci Modul 5 MS POWERPOINT.
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
…potom klepněte na zástupné symboly a přidejte vlastní obrázky a titulky. Vyberte rozložení…
Úvod do obsahů j pak stisknutím F5 nebo kliknutím na Prezentace > Od začátku spusťte kurz. Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy, Pokud se videa kurzu.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Tvorba - PREZENTACE Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/4.
Hromadná korespondence, makro
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Formátování tabulek n postupné formátování tabulek n automatické formátování tabulek Vypracovala: Veronika Nováková, 4. B 2.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Word – styly Ing. Bohumil Bareš. Co je to styl Jednoduše řečeno, styl je souhrn vlastností odstavce, který lze aktivovat pouze jediným krokem. Jinými.
Zápatí a záhlaví, okraje stránky, číslování stránek
aneb zásady správné tvorby webových stránek Informatika Milan Šimek
WORD – Odrážky a číslování
Tvorba prezentace Rozložení snímků Vkládání obrázků do snímků
INFORMATIKA 7 Číslování stránek III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Pro vytvoření textového pole je k dispozici speciální nástroj, který najdeme na kartě Vložit - Textové pole. Je to tlačítko Textové pole : když je stiskneme,
Vytvoření hypertextového odkazu
Název firmy/nápadu Jméno a příjmení všech zakladatelů projektu
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_10.
WORD Vkládání obrázků. Pokud potřebujete doplnit své dokumenty o obrázky, není to pro Word žádný problém. Tyto obrázky můžete libovolně vkládat do dokumentu.
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Přidání kontaktu Seznam kontaktů vám zjednodušuje komunikaci a umožňuje zjistit stav a kontaktní.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Naplánování schůzky v Lyncu Schůzku v Lyncu můžete naplánovat s doplňkem Outlooku pro Lync (pokud.
Téma: Využití ICT pro psaní novinových článků Vypracovala: Jana Wasserbauerová.
Tvorba prezentace Vypracovala : Jana Šimková, ZŠ a MŠ Mladoňovice Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Microsoft FRONT PAGE Šablona 32 VY_32_INOVACE_19_10_Front Page.
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_10B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
Jak funguje a jak jej používat?. Co to je? O je elektronická pošta, tj. způsob odesílání a přijímání zpráv pomocí počítače a sítě (místní.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
Název společnosti Produkty a služby
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
Souboj školních kapel 8. června –24.00
Klasické fotoalbum.
Poznámka: Pokud chcete mít jistotu, že má vizitkový papír správné umístění pro tisk, zkuste si vizitky nejdřív vytisknout na běžný papír. Možná.
Klasické fotoalbum.
iFIS*WebMailer Průvodce produktem
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_11_16_PowerPoint.
2. Jak si snadno vytvořit nový vzor pomocí bloků.
Název školicí prezentace
Současné fotoalbum.
Rozložení nadpisu Podnadpis.
Název události Úvodní informace k události Podnadpis události Datum
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Datové referáty Apstr4.
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
Rozložení obrázku s titulkem
téma vyjádření Obrázek SmartArts obrázky na červeném pozadí
Název školicí prezentace
Tvorba webových stránek na google – Sites (4.)
Helena Vrchotková VICEPREZIDENTKA Přední 1234 Znojmo , Česká republika
Název společnosti Obchodní plán.
Firemní brožura Tohle je skvělé místo pro cíle společnosti.
Název události Datum akce Čas akce
Petr Petr Zveme vás na oslavu! Zveme vás na oslavu! bude mít 18 let!
Název školicí prezentace
Jarní úklid s Fabrikamem Již 10 let
[Nadpis plakátu] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit maecenas porttitor congue massa fusce [Následující tituly a jména nahraďte tituly.
Rozložení nadpisu s obrázky
TVORBA POSTERU V MICROSOFT POWERPOINT
Název: VY_32_INOVACE_ICT_7B_11B Škola:
Rozložení nadpisu s obrázky
Rozložení nadpisu s obrázky
Transkript prezentace:

NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti] O nás Sem napište svoji stručnou upoutávku. Představte si, že máte na prezentaci svých produktů nebo služeb jenom pár vteřin – co byste tak řekli? Kontaktujte nás Telefon: [Telefon] E-mail: [E-mailová adresa] Web: [Webová adresa] [Napište popisek fotky] Jak začít pracovat s touto šablonou? Tuhle novou profesionální brožuru můžete použít rovnou tak, jak je, nebo ji jednoduše přizpůsobit. Připravili jsme pro vás několik stručných tipů, které vám pomůžou začít. Když budete chtít některý tip (třeba právě tenhle) nahradit vlastním textem, stačí na něj kliknout a můžete psát. Když budete chtít v brožuře nahradit fotky, vyberte obrázek a odstraňte ho. Pak použijte ikonu Vložit obrázek v zástupném poli a vložte vlastní fotku. Když budete chtít změnit logo, vyberte obrázek „Nahraďte LOGEM“ a na kartě Nástroje obrázku – Formát vyberte Změnit obrázek. Pokud si chcete tuto brožuru upravit, vložte si místo našeho ukázkového obsahu nějaký svůj vlastní. Pokud chcete radši začít s prázdnou prezentací, klikněte na kartě Domů na Nový snímek a vložte si novou stránku. Pak na místo prázdného zástupného textu nebo symbolu napište svůj text nebo nahrajte obrázek. Když budete potřebovat víc zástupných polí pro text na nadpisy, podnadpisy nebo hlavní text, zkopírujte si některé pole na stránce a přetáhněte ho, kam chcete. NORTHWIND TRADERS [Podtitulek brožury nebo motto společnosti] Název společnosti Ulice Město, PSČ

Co do takové brožury zahrnout? Myslíte si, že je těžké naformátovat dokument, který vypadá tak dobře jako tento? Nesmysl! Zástupná pole v této brožuře jsou už pro vás naformátovaná. „Nestyďte se! Ukažte všem, jak jste úžasní. Tohle je ideální místo pro pochvalná doporučení od zákazníků.“ Napište popisek fotky Nezapomeňte se zmínit o tom, co je pro vaši nabídku specifické, a o tom, co vás odlišuje od konkurence. Naše produkty a služby Dosáhněte požadovaných výsledků Sem můžete napsat odrážkový seznam vašich produktů, služeb nebo hlavních výhod spolupráce s vaší společností. Nebo prostě shrňte své přednosti v několika stručných odstavcích. Víme, že o tom, jak je vaše firma úžasná, dokážete vykládat třeba několik hodin. (A nedivíme se vám – firma je to skvělá!) Ale nezapomeňte, že tady jde o marketing a že jestli chcete přilákat něčí pozornost, musíte být struční, přívětiví a čtiví. Napište něco, čím se můžete ohledně vaší společnosti a služeb blýsknout! Co do takové brožury zahrnout? Používáte firemní barvy a písma? Tady je několik nápadů… Toto je ideální místo, kam napsat vaši podnikatelskou vizi. V pravé části stránky můžete shrnout, čím se lišíte od konkurence, a doprostřed umístit pár slov chvály od spokojených zákazníků. (Nezapomeňte taky vybrat pár fotek, na kterých ukážete, co vaše firma umí nejlíp. Fotky by vždycky měly uchvátit.) Žádný problém! Stačí je zkopírovat a přetáhnout, kam chcete.