Vánoční odměny Tři zaměstnanci velké firmy si povídají, co udělají s vánočními odměnami.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
CO JE TO SVĚTOVÁ HOSPODÁŘSKÁ KRIZE?
Advertisements

Odměna za velmi dobrou práci Pozvánka na velikonoční dovolenou od (Plavky nejsou za pot ř ebí, koneckonc ů jsme mezi námi)
Filtry Prezentace Petra Vlachová. Zadání: Ředitel Spolany, akciové společnosti, získal od svých stálých zákazníku možnost rekreace. Pan Sýkora chce.
Slovosled Unscramble the following sentences. Vzor: nebudu bez ničemu rozumnět slovníku Bez slovníku ničemu nebudu rozumnět. *Taken from Lesson 12, pg.
Švarcův kurs němčiny v Rakousku Prohlédněte si prosím tuto prezentaci a rozhodněte se, zda pojedete letos také.
Jednoho dne paní, která měla tři dcery, všechny moc dobře vdané, se rozhodla vyzkoušet své dva zetě a Motoflashe jak ji mají rádi.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Anvis AVT s.r.o. Vsetín.
Autor:Ing. Libuše Sušická Předmět/vzdělávací oblast: Ekonomika Tematická oblast:Zaměstnanci Téma:Plánování pracovníků Ročník:3. Datum vytvoření:prosinec.
MOTIVACE PRACOVNÍ ČINNOSTI Hunalová Gábi, Kotková Hel., Proskovcová Šáry.
BENEFITY PRAHA Lesy České republiky, s.p.
Erich Kästner 115. výročí narození. * Drážďany † Mnichov Německý prozaik a básník Autor knih pro děti.
VÁNOČNÍ SNĚNÍ Draha Soukupová DD VAL.KLOBOUKY-Smolina Prosinec 2011.
DESPERADO.cz nezávislé cestování rady tipy informace pro Vaše cesty.
MěVG Klobouky u Brna.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení s postupem při zpracování vápence.
Energetika.
1 Zaměstnavatelé a zaměstnanci II.. 2 Plnění daňové povinnosti plnění daňové povinnosti zálohy na daň u ostatních, pokud nejsou splněny podmínky pro srážku.
Poznáním k udržitelnému rozvoji regionu Místo, kde žijeme Tento projekt č. CZ.1.07/1.1.07/ spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Kuchyně Tvůj pokoj Obyvák U vchodu Pokoj pro hosty K bazénu K sousedovi Koupelna Podkroví Do zahrady Vítej ve svém novém domě! V klidu si ho projdi a bazén.
Vaše budoucnost s FM GROUP
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení s místním regionem, se vznikem.
MNOŽINY Příklad 1 Ze 30 žáků třídy celkem 25 odebírá alespoň 1 počítačový časopis. CHIP odebírá 10 žáků, LEVEL 19 žáků. Kolik žáků odebírá oba časopisy?
Základní škola a Mateřská škola Řepníky Řepníky 34, Identifikátor materiálu: EU – ICT2 – 2/35 Název materiálu:Závěsné stromečky Autor:Monika Bezdíčková.
1. Vstaň a hledat pojď tu zem, vstaň a hledat pojď tu zem kam jdu já
1. Ten nejlepší přítel je Ježíš, | tu zkušenost já stále mám, | a proto chci každému nejvýš to radit: | Ó zkus jej sám! | Pojď a zkus každý sám, pojď a.
27. Ten nejlepší přítel je Ježíš Ten nejlepší přítel je Ježíš, tu zkušenost já stále mám a proto chci každému nejvýš to radit: Ó zkus jej sám! Ref.: Pojď.
MZDA - OPAKOVÁNÍ VY_62_INOVACE_A1-16 AUTOR: Mgr. Radka Koldinská
Dovolená v Řecku Absolvoval Milan Haco Taková normální dovolená v Řecku, jako vždy… …krásný hotel… …krásný bazén…
Krkonoše.
Mezinárodní organizace Vznikají za účelem spolupráce mezi větším počtem států, neboť se ukázalo výhodné, když státy společně prosazují svoje zájmy. Existuje.
Hodinový manžel s.r.o.
Ekokodex.
Spotřebitel a maloobchodní prodejna. Maloobchod  Poslední článek distribučního řetězce  Zahrnuje služby pro domácnosti.
CESTA PAPÍRU Recyklace. Doma  Já, Nikol a Olča jsme si vyrobily papírového panáčka Žoseffu.  Po nějakém čase se Žoseffa stala nepotřebnou, a tak stala.
MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI

Matematické operace - soutěž
ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:ICT ve výuce OZNAČENÍ MATERIÁLU:VY_32_INOVACE_POD_70 ROČNÍK: 3. VZDĚLÁVACÍ OBOR:PODNIKÁNÍ V HOTELNICTVÍ.
NABÍDKA ZAMĚSTNÁNÍ Úspěšná společnost hledá schopnou asistentku Požadavky: - Pracovní doba 4 hodiny denně - Začátek v 9:30 hod - snídaně s vedoucími pracovníky.
Slovní úlohy – procvičování 1. 6) Z odlitku byly zhotoveny tři součástky. Na první byla spotřebována polovina odlitku, na druhou dvě třetiny zbytku a.
Zlomky a procenta Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Pobořil, Ph.D.. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace.
Srovnání zdanění podílů na zisku a OSVČ a mzdy. Porovnání varianty: zisk nechám ve firmě 1 mil. Kč, zdaním a vyplatím si ho jako podíl na zisku nebo 1.
Abf- auta DaNnDy. Historie firmy Naše firma byla zložena v listopadu roku 2011 Naše firna se nachází v Korlupech, v malé vesnici v Jihomoravském kraji.
Stránka 1, © Vema, a. s. Personální portál a hodnocení zaměstnanců Jaroslav Šmarda.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Zhodnocení finanční situace konkrétního podniku Roman Němeček ŠKODA AUTO a.s. Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Název projektu: Moderní škola
Česká republika Plzeňský kraj.
Souhrnný test kvantitativního myšlení
Hodně štěstí v novém roce
Představujeme vám.
Vánoční Jarmark na ZŠ Svážná 9
Statistika aut v domácnostech
VY_52_INOVACE_08_Prázdniny
Druhá třída hraje vánoční hru pro své rodiče
Mou dobrou zprávu hlásej
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Zdeňka.
Čím chci být až vyrostu? Dominik Werdich.
Rozsah náhrady škody způsobené zaměstnancem zaměstnavateli
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Erich Maria Remarque Eva Švančarová
Písemnosti při organizaci a řízení podniku III
Představujeme vám.
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
STATISTIKA Kníž, Regentík 8.C.
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Cestovní kancelář DAEN
Transkript prezentace:

Vánoční odměny Tři zaměstnanci velké firmy si povídají, co udělají s vánočními odměnami.

Pracuji pro divizi v Německu, z vánočních odměn si koupím auto První praví: a za zbytek pojedu na dovolenou

a za zbytek pojedu na cestu okolo světa. Druhý praví: Pracuji pro divizi ve Švýcarsku, za vánoční odměny si nechám vybudovat bazén a za zbytek pojedu na cestu okolo světa.

Třetí praví: A co zbytek? Pracuji pro firmu ŠKODA a jako vánoční odměnu dostanu vestu. Třetí praví: Ostatní se překvapeně ptají: A co zbytek? Rukávy dostanu příští rok.