Podnik s unikátním sociálním konceptem..

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
DPH Ekonomika podniku 2. ročník DPH - nepřímá univerzální daní, tvoří součást ceny výrobků a služeb - je vybírána postupně při každém prodeji (když lesník.
Advertisements

Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Skupina 1 Vize přestane být snem… KONCEPCE REVITALIZACE MĚSTA AŠ.
ZDROJE FINANCOVÁNÍ MAJETKU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marie Hovorková. Dostupné z Metodického portálu
„ MNOHO LIDÍ SE DOSTALO D Á L, NEŽ MOHLI, PROTOŽE SI O NICH NĚKDO JINÝ MYSLEL, ŽE MOHOU.“ Centrum pro sluchově postižené Hodonínsko, o.p.s.
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
DOTACE PROJEKTY STUDIE SEMINÁŘE Podpora odborného vzdělávání zaměstnanců II – POVEZ II „Praktické příklady pro jednotlivé typy žadatelů“
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
Mgr. Aleš Adamec vedoucí Domova Pístina závěrečná konference Už nechci v kleci! 20. – , Ústí nad Labem.
Společnost byla založena dne za účelem poskytování úklidových služeb. Provádíme komplexní řešení v otázkách pravidelných úklidů, především.
Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Věra Tupá Název šablonyVY_32_INOVACE GAZ Název DUMuGAZ K Stupeň a typ vzděláváníStřední.
Mgr. Jiří Šimon Odbor práva veřejných zakázek a koncesí Praha, Nová směrnice EU pro zadávání veřejných zakázek v kontextu společensky odpovědného.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
KONCEPT A MOŽNOSTI PODPORY SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ Svatava Škantová MPSV 7. října 2015, Praha.
© ABB Group September 27, 2016 | Slide 1 Spolupráce NNO a firmy Pohled dárce Magdaléna Boušková, ABB s.r.o., Workshop,
Ústav vs. Komunitní služba Domov Háj. Objekt Pětipatrová budova. Rodinný dům. Je běžné žít na ubytovně nebo v hotelu? Napořád? ústav komunitní služba.
PRŮZKUM TRHU základy. 1. Odběratelé (zákazníci) Dotazníky nejdůkladnější způsob zjišťování potřeb, názorů a zvyklostí zákazníků.
MÍSTO, KDE ŽIJI Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Čiháková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
PORADENSKÉ CENTRUM PRO VENKOV PRACOVIŠTĚ DUBÁ. NOSITEL PROJEKTU: Společnost pro Jizerské hory o.p.s. PARTNEŘI PROJEKTU: - Liberecký kraj - Správa ochrany.
PREZENTACE aktivit MC KAŠPÁRKOV o.s., v roce 2013 Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
Domov pro osoby se zdravotním postižením Všebo ř ice Z ř izovatel: Ústecký kraj Adresa: Pod Vodojemem 312/3C, Ústí nad Labem Vznik: v roce 1995.
Předcházení vzniku odpadů Jana Blecherová Říjen 2015.
Rodinná společnost AMOENÉ s.r.o. Vás zve k prezentaci produktu Lavosept® Alkoholového dezinfekčního přípravku ve formě čirého gelu nebo roztoku.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ, T. G. MASARYKA 4 Pracovní právo.
Sběr bioodpadů Příluky a Fügnerovo nábřeží Technické služby Zlín, s.r.o. Ing. Jakub Černoch ředitel Únor 2016.
SVĚTOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ. Dělíme na: Primární sektor (těžba nerostných surovin, zemědělství, lesní a vodní hospodářství, rybolov) Sekundární sektor (průmysl,
ČISTÉ BOTY NA KAŽDÉM KROKU HEUTE CZ, s.r.o.. O nás Co nabízíme Program SHINE & GO Naše zařízení.
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Údaje o firmě: Rok založení 2001 Počet zaměstnanců 15 Výrobní plocha 500 m2 Skladovací a manipulační plocha m2 Kovo PEŠEK.
1 Komentované prohlídky města Poskytovatel: Horácké muzeum a informační centrum Prohlídka města zahrnuje centrum Nového Města, dva historické sklepy a.
ZÁKLADNÍ HLEDISKA A CÍLE PŘI ZPRACOVÁNÍ NÁVRHU STÁTNÍ ENERGETICKÉ KONCEPCE HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY.
Úvod do databází MS Access (1).
Služby I. Z á k l a d n í š k o l a Z r u č n a d S á z a v o u
Worklife Balance ve společnosti HEINEKEN Česká republika
Moravská Ostrava, Ostrava
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Motivační a věrnostní programy jako nástroj budování loajality zákazníků Autor práce: skopalová.
Jak využíváme poznatky z cesty?
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Regionální seminář „sociální podnikání“ v Pardubicích
Společenská odpovědnost ve školství
Analýza řízení privátní značky v maloobchodní jednotce
Základní informace o poskytovateli
VY_32_INOVACE_Lul_II_09 Malá pevnost- Vnitřní pracovní komanda
Dobrá praxe Krajského úřadu Jihomoravského kraje
Rodinné vinařství Mikulenkovi a malá ekofarma Velké Žernoseky u Litoměřic Představení a nabídka.
Zdroje financování majetku - PASIVA
PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Vzdělávání v Praze Hlavní město Praha podporuje řadu projektů s cílem zvýšit kvalitu vzdělávání zaměření na instituce zřizované Hlavním městem Praha pomoc.
Podnikové dětské skupiny Kristina Zapletalová
Základy podnikání živnostenské podnikání, postup při ohlášení živnosti
KURÝR dlouhodobá brigáda
Výrobní středisko a jeho vybavení
PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců
Využití regionálních surovin jako zdroje antioxidantů pro zvýšení zdravotní prospěšnosti potravin (projekt NAZV, Qj ) Farmářská burza –
Statistické údaje Úřad práce ČR, Krajská pobočka v Ústí nad Labem, Kontaktní pracoviště Most.
Zařízení služeb provozované SŽDC a jí poskytované služby
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
Ochrana veřejného zdraví ZÁKON č. 258/2000 Sb.
JARNÍ TRHY 2019.
SITUACE NA TRHU PRÁCE JIŘÍ KOLÁŘ,
Úvodní přednáška pro 1. ročník
Online databáze pro ohrožené rodiny a děti v ORP Chrudim SÍŤ POMOCI A PODPORY na Chrudimsku V RÁMCI PROJEKTU EFEKTIVNÍ ŘÍZENÍ SÍTĚ SLUŽEB PRO OHROŽENÉ.
- ČESKY SEVER Sociální podnik a OPZ •.
Vzdělávání a příprava na digitální budoucnost z pohledu Statutárního města Liberec Mgr. Šárka Prachařová.
Indikativní Nabídka Data instalace: Rodinný dům Aku do baterie
Obrat V literatuře často užívaný výraz pro růst firem – jak roste obrat Obrat je širší pojem než tržby Obrat uvedený ve Výsledovce – poslední řádek.
Transkript prezentace:

Podnik s unikátním sociálním konceptem.

Kdo jsme a kam jdeme… Etincelle, o.s. je sociálním podnikem, který vznikl v roce 2005, a jehož cílem je podpora lidí s mentálním postižením. Etincelle, o.s. (čti „Etánsel“) zaměstnává v současnosti 70 lidí, z toho 57 osob se zdravotním postižením. V oblasti sociálního podnikání patří skupina ETINCELLE s více než 200 zaměstnanci mezi nejvýznamnější zaměstnavatele osob se zdravotním postižením a je poskytovatelem výrobků a služeb formou náhradního plnění.

Kdo jsme Do skupiny ETINCELLE patří: Etincelle, o.s. Etincelle úklidová, s.r.o. Startujeme, o.p.s. Dělníci, s.r.o. Twin catering, s.r.o.

Kdo jsme a kam jdeme… Ve skupině ETINCELLE pod firmou Startujeme o.p.s. provozujeme síť bister a kaváren, do kterých dodáváme řadu produktů vlastní výroby. Denně uvaříme a prodáme více než pět set teplých jídel, stovky káv ve fair trade kvalitě, našich koláčů, vlastních limonád i plněných baget. Zvítězili jsme ve výběrových řízeních na provoz bister do firem ČEZ a PricewaterhouseCoopers. Kromě bister zde zajišťujeme catering pro firemní akce v budovách, kde tyto firmy sídlí. Letos jsme otevřeli zahradní bistro a kiosek v Praze v Domově Palata (Park Café Palata). Nedávno jsme zvítězili i ve výběrovém řízení na provozovatele bistra v sídle Ministerstva práce a sociálních věcí. V Kladně máme vlastní pekárnu, která vyrábí denně pro naše provozovny i pro dalších cca 30 odběratelů sortiment cca 60 druhů výrobků – vše ručně podle tradičních receptur. Pečivo nezamrazujeme, nepřidáváme do něj látky prodlužující jeho trvanlivost apod. Výhodou může být i to, že pečivo nepřekupujeme, je tedy levnější pro finálního zákazníka.

Kdo jsme a kam jdeme… Provozujeme Ledeckou farmu, kde pěstujeme zeleninu, chováme tam ovce, prasata, slepice a králíky. Zeleninu z vlastní farmy využíváme pro naši vlastní výrobu. Na farmě si připravujeme i například suroviny pro naše mátové či bezinkové sirupy (domácí limonády). Etincelle, o.s. má 8 úklidových týmů 4x v Praze: Radotín, Zbraslav, Praha – Smíchov, Praha – Prosek 4x v Kladně úklid městské části Kladno – Kročehlavy, úklid Sportovních areálů města Kladna, úklid dětského divadla Lampion úklid v prostorách pekárenské firmy Backaldrin) BISTRO NA KOLEČKÁCH - Kompletní cateringové služby, nyní s možností pronájmu nově zrekonstruovaného vozidla CITROËN HY na firemní akce.

Aktuálně provozujeme: Duhová Kavárna, ČEZ centrála – Praha Bistro v PWC, PricewaterhouseCoopers - Praha Kavárna Mezi Řádky – Praha Bistro Mezi Řádky – Filozofická fakulta UK, Praha Park Café Palata / Kiosek Palata – Praha ON AIR Café – kytary.cz Praha Kavárna Bez konce –Kladno Bistro ve Střední zdravotnické škole - Kladno Pekárna Na Návsi – řemeslná pekárna– Kladno Pekařství U Dvou rohlíků tři pekařské obchůdky- 2x Kladno,1x Slaný Bistro Na Kolečkách – cateringové služby Ledecká Farma - Ledce u Slaného Úklidové týmy 4xPraha, 4xKladno Kladenská prádelna - Kladno Bistro v PWC

Naše kavárny a bistra

Uklízíme před vaším prahem.

Týmová spolupráce

Kompletní cateringové služby, nyní s možností pronájmu nově zrekonstruovaného retro vozidla CITROËN HY na firemní akce.

Naše farma v Ledcích u Slaného je vyhledávaným místem pro firemní, dobrovolnické, ale i dětské akce. Rádi vám připravíme program na míru včetně cateringových služeb.

www.etincelle.cz