Zapojení odborníka z Univerzity v St

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ERASMUS INTENZIVNÍ PROGRAMY V INŽENÝRSKÝCH VĚDÁCH Intenzivní programy jako jeden z nástrojů internacionalizace VŠ Martina Hudečková Mezinárodní oddělení.
Advertisements

Financování vysokých škol
KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE Registrační číslo: CZ.1.07/1.2.08/
Stipendia. 2 Legislativní rámec Zákon o vysokých školách (§ 91) Stipendijní řád Směrnice Upa č. 6/2013 Pravidla pro přiznávání a výplatu stipendií.
Poplatky spojené se studiem. 2 Jaké poplatky existují? Poplatek za přijímací řízení Poplatek za delší dobu studia Poplatek za další studium Poplatek za.
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
CZ.1.07/2.3.00/ Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko-výzkumnou kariéru Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
Výzva č. 31 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.4 Partnerství a sítě Mgr. Martina Jedličková.
Výstupy projektu Ing. Marek Vochozka, MBA, Ph.D.
S TIPENDIJNÍ PROGRAMY P D F MU. A SISTENTSKÉ ODBORNÉ ČINNOSTI NA KATEDRÁCH rozvoj odborných kompetencí studenta, které jsou součástí teoretického, ale.
Transfer technologií na Technické univerzitě v Liberci Pavel Němeček.
1 Prioritní osa 2 Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání 30. října 2008 Karolína Gondková Odbor vysokých škol Odbor vysokých škol.
Dům zahraničních služeb Vypracovala: Eva Jermanová.
Situace vysokých škol v České republice Panelová diskuse: „Je naše vysoké školství českým národním zájmem?“ Jana Mačáková Univerzita Palackého v Olomouci.
Schůzka projektového týmu Postdoc I. 9. ( ) Zaměstnáním čerstvých absolventů doktorského studia k vědecké excelenci, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
EKONOMICKÉ INFORMACE pro jednání Předsednictva RVŠ 23. ledna 2014 Lenka Valová.
Vnitřní oponentní řízení rozvojových projektů ZČU za rok 2011 INKLUZE-11: Systém podpory znevýhodněných studentů: Podpora integrace zdravotně handicapovaných.
Sněm Rady vysokých škol1 Informace o financování vysokých škol v roce 2007.
ZMĚNY VE FINANCOVÁNÍ PODPŮRNÝCH SLUŽEB PRO STUDENTY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM Kancelář pro studenty se speciálními potřebami IPC RUK Univerzita Karlova.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v JMK Integrovaná střední škola Sokolnice Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.00/
1. Současnost a budoucnost podpory VaVaI Miroslav Janeček člen předsednictva Praha 2. dubna 2015.
Terciární vzdělávání. Struktura Vysokoškolské (5A, 6) Vyšší odborné (5B) – 1992/93, 1995/96 Třístupňová struktura vysokoškolského vzdělávání: bakalářský.
Zápatí prezentace1 Informace k organizaci doktorské ho studi a na Ekonomicko-správní fakult ě MU.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Metodický výklad výzvy
1 Centralizovaný rozvojový program 2017 a Institucionální program Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 529/5, Praha.
INOVACE STUDIJNÍHO PROGRAMU FARMACIE NA FAF UK. Základní údaje o projektu Název projektuInovace studijního programu Farmacie na Farmaceutické fakultě.
Výroční zpráva o hospodaření UTB za rok Výroční zpráva o hospodaření zasedání AS Hospodářský výsledek UTB 2012 Hlavní činnost v.
Setkání s doktorandy Setkání s doktorandy
INOVACE JE ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE 6.BŘEZEN 2014, DOPRAVNÍ VaV CENTRUM Marie ZEZŮLKOVÁ, Kancelář strategie města.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Aktualizace Strategie rozvoje Moravskoslezského kraje (SRK) Jednání pracovní skupiny č. 2 Návrh nové struktury specifických strategických cílů
Kritéria pro zvyšování nenárokových složek platu pedagogů v roce 2009 Nenárokové složky platu - osobní příplatek (§ 131 ZP) - osobní příplatek (§ 131 ZP)
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Zpráva o řešení projektu LR1305 Průběžná oponentura za období Nositel projektu: Západočeská univerzita v Plzni Řešitel projektu: Ing. Barbora.
ČVUT zítra prof. RNDr. Miroslav VLČEK, DrSc.. ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE 2 Postavení univerzity v měnícím se světě  Boloňské deklarace a společný.
Vize ve vědě a výzkumu TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI Univerzita s kladným nábojem.
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
Seminář k podávání projektů pro rok 2017
Příjemce Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava
Poskytovatel Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Schválení programu 2. května 2016 Předmět podpory Projekt, který může mít charakter mezinárodní.
NPU I - Průběžné hodnocení 2017:
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Fakulta bezpečnostního inženýrství Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava vyhlašuje v rámci rozvojového projektu „Analýza studia.
KVALITA VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB
Představení Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost
CLEVER LEADER 2011 příprava budoucích učitelů
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
doc. PhDr. Soňa Jandová, Ph.D. /
Závěrečná zpráva o průběhu řešení projektu
Vladimír Bajzík / 11. ledna 2018
Institucionální rozvojový plán TUL 2017
ZKVALITNĚNÍ SOFTWARE ODBORNÉ UČEBNY KOD 12179
Užití UV kamery pro průmyslové a medicínské aplikace
TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA TECHNICKÝCH OBORŮ
Institucionální plán Zařazení projektu: 2 – Diverzifikace a dostupnost Zajištění poradenských služeb a služeb pro podporu rovných příležitostí.
„Inovace a propojení výuky stavebních materiálů a hmot “
IP Alena Kopáčková (DFP)
Prioritní cíl 3: Internacionalizace
Ještěd F Kleci studentská soutěž na fakultě umění a architektury
Mgr. Martin Krause, DiS. Mgr. Marie Froňková
Institucionální plán TUL pro rok 2017 Cíl 4: Relevance
Při technické univerzitě v Liberci
Podpora pedagogické praxe u předmětů odborné praxe studentů FZS TUL
Příprava double degree programu Business Administration
Nadcházející harmonogram
Téma Polytechnické vzdělávání a Infrastruktura
Transkript prezentace:

Zapojení odborníka z Univerzity v St Zapojení odborníka z Univerzity v St. Gallenu do výuky v doktorském studiu Marek Skála | 11. ledna 2018

Zařazení do IP 2017 VNITŘNÍ SOUTĚŽ Usilovat o zvyšování počtu akademických pracovníků ze zahraničí a studentů-cizinců studujících v cizím jazyce a vytvářet k tomu materiální i organizační podmínky. Zvýšit podíl zahraničních studentů a pracovníků na vzdělávacích a výzkumných aktivitách TUL. IP 2017 | 11. ledna 2018

Cíl projektu Zvýšení odbornosti doktorského studia a zachování kontinuity dlouhodobého spolupráce s prestižní Univerzitou v St. Gallenu ve Švýcarsku. IP 2017 | 11. ledna 2018

Kontrolovatelné indikátory výuka zkoušení IP 2017 | 11. ledna 2018

Kontrolovatelné indikátory Kontrolovatelné výstupy týdenní výuka pro doktorandy ( 1 ) zkoušení doktorandů ( 2 ) Plnění týdenní výuka pro doktorandy - splněno zkoušení doktorandů - splněno IP 2017 | 11. ledna 2018

Postup řešení Projekt byl řešen v následujících fázích: Byla využita dlouholetá spolupráce s významnou Univerzitou v St. Gallenu ve Švýcarsku. Projekt byl řešen v následujících fázích: červen 2017  byla realizována týdenní výuka doktorské mikroekonomie pro doktorandy a zkoušení v rámci povinného doktorského předmětu. říjen 2017  zkoušení v rámci povinného doktorského předmětu. průběžně 2017  • probíhaly konzultace zapojením moderních telekomunikačních technologií. IP 2017 | 11. ledna 2018

Čerpání finanční dotace Přidělené prostředky (Běžné finanční prostředky )       100 000 Kč Čerpáno (Běžné finanční prostředky )       78 528,29 Kč cestovné 55 232,53 Kč služby 23 045,30 Kč bankovní poplatky 250,46 Kč IP 2017 | 11. ledna 2018