Vyhodnocení ankety spokojenosti s narozeninovými balíčky pro seniory

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nápoje Člověk potřebuje denně asi 3 litry vody, z toho nejméně 1 litr v nápojích. Nedostatek tekutin se projevuje bolestmi hlavy, suchou pletí a tvorbou.
Advertisements

Mgr. Adéla Kostrounová Mgr. Marcela Rychlá
Velká klášterní restaurace
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
MUDr.Anna Jonášová I. Interní klinika VFN Praha
ZUBY Prvouka 3.ročník. ZUBY Prvouka 3.ročník Funkce zubů Ukousnutí a žvýkání potravy Mluvení Vzhled obličeje (postavení a tvar zubů dotvářejí celkový.
Pokrmy z těstovin.
Škola: Praktická škola dvouletá
SPRÁVNÁ VÝŽIVA PROJEKT „ZDRAVĚ JÍST, ZDRAVĚ ŽÍT“.
??? Kolik jídel by člověk měl denně sníst?
Struktura, vývoj českého agrárního vývozu a obchodní politika ve vztahu k zemím Západního Balkánu _____________________________________________________.
- je pevná sestava pokrmů, doplněná vhodnými nápoji, používaná k určité příležitosti. Bc. Daniel Vančura.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: OV Stolničení Ročník:
Jitka Rusková, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí
Ivana Francová, SOU LIběchov Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:
Prvouka – 2. ročník „Podzim v sadu“
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Technologie Ročník: III.
CO CO je to SKLIZENO ? Samoobslužná prodejna s opravdovými potravinami PROČ PROČ vzniklo SKLIZENO ? jako odpověď na vzrůstající poptávku zákazníků po potravinách.
Start-up 100ml ovocného zákysu s pomerančovou příchutí,50g hruškového nízkotučného jogurtu,1zarovnaná lžička rozpustné kávy,1 lžička dietní vlákniny zákys,jogurt.
Jitka Rusková, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí
Nutriční strategie v prevenci DM
Příprava stravy v rodině
Fíky Iveta Charbuláková, KMD FreeDeK
Pitný režim a děti Dana Růžičková, DiS., nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí 14. května 2008.
ZDRAVÉ MLSÁNÍ Ivana Paletová
Stravování při žaludečních a dvanáctníkových vředech
VY_52_INOVACE_ZBP1_6464VAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
STRAVOVACÍ ZVYKLOSTI CIZINCŮ
Strava při zánětu jater
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Potraviny rostlinného původu
Makrobiotika, vegetariánství, dieta batolat a dětí předškolního věku
Péče o chrup Libuše Špičáková. Péče o chrup Libuše Špičáková.
Studené pokrmy.
Zdravý životní styl Vytvořila: Michaela Ryšánková.
Vlastnosti látek Materiál byl vytvořen v rámci projektu „Modernizace výuky na ZŠ ORLÍ LIBEREC“ reg. č. CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Mgr. Pavlína Lejsková.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
VÝZNAMNÉ POTRAVINÁŘSKÉ ZÁVODY SLOVÁCKA. HAMÉ s.r.o. je přední českou potravinářskou firmou zabývající se výrobou trvanlivých i chlazených potravin. Hlavní.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lydie Klementová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Lada Marholdová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Z LEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VÝUKU TECHNICKÝCH OBORŮ A ŘEMESEL Š VEHLOVY STŘEDNÍ ŠKOLY POLYTECHNICKÉ P ROSTĚJOV REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.1.26/
Regionální potravina. Projekt Regionální potravina podpora malých a středních producentů potravin cílem je představit to nejlepší z potravinářské produkce.
Předběžná studie proveditelnost - shrnutí Závěrečná konference přeshraničního projektu Slavice,
6 NÁPOJŮ, KTERÉ BYSTE NEMĚLI PÍT PŘED BĚHÁNÍM Jak na běžecké tejpování.
ŠkolaSOU a ZŠ Planá Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá PředmětPotraviny a výživa Tematický okruhPotraviny.
BE soup 1 Zeleninový vývar s rýží a hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Zelná s uuzeninou 16,60 Kč / 21,- Kč Pátek.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291 AUTOR: Mgr. Slaminková Jana NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_Výchova ke zdraví TEMA: Zdravá snídaně a.
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Věra Tupá Název šablonyVY_32_INOVACE POV Název DUMuPOV.13O9.1K.
Ovesná pochoutka Filip & Aleš.
20. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Tel: U Nisy 745/ 6a , Liberec 3 - Jeřáb Tel: 
Konzervárenská výroba
Dentální hygiena A Výživa HAPLOVÁ MAGDALÉNA MACKOVÁ MÁRIA DEHY 2. ROČ.
OSTATNÍ HOSTINY I. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jaroslav Bartl Číslo
Všechna neocitovaná díla jsou dílem autora.
autor: Helena Petrůvová název: VY_52_INOVACE_28_PRVOUKA_OVOCNÉ STROMY
23.1. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
ÚTERÝ Polévka Česnečka 20,- Kč Polévka Hrášková 25,- Kč.
Zeleninový vývar s rýží a hráškem
Autor: Mgr. Marcela Holubová
Sběrné ovoce Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Zbožíznalství pro 2. ročník oboru prodavač 2.ročník Srpen 2013
ZÁKLADY ZBOŽÍZNALSTVÍ
Autor: Mgr. Jana Burdzová
Název projektu: Moderní škola
Jídelníček od 3. do 7. června 2019 změna jídelníčku je možná
Transkript prezentace:

Vyhodnocení ankety spokojenosti s narozeninovými balíčky pro seniory Výbor pro zdraví a sociální oblast

Spokojenost s balíčky Počet respondentů: mladší 60 let: 4 60-80 let: 4 starší 80 let: 10 Hodnocení: mladší 60 let: průměr 3,5; modus 4 (hodnoceno 4x) 60-80 let: průměr 4; modus 4 (hodnoceno 1x) starší 80 let: průměr 2,11; modus 3 (hodnoceno 9x) PLUSY MÍNUSY vzhled mnoho nepoužitelných věcí pestrost potravin nekvalitní potraviny potraviny nevhodné pro seniory Nejméně vhodné položky: nekvalitní víno, cukrovinky, káva

Preference 60-

Počet respondentů: 26 V drtivé většině preference kvality Většinová preference českých výrobků Upřednostňován je balíček „přírodní produkty“

Ohodnoťte možné položky v balíčku 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 průměr modus tuňák 2,00 pražská šunka – konzerva 2,26 kvalitní těstoviny 2,73 omáčka na těstoviny 3,00 káva mletá - malá 2,27 káva mletá - velká 2,67 káva rozpustná - malá 2,71 káva rozpustná velká trvanlivá smetana do kávy 3,86 káva 3v1 3,89 víno – velké 2,05 víno – malé 2,41 čaj ovocný čaj černý 2,19 čaj bylinkový 1,57 čaj zelený 2,29 ořechy 2,90 sušené ovoce 2,48 sušené ovoce v čokoládě 3,38 marmeláda 2,59 med 1,39 přírodní sladidla 3,10 sirup 3,62 kompot 3,36 slané sušenky sladké sušenky 3,43 čokoláda mléčná 2,75 čokoláda hořká stravenky 1,43 jiné – uveďte: čerstvé ovoce fíky konzerva kukuřice Brumík

Preference 60-80

Počet respondentů: 26 Ve 100% preference kvality Většinová preference českých výrobků Upřednostňován je balíček „kvalitní víno, káva, čokoláda“

poukázky Ohodnoťte možné položky v balíčku 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 průměr modus tuňák 2,20 pražská šunka – konzerva 1,92 kvalitní těstoviny 3,40 omáčka na těstoviny 3,45 káva mletá - malá 2,50 káva mletá - velká 2,33 káva rozpustná - malá 3,33 káva rozpustná velká 2,27 trvanlivá smetana do kávy 3,44 káva 3v1 4,33 víno – velké 2,40 víno – malé 1,80 čaj ovocný čaj černý čaj bylinkový čaj zelený ořechy 2,10 sušené ovoce 3,00 sušené ovoce v čokoládě 2,70 marmeláda med přírodní sladidla 4,44 sirup 4,11 kompot 3,50 slané sušenky 2,55 sladké sušenky 2,90 čokoláda mléčná 2,80 čokoláda hořká stravenky 1,62 jiné – uveďte: olejovky květiny pro ženy přání poukázky

Preference 80+

Počet respondentů: 10 Většinová preference kvality Většinová preference českých výrobků Upřednostňován je balíček „kvalitní víno, káva, čokoláda“

Ohodnoťte možné položky v balíčku 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 průměr modus tuňák 1,00 pražská šunka – konzerva kvalitní těstoviny 3,75 omáčka na těstoviny 4,50 káva mletá - malá 3,00 káva mletá - velká 2,60 káva rozpustná - malá káva rozpustná velká 1,80 trvanlivá smetana do kávy 1,71 káva 3v1 3,60 víno – velké víno – malé 2,25 čaj ovocný 1,50 čaj černý 2,40 čaj bylinkový čaj zelený 2,00 ořechy sušené ovoce sušené ovoce v čokoládě 2,67 marmeláda 3,25 med 1,33 přírodní sladidla sirup kompot 2,17 slané sušenky sladké sušenky 2,75 čokoláda mléčná 2,43 čokoláda hořká stravenky 2,14 jiné – uveďte: olejovky očka gumové bonbony hašlerky

Děkuji za pozornost