Luděk Šantora Správa informačních technologií města Plzně

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
A1.2 – Využití tabletu ve výuce – obecná metodika a didaktika EDUCO CENTRUM s.r.o., Krnov Rozvoj a podpora škol pro využití mobilní.
Advertisements

Moderní IT infrastruktura na školách pro využití mobilních zařízení Petr Nepustil – K-NET Jan Mondek - Kernun.
Představení společnosti Tomáš Vodenka – People manager ARTIN.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
5. Klíčové kompetence a základní dovednosti Stanoviska sociálních partnerů.
Projekt Národního technického muzea V technice je budoucnost Projekt „V technice je budoucnost“ (reg. číslo CZ.1.07/1.1.32/ ) je finančně podpořen.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
STRATEGIE SPOLUPRÁCE OBCÍ MAS BYSTŘIČKA PROJEKT SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV „MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ“
Projekt: Cesta rozvoje středních škol v JmK CZ.1.07/1.3.10/ název operačního programu: OP VK číslo prioritní osy: 7.1 název prioritní osy: Počáteční.
Dětské umění překonává hranice. Principy přeshraniční spolupráce projektu Možnost poskytnutí širší nabídky oborů i v případech, kdy by pro školu (samostatně)
Seminář: Využití ICT ve výuce třída 2.C SŠZP Klatovy hlavní pořadatel: Karel Rejthar Microsoft Certified Profesional ostatní přednášející: Václav.
Fokus Praha o.s. Nová struktura vedení Fokusu Praha – rok 2005.
DUM- digitální učební materiál. Co je to? ● nejčastěji pracovní list, prezentace, video audio ukázka ● nenahrazuje výuku ! - pouze doplňuje a podporuje.
Česká společnost pro rozvoj lidských zdrojů Lublaňská 57/5 | Praha 2 | | T | F | |
Německý jazyk Vánoce Online diskuse k virtuální hospitaci – Gymnázium F. X. Šaldy, Liberec Vyučující: Mgr. Renata Šípová Expert: Mgr. Jana.
Individuální projekt národní – „K2“ Kvalita a konkurenceschopnost v neformálním vzdělávání.
Evropské jazykové portfolio v praxi TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
Desatero problémů Chrudimi otevřena 1. etapa obchvatu doprava rozdělena Pce - Žďár i Pce - Vysové Mýto po obchvatu vybudování okružní křižovatky.
I DENTIFIKACE NA INTERNETU Mgr. Marie Kardová Leden 2014.
Úvod do ICT Autor: Mgr. Jan Duchek VY_32_INOVACE_08_Úvod_do_ICT Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení.
Projekt Statutárního města Jihlavy - Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality Jihlava
Využíváme ICT ve výuce.  Akademie Hotelnictví a cestovního ruchu 2 Využíváme ICT ve výuce Název výzvy: Žádost o finanční podporu z OPVK – IPo – Oblast.
PLATFORMA PRO INFRASTRUKTURU SŠ A VOŠ
Základní škola Jílové u Prahy© 2017
Správa fotografií v Adobe Lightroom I.
Obchodní akademie Náchod
Moravskoslezský kraj – využití areálu Bílá
Název projektu: Moderní škola
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Zábava na internetu
Vzduch VY_32_INOVACE_1A_15 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Sada 3A Člověk a jeho svět MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Pozvánka na kulatý stůl „Centrum robotiky – partner v polytechnickém vzdělávání “ pořádaný v rámci MAP pro ORP Plzeň Robotika Příležitost pro školu Obavy.
Správa fotografií v Adobe Lightroom II.
Směrování černobílých obrázků VY_32_INOVACE_4C_08
Informační gramotnost
Zpracovala: Mgr. Věra Kreuzová
Sada 2 Jazyk a jazyková komunikace MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Průběh tvorby Školních akčních plánů (ŠAP) v Libereckém kraji
Informační a komunikační technologie Informatika
WORD Tabulky - ohraničení
Uživatelská příručka DuoTrainin
Název: VY_32_INOVACE_VDT_6B_5A Škola:
Strategie digitálního vzdělávání na pomoc při změnách kurikula
Digitální gramotnost ve stavebním projektování
Technická Evidence Zdravotnických Prostředků 1
Kdo jsme? Jsme nezisková organizace, která se zabývá neformálním vzděláváním dětí a dospělých. REALIZUJEME Praktické workshopy pro pedagogy Teambuilding.
Digitální gramotnost Informatické myšlení
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Sada 3 Matematika MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
DTM PK - město Plzeň Stanislav Štangl Prezentace SITMP.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Konference ke čtenářské gramotnosti Spolupracující partneři
CENTRA VZDĚLÁVÁNÍ PRO UDRŽITELNOU BUDOUCNOST
Autor: Mgr. Monika Kysilková
Zkušenosti Gymnázia, Praha 5, Na Zatlance 11
Podpora práce učitelů Podpora budování kapacit pro rozvoj základních pre/gramotností v předškolním a základním vzdělávání.
Podpora práce učitelů Podpora budování kapacit pro rozvoj základních pre/gramotností v předškolním a základním vzdělávání.
Realizace projektu na 7. základní škole a mateřské škole Plzeň
Podpora práce učitelů Podpora budování kapacit pro rozvoj základních pre/gramotností v předškolním a základním vzdělávání.
Ochrana spotřebitele v počátečním vzdělávání Praha
VY_32_INOVACE_SA4A_9 DUM 9. realizace aktivity pro 2
Počítač ve škole a MŠMT Mgr. Jaroslav Faltýn
v kontextu změn a potřeb moderního trhu práce
Továrna na sny nebo na roboty?
Digitální učební materiál
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
Sada 3A Člověk a jeho svět MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Transkript prezentace:

Luděk Šantora Správa informačních technologií města Plzně Představení 3D Luděk Šantora Správa informačních technologií města Plzně 12.1.2019 Prezentace DDD

Základní informace Lokace – Dominikánská 9, Plzeň Zaměření – volnočasové a vzdělávací aktivity směrované do oblasti ICT Cílové skupiny – děti/mládež, veřejnost, senioři, pedagogové (MŠ, ZŠ) Start – 10.3.2014 http://ddd.plzen.eu 12.1.2019 Prezentace DDD

Zaměření volnočasové a vzdělávací aktivity směrované do oblasti ICT Děti/mládež Programování (od malých dětí kde se učí pochopit na hrách a příkladech algoritmy, po programování v IOS, Android, WIN, Facebook, C Sharp), zpracování videa, fotografie, grafika, 3D grafika, tvorba webovek, mobilní technologie, robotika, PASCO http://www.youtube.com/user/pascoscientific ... Letní příměstské tábory 12.1.2019 Prezentace DDD

Zaměření volnočasové a vzdělávací aktivity směrované do oblasti ICT Veřejnost PC gramotnost (standardy ECDL), digitální domácnost, mobilní technologie (tablet, smartphone), kurzy pro matky (vazba na zabavení dětí), fotografie, video,... 12.1.2019 Prezentace DDD

Zaměření volnočasové a vzdělávací aktivity směrované do oblasti ICT Senioři PC gramotnost, mobilní technologie, fotografie, video, VU3V, provázání senioři/děti při výuce 12.1.2019 Prezentace DDD

Zaměření volnočasové a vzdělávací aktivity směrované do oblasti ICT Pedagogové 2 leté programy realizované na školách (pilot 7 škol), realizované pomocí IDV http://www.idv.cz, SMOV http://www.smov.cz, zaměření na schopnost realizovat interaktivní výuku (schopnost vytvořit DUM, využívat interaktivní tabule, interaktivní učebnice, tablety,..), podpora těchto škol (TS, tabule, tablety,..), sdílení a přenos zkušeností, Otevřené akreditované kurzy v 3D (svět el. učebnic, Interaktivní tabule ve vzdělávání, On-line nástroje ve výuce, Dotyková zařízení ve výuce, Cloud a nová forma komunikace ve škole, Testování jako nástroj moderního pedagoga, Multimédia ve výuce,… Projekt školka (interaktivní tabule v MŠ) 12.1.2019 Prezentace DDD

projekt školka 12.1.2019 Prezentace DDD

ddd.plzen.eu 12.1.2019 Prezentace DDD