Nabídka Férový obchůdek

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Stanislava Správková
Advertisements

Představení MAS Zubří země, o. p. s.
Vstupní informační seminář k přípravě dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem do roku 2015 a posuzování vlivu tohoto dokumentu na životní prostředí.
Fungování tržního mechanismu - neviditelná ruka trhu
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
Od návrhu k výrobku.
1 Pro koho je venkovská turistika a agroturistika největší příležitostí ? Ing. Marie Stříbrná.
Afrika nevšedníma očima … nejen v českých školách II 2010 Projekt je financován z prostředků Evropské unie a spolufinancován z prostředků vládního programu.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
RODINNÉ A MATEŘSKÉ CENTRUM VSETÍN, občanské sdružení SLUNÍČKO
Dobrý den, jsme firma zabývající se výrobou, importem a velkoobchodním prodejem dárkového a dekorativního zboží. Na několika příštích stránkách naleznete.
ADVAITA, o. s. MUDr. David Adameček.
Autorem materiálu, není-li uvedeno jinak, je Bc. Jana Kloučková
CZ.1.07/1.2.17/ Základní informace o projektu  Rozpočet projektu: ,- Kč (žádné spolufinancování)  Příjemce projektu: ZŠ a MŠ Brno,
Ing. Hana Kročová EKONOMIKA Anotace Materiál seznamuje se základními pojmy nabídka, faktory ovlivňující nabídku, cena. Musí být doplněn.
DANĚ Seznámení se základními typy daní VY_32_INOVACE_7A18 Gymnázium a Střední odborná škola, Lužická 423, Jaroměř Mgr. Karel Hübner.
MU Brno, Vzdělávání knihovníků Mgr. Jana Nejezchlebová Moravská zemská knihovna
Komunitní a otevřená škola
Sociální služby 2. ročník Studijní obor: Sociální činnost
Vzor titulní strany: Sociální služby 2. ročník Studijní obor: Sociální činnost Každý nový snímek musí mít logo a název projektu včetně čísla!!! Rozložení.
v centrum celoživotního vzdělávání
co je SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ
Produktová prezentace 08/2007 Tork is an SCA brand Produktová prezentace - ubrousky.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Není –li uvedeno jinak, je tento.
MAS Rozvoj Tanvaldska z.s.. 14 obcí obyvatel 43 členů.
Centrum pro rodinu a sociální péči, Brno
VY_32_INOVACE_ Mikroekonomie.
ICT VL Naše okolí 5.R.  Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět  Vzdělávací obor: Člověk a jeho svět  Tematický okruh: Místo, kde žijeme  Anotace:
Tržní hospodářství II. Petr Machala.
Vzdělávací oblast:Odborné vzdělávání Tematická oblast:Nápojová gastronomie Název vyučovací oblasti: Káva Ročník / obor studia:2. a 3.. ročník / Kuchař.
Centrum pro rodinu a sociální péči o.s. 1.
TRH (tržní mechanismus)
KAŽDÝ Z VÁS SE NARODIL JAKO VÍTĚZ! VZPOMEŇTE SI NA SVÉ SNY, NIC NEBYLO NEMOŽNÉ!
Podpora rozvoje vzdělávání v rámci ROP Střední Morava Mgr. Miroslav Gajdůšek, MBA Vedoucí Odboru školství, mládeže a tělovýchovy Krajského úřadu Olomouckého.
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2011 setkání RRLZ,
SPOLEČNÁ ŘEŠENÍ PRO LEPŠÍ UČENÍ reg. č. CZ.1.07/1.1.00/ LOKÁLNÍ STRATEGIE ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ OHROŽENÝCH ŠKOLNÍM NEÚSPĚCHEM v lokalitě ORP Karviná.
Jan Bodnár Deinstitucionalizace: cesty vpřed 14. – , Praha Reforma psychiatrické péče v ČR.
MAS CÍNOVECKO o.p.s., organizační složka MAS CÍNOVECKO - LEADER Podpora sociální soudržnosti na území místního partnerství v programovém období
TVOŘIVĚ DO SVĚTA - vzdělávací program, který je alternativou klasickému pojetí vyučovacího procesu - Základní škola a mateřská škola Třinec, Kaštanová.
ODMĚŇOVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ (základní pojmy) VY_32_INOVACE_11_1_5 ODMĚŇOVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ (základní pojmy) Autor: Ing. Jana Rauscherová Zkvalitnění výuky na.
Integrace cizinců v Jihomoravském kraji Zasedání Rady pro rozvoj lidských zdrojů 21. září 2010.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
„Multimediální vybavení ZŠ Dvorského“ Datum zahájení projektu: Datum ukončení projektu: Doba trvání projektu: 21,4 měsíce Celkové.
Projekt: „Aktualizace Střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb na území ORP Veselí nad Moravou “ Bc. Gabriela Fellingerová 1. Veřejné setkání 1. října.
Problémová analýza – shrnutí Návrh scénářů řešení –
Adopce na dálku. Mnozí z nás často mívají pocit, že pomoc jednoho nic nezmůže. Není tomu tak. Pomoc každého jednotlivce je důležitá.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Jednodušší cesta k dotacím v novém programovém období Místní akční skupina Rakovnicko.
VOŠP a SPGŠ Litomyšl UNESCO. Lidská práva a svobody Pozornost tématu věnována napříč humanitními vzdělávacími předměty Zapracováno do ŠVP Používány moderní.
Projekt na podporu neformální péče v ORP Hodonín
Analytická část MAP pro SO ORP Český Brod
Systém a struktura MA 21 Vsetín
NÁZEV PROJEKTU: Podpora počátečního vzdělávání zdravotnických oborů, jejich propagace ve vzdělávacím centru pro komunitní práci a rozvoj klíčových kompetencí žáků 
Sportisimo ½ Marathon Praha
Koncepce rozvoje sociálních služeb pro osoby se zdravotním postižením poskytovaných příspěvkovými organizacemi Zlínského kraje na období Luhačovice.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová
MIKROEKONOMIKA Formování trhu Základní elementy trhu.
Český svaz žen Štoky pořádá
SJ24DWO6/ Ruční vysavač Jive
SJ4000DWB6/1 011 – ruční bezSÁČKOVÝ vysavač JIVE
Skoba s.r.o. Autoři: ZUZANA HAVELKOVÁ, Katedra pastorační a sociální práce ETF UK, SAMUEL PLECHÁČEK, Katedra pastorační a sociální.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko
VELKÁ ODKLÁDACÍ PLOCHA I NA PARNÍ CENTRUM
výtvarné vyjadřování od nejstarších dob
Festival lokální ekonomiky 2016
Terezie Mertlíková, ředitelka
Státní zdravotní ústav Praha Centrum podpory veřejného zdraví
Ing. Stanislava Správková
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Centrum kolegiální podpory CKP
Transkript prezentace:

Nabídka Férový obchůdek www.centrumnarovinu.cz/ferovy-obchudek

Férový obchůdek zboží je dovážené z Keni – DIRECT TRADE = bez prostředníků 100 % výdělku posíláme zpět do projektu Ostrov Naděje v Keni MASTKOVÉ ZBOŽÍ Mastkové výrobky jsou ručně vyrobeny kameníky kmene Kisi z oblasti vesnice Tabaka. Tito kameníci vyškolili ženy z naší komunity kmene Luo na ostrově Rusinga, jak misky dále opracovat, vyhladit, nabarvit, nadekorovat a naleštit.  Dodávají nám tedy hrubé polotovary, které ženy z Ostrova Naděje dokončí. Každý jimi vyrobený kousek je originál. Prodej mastkových výrobků dává ženám z místní komunity práci. DOVOZ KÁVY A ČAJE OSTATNÍ (ŠPERKY, DŘEVĚNÉ A PROUTĚNÉ PŘEDMĚTY atd.)

AKTUÁLNÍ NABÍDKA mastkových výrobků:

(závislé na počtu objednaných kusů) Kulatý svícen Rozměry: 9 – 10 cm (průměr) Váha: 380 – 620 g Materiál: mastek Použití: dekorace Cena: 140 Kč Pro Vás sleva 15-30 % (závislé na počtu objednaných kusů)

(závislé na počtu objednaných kusů) Miska hroch velká Velikost: 10 cm Váha: 250 – 260g Materiál: mastek Použití: dekorace Cena: 150 Kč Různé barvy a vzory Pro Vás sleva 15-30 % (závislé na počtu objednaných kusů)

(závislé na počtu objednaných kusu) Miska hroch malá Velikost: 7,5 – 8,5 cm Váha: 80 – 130 g Materiál: mastek Použití: dekorace Cena: 120 Kč Různé barvy a vzory Pro Vás sleva 15-30 % (závislé na počtu objednaných kusu)

(závislé na počtu objednaných kusů) Mísa střední Rozměry: 20 cm (průměr) Váha: 540 g Materiál: mastek Použití: dekorace Cena: 150 Kč Různé barvy a vzory Pro Vás sleva 15-30 % (závislé na počtu objednaných kusů)

(závislé na počtu objednaných kusů) Mísa malá Rozměry: 10 cm (průměr) Váha: 100 – 160 g Materiál: mastek Použití: dekorace Cena: 100 Kč Různé barvy a vzory Pro Vás sleva 15-30 % (závislé na počtu objednaných kusů)

(závislé na počtu objednaných kusů) Soška slona Rozměry: 7 x 4 x 4,5 cm Váha: 100 – 140 g Materiál: mastek Použití: dekorace Cena: 80 Kč Různé barvy a vzory Pro Vás sleva 15-30 % (závislé na počtu objednaných kusů)

(závislé na počtu objednaných kusů) Soška hrocha Rozměry:  7 x 4 x 4,5 cm Váha: 100 – 140 g Materiál: mastek Použití: dekorace Cena: 80 Kč Různé barvy a vzory Pro Vás sleva 15-30 % (závislé na počtu objednaných kusů)

(závislé na počtu objednaných kusů) AKTUÁLNÍ NABÍDKA čaje: Balení čaje 100 g, 200 g a 250 g Férový čaj z Keni je kvalitní černý čaj. Díky ideálním klimatickým podmínkám, v nichž roste, je obecně pokládán za jeden z nejkvalitnějších na světě Ceny čaje: 100 g 82,- Kč, 200 g 164,- Kč a 250 g 205,- Kč Pro Vás sleva 15-30 % (závislé na počtu objednaných kusů)

(závislé na počtu objednaných kusů) AKTUÁLNÍ NABÍDKA kávy: Balení kávy 100 g, 200 g a 250 g Káva mletá i zrnková Férová káva je velice kvalitní 100 % arabica. Keňská káva je obecně považována za jednu z nejkvalitnějších, tato má jeden z nejvyšších možných stupňů v certifkaci Coffee Board of Kenya Cena kávy: 100 g 98,- Kč, 200 g 195,- Kč a 250 g 230,- Kč Pro Vás sleva 15-30 % (závislé na počtu objednaných kusů)

Centrum Narovinu, o.p.s. Organizace s dvacetiletou tradicí zabývající se rozvojovými projekty v Keni Zaměřujeme se na rozvojovou spolupráci s cílem zlepšení vzdělávání, zdravotní péče a celkové životní úrovně v Keni. Mezi další priority organizace patří přispívání k vytváření tolerantní multikulturní společnosti, zvyšování veřejného povědomí o situaci v rozvojových zemích a prevence diskriminace a rasismu v naší společnosti Dva hlavní projekty: Adopce afrických dětí – projekt pomoci na dálku Ostrov Naděje – komunitní centrum na Rusinga Island v Keni

Komunitní centrum Ostrov naděje v keni Projekt vznikl v roce 2003 Hlavním cílem projektu je vytvořit soběstačné a trvale udržitelné komunitní centrum Součástí centra je sirotčinec, mateřská, základní a střední škola, vzdělávací centrum s knihovnou a počítačovou učebnou, zdravotní klinika pro cca 10 000 pacientů z oblasti, farma se zavlažovacím systémem a chovem ryb