Studijní obor Management sportu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Advertisements

Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Co by měl student vědět na začátku studia PEF MZLU v Brně
INTEGROVANÁ MARKETINGOVÁ KOMUNIKACE prof. PhDr. Dušan Pavlů, CSc.
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Možnost studia na Fakultě stavební a uplatnitelnost stavebních oborů
Ústav pedagogických věd Masarykova univerzita. Personální obsazení Vedoucí pracoviště doc. PhDr. Milan Pol, CSc.
I NOVACE KOMBINOVANÉ FORMY STUDIA BAKALÁŘSKÉHO A MAGISTERSKÉHO STUDIJNÍHO PROGRAMU „T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT “ A JEHO UČITELSKÝCH OBORŮ NA F AKULTĚ TĚLESNÉ.
Ústav pedagogických věd
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
Představení bakalářských oborů – Uchazeči NÁRODOHOSPODÁŘSKÁ FAKULTA.
Obor Podnikání – délka vzdělání tohoto oboru je 2 roky dosažené vzdělání: střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou forma tohoto vzdělání je denní studium.
INOVACE V PODNIKU Inovace předmětu v rámci studijního oboru
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Magisterský obor Ekonomika a řízení elektrotechniky a energetiky.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Vysoká škola ekonomická v Praze. Veřejná vysoká škola založená v roce 1953 Cca studentů Studijní programy: –bakalářské (3 roky) –navazující magisterské.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Fakulta zdravotnických studií
Studijní program Ekonomika a management
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
Den otevřených dveří 2014 Filozofická fakulta MU založena l.p
Studijní obory – bakalářské prezenční
Ústav světových dějin Obor Historie – Obecné dějiny.
Vybrané statistické údaje, zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
Program dnešní prezentace
Vybrané statistické údaje zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
Vybrané statistické údaje zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
Ústav pedagogických věd Masarykova univerzita. Personální obsazení Vedoucí pracoviště doc. PhDr. Milan Pol, CSc.
Ústav pedagogických věd Filozofická fakulta Masarykovy univerzity
Veřejně správní akademie Vyšší odborná škola, s. r. o. BRNO
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
Vítejte na Přírodovědecké fakultě
Navazující magisterský obor STAVEBNÍ MANAGEMENT. Potřeba manažerských dovedností Řídí cca polovina absolventů % (podle doby ukončení studia) Vedoucí.
Tvorba e-learningové aplikace pro výuku obchodního práva na oborech s ekonomickým zaměřením Jindřiška Šedová a kol. Masarykova universita Ekonomicko-správní.
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální.
ČESKO-FRANCOUZSKÉ MAGISTERSKÉ STUDIUM VEŘEJNÉ SPRÁVY - MASTER FRANCO-TCHEQUE D’ADMINISTRATION PUBLIQUE.
1 ÚČETNICTVÍ A FINANČNÍ ŘÍZENÍ PODNIKU (ÚFŘP) nabízíme univerzitní studium bakalářského a navazujícího magisterského studijního oboru obor je nepřetržitě.
facebook ksr.ef.jcu.cz.
Projektování elektrických zařízení Fakulta elektrotechniky a informatiky VŠB – TUO Katedra elektrotechniky.
Předmět Marketing BP522 Kontaktní údaje: Ing. Šárka Dvořáková, Ph.D. Středa.
Středoevropská komparativní studia na IMS FSV UK kombinovaná forma studia Den otevřených dveří 2016 Tomáš Nigrin.
Vysoká škola sociálně správní, Havířov. jedna z nejmladších soukromých vysokých škol v ČR státní souhlas od listopadu 2007 výuka zahájena v září 2008.
Ekonomická fakulta Úvodní soustředění 1. ročníků 2013/2014.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
P REZENTACE OBORU SOCIOLOGIE P REZENTACE OBORU SOCIOLOGIE P H D R. R OMAN V IDO, P H.D. Den otevřených dveří 22. – 23. ledna 2016 Fakulta.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Katedra elektrotechniky
Prof. Ing. Hana Machková, CSc. Rektorka
Studium na AF MENDELU Ing. Petr Dostál, Ph.D.
Vlastní myšlenkou Vlastní cestou.
Ústav řízení dopravních procesů a logistiky
Technické znalectví a pojišťovnictví
KATEDRA SPECIÁLNÍ PEDAGOGIKY Bakalářské STUDIUM
Fakulta zdravotnických studií
KATEDRA SOCIÁLNÍ PRÁCE
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
Přírodovědecká fakulta UJEP
Studijní obor Fyzioterapie
Bakalářský studijní program Elektroenergetika Garant : doc. Ing
Studijní obory Speciální edukace bezpečnostních složek Aplikovaná sportovní edukace bezpečnostních složek.
Studijní obor Bc. Regenerace a výživa ve sportu NMgr
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Aplikovaná elektronika
Fakulta zdravotnických studií
Transkript prezentace:

Studijní obor Management sportu

Management sportu (MAN) Bc. Mezifakultní studium s Ekonomicko-správní fakultou MU Délka studia: 3 roky Forma studia: prezenční i kombinovaná Garant studijního oboru: Mgr. Oldřich Racek, Ph.D. Oborová katedra: Katedra společenských věd a managementu sportu Vedoucí katedry: Mgr. Milena Strachová, Ph.D. Koordinátor oboru MAN na ESF: Ing. Marek Pavlík, Ph.D.

Charakteristika mezifakultního studia Studium probíhá střídavě v prostorách FSpS v Univerzitním kampusu Bohunice a v prostorách ESF v budově Lipová 41 A. V bakalářském studiu absolvuje student na ESF 9 předmětů v rozsahu 52 kreditů, což činí 29 % z povinných 180 kreditů. Pro předměty studované na ESF platí pravidla pro studium, rozvrh a ukončení předmětů stanovená na ESF. Některé předměty ESF jsou koncipovány výhradně pro studenty jiných fakult (př. Základy managementu). Ostatní předměty jsou společné pro všechny studenty.

Přijímací zkouška (MAN) Bc. 40 % Praktická přijímací zkouška Jacíkův celostní motorický test Basketbal max. 20 bodů 60 % Oborový test percentil *0,30 max. 30 bodů

Možná uplatnění absolventů V oblasti managementu a marketingu sportovních organizací, klubů a tělovýchovných jednot. Ve státní správě a samosprávě a při komunikaci s veřejností. V cestovním ruchu se zaměřením na sportovní aktivity.

Statistika 2017/2018: MAN Bc. Prezenční forma Kombinovaná forma Počet přihlášek 359 Přijato 71 Zapsáno ke studiu 37 Počet přihlášek 86 Přijato 34 Zapsáno ke studiu 31

Management sportu (MAN) N Mgr. Mezifakultní studium s Ekonomicko-správní fakultou MU Délka studia: 2 roky Forma studia: prezenční i kombinovaná Garant studijního oboru: doc. Ing. Jiří Novotný, CSc. Oborová katedra: Katedra společenských věd a managementu sportu Vedoucí katedry: Mgr. Milena Strachová, Ph.D. Koordinátor oboru MAN na ESF: Ing. Marek Pavlík, Ph.D.

Charakteristika mezifakultního studia Studium probíhá střídavě v prostorách FSpS v Univerzitním kampusu Bohunice a v prostorách ESF v budově Lipová 41 A. V N Mgr studiu absolvuje student na ESF jen čtyři předměty, případně šest předmětů, pokud si vybere téma závěrečné práce na ESF. Pro předměty studované na ESF platí pravidla pro studium, rozvrh a ukončení předmětů stanovená na ESF. Jeden předmět ESF je koncipován výhradně pro studenty jiných fakult (Účetnictví a daně v neziskovém sektoru). Ostatní předměty ESF jsou společné pro všechny studenty.

Přijímací zkouška (MAN) NMgr. Písemný oborový test MAN z okruhů: Marketing a management se zaměřením na sport Ekonomika organizací, finanční řízení podniku a veřejná ekonomie Základy společenských věd Teorie tělesné výchovy a sportu Lékařsko-biologické vědy Testy vychází z okruhů státních závěrečných zkoušek bakalářského studia.

Statistika 2017/2018: MAN NMgr. Prezenční forma Kombinovaná forma Počet přihlášek 49 Přijato 28 Zapsáno ke studiu 26 Počet přihlášek 61 Přijato 41 Zapsáno ke studiu 24

Uplatnění absolventů NMgr. Uplatnění absolventů na středních až TOP manažerských pozicích ve sportovních organizacích ziskově i neziskově orientovaných, v oblasti všech stupňů veřejné správy, v komunální rekreaci, v cestovním ruchu, v soukromých sportovních a volnočasových zařízeních, ale také jako projektový či personální manažer v těchto organizacích apod. Možnost absolvování rigorózní zkoušky a získání titulu PhDr. před jménem. Možnost přechodu do doktorského studia oboru Kinantropologie na FSpS a získání titulu Ph.D. za jménem.

Prostor pro vaše dotazy