Office 365 & Office 2016 Jak na powerpoint.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 6.3 (Data vložená z MS Excel)
Advertisements

Pomůcka pro tvorbu prezentací závěrečné a diplomové práce
Nástroj pro prezentace
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Jméno autora: Mgr. Zdeněk Chalupský Datum vytvoření:
Nástroj pro prezentace
Objekty mohou být vytvořeny buď pomocí prostředků Wordu nebo je můžeme vytvořit na jiném místě a do dokumentu Wordu vložit. Všechny objekty se vloží na.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Výpočetní technika Akademický rok 2011/2012 Letní semestr Novák Petr
INFORMATIKA 8 MS Word III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive.
IT Začátečníci Modul 5 MS POWERPOINT.
Prezentační manažer Kapitola 3.0 (Úvodní práce v programu)
3MA381 PowerPoint - seznámení
Tvorba prezentací v programu PowerPoint Autor: ing. Jaroslav Mochan
Microsoft Office PowerPoint
MS Office PowerPoint 2007 Ing. Jaroslav Parma.
PowerPoint II. Miroslav Lorenc.
Jak vytvořit prezentaci
Obrázky poskytla firma Complex,
PowerPoint. PowerPoint Co je to PowerPoint? Program PowerPoint slouží k tvorbě prezentace. Pracuje se zde s tzv. snímky. Každý snímek tvoří jednu obrazovku.
Power Point– úvod Ing. Bohumil Bareš.
Power Point– správa prezentace
TVORBA VÝUKOVÉ PREZENTACE II. Mgr. René Szotkowski TENTO MATERIÁL VZNIKL ZA FINANČNÍ PODPORY EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU A STÁTNÍHO ROZPOČTU ČESKÉ REPUBLIKY.
Výukový program:Obchodní akademie Název programu: Program PowerPoint Vypracoval : Ing. Jiří Durďák Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Microsoft Powerpoint Microsoft Word.
Výměnný pobyt Proces přípravy Výpočetní technika.
Jak vytvořit prezentaci
PowerPoint - seznámení Miroslav Lorenc. PowerPoint  K čemu a kdy použít?  Jaké jsou možnosti využití?  Alternativy?
Moderní učitel.
WWW – hypertextový informační systém
Power Point– popis prostředí
INFORMATIKA 7 Úpravy obrázků v MS WORD III2 - I7- 18.
ILUSTRACE VE WORDU Ing. Petr Hanáček MS OFFICE - WORD
INFORMATIKA 9 MS PowerPoint
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy Navigace.
Vítá vás PowerPoint Nádherné prezentace navrhnete a předvedete snadno a s jistotou.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.14 Téma: PowerPoint Číslo.
Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy Navigace.
Nástroj pro prezentace
INFORMATIKA 8 MS Excel III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
INFORMATIKA 9 MS Excel I. III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Prezentační software Vypracovali: Zdeněk Zych Jonáš Fiala Adam Ratkovský.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.02 Téma: PowerPoint Číslo.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
WORD Vkládání obrázků. Pokud potřebujete doplnit své dokumenty o obrázky, není to pro Word žádný problém. Tyto obrázky můžete libovolně vkládat do dokumentu.
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
Univerzita třetího věku kurz Pokročilý Tabulkový procesor 4.
Textový editor Maturitní téma č.12 (prostředí textového editoru, nastavení zobrazení dokumentu, zásady pořizování textu v počítači)
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_407_Balíček Microsoft Office 2010 – PowerPoint AUTOR: Ivana.
Tvorba dynamických prezentací Vytváření účinných, dynamických diagramů a schémat SmartArt Použití grafických témat Nové nástroje a efekty pro tvary, text.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Databáze MS ACCESS 2010.
Využití sestavy Zobrazení a typy Části sestavy Vytvoření sestavy Ovládací prvky.
Anotace: Kancelářský balík od firmy Microsoft je nejčastěji používané řešení ve firmách i domácnostech. Žáci získají přehled o tomto produktu, získají.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 3. ročník oboru.
TEXTOVÝ EDITOR Karin Tylšerová. Textový editor je software, kterým je možné editovat prostý text. Neobsahuje žádné informace o formátování, jako je použití.
Snímek 1 PowerPoint2OP381 Manažerská informatika 1 2OP381 Manažerská informatika 1 Microsoft PowerPoint 2016 – 1. část
Microsoft FRONT PAGE Šablona 32 VY_32_INOVACE_19_10_Front Page.
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_10B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
Nástroj pro prezentace
Textový Editor.
Textový editor Lada Juráňová.
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_11_16_PowerPoint.
TVORBA VIDEA Pinnacle Studio Michal Přidálek 3ma
Zpracování a využití informací
Transkript prezentace:

Office 365 & Office 2016 Jak na powerpoint

Formáty snímků v powerpointu Poměr stran Formát blížící se čtverci (starší verze PP) 4:3 Širokoúhlý formát (PP verze 2013,2016) 16:9 Vlastní formát snímků dle nastavení

PowerPoint je software/aplikace/program: Co je to powerpoint? PowerPoint je software/aplikace/program: z dílny společnosti Microsoft je součástí balíčku Office pro tvorbu profesionálních prezentací pro prezentaci / presentation vytvořených snímků pro předávání informací zajímavou formou

Hlavní výhody Co má navíc Výhody powerpointu? Intuitivní Barevný Neustále aktuální Obsahuje mnoho funkcí Propojení s Office 365 Stejný design jako ostatní Office app Skvělá funkce co? ;) Automatické ukládání Chválit PowerPoint. Vyzvednout zejména jednoduchou tvorbu a prostředí pro prezentujícího.

Tvorba prezentace jednoduše, rychle a zajímavě „S chutí do toho a půl je hotovo!“

V čem, mi může powerpoint pomoct? Mé prezentace budou budit profesionální dojem Tvorba prezentace netrvá dlouho Své posluchače zaujmu díky mnoha funkcionalitám, které mohu využít Tréma z prezentovaní nebude tak velká díky funkci pro prezentující Posluchačům předám informace v podobě, která je zaujme Vyniknu na své pracovní pozici – umět s PowerPointem = plusové body u zaměstnavatele

tvorba prezentace v powerpointu Profesionální a zajímavá!

Co powerpoint umí Nezdržuj se! Prezentuj jako profík!

Prezentujte se sebejistotou Zaujměte posluchače Funkce náhledů vdechne vašim prezentacím život pomocí interaktivního souhrnného snímku, díky němuž bude procházení prezentací snadné a zábavné. Přibližujte a oddalujte oddíly nebo snímky v prezentacích, v libovolném pořadí podle přání posluchačů.

Co všechno můžu do powerpointu vkládat? Text Obrázky Videa Přechody Tlačítka SmartArt Grafy Diagramy Tabulky Tvary Hypertextové odkazy Zvukové stopy PowerPoint poskytuje nespočet možností. A to i v případě subjektů, které je možné do prezentací vkládat. Do jednotlivých snímků můžete vložit nejenom text, ale také obrázky, videa, tlačítka….

Přechody snímků Prolnutí Rozdělení Prolnutí Střih Nahodilé

Soustřeďte svou pozornost Pomocí zobrazení prezentujícího v Office 2016 můžete kontrolovat a nacvičovat prezentace. Když budete prezentaci promítat na druhé obrazovce, v zobrazení prezentujícího se zobrazí aktuální snímek, poznámky lektora a další snímek ve vaší prezentaci. Tak budete mít prezentaci a Váš projev pod kontrolou.

Jak získám powerpoint? V rámci předplatného Office 365, díky kterému budou mé Office programy neustále aktualizovány a obohacovány o nové funkce. NEBO Jako krabicové řešení – zakoupením balíku Office. Kdy budu mít k dispozici instalaci, která nebude aktualizována a bude vázána na počítač.

Děkuji za pozornost Moc ráda jsem Vás provázela kurzem „PowerPoint pro začátečníky“ Ing. Kateřina Černostová za společnost CloudForce s.r.o.