Zkvalitnění podmínek pro relevantní výzkum, vývoj a inovace na FM

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Národní program udržitelnosti I
Advertisements

Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem - Aplikovaný výzkum prof. Jiřina Jílková Biomedicínský výzkum Ústí nad Labem, 23. května
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Předsednictvo RVŠ dne Vladimír Kebo. Zprávy Zpráva o realizaci Operačního programu Výzkum a vývoj pro inovace PO1 – 15 projektů za 28,7 mld.
Operační program Rozvoj lidských zdrojů 1 OPERAČNÍ PROGRAM ROZVOJ LIDSKÝCH ZDROJŮ MPSV - Odbor řízení pomoci z ESF Konference k ESF – Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Fond Vysočiny Celkový objem finančních prostředků Fondu Vysočiny – 81,4 mil Kč Dílčí cíl Programu rozvoje kraje – 3.2 Podpora rozvoje telekomunikačních.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
2. setkání pracovníků ORP v oblasti regionálního rozvoje v Královéhradeckém kraji se zástupci Královéhradeckého kraje a CEP 2. BLOK Centrum evropského.
Schůzka projektového týmu Postdoc I. 9. ( ) Zaměstnáním čerstvých absolventů doktorského studia k vědecké excelenci, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/
Integrovaný operační program Oblast intervence - Služby v oblasti veřejného zdraví.
VaVpI – pracovní skupina 2 FINANCOVÁNÍ A METODIKA Schůzka , MŠMT MAKROSKOPICKÝ MODEL UDRŽITELNOSTI PROBLÉMOVÉ OKRUHY, KTERÉ BUDOU DÁLE ŘEŠENY.
Národní inovační politika ČR na léta 2005–2010 F. Hronek, sekretariát Rady pro výzkum a vývoj Seminář „Inovační potenciál ČR a program EUREKA“
Projekt SROP 3.3 – „Posílení kapacity místních a regionálních orgánů při plánování a realizaci programů v Karlovarském kraji“ Pedagogické a vzdělávací.
Kampaň Sdružení AP pro podporu technického vzdělávání Průhonice, 10. prosince 2008 SDRUŽENÍ AUTOMOBILOVÉHO PRŮMYSLU / AUTOMOTIVE INDUSTRY ASSOCIATION.
Informace z oblasti výzkumu (Předsednictvo RVŠ, ) Tomáš Opatrný.
Závěrečná konference 19. dubna 2012 Zhodnocení a výstupy realizace projektu: „Rozvoj činností dřevařského klastru a zkvalitnění vazeb mezi VŠ a podnikatelskou.
Metodika dělení příspěvku dle ukazatelů A+B1 na základě rozhodnutí Akademického senátu zůstává metodika dělení příspěvku stanoveného podle ukazatelů A+B1.
Projektový záměr Inovace Státní Imisní Sítě a nástrojů hodnocení kvality ovzduší (ISIS) Jan Macoun, Český hydrometeorologický ústav
Předsednictvo RVŠ dne Vladimír Kebo Informace o Kulatém stolu SPD a RVŠ dne
Čerpání rozpočtu přímých výdajů za rok 2011 Zpracoval: OŠMS, oddělení přímých nákladů Datum:
Autor: Ing. Roman Jireš ZÁKLADY OVLÁDÁNÍ POČÍTAČE Část I Základní pojmy.
ZÁKLADY OVLÁDÁNÍ POČÍTAČE
O kolik přijdeme, pane Nečasi? Aktuální čerpání peněz z fondů EU Praha,
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
Schéma procesu vstupy Průběh procesu výstupy činnost ZDROJE.
CZ / /0012 Zavedení nových technologií a postupů do praxe Milan Havel ČVUT, SZZPLS Milan Havel, tel
Čerpání rozpočtu přímých výdajů za rok 2009 Zpracoval: OŠMS, oddělení přímých nákladů Datum:
EKONOMICKÉ INFORMACE pro jednání Předsednictva RVŠ Lenka Valová.
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
Katedra počítačů ČVUT FEL
Čerpání rozpočtu přímých výdajů za rok 2009 Zpracoval: OŠMS, oddělení přímých nákladů Datum:
Obor: Kybernetika a měření Jaké studium zajišťují katedry typ obor stud./rok bakalářské Kybernetika a měření 150 magisterské Kybernetika a měření - RT,
Čerpání rozpočtu přímých nákladů za rok 2012 Zpracoval: OŠMS, oddělení přímých nákladů Datum:
Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi únor 2010 Odbor školství, mládeže a sportu KÚ MSK oddělení přímých nákladů.
Financování kapitol státního rozpočtu II
Elektrotechnická fakulta ČVUT KATEDRA KYBERNETIKY Vedoucí prof. Ing. Vladimír Mařík, DrSc. KATEDRA KYBERNETIKY ELEKTROTECHNICKÁ.
Identifikační modul polohy pro řídicí jednotku robota NXT
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, INOVACE 2011, Týden výzkumu, vývoje a inovací.
Dotační projekty Vysokého Mýta
Hodnocení výsledků ukončených programů VaVaI Ing. Blanka Černá, CSc., Národní agentura pro zemědělský výzkum Ing. Jan Budský Oddělení výzkumu Odbor výzkumu,
BUDOUCNOST Úspěch pro každé dítě. Ve znamení inkluzivního vzdělávání.
Investiční rozvoj UTB ve Zlíně v období 2011 až 2015 Investiční rozvoj UTB ve Zlíně v období 2011 až 2015.
Konference INOVACE JE ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE Brno,
OP VVV. Aktuální stav OP VVV byla finální verze OP VVV po vypořádání připomínek znovu předložena Evropské komisi zaslán programový.
Mgr. et Mgr. Jan Bodnár Odbor evropských fondů Oddělení projektového řízení Integrovaný operační program, možnosti čerpání finančních zdrojů pro oblast.
1 Školka ve VFN v Praze Tisková konference,
Péče o pacienty s cerebrovaskulárním onemocněním v ČR.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2015  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Administrace projektu (finanční část) Workshop pro příjemce – 3. výzva Tato prezentace je spolufinancována.
Schůzka projektového týmu Postdoc I. 17. ( ) Zaměstnáním čerstvých absolventů doktorského studia k vědecké excelenci, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/
Operační program Výzkum a vývoj pro inovace. Veřejná podpora - příjemce Hlavní činností je VaV, výuka, TT Zisk je zpětně reinvestován do hl.činnosti Oddělení.
Návrh rozpočtu kapitoly 335 – MZ ČR na rok Obecný úvod  Návrh státního rozpočtu na rok 2013 kapitoly 335 – Ministerstvo zdravotnictví je předkládán.
PROJEKTOVÉ ZÁMĚRY LIBERECKÉHO KRAJE Projekt Tvorba Strategie a Společného akčního plánu v oblasti rozvoje lidských zdrojů v Libereckém kraji I CZ.1.04/4.1.01/C
Návrh rozpočtu kapitoly 335 – MZ ČR na rok 2015
Návrh rozpočtu kapitoly 335 – MZ ČR na rok 2017
Vyhlášené programy v roce 2016/2017
NPU I - Průběžné hodnocení 2017:
Management projektu Fakulta sportovních studií MU Brno 2013 Ing
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Charakteristika a nástroje
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok 2015
Komplexní systém hodnocení
Výjezdní zasedání pracovní skupiny pro evaluaci a HP
Prioritní cíl: Zajišťování kvality
Užití UV kamery pro průmyslové a medicínské aplikace
IP-2018 Propagace a marketing FMIMS
Institucionální program
Moderní technika a technologie Policie ČR CZ.1.06/3.4.00/
SEKCE OBRANNÉ POLITIKY A STRATEGIE MINISTERSTVA OBRANY
PESCO vs. EDF: projekty rozvoje schopností
Transkript prezentace:

Zkvalitnění podmínek pro relevantní výzkum, vývoj a inovace na FM Josef Novák, 11. 1. 2018

Cíl projektu, indikátory Cílem projektu je zkvalitnění vybavení FMIMS o přístrojové a další vybavení, umožní vznik kvalitních publikací a vytvoří podmínky pro další spolupráci fakulty s aplikační sférou. Kráčející kola mobilního robota – 2 ks Měřicí ústředna – 1 ks Spínání laserového svazku – 1 ks Výpočetní stanice – 2 ks Zkušební panel – 1ks Žádost o změnu v projektu – spektrometr přesunut z NIV do INV, změna schválena Relevantní výzkum a vývoj v oblasti armádního nasazení UAS v prostředí armád členských států NATO | 24. 1. 2017

Realizace projektu, náklady Všechny indikátory splněny tak, jak bylo uvedeno v návrhu projektu. Celkové náklady plánované: 630 tis. INV 40 tis. NIV Celkové náklady skutečné: 682 tis. INV, z toho 630 tis. čerpáno dle schváleného rozpočtu, 52 tis. hrazeno z prostředků podílejících se pracovišť Relevantní výzkum a vývoj v oblasti armádního nasazení UAS v prostředí armád členských států NATO | 24. 1. 2017