Stanislava Andršová Josef Vlach

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentační manažer Kapitola 2.0 (První prezentace)
Advertisements

Grafické programy Zoner: využití na ZŠ
VY_32_INOVACE_54_MS_Word_ III. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
L 04 – Záhlaví / Zápatí § Pojem Záhlaví – Zápatí
Matika krokem  Proč? - motivy vzniku
X EXEL.
Sloupcová sazba a oddíly
IES – jak na to *** Základní ovládání U stránek s nadpisy různé úrovně se automaticky vytváří obsah Toto je klíčové tlačítko. Klepněte a můžete ihned.
Anglický jazyk Michaela Hrdličková, 251 PT1 – Provozní technika 1. ročník „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_13.
VYHLEDÁVÁNÍ V DIGITÁLNÍ KNIHOVNĚ VYSOKOŠKOLSKÝCH KVALIFIKAČNÍCH PRACÍ DSPACE.
Prezentační manažer Kapitola 3.0 (Úvodní práce v programu)
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_3.15 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi II. PowerPoint - animace Typ: DUM - kombinovaný.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
Označení vzdělávacího materiálu (kód):VY_32_INOVACE_TE_5 Název školy: Základní škola Velké Opatovice, okres Blansko Název programu: Operační program Vzdělávání.
Mezipředmětové vztahy Aplikace anglického jazyka do jiných předmětů s využitím moderních metod.
Textový procesor Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je MGR. MILOŠ NYGRÝN.
Konference projektu Cesta ke kvalitě
SIPVZ – úvodní modul P Pokročilá práce s textem metodické poznámky (4 h)
E-learning ve výuce na SŠ
TEXTOVÝ EDITOR.
PowerPoint – šablony, záhlaví
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
Excel– Zásady Ing. Bohumil Bareš.
Tvorba tabulky ve Writeru (Rozvrh hodin)
Spolupráce střední školy se sociálními partnery Ing. Jiří DLAPAL.
Vítejte při prezentaci některých zajímavých vlastností slovníků Lingea Lexicon. Mezi stránkami můžete přecházet pomocí kláves, myší nebo počkat na automatické.
EXCEL - GRAFY Obsah: Vytváření a úpravy grafů Příklady
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_ 2.6 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi I. Textový editor-hromadná korespondence Typ: DUM.
POWER POINT 1 Základní pojmy Power Point - základní pojmy.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_ 2.3 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi I. Textový editor - odstavec Typ: DUM - kombinovaný.
Vytvoření tabulek a grafů na V této prezentaci krok za krokem ukážeme, jak exportovat data do Excelu či do jiného programu. A dále.
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_148 Jméno autora: Mgr. Tomáš FULÍN Třída/ročník: PS2 / 2.ročník Datum vytvoření: Vzdělávací oblast:Matematika.
Grafy funkcí Podešva Petr.
Tvorba webových stránek (nejen) pro projekty Pavel Budík PROJEKT financovaný z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZVYŠOVÁNÍ IT GRAMOTNOSTI.
Office I. Miroslav Lorenc.
Anopress: nová grafika, nové možnosti Mgr. Daniela Uhrová září 2010.
INFORMATIKA 9 MS Excel IV. III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
EU peníze středním školám. Šablony Šablony – unikátní systém podávání žádostí o EU dotace Není nikde jinde v EU Velmi jednoduchý způsob - školy mají minimum.
Corel DRAW Úloha 3 Zpracovala: Mgr. Jitka Hot ařová Střední škola informačních technologií a sociální péče, Brno, Purkyňova 97.
Uživatelský software 1./2 A4 kabinet Aut – suterén / 15 cvičení (4 témata) - na konci.
1)O projektu Můj dům, moje město Organizátoři Organizátoři Obsah projektu, aktivity Obsah projektu, aktivity Časový harmonogram Časový harmonogram Výstupy.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Michaela Štěpánková Jan Wurst Manuál pro učitele ZŠ a víceletých gymnázií.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
Vytvoření sestavy Access (14). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Střední škola gastronomie a hotelnictví Mladá Boleslav, s.r.o.
Vítejte na dnešním workshopu
Nový web Souborného katalogu ČR
Nadaní na gymnáziích Prázdná strana se záhlavím a zápatím pro případné doplnění grafiky či textu, např. pro umístění grafů, tabulek apod. 1.
Otázky a úkoly VY_32_INOVACE_4_3_13_20 Vložení I.   Najdi záložku „vložení“. Vlož libovolný obrázek. Nastav jeho výšku na 5cm. Uprav ho tak, aby s ním.
Informace k plánovanému workshopu s řediteli/zástupci škol
Jak na články? Regionální konference 2009 Jan Šperl
Stanislava Andršová Josef Vlach
Jak na články a DUMy Jan Šperl Titulní strana prezentace. 1.
Testovací prezentace pro účely odladění šablony
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Stanislava Andršová Josef Vlach
pitná příprava před CT vyšetřeními
Mgr. Dominika Pudilová manažerka projektu
Stanislava Andršová Josef Vlach
Příklady použití, doporučená nastavení
Příklady použití, doporučená nastavení
Nedvědová, Kotlárová, Bannertová
Katalog sociálních služeb BENCHMARKING v katalogu sociálních služeb SocialniSluzbyUK.cz Projekt „Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich.
Řídicí výbor DDM Monet v Praze 12
Příklady použití, doporučená nastavení
Transkript prezentace:

Stanislava Andršová Josef Vlach Titulní strana prezentace.

Seznámit účastníky s nabídkou a možnostmi WIKI Cílem workshopu je: Seznámit účastníky s nabídkou a možnostmi WIKI II. Naučit účastníky pohybovat se ve WIKI III. Ukázat příklad konkrétních možností editace a sdílení IV. Ukázka tvorby a spolupráce V. Aktivní zapojení účastníků Prázdná strana se záhlavím a zápatím pro případné doplnění grafiky či textu, např. pro umístění grafů, tabulek apod. 2

Seznamte se, WIKI Přihlášení/Registrace 1.krok Přihlášení/Registrace http://wiki.rvp.cz 2.krok Představení prostředí WIKI a její nabídky Základní textová strana.

Editace sdíleného TP ve Sborovně 5.krok Úkolu pro skupinu: Editace sdíleného TP ve Sborovně Prázdná strana se záhlavím a zápatím pro případné doplnění grafiky či textu, např. pro umístění grafů, tabulek apod. 8

Seznámení se Sborovnou 4.krok Seznámení se Sborovnou Tematické plány, Týdenní plány, Přípravy na výuku Sdílené šablony: - jednoduchý TP - podrobný – předmět/h Sdílené Tematické plány Vybereme si: TP Podrobný - předmět 1h/týden Prázdná strana se záhlavím a zápatím pro případné doplnění grafiky či textu, např. pro umístění grafů, tabulek apod.

TP Podrobný - předmět 1h/týden Seznámení účastníků s možnostmi sdílení a spolupráce na TP ve WIKI Ukázka TP a editace TP Praktické zapojení účastníků Úkol pro skupinu: Editace sdíleného TP Každý účastník dostane úkol vyplnit v TP příslušné informace (každý jiné). Např. číslo hodiny; tématický celek - téma aj. Tzn. Účastník č.1 vyučuje např. Český jazyk (napíše tedy k 1.hodině TP Čj, účastník č.2 učí Matematiku (napíše k 2.hodině TP M) atd. nebo je vybrán předmět např. Anglický jazyk a účastníci mají rozděleny TP na měsíce a vepíší ke každému libovolná témata Prázdná strana se záhlavím a zápatím pro případné doplnění grafiky či textu, např. pro umístění grafů, tabulek apod. 11

Pár slov na závěr workshopu: Nyní již vidíte, jak snadné je editovat a pracovat ve WIKI Stali se z Vás prakticky vyškolení „wikisté“ Nyní ochutnejte co Vám nabízí také Kabinet a Knihovna Rozhlédněte se ve WIKI a zeptejte se na vše, co Vás zajímá? WIKI prostor pro Vás! A pokud si nevíte rady je zde pro Vás připravena Nápověda! Prázdná strana se záhlavím a zápatím pro případné doplnění grafiky či textu, např. pro umístění grafů, tabulek apod. 14

Děkujeme Vám za pozornost! PŘEJEME VÁM HODNĚ ŠTESTÍ V EDITACI A SDÍLENÍ VAŠICH MATERIÁLŮ VE WIKI NA RVP.CZ Děkujeme Vám za pozornost! Prázdná strana se záhlavím a zápatím pro případné doplnění grafiky či textu, např. pro umístění grafů, tabulek apod. 16