Představení FrostFood a.s.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
snadná tvorba www stránek zadarmo
Advertisements

PowerPoint Založení nového souboru .pptx Tlačítko Office, Nový
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.18 Téma: PowerPoint Číslo.
Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Prezentační programy 3. ročník oboru Sociální péče Grafy v Powerpointu.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Výpočetní technika Akademický rok 2011/2012 Letní semestr Novák Petr
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115
VY_32_INOVACE_In 6.,7.17 PowerPoint – snímky
Tvorba prezentací v programu PowerPoint Autor: ing. Jaroslav Mochan
Microsoft Office PowerPoint
MS Office PowerPoint 2007 Ing. Jaroslav Parma.
FINÁLNÍ ÚPRAVY A PŘEDVÁDĚNÍ PREZENTACE
1 Úvodní snímek slouží pro počáteční orientaci a jako návěští pro hypertextové odkazy. Při použití jako předlohy jej uživatel odstraní.
Jak vytvořit prezentaci
PowerPoint. PowerPoint Co je to PowerPoint? Program PowerPoint slouží k tvorbě prezentace. Pracuje se zde s tzv. snímky. Každý snímek tvoří jednu obrazovku.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
ÚPRAVA PREZENTACE předmětová komise VYT SPŠ Karviná.
Prezentace na infopanel?
Microsoft Powerpoint Microsoft Word.
Jak vytvořit prezentaci
Power Point– sestavujeme prezentaci
Moderní učitel.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 6.4 (Videosekvence)
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Internet Internet – vyhledávání dopravního spojení VY_32_INOVACE_04 Sada.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
INFORMATIKA 7 Číslování stránek III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 10.0 (Záhlaví a zápatí)
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy Navigace.
INFORMATIKA 7 Velikost a styl písma III2 - I7- 15.
Zpracování a využití informací Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
2. změňte logo na pozadí předlohy snímku ze zelené bubliny na usměvavé sluníčko Procvičování prezentace 1. Klepnutím a přepisem vložte libovolný nadpis.
2OP381 Manažerská informatika 1
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.14 Téma: PowerPoint Číslo.
Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy Navigace.
Office I. Miroslav Lorenc.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.11 Téma: PowerPoint.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.06 Téma: PowerPoint.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.02 Téma: PowerPoint.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.04 Téma: PowerPoint.
Vzdělávací technologie Ing. Kateřina Kostolányová, Ph.D.
INFORMATIKA 7 Jak má vypadat textový dokument III2 - I7- 16.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Katarzyna Nogolová. Autor obrázků Tomasz Nogol souhlasí se zveřejněním na Metodickém portálu.
1. 2 Hypertextové odkazy Na stránce se mohou nacházet místa, na která když klepnete myší, dostanete se na jinou stránku, na jiný server nebo na jinou.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.03 Téma: PowerPoint.
Zásady tvorby prezentací Život jako leporelo, registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Pavel Broža Datum: Cílové ročníky: 6. a 7.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: MS PowerPoint Číslo DUM: III/2/VT/2/2/32 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Software.
VYTVÁŘENÍ POWERPOINTOVÝCH PREZENTACÍ Přednáší Mgr. Jaromír Kozel
ČÍSLO PROJEKTU ŠKOLY CZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO A NÁZEV ŠABLONY POWERPOINT KLÍČOVÉ AKTIVITY III/2 INOVACE A ZKVALITNĚNÍ VÝUKY PROSTŘEDNICTVÍM ICT PRÁCE.
Tvorba prezentace Vypracovala : Jana Šimková, ZŠ a MŠ Mladoňovice Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Tomáš Seidl 1 c. Prezentace Podání většího množství informací v krátkém čase. Co je k dobré prezentaci třeba? Kvalitní vystupování Dokonalá prezentace.
Snímek 1 PowerPoint2OP381 Manažerská informatika 1 2OP381 Manažerská informatika 1 Microsoft PowerPoint 2016 – 1. část
Rozložení – úvodní snímek Pozadí – šedé. Vložte vlastní pozadí Obrázek můžete stáhnout z internetu.
A-1.  studentům a učitelům:  základních,  středních,  vysokých škol  zájemcům o přírodní vědy Dle aktuálních potřeb je možné využít:  celého rozsahu.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 13– ZVUK V PREZENTACI. Název školy:
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
PowerPoint – animace VY_32_inovace_01_infpoweranimace_07
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP CZ.1.07
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP CZ.1.07
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_11_16_PowerPoint.
Jméno Příjmení, další jména Ústav konstruování
Moje cvičná prezentace
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Dolní Benešov, příspěvková organizace
Transkript prezentace:

Představení FrostFood a.s. Úkol 8 - PowerPoint Představení FrostFood a.s.

Zadání Vytvořit prezentaci o společnosti FrostFood a.s. z pohledu Vaší pozice. Prezentace bude odpovídat pravidlům pro správnou tvorbu (fonty, barvy, čitelnost, jasnost, přehlednost). Po spuštění souboru se prezentace rovnou spustí na celou obrazovku. První úvodní snímek bude zobrazený do té doby, dokud uživatel neklikne, následně bude prezentace automatická až do jejího konce).

Prezentace bude obsahovat Cca 10 snímků. Fotografie. Alespoň 1 graf. Čísla snímků (kromě prvního – úvodní snímek mít číslování nebude). V záhlaví prezentace bude logo společnosti na všech snímcích kromě prvního. Animace a přechody (v mírou). Styl prezentace nechám na Vás.

Výsledek mi zašlete e-mailem Na adresu: skoleni@lektornedoma.cz S předmětem: FrostFood – PowerPoint – VašeJméno Nejpozději do: 23. 09. 2016