Propagace FZS TUL a jejich stávajících i nově akreditovaných oborů

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vzdělávací oblast:Ekonomické vzdělávání Tematická oblast: Marketingový mix hotelových a restauračních sužeb Název vyučovací oblasti: Publicita v hotelnictví.
Advertisements

Rozvojové programy pro VVŠ 8. února Rozvojové programy VVŠ Rozvojové programy 2012 Požadavky vysokých škol v centralizovaných projektech → finanční.
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
H. Hanžlová AKTION Česká republika – Rakousko spolupráce ve vědě a vzdělávání Katarína Matusová.
LOGISTIKA NOVÉ MATURITNÍ ZKOUŠKY TELČ CERMAT - Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb na kraje Konference Financování sociálních služeb pro města a obce.
Program podpory zaměstnanosti v Ústeckém kraji (Podpora) reg. č. CZ.1.04/2.1.01/E Ing. Radka Fantová projektová manažerka Mobil:
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
Nabízíme všem účastníkům projektu Posílení oborové zaměstnanosti absolventů Vytvoření poradenského servisu a aktivit pro stávající studenty, zájemce o.
- vše pro úspěšný nábor nových řidičů 1 REGIONÁLNÍ SEKTOROVÁ DOHODA ÚSTECKÝ KRAJ v oblasti autodopravy, výchovy a vzdělávání.
Hodnocení kvality vzdělávání škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Zvyšování kompetencí vedoucích pracovníků Liberec 20. srpna 2012 Hodnocení.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. Vysoká škola podnikání, a.s. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a.
Workshop dne prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Spadá se tedy i rovnost mužů.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, Jírovcova 24/1347, České Budějovice 1 Vzdělávání poskytovatelů sociálních.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 19. září 2012 Ing. Michaela Stříbrná.
Projekty Institucionálního plánu MENDELU v roce 2016 seminář pro řešitele projektů IP Brno,
Evropské jazykové portfolio v praxi TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
Vnější vztahy na FHS Lenka Drábková. Financování VVŠ 2012; Ukazatel K Kvalita a výkon Vědecký výkon fakulty VŠ (započítané body RIV; normovaný počet citací;
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Publicita projektu
VÝKON REGIONÁLNÍCH FUNKCÍ V ROCE 2016
Informační a poradenské centrum ZČU
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Setkání zástupců 1. ročníků
Dokument KAP MSK - obsah
VÝKON REGIONÁLNÍCH FUNKCÍ V ROCE 2016
Důležité informace pro rodiče vycházejících žáků
Ing. Kateřina Lichtenberková
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Hodnocení kvality vzdělávání škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem EDUCA 2011 MY JOBS Porada ředitelů Liberec
Komunikační strategie ČIŽP
VÝZVA 2.2 – VYSOKOŠKOLSKÉ VZDĚLÁVÁNÍ
„Váš kraj, Váš rozpočet“
ŠKOLENÍ PRO ŽADATELE O FINANČNÍ PODPORU Z OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Jihomoravský kraj Krajský úřad Jihomoravského kraje oddělení.
Mezinárodní vzdělávací projekt TESEUS
Ekonomika Finanční řízení neziskových organizací 3.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
MÁ SMYSL POŘÁDAT KONFERENCE?
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Elektronická bezpečnost v Kraji Vysočina
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Náměty pro činnost Národního fóra

Příspěvek na konferenci
Jak na strategické plánování v MŠ a ZŠ Přehled o dotací
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola, Teplice
Pravidla a doporučené postupy pro vytváření studijních programů
Institucionální program na rok 2017
doc. PhDr. Soňa Jandová, Ph.D. /
Řízení podnikových procesů od A do Z
Elektronická bezpečnost v Kraji Vysočina
Vybavení mobilní laboratoře pro studijní obor Zdravotnický záchranář
Centralizované rozvojové projekty 2017
Odhalení příčin studijních neúspěchů u studentů EF TUL a jejich řešení
Prezentace Fakulty strojní TU v Liberci
Podpora supervizorů a lektorů zajišťující odbornou praxi studentů FZS TUL ve zdravotnických zařízeních Institucionální plán TUL pro rok 2017 Cíl 2: Diverzifikace.
Institucionální program pro veřejné vysoké školy pro rok 2017
Institucionální plán TUL pro rok 2017 Cíl 3: Internacionalizace
Centralizované rozvojové projekty 2017
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 12. prosince 2018 Ing. Michaela.
2. setkání platformy: .d Tvorba Školské inkluzivní koncepce Libereckého kraje Manažer aktivit projektu: Bc. Jakub Lang
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
KNIHOVNA UNIVERZITY PALACKÉHO V OLOMOUCI
Úvodní přednáška pro 1. ročník
Ing. Alena Opletalová, Ph. D. , 9. 6
Transkript prezentace:

Propagace FZS TUL a jejich stávajících i nově akreditovaných oborů Institucionální plán TUL pro rok 2017 Cíl 1: Zajišťování kvality Řešitel: Ing. Lenka Kozáková* *) V průběhu roku došlo ke změně řešitele projektu z důvodu ukončení PP na FZS TUL původního řešitele projektu

Cíl projektu Posílení propagace a povědomí o možnostech vzdělávání a o studijních oborech na FZS TUL mezi studenty středních škol a pracovníky nelékařských zdravotnických profesí. Účast na akcích podporujících propagaci vysokoškolského vzdělávání v rámci TUL a dále v rámci Evropského veletrhu pomaturitního a celoživotního vzdělávání. Aktivní zapojení studentů FZS TUL do propagační činnosti Propagace FZS TUL a jejich stávajících i nově akreditovaných oborů| 11. 1. 2018

Postup řešení Posílení propagace o studijních oborech na FZS TUL v průběhu roku byly zveřejňovány inzeráty propagující studijní programy FZS TUL v tištěných i elektronických médií např. v časopise KamPoMaturitě a Atlas školství inzerce probíhala i na webových stránkách nabízející vysokoškolské vzdělávání fakultaroku.cz; jobs.cz; vysokeskoly.cz; atlasskolstvi.cz na základě vytvořené datazabáze byli osloveni absolventi FZS TUL, účastníci konference nelékařských oborů, konaly se dva dny otevřených dveří, k propagaci byly využity i elektronické sociální sítě (Facebook) Účast na akcích podporujících propagaci studijních programů FZS TUL Studijní obory ústavu byly propagovány na veletrzích vzdělávání GAUDEAMUS v Praze a Brně, Účast na propagaci fakulty na libereckém MAJÁLESU Propagace FZS TUL a jejich stávajících i nově akreditovaných oborů| 11. 1. 2018

Postup řešení Spolupráce se středními školami Fakulta zdravotnických studií oslovovala potenciální zájemce o studium studijních oborů FZS TUL na střední školách především v Libereckém a Ústeckém kraji např. aktivní účast na propagační akci na střední škole v Mostě Propagace FZS TUL a jejich stávajících i nově akreditovaných oborů| 11. 1. 2018

Dny otevřených dveří FZS TUL Propagace FZS TUL a jejich stávajících i nově akreditovaných oborů| 11. 1. 2018

GAUDEAMUS BRNO Propagace FZS TUL a jejich stávajících i nově akreditovaných oborů| 11. 1. 2018

Kontrolované indikátory Cíl: Minimální 75% naplnění kapacity poskytovaných studijních programů FZS TUL kapacita oborů naplněna na 100% Kapacita studijních programů byla celkově naplněna na 100%. Celkem se v rámci podpory propagace fakulty zúčastnilo akcí 28 studentů. Cíle projektu byly splněny Propagace FZS TUL a jejich stávajících i nově akreditovaných oborů| 11. 1. 2018

Rozpočet PŘÍJMY CELKEM 96 000 Kč VÝDAJE CELKEM 96 000 Kč BILANCE: 0 Kč Příspěvek kapitálové finanční prostředky 0 Kč Příspěvek běžné finanční prostředky 96 000 Kč VÝDAJE CELKEM 96 000 Kč Kapitálové finanční prostředky 0 Kč Běžné finanční prostředky 96 000 Kč (propagační předměty, tiskoviny, stipendia, odměna pro řešitele) BILANCE: 0 Kč Propagace FZS TUL a jejich stávajících i nově akreditovaných oborů| 11. 1. 2018

Děkuji za pozornost Propagace FZS TUL a jejich stávajících i nově akreditovaných oborů| 11. 1. 2018