Řízení a ekonomika podniku

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Advertisements

Co by měl student vědět na začátku studia PEF MZLU v Brně
Příprava učitelů na Přírodovědecké fakultě UP v Olomouci
doc. Ing. Cyril Klimeš, CSc. vedoucí katedry
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Vědecká rada Fakulty bezpečnostního inženýrství 8. prosince 2010
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Studijní program Stavební inženýrství
Možnosti studia na NF VŠE v Praze
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Přírodovědecká fakulta UJEP
Ústav pedagogických věd
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
Prezentace Fakulty ekonomické ZČU v Plzni
Vysoká škola ekonomická v Praze. Veřejná vysoká škola založená v roce 1953 Cca studentů Studijní programy: –bakalářské (3 roky) –navazující magisterské.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Den otevřených dveří PřF MU
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 24. ledna Co u nás můžete studovat? Studijní obory na KBO 1.Bakalářské (bc.) 1.1. Učitelské1.2. Neučitelské 2. Magisterské.
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
Bakalářský studijní obor: Historie Ústav českých dějin Ústav hospodářských a sociálních dějin Ústav světových dějin.
Úvod Proč studovat informatiku?
Ústav světových dějin Obor Historie – Obecné dějiny.
Závěrečný tutoriál 4. semestru Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci
Ústav pedagogických věd Filozofická fakulta Masarykovy univerzity
Závěrečný tutoriál 1. semestru Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci
Vítejte na Přírodovědecké fakultě
Zápatí prezentace1 Informace k organizaci doktorské ho studi a na Ekonomicko-správní fakult ě MU.
Tvorba e-learningové aplikace pro výuku obchodního práva na oborech s ekonomickým zaměřením Jindřiška Šedová a kol. Masarykova universita Ekonomicko-správní.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Akademický rok 2015/2016 Zápis ke studiu.
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální.
1 ÚČETNICTVÍ A FINANČNÍ ŘÍZENÍ PODNIKU (ÚFŘP) nabízíme univerzitní studium bakalářského a navazujícího magisterského studijního oboru obor je nepřetržitě.
Vítejte na Dni otevřených dveří Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity 20. ledna 2012.
facebook ksr.ef.jcu.cz.
Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta.
Akademický rok 2016/2017 ZÁPIS do bakalářského studia.
Středoevropská komparativní studia na IMS FSV UK kombinovaná forma studia Den otevřených dveří 2016 Tomáš Nigrin.
Ekonomická fakulta Úvodní soustředění 1. ročníků 2013/2014.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
MOŽNOSTI STUDIA V ČÍNĚ. Ing. Dana Brázdová Ing. Eva Zamrzlová Ing. Radka Vaváková ODDĚLENÍ ZAHRANIČNÍCH STYKŮ VŠE.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Co by měl vědět student nastupující do 1. ročníku Co by měl vědět student nastupující do 1. ročníku Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity 23. září 2011.
PORADENSKÉ CENTRUM ZF JU V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Bohumila Voženílková Zdeněk Štěrba Katedra rostlinné výroby Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Akademický rok 2016/2017 ZÁPIS do navazujícího studia.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Akademický rok 2017/2018 Zápis ke studiu.
Prof. Ing. Hana Machková, CSc. Rektorka
Studium na AF MENDELU Ing. Petr Dostál, Ph.D.
Možnosti studia na NF VŠE v Praze
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Přijímací řízení - náhradní termín
Ústav světových dějin Historie – obecné dějiny
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník
Vlastní myšlenkou Vlastní cestou.
Ostravská univerzita (1991 → )
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT Nabízíme nové studijní zaměření Fyzika a technika termojaderné fúze Nové studijní zaměření, které FJFI ČVUT.
Možnosti studia na NF VŠE v Praze
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
Přírodovědecká fakulta UJEP
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Studijní obor Management sportu
Ústav světových dějin Historie – obecné dějiny
Řízení a ekonomika podniku
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Kvalita ve školství Ing. Dagmar Bednářová, CSc.
Zápis do 1. ročníku bakalářský program - Strojírenství
Transkript prezentace:

Řízení a ekonomika podniku Ekonomická fakulta Řízení a ekonomika podniku Den otevřených dveří 12. 1. 2018 www.ef.jcu.cz

O univerzitě veřejná regionální univerzita, založena 1991 10 500 studentů přes 200 oborů 2 000 zaměstnanců moderní kampus

Jihočeská univerzita osm fakult Ekonomická fakulta Fakulta rybářství a ochrany vod Filozofická fakulta Pedagogická fakulta Přírodovědecká fakulta Teologická fakulta Zdravotně sociální fakulta Zemědělská fakulta

Ekonomická fakulta založena jako samostatná fakulta v roce 2007, původně součást Zemědělské fakulty cca 1500 studentů úrovně studia: bakalářské (Bc.) navazující magisterské (Ing.) doktorské (Ph.D.)

Vedení fakulty doc. Ing. Ladislav Rolínek, Ph.D. dekan-ef@ef.jcu.cz 2800 děkan fakulty doc. PhDr. Miloslav Lapka, CSc. mlapka@ef.jcu.cz 2760 proděkan pro vědu a výzkum RNDr. Renata Klufová, Ph.D. klufova@ef.jcu.cz 2707 proděkanka pro pedagogickou činnost Ing. Radek Toušek, Ph.D. tousek@ef.jcu.cz 2476 proděkan pro rozvoj PhDr. Marek Šulista, Ph.D. sulista@ef.jcu.cz 2466 proděkan pro zahraniční vztahy Ing. Bc. Marek Medve mmedve@ef.jcu.cz 2420 tajemník fakulty Ing. Miroslava Vlčková, Ph. D. mvlckova02@ef.jcu.cz 2472 předsedkyně akademického senátu

Studijní oddělení Jiřina Juřenová Mgr. Zuzana Strachotová vedoucí studijního oddělení: Ing. Lucie Polášková bakalářské studium: ÚFŘP (prezenční) navazující magisterské studium: ÚFŘP (prezenční) tel.: 389 032 510 e-mail: polaskova@ef.jcu.cz studijní referentky: Jiřina Juřenová bakalářské studium: OP (prezenční) bakalářské studium: EKINF (prezenční a kombinované) bakalářské studium: FINMA (prezenční a kombinované) navazující magisterské studium: OP (prezenční) navazující magisterské studium: SPEU (prezenční a kombinované) navazující magisterské studium: EKINF (prezenční) tel.: 389 032 522 e-mail: jurenova@ef.jcu.cz Renata Pigošová bakalářské studium: OP (kombinované) bakalářské studium : ŘEP (prezenční) bakalářské studium: SPVS (prezenční a kombinované ) navazující magisterské studium: OP (prezenční a kombinované) navazující mag. studium: ŘEP (prezenční a kombinované) tel.: 389 032 523 e-mail: pigosova@ef.jcu.cz Mgr. Zuzana Strachotová bakalářské studium: ÚFŘP (kombinované) navazující magisterské studium: ÚFŘP (kombinované) rozvrhy tel. 389 032 835 e-mail: strachot@ef.jcu.cz Mgr. Martina Fáberová poplatky, vládní stipendia web studijního oddělení komunikace se zahraničními studenty v českých oborech bakalářské studium: ECINF (prezenční) navazující magisterské studium: COEN (prezenční) navazující magisterské studium REPM (prezenční) e-mail: faberova@ef.jcu.cz

Katedry EF a jejich vedoucí Katedra aplikované matematiky a informatiky – RNDr. Jana Klicnarová, Ph.D. – 2. poschodí Katedra ekonomiky – Ing. Robert Zeman, Ph.D. – zvýšené přízemí Katedra jazyků – Mgr. Dana Špatenková – zvýšené přízemí Katedra obchodu a cestovního ruchu – Ing. Viktor Vojtko, Ph.D. – 1. poschodí Katedra práva – JUDr. Rudolf Hrubý – 2. poschodí Katedra řízení – doc. Ing. Petr Řehoř, Ph.D. – 3. poschodí Katedra účetnictví a financí – doc. Ing. Milan Jílek, Ph.D. – 3. poschodí Katedra regionálního managementu – doc. Ing. Eva Cudlínová, CSc. – 2. patro

Pedagogičtí poradci Obchodní podnikání – Ing. Bc. Alena Srbová, Ph.D. Řízení a ekonomika podniku – Ing. Dagmar Bednářová, CSc. Účetnictví a finanční řízení podniku – Ing. Jaroslav Svoboda, Ph.D. Ekonomická informatika – Ing. Ludvík Friebel, Ph.D. Finanční a pojistná matematika – PhDr. Marek Šulista, Ph.D. Strukturální politika EU pro veřejnou správu – RNDr. Zuzana Dvořáková - Líšková, Ph.D. Strukturální politika EU a rozvoj venkova – RNDr. Zuzana Dvořáková - Líšková, Ph.D.

2 semestry: letní a zimní Život ve škole 2 semestry: letní a zimní Každý semestr trvá 14 týdnů – chodí se na přednášky a cvičení, pak následuje 6 týdnů zkouškového období, kdy se studenti učí doma nebo na koleji a do školy chodí jen na zkoušky.

Průběh studia Průběh studia je dán: podmínkami kreditního systému studia seznamem vypsaných přednášek, seminářů a cvičení v daném akademickém roce. Náležitosti průběhu studia: Studijní a zkušební řád Jihočeské univerzity v Č. Budějovicích požadavky zapsaných předmětů, které jsou uvedeny v publikaci „Informace o studiu na Ekonomické fakultě JU“ (tzv. „magentová kniha“) www studijního oddělení vizualizace předmětů a studijních plánů – webovský portál STAGu Harmonogram akademického roku Studijní předpisy a formuláře – Opatření a sdělení děkana – nutno sledovat!!!

Kde studujeme? Vše v areálu JU – Čtyři Dvory děkanát pavilon učeben F – naše „efko“ děkanát fakulty – budova A velké přednášky – aula Bobík, Kongresová hala AV ČR a také si někdy „půjčujeme“ učebny Filozofické a Zemědělské fakulty děkanát pavilon F aula Bobík Filozofická fakulta a rektorát

Řízení a ekonomika podniku projektová výuka (logistika, firma I, II, III, atd.), zaměření na zlepšení soft skills studentů, „Certifikát kvality junior“ přednášky externistů (E.ON, Bosch, atd.), zaměření na týmovou práci, VYSOKÉ UPLATNĚNÍ ABSOLVENTŮ V PRAXI

Studijní zázemí a další možnosti rozvoje osobnosti nová Akademická knihovna vybavené počítačové učebny spolupráce s praxí – stáže pro talentované studenty výjezdy do zahraničí Kariérní centrum AIESEC a další

Slavnostní ceremoniály začátek studia – imatrikulace konec studia - promoce

Přijímací řízení pro akademický rok 2018/2019 Bakalářské studium bez přijímacích zkoušek – průměr ze střední školy: průměr 1,00 – 50 bodů, průměr 3,00 – 0 bodů 2) další body pro zlepšení pořadí lze získat za: aktivity (olympiády, mezinárodní soutěže, jazykové certifikáty) v souladu se zaměřením studia – max 20 bodů: (zkouška z cizího jazyka na úrovni B2 – max 5 bodů, zkouška z cizího jazyka na úrovni C1 či C2 – max 10 bodů, mezinárodní olympiády – max 10 bodů, ostatní doložené aktivity dle rozhodnutí přijímací komise) test SCIO - Obecné studijní předpoklady – přepočtený dosažený průměrný percentil (0 – 50 bodů) test VSP – Všeobecné studijní předpoklady – na EF (0 – 50 bodů) podrobné informace: Opatření děkana č. 127/2017 (obory v ČJ), Opatření děkana č. 128/2017 (obory v AJ) důležité termíny a průvodce přijímacím řízením – web Zájemci o studium

Přijímací řízení pro akademický rok 2018/2019 Navazující magisterské studium přijímací zkoušky – testy: Ekonomie odborný předmět dle volby oboru termín: 4. 6. – 8. 6. 2018, náhradní termín: 14. 6. podrobné informace na: Zájemci o studium

Děkujeme za pozornost