Celostátní síť pro venkov

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Doporučení pro přípravu žádosti;
Advertisements

Celostátní síť pro venkov komunikační platforma Programu rozvoje venkova ČR Ing. Kateřina Mračková, Krajská agentura pro zemědělství a venkov.
Krajská Síť v Královéhradeckém kraji a v okrese Trutnov
Jednání koordinačního výboru CSV – Plán aktivit Sítě na rok 2011.
Brno: NANOcontact – partnerské sítě1 Vzdělávací a kontaktní středisko pro průmyslové nanotechnologické úpravy povrchů CZ.1.07/2.4.00/
ECVET v Programu celoživotního učení
PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA 2004 PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Spolupráce na venkově a další rozvoj metody LEADER v JMK výstupy setkání zástupců MAS JMK Milotice
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
1 Grantové schéma Vyrovnávání šancí žen a mužů Národní vzdělávací fond.
Národní síť Místních akčních skupin České republiky v kontextu rozvoje venkova Olomouc František Winter.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Aktuální stav opatření V.2 zřízení Celostátní sítě pro venkov Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
AKVŠ – profesionalita – spolupráce Marta Machytková předsedkyně VV.
Podpora v rámci Programu rozvoje venkova v období
Ministerstvo zemědělství ČR odbor koncepce rozvoje venkova Aktuální stav Opatření V.2 Programu rozvoje venkova ČR „Zřízení a provoz Celostátní.
Celostátní síť pro venkov
Další vývoj přiřazování kvalifikací k EQF v České republice Miroslav Kadlec, Praha,
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Celostátní síť pro venkov Královéhradecký kraj LISTOPAD 2014 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Konference Venkov Obsah  Program rozvoje venkova (PRV)  Osa III PRV  OSA IV PRV  Celostátní síť pro venkov (Síť)  Aktuality,aktivity, plánované.
RPS/CSF Komunikační akční plán RPS Plán aktivit na rok 2007.
Konference Inovace ve vzdělávání a vzdělávání o inovacích Praha, Technologické centrum AV ČR Centrum pro transfer technologií CeTT.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
lenové NSZM ČR: Členové Služby pro členy NSZM ČR  Semináře a školení pro koordinátory PZM a MA21 Boskovice, říjen 2004 Chrudim, červenec 2004.
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto: „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“ Projekty spolupráce.
Účel a cíle zřízení TPS z pohledu MZe Praha Ing. Pavel Sekáč, Ministerstvo zemědělství Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
Jak připravit town- twinningový projekt v rámci programu Evropa pro občany Gabriela Hermannová.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
ICHNOS Plus – INTERREG 4C Ing. Petr Pavlinec – kraj Vysočina.
Místní partnerství zaměstnanosti Projekt Místních partnerství zaměstnanosti Ing.Tomáš Müller MAS Uničovsko,o.p.s. Informační seminář 19.2.
Znalostní ekonomika Praha, 23. května 2006 Mgr. Tomáš Hruda Generální ředitel.
EHP a Norské fondy Fond pro bilaterální spolupráci na národní úrovni Vlastimil Vaněk Ministerstvo financí ČR.
Projekt ERNIE Moravská zemská knihovna Mgr. Jan Lidmila.
Úspěchy MAS Brdy OD ZALOŽENÍ PO SOUČASNOST Mgr. Helena Kosová , Jince.
Rozvoj venkova Olomouckého kraje Setkání aktérů venkova, Všechovice - Příleský mlýn,
1 Projekt Brno-Zdravé město. 2 Cíl zlepšení zdraví a kvality života obyvatel podpora udržitelného rozvoje Projekt Zdravé město Zásady mezioborová spolupráce.
KONTAKTNÍ SEMINÁŘ Programu CZ11 Public Health Inititatives Iniciativy v oblasti veřejného zdraví Fond bilaterální spolupráce Opatření A.
Jednodušší cesta k dotacím v novém programovém období Místní akční skupina Rakovnicko.
Projekt Integra Tisková beseda 6. června 2007 Ostrava.
Celostátní síť pro venkov.  Zřizovatelem je Ministerstvo zemědělství r  Sdílení zkušeností a poznatků a jejich předávání směrem k aktérům venkovského.
Ing. Jan Groh, LL.M., MBA Inovace z pohledu PRV III. Venkovská konference v Královéhradeckém kraji.
Tvorba Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro ORP Veselí nad Moravou Ustavující setkání Řídícího výboru MAP,
SLAVKOV Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Členská schůze MAS Opavsko.
Bilaterální fond na programové úrovni opatření „B“ Ministerstvo financí – Odd. realizace, monitorování a hodnocení - CZP2 Seminář pro příjemce grantů MGS.
Aktuální stav přípravy programového období František Kubeš odbor regionální politiky Ministerstvo pro místní rozvoj ČR RSK Pardubického.
Program rozvoje venkova Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Jednání řídícího výboru MAP Český Krumlov
Dotační politika Bělá Ing. Ladislav Bittner. Ing
6. SETKÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU MAP SO ORP KUTNÁ HORA
VÍTÁME VÁS NA SPOLEČNÉM SETKÁNÍ PARTNERSTVÍ MAP ORP BEROUN
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
Individuální projekt OP VVV
Představení projektu Základní informace Cíle projektu Klíčové aktivity Realizované aktivity Připravované aktivity.
Tvorba Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav
Aktuální informace o stavu
PAKT ZAMĚSTNANOSTI LIBERECKÉHO KRAJE
Praha, 23. března 2017 Alice Štollová Kovandová
IMPLEMENTACE KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNU
Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)
Bilaterální fond na programové úrovni opatření „B“
Celostátní síť pro venkov
Ustavující setkání Řídícího výboru MAP,
Složení centra. Složení centra Cíl: síť - spolupráce Proškolení pedagogů pro práci s nadanými Identifikace. Tvorba struktury práce s nadanými na škole.
Naplňování Krajského akčního plánu vzdělávání 1 Ústeckého kraje setkání pracovních skupin 21.února 2018.
Transkript prezentace:

Celostátní síť pro venkov (SZIF RO České Budějovice)

Ministerstvo zemědělství zřídilo v souladu s nařízením Rady (ES) č Ministerstvo zemědělství zřídilo v souladu s nařízením Rady (ES) č. 1698/2005 Celostátní síť pro venkov jako komunikační platformu Programu rozvoje venkova.

Hlavní myšlenkou Celostátní sítě pro venkov je sdílení zkušeností a poznatků a jejich předávání směrem k aktérům podílejících se na rozvoji venkova a zemědělství.

Činnost Celostátní sítě pro venkov byla oficiálně zahájena 11. 11 Činnost Celostátní sítě pro venkov byla oficiálně zahájena 11.11.2008 na jednání monitorovacího výboru Programu rozvoje venkova.

Celostátní síť pro venkov v roce 2017 Priority pro rok 2017: Podpora šíření inovací - aktivity vedoucí k podpoře opatření 16 Spolupráce. Podpora vzniku projektů spolupráce, podpora CLLD. Podpora implementace PRV prostřednictvím sdílení příkladů dobré a špatné praxe. Monitoring implementace Programu rozvoje venkova. Celková alokace pro rok 2017: 1. 380 000,- Kč

V roce 2017 mělo být realizováno 53 akcí 26 seminářů 9 exkurzí 6 prezentační akce 6 setkání 3 workshopy 1 konference 2 informační/propagační materiály

V 1. pololetí roku 2017 bylo realizováno 28 akcí 19 seminářů 2 exkurzí 1 prezentační akce 3 setkání 2 workshopy 1 konference 0 informační/propagační materiály Profinancováno v 1. pololetí roku 2017: 489. 734,- Kč

V 2. pololetí roku 2017 bylo realizováno 23 akcí 8 seminářů 6 exkurzí 5 prezentační akce 3 setkání 1 workshop 0 informační/propagační materiály Profinancováno v 2. pololetí roku 2017: 757. 540,- Kč

V roce 2017 bylo realizováno 51 akcí 27 seminářů (+ 1 seminář) 8 exkurzí ( - 1 exkurze) 6 prezentační akce 6 setkání 3 workshopy 1 konference 0 informační/propagační materiály ( - 2 informační m.)

Celostátní síť pro venkov v roce 2018 Priority pro rok 2018: Podpora šíření inovací a spolupráce Podpora vzniku projektů spolupráce, podpora CLLD Podpora implementace PRV a informování o politice rozvoje venkova a SZP 2020+ Monitoring implementace Programu rozvoje venkova Celková alokace pro rok 2018: 1. 654 545,- Kč

V roce 2018 by mělo být realizováno 45 akcí 25 seminářů 7 exkurzí 5 setkání 4 propagační akce 2 konference 2 informační/propagační materiály Celková alokace pro rok 2018: 1. 654 545,- Kč

V 1. pololetí roku 2018 bylo realizováno 28 akcí 22 seminářů …………………………………………………………..…22 2 exkurze ……………………………………………………..………… 2 1 setkání ………………………………………………………………… 1 1 propagační akce ………………………………………………….. 1 2 konference ………………………………………………….......... 2 0 informační/propagační materiály ………………………… 0

Děkuji za pozornost a přeji příjemný den Ing. Kamila Havel Kupcová kamila.kupcova@szif.cz