Plán společných akcí ŠD ve školním roce 2018/2019

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAKTICKÁ NEŠTĚMICE
Advertisements

Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Česká republika KRAJE Klikni na správný kraj.
Třída RÁKOSNÍČCI ZŠ a MŠ Újezd, p.o.
Rodinné centrum Kamarád Nenuda o.s.: Enkaustika pro rozvoj osobnosti Mgr. Ivana Scharfová
• Ve školním roce 2010/2011 chodí do přípravných tříd 18 dětí, 9 dívek a 9 chlapců. Žáci byli rozděleni do přípravné třídy A: 5 dívek a 4 chlapci a do.
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
VY_32_INOVACE_ 04_ Lidé a čas Kalendář (SADA ČÍSLO 2)
Školní družina „Aby se dítě mohlo zdravě rozvíjet, musí se cítit v bezpečí a spokojené“
 V září jsou žáci rozděleni do oddělení, kterých je celkem 5. Prvňáčci a předškoláci se seznamují se školou, klubovnami, jídelnou a školním řádem.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Zpracovala: Alice SVOBODOVÁ (vychovatelka)
Projekt: „Pomáháme zvířátkům v přírodě“
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Škola pracuje podle vzdělávacích programů Putování po modré planetě (MŠ) Úspěch pro všechny (ZŠ) Být lepší v tom, co nás baví (ŠD)
LIDÉ A ČAS KALENDÁŘNÍ ROK.
Základní škola Dobrovského
PaedDr. Lenka Kubrichtová, Ing. Dana Prejzková, Ing. Eva Šebestová
Základní škola a Mateřská škola Chlebičov DUM 57. Březen 2012 Jarní a letní měsíce.
Vzhůru do života. V září se všichni sejdeme a povídáme si, co bylo o prázdninách.Pak nás přivítají paní učitelky a sdělí nám, co pěkného nás čeká.
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
Roční období Název školy:
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_50_Měsíce v roce AUTOR: Mgr. Zdeňka Buchtelová ROČNÍK, DATUM:
RUD – rozpočtové určení daní přílohy zákona č. 243/2000 Sb,
Česká republika Naše vlast.
Název krajePodíl kraje v %Podíl obce v % Praha14,39,0 Jihočeský2,85,6 Jihomoravský5,713,5 Karlovarský4,25,1 Královéhradecký10,37,6 Liberecký11,59,3.
Prvouka ROČNÍ OBDOBÍ 1. ročník
Výukový prográmek pro děti 2.třídy ZŠ Roční období
Jaro Test pro 1.roč. obd.duben. Jaro Test pro 1.roč. obd.duben.
Anotace Materiál je vhodný ke společné práci žáků 3.třídy jako opakování učiva o kalendáři a o čase. Opakování může být motivováno některou hrou, doporučuji.
Environmentální výchova na ZŠ a MŠ Uhelná Příbram „Třídím! Třídíš! Třiď! Ať se nám tu dýchá líp!“
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám Škola Základní škola Křižany-Žibřidice, okres Liberec, příspěvková organizace Žibřidice 271,
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: Mgr. Milena RÁČKOVÁ Název:VY_32_INOVACE_523_ČESKÁ REPUBLIKA Téma: OPAKOVÁNÍ – KRAJE.
Procházka naší školou. Budova 2.stupně Budova 1.stupně.
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_80_PRV1 NÁZEV VZDĚLÁVACÍHO MATERIÁLU: Roční období NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola, Hevlín, příspěvková.
IT ve škole 2499/21/7.1.4/2010 Kraje ČR VY_32_INOVACE_C03 Sada 1 Člověk a příroda ZŠ Pačejov.
ROČNÍ OBDOBÍ VY_32_INOVACE_1C_11 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Sada 3 Rodinná a Občanská výchova Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola.
Co se děje u prvňáčků? Učíme se psát, číst a počítat.
Mateřská škola, Náchod, Havlíčkova 1848
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Rodičovská schůzka září 2017.
Aktuální vývoj pracovní úrazovosti
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VITICE, okres KOLÍN
ROČNÍ OBDOBÍ Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Lenka.
Autor: Mgr. Radana Marelová
ROČNÍ OBDOBÍ Tereza Skálová.
Název školy: ZŠ Pardubice - Spořilov
KALENDÁŘ.
ZDRAVOTNICTVÍ ČR: Stručný přehled činnosti oboru: Dětské domovy pro děti do 3 let věku a dětská centra 2007–2016 NZIS REPORT č. K/33 (08/2017)
Autor: Mgr. Lucie Hudcová Datum: Název: VY_52_INOVACE_29_PRVOUKA
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření leden 2013 Ročník
VY_32_INOVACE_ PRV.2R.1B.1 ROK a ROČNÍ OBDOBÍ fotografie - vlastní.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
VLASTIVĚDA vypracovala: Mgr
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
ROČNÍ OBDOBÍ - TEST Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Česká republika územní členění.
Vyjmenuj kraje ČR VY_32_INOVACE_01
Naplňování Krajského akčního plánu vzdělávání 1 Ústeckého kraje setkání pracovních skupin 21.února 2018.
ČERPÁNÍ DOTAČNÍCH PROSTŘEDKŮ Z OPERAČNÍCH PROGRAMŮ V ÚSTECKÉM KRAJI
Tisková konference vedoucího odboru služby dopravní policie Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje.
Vyjmenuj tři kraje ČR podle velikosti VY_32_INOVACE_03
Základní škola a Mateřská škola Kozlov, příspěvková organizace
Transkript prezentace:

Plán společných akcí ŠD ve školním roce 2018/2019 ZÁKLADNÍ ŠKOLA S ROZŠÍŘENOU VÝUKOU HUDEBNÍ VÝCHOVY, TEPLICE, maršovská 1575/2 Plán společných akcí ŠD ve školním roce 2018/2019 Motto: „Letošní rok motto máme, hravě všechno uděláme“ ZÁŘÍ -,,Kamarádi“- poznáváme přátele -,,Jsme vychovaní“- základy chování, komunikace,hygieny -,,Seznámení se školou“- řád, budova školy, chování v ŠD - „Co nás v létě venku bavilo – hry na hřišti - namalujeme pohled z prázdnin - projekt – „Učíme se malovat – kočka“ - vytvoříme kreativní domino - zahájení celodružinové hry s tématem ,,Ahoj Česko“   ŘÍJEN -,,Než dojdu domů“- cesta, dopravní značky, rodina - čteme a vyprávíme si pohádky o dracích -,,Podzim“- charakteristika roční doby, sběr přírodnin - vytvoříme vědomostní stolní hru - projekt – „Učíme se malovat – žirafa“ - zahájení činnosti volnočasových aktivit -,,Halloween“- dýně a různé dekorace - celodružinová hra „Ahoj Česko“- kraj Olomoucký a Jihomoravský

- práce s atlasem a encyklopedií – slepá mapa LISTOPAD - výtvarná soutěž - (SVČ Lužánky) - pracujeme s listím, kameny, kaštany - vytvoříme zajímavé pexeso - hrajeme didaktické hry s přírodními motivy -,,Listy v řetězech“- na školním hřišti - vytváříme návyky na odpočinek a přípravu na vyučování - projekt – učíme se malovat – slon - balonková show - celodružinová hra „Ahoj Česko“- kraj Vysočina   PROSINEC - mikulášské odpoledne - vytvoříme stolní hru – doba ledová - napíšeme dopis Ježíškovi - vytvoříme vánoční přáníčka a dárečky -,,Naše zdraví“- vitamíny, zdravá strava -,,Vánoce v družině“- besídky - projekt – učíme se malovat - tuleň - celodružinová hra „Ahoj Česko“ – kraj Jihočeský LEDEN - práce s atlasem a encyklopedií – slepá mapa - kolektivní koláž krmítka s ptáčky - telefonické volání na tísňovou linku - čísla - zimní olympiáda na sněhu - vytvoříme lotto - divadelní představení - projekt – učíme se malovat - tučňák - celodružinová hra „Ahoj Česko“- kraj Plzeňský

ÚNOR BŘEZEN DUBEN - nejhezčí karnevalová škraboška - vědomostní hry a soutěže - vytvoříme stolní hru - přejdi kry - výtvarná soutěž LIDICE 2019 - sportujeme v tělocvičně -,,Rej v maskách a kostýmech“ - projekt – učíme se malovat - panda - celodružinová hra „Ahoj Česko“- kraj Ústecký a Karlovarský BŘEZEN - výtvarná soutěž (SVČ Lužánky) - jarní motivy a zvířecí mláďátka - osobní hygiena a prevence chorob -,,Básníci“ - jarní rýmování - vystoupení bublináře(kouzelníka) - knihy a čtenářská dovednost - vytvoříme hru – příběhy z kostek - projekt – „Učíme se malovat – sova“ - celodružinová hra „Ahoj Česko“- kraj Liberecký DUBEN - mezinárodní den dětské knihy - bezpečnost a jednoduché ošetření poranění - dárečky pro budoucí prvňáčky - vytvoříme hru – lov rybiček - Den Země – chování v přírodě, třídění odpadu - Velikonoce – přáníčka, vajíčka, zajíčci -,,Líná kůže málo zmůže“- hry na hřišti - projekt – „Učíme se malovat – papoušek“ -celodružinová hra „Ahoj Česko“- Královéhradecký kraj  

Vzhůru za prázdninovým dobrodružstvím KVĚTEN -„Den matek“- vytváříme drobné dárky - všechno kvete – pozorujeme přírodu - prohlubujeme schopnost komunikace a naslouchání - míčová a švihadlová školka - zdobíme ubrouskovou technikou různé materiály - výtvarná soutěž „Cestou dvou bratří“ - projekt – „Učíme se malovat – žába“. - celodružinová hra „Ahoj Česko“- Pardubický kraj ČERVEN - výlety a tábory na léto - výtvarná soutěž (SVČ Lužánky) - moře, ryby, lodě – různé techniky - luštíme hlavolamy, křížovky, doplňovačky - oslavíme den dětí na školním hřišti - hýbeme se každý den - projekt – „Učíme se malovat – ryba“. - celodružinová hra „Ahoj Česko“- Středočeský kraj a kraj Praha Vzhůru za prázdninovým dobrodružstvím