Inovace oboru Regenerace a výživa ve sportu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
Advertisements

Představení projektu: ROZVOJ West Bohemia – rozvoj partnerství v územní působnosti Ústeckého, Plzeňského a Karlovarského kraje 2. Expertní workshop k projektu.
Krok do života 1 projekt, který pomáhá mladým lidem odcházejícím z dětských domovů vstoupit do samostatného života.
Netradiční role vysokých škol při podpoře exportu Ing. Viktor Vojtko, Ph.D. Proděkan pro zahraniční vztahy Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Představení zajímavých projektů OPVK
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Tento materiál vznikl jako součást projektu In-TECH 2, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Projekt In-TECH 2 Ivan.
C lékařská fakulta – Univerzity Karlovy v Praze Sylabus pro prezentační dovednosti – individuální (IV.) Lektoři: PhDr. Jana Kasalová, PhDr. Jiří.
„RESTART ŠKOLNÍCH METODIKŮ“. Aktuální situace Koncepce státu  ICT koordinátor  Enviromentalista  Koordinátor ŠVP Kariérní řád.
Výstupy projektu Ing. Marek Vochozka, MBA, Ph.D.
Vzdělávání pro budoucnost Délka trvání – 20 měsíců Místo realizace – Olomoucký kraj projekt realizovaný v Olomouckém kraji – vpb.cepac.cz.
Dotyková zařízení ve výuce​ KA4 Evaluace
CZ / /0037 Přímá komunikace mezi fakultami a průmyslem – Brána k výzkumu Žadatel: MEDICOMP s.r.o. Partneři: PřF UK Praha, MFF UK Praha,
Příprava pracovníků v Tanex,PLASTY a.s. Ing. Dana Spejchalová, Ph.D.
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
Hotelnictví a gastronomie zblízka (vzdělávací program se stážemi) Zpracovala: Tvrdoňová Anna Datum: 2013.
Rekvalifikační kurz ČLEN PRVNÍ POMOCI.
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
S POLUPRÁCE SE SOCIÁLNÍMI PARTNERY OTROKOVICE,
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
Regenerace ve sportu pedagogické prostředky MUDr.Kateřina Kapounková.
NÁZEV FIRMY CZECH BEAST S.R.O. Talent marketingových komunikací.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Akademické centrum poradenství a supervize Nový subjekt mezi vysokoškolskými poradnami Vznik ACPS je součástí projektu „Zkvalitnění vzdělávání a odborné.
3. Celofakultní pedagogická konference1 Zapojení předních odborníků z praxe na Ekonomicko- správní fakultě Masarykovy univerzity.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu :„PODPORA STAVEBNÍCH OBORŮ“KONTAKTNÍ MÍSTO PROJEKTU Tato prezentace je spolufinancována.
SYNERGICKÁ INTEGRACE VÝUKY NA LF UP Milan Kolář LF UP v Olomouci.
Praktické rady a zkušenosti jak vytvořit RP, jak připravit program RP Eva Bosáková Národní kancelář EQUAL.
Nabídka služeb kariérové poradny ZČU Pavla Hrabačková, 12. –
Fakulta zdravotnických studií
VYTVÁŘENÍ POZITIVNÍHO SOCIÁLNÍHO PROSTŘEDÍ VE ŠKOLÁCH.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Dita Slavíková Národní centrum Europass ČR S Europassem se neztratíte.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání 2
Závěrečné setkání Nové Dvory, 26. – Bc. Lucie Chládková Bc. Kristýna Juhová Mgr. Lenka Karbanová Bc. Markéta Kovářová Bc. Jana Vavříková.
Tematické setkání externí skupiny MŠMT Prioritní osa 4 OP Výzkum, vývoj a vzdělávání Podpora celoživotního učení a rovného přístupu ke kvalitnímu.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa 1 Počáteční vzdělávání Oblast podpory 1.3. Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
1 Spolupráce při realizaci projektů inovací na ESF MU Mgr. David Póč, Oddělení pro strategii a rozvoj.
a zdravého životního stylu.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
PRACOVNÍ SKUPINA VZDĚLÁVÁNÍ A ZAMĚSTNANOST 11. září 2015.
Vyšší odborná škola zdravotnická a Střední zdravotnická škola, Hradec Králové, Komenského 234 Mgr. Jana Heřmanová Mgr. Blanka Kadeřávková Spolupráce VOŠ,
INOVACE STUDIJNÍHO PROGRAMU FARMACIE NA FAF UK. Základní údaje o projektu Název projektuInovace studijního programu Farmacie na Farmaceutické fakultě.
Katedra sociální pedagogiky na Pedagogické fakultě MU Projekty zaměřené na zvyšování životních a profesních perspektiv sociálně znevýhodněných skupin.
KATEDRA CHEMIE Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni 2016.
Projekt IVOŠ Inovace a modernizace vzdělávacích programů VOŠ Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory: Vyšší odborné vzdělávání.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Projekt Centra společných služeb(CSS) realizovaný Svazem měst a obcí ČR Projekt Centra společných služeb č. CZ /0.0/0.0/15_019/ Operační.
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Nový model tvorby trhu práce budovaný partnerstvím zaměstnavatelů – škol a jejich zřizovatelů a úřadů práce Ing. Jiří Herodes.
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
MAPLIMAT Modernizace studia aplikované matematiky
za akademický rok 2015/2016 Hana Kolářová proděkanka LF UP
E-learningový kurz e-learningu
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Studijní obor Fyzioterapie
TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA TECHNICKÝCH OBORŮ
IP Alena Kopáčková (DFP)
Institucionální plán TUL pro rok 2017 Cíl 4: Relevance
Podpora pedagogické praxe u předmětů odborné praxe studentů FZS TUL
Studijní obor Bc. Regenerace a výživa ve sportu NMgr
Prezentace KAP Jihomoravského kraje
Vize, mise, cíle Vize Mise Cíle
Aplikovaná elektronika
Téma Polytechnické vzdělávání a Infrastruktura
STÁŽ A JEJÍ PŘÍNOS.
Transkript prezentace:

Inovace oboru Regenerace a výživa ve sportu

Partneři projektu a jejich úloha I.Hrnčiříková, K. Kapounková 6.1.2011

Cíl projektu Inovace oboru Regenerace a výživa ve sportu Klademe důraz na zvýšení prestiže oboru, reagovat na poptávku trhu a vytvořit skladbu předmětů, které budou nejlépe naplňovat profil absolventa Důraz na praxe studentů v zařízeních Rozšíření praxí na 4 semestry, namísto 2 Rozdělení praxí na práci ve sportu a prevenci civilizačních chorob

Obor Regenerace a výživa ve sportu (RVS) V čem spočívá: - příprava odborníků ve sportu i v prevenci civilizačních chorob - schopní lidé, kteří garantují regenerační plán, výživový plán, trénink pro vrcholového sportovce, výkonnostního sportovce, rekreačního sportovce, běžnou populaci jakéhokoliv věku

Obor RVS Co chybí k cíli: - některé předměty - předměty přímo vztahující se k oboru - dostatečné praxe - kontakt s odborníky z praxe

Obor RVS Jak to chceme udělat: - rozšířit praxe do 2. ročníku - zaměřit praxe na práci ve sportu a v prevenci a léčbě civilizačních chorob - ve 2.ročníku absolvovat 20 hodin náslechů v jednotlivých zařízeních, nebo přednášky odborníků, exkurze - ve 3.ročníku praktická část, tvorba plánů výživových, cvičebních, projekty

Proč jsme oslovili právě vás, jako partnery? Několikaleté zkušenosti spolupráce Prototypy zaměření Špičky v oboru Široké pole působnosti

Co čekáme od Vás – odborných pracovníků partnerů Připomínky při tvorbě sylabů nových a inovovaných předmětů Návrhy pro zkvalitnění praxí Garantství praxí studentů ve vašem zařízení Podněty, připomínky k oboru Připomínky při tvorbě skript

Plán na rok 2011 V Harmonogramu Pravidelné schůzky K dispozici materiály od odborných pracovníků fakulty, zápisy z porad, web Kontaktní osoba: Iva Hrnčiříková, garant projektu, tel. 737571224, hrncirikova@fsps.muni.cz Lenka Beránková, manažer projektu, berankova@fsps.muni.cz, Kateřina Kapounková, garant projektu, kapounkova@fsps.muni.cz

Děkuji za pozornost.