Financování členských a pobočných spolků FAČR pro rok 2018

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hospodaření nepodnikatelských organizací 1 Daně, dotace.
Advertisements

Rozvojové programy pro VVŠ 8. února Rozvojové programy VVŠ Rozvojové programy 2012 Požadavky vysokých škol v centralizovaných projektech → finanční.
Fondy. Nekrytí fondů Fondy nemusí být vždy kryty penězi (241) s výjimkou FKSP Fondy mohou být kryty zásobami, pohledávkami apod. 2.
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Důvod přijetí novely:  1. Přesunutí úpravy odškodňování pracovních úrazů a nemocí z povolání z přechodných ustanovení (§ 364 až § 390) do jedenácté části.
Registrace poskytovatelů sociálních služeb v Jihomoravském kraji.
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 1. prosince 2015.
Projekt: Místní akční plán rozvoje vzdělávání na území ORP Bystřice pod Hostýnem Informace o projektu.. Projekt „Místní akční plán rozvoje vzdělávání na.
TRANSPARENTNÍ ORGANIZACE Financování politických stran Jakub Michálek 6. října 2011.
Datum: Zpracoval(a): Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Financování sociálních služeb – vyrovnávací platba Ing. Hana Doleželová,
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015 Krajský úřad Jihomoravského kraje odbor územního plánování a stavebního řádu prosinec 2014.
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb na kraje Konference Financování sociálních služeb pro města a obce.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Návrh rozpočtu MČ Brno-Kohoutovice na rok Struktura příjmů MČ Brno-Kohoutovice 1. Příjmy z veřejných rozpočtů o příjmy ze státního rozpočtu - postoupené.
Dotační fond LK Soutěže MŠMT Program a podprogramy - školství  Program č. 4 resortu školství, mládeže a zaměstnanosti  4.1 Podpora volnočasových.
Postavení Nejvyššího kontrolního úřadu v rámci systému správy státu Jeho význam, fungování a systém kontrol.
Seminář pro žadatele o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor regionálního rozvoje.
Úsek prevence Odbor speciálního vzdělávání, prevence a institucionální výchovy.
Procesy ve veřejné správě Ivo Vašíček Proces veřejné správy Získávání zdrojů dané, poplatky, pokuty Vnitřní a vnější bezpečnost Správa zdrojů Údržba.
Citt Podpora komercializace výzkumu ve FZU z programu GAMA Aleš Hála říjen 2015.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 19. září 2012 Ing. Michaela Stříbrná.
Seminář pro žadatele k 3.,4. a 9. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Výběrová a zadávací řízení
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Dopracování projektu etapa změny, hlavní problémy, rizika Kroměříž
Regionální politika EU v období Mgr. Oldřich Hájek.
Hospodaření nepodnikateských organizací 1 Vlastní zdroje - fondy.
Odd ě lení ekonomiky a kontroly, OSV, KÚ JMK.  Rozhodnutí Evropské komise ze dne č. 2012/21/EU  Zákon č. 108/2006 Sb., o sociálních slu ž.
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
Základní informace k veřejné podpoře v OP LZZ Seminář pro žadatele 6. února 2009 Praha.
VYÚČTOVÁNÍ KULTURNÍCH AKCÍ A PROJEKTŮ PODPOROVANÝCH MO STŘEKOV Platné od
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ PLZEŇSKÉHO KRAJE Aktuální informace.
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
Vyhláška č. 326/2006 Sb., o atestačním řízení pro elektronické nástroje Mgr. Martin Plíšek.
Ing. Jiří Burgstaller Ředitel odboru strategických programů a projektů Setkání členů sítě NINET V Praze dne
Zpráva o činnosti předsedy KHKSST
Podpora materiálně technické základny sportu – ÚSC, SK a TJ investiční dotační podprogram sloužící k modernizaci a výstavbě sportovišť pro ÚSC a spolky.
Finanční účetnictví RADNICE
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Stavební bytové družstvo Plzeň - jih se sídlem v Přešticích
Finanční dary na pořízení majetku Nové části PAP
Místní rozpočtové jednotky
Ekonomika Finanční řízení neziskových organizací 3.
Spolupráce průvodce cestovního ruchu s cestovní kanceláří
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Jednoduché účetnictví
Rozpočet přímých NIV na rok 2010
Seminář pro příjemce OPVK
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Digitální učební materiál projektu CZ.1.07/1.5.00/
Občanské soudní řízení I.
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Podání žádosti o dotaci na rok 2018
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 12. prosince 2013 Liberec.
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 13. prosince 2017 Liberec.
■■ ■■ Zlínský kraj Program RP18-18 na úpravu lyžařských běžeckých tras ve Zlínském kraji Katarína KOŇAŘÍKOVÁ Odbor strategického rozvoje kraje.
Financování členských a pobočných spolků FAČR pro rok 2018
Pracovní setkání s účetními obcí Zlínského kraje 2017
PPP!!! VŠ - PARTNERSTVÍ PROJEKTOVÉHO PROSTŘEDÍ VYSOKÝCH ŠKOL
Program rozvoje venkova 2014 – 2020 LEADER
Rozpočet Evropské unie
ministr práce a sociálních věcí
Občanské soudní řízení I.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 12. prosince 2018 Ing. Michaela.
Občanské soudní řízení I.
Obsah Kontrola plnění podmínek smlouvy o poskytnutí dotace
Fond pro bilaterální vztahy První otevřená výzva
Financování dopravní infrastruktury v letech 2018 – 2021
Modul „Ekonomika“ Modul „Formuláře“
Podání žádosti o dotaci na rok 2019
ROZPOČET PŘÍMÝCH NEINVESTIČNÍCH VÝDAJŮ NA ROK 2019
Neinvestiční dotace MŠMT MŮJ KLUB 2019 Jihlava,
Transkript prezentace:

Financování členských a pobočných spolků FAČR pro rok 2018

VH FAČR 2018 Problematika financování FAČR 2018 Zpráva o hospodaření FAČR a jejích dceřiných společností (20. ŘVH FAČR, bod programu č. 8)

Problematika financování FAČR 2018 VH FAČR 2018 Problematika financování FAČR 2018 Dle současné metodiky MŠMT není možno dotační prostředky poskytnout členským subjektům tj. sdruženým a pobočným spolkům. Viz níže výňatek z Rozhodnutí MŠMT, zejména bod 3 jednoznačně definovaný ve smyslu požadavku přímého financováni.

Problematika financování FAČR 2018 VH FAČR 2018 Problematika financování FAČR 2018 Finanční podpora FAČR do hnutí 3 500 klubů FAČR = příjemce dotací Finanční podpora FAČR do hnutí Celkem 265,5 milionu Kč 76 OFS a 14 KFS

Přímé financování členské základny 2018 VH FAČR 2018 Přímé financování členské základny 2018 Rozhodčí Trenéři Přímá úhrada nákladů 3 500 Klubů FAČR = příjemce dotací Nájem prostor Náklady na administrativu 76 OFS a 14 KFS Celkem 306,7 milionu Kč Navýšení 41,2 milionu Kč proti roku 2017

Financování členských a pobočných spolků FAČR v roce 2018 Přímé financování úhrada nákladů na rozhodčí a delegáty Nepřímé financování podíl na nákladech spolku a fakturace nákladů na FAČR

Přímé financování - úhrada nákladů na rozhodčí a delegáty 1. pololetí 2018 – automatické vystavení dobropisů sběrných faktur v IS FAČR a následné proplacení částek klubům (do 31. 8. 2018) 2. pololetí 2018 – sběrné faktury na kluby již nebudou obsahovat náklady na rozhodčí a delegáty (mimo 1., 2. ligu a Juniorskou ligu)

Nepřímé financování - podíl na nákladech spolku Finanční podpora FAČR v roce 2018 – organizace soutěží Krajské fotbalové svazy na činnost Krajské fotbalové svazy (futsal) Okresní fotbalové svazy na činnost Kluby (podpora členských spolků) Kluby (soutěže)

Nepřímé financování - podíl na nákladech spolku Finanční podpora FAČR v roce 2018 – podpora talentů Sportovní centra mládeže Sportovní střediska mládeže Kluby - z komise mládeže Kluby - podpora mládeže Kluby - Měsíc náborů Okresní fotbalové svazy z komise mládeže Krajské fotbalové svazy z komise mládeže

Nepřímé financování - podíl na nákladech spolku Proces žádosti o finanční podporu v krocích

Nepřímé financování – popis žádosti Krok 1 – přihlášení do IS FAČR a následné otevření žádosti (jako v roce 2017)

Nepřímé financování – popis žádosti Krok 2 – výběr programů Finanční podpory FAČR

Nepřímé financování – popis žádosti Krok 3 – vyplnění údajů o žadateli

Nepřímé financování – popis žádosti Krok 4 – vyplnění plánovaných nákladů v roce 2018 a nahrání dokumentů (smlouvy, faktury atd.)

Nepřímé financování - podíl na nákladech spolku Krok 5 – po vyplnění detailních formulářů je potřeba vyplnit celkový rozpočet organizace a následně odeslat žádost

Nepřímé financování - podíl na nákladech spolku Krok 6 – po odeslání žádosti následuje kontrola žádosti (všechny žádosti se schvalují na FAČR)

Nepřímé financování - podíl na nákladech spolku Krok 7 – Po schválení žádosti a potvrzení smlouvy o spolupráci následuje odeslání informace, že částka může být fakturována. Po přijetí faktury bude následovat vytvoření platby a peníze jsou odeslány na bankovní účet

Nepřímé financování - podíl na nákladech spolku Důležitá data 23. 8. 2018 – otevření žádostí pro rok 2018 20. 9. 2018 – uzavření žádostí pro rok 2018 31. 10. 2018 – zaslání návrhu na úpravu nákladových položek (v IS FAČR) 31. 12. 2018 – konečné datum vyúčtování

Nepovolené náklady pořízení investičního majetku (tj. nad 40 tis. Kč) a technického zhodnocení podle předpisů upravující účetnictví úhradu úroků, penále, srážek a dalších finančních postihů, vč. bankovních poplatků a úhradu daňového zatížení bez účelových nákladů Náklady na vybavení nad rámec limitů: Mobilní telefon 5 000 Kč Tablet 6 000 Kč Fotoaparát 6 000 Kč Digitální videokamera 7 000 Kč Multifunkční zařízení (tiskárna, skener, kopírka) 10 000 Kč Notebook 14 000 Kč Stolní PC sestava (včetně monitoru) 20 000 Kč

Nepovolené náklady úhradu leasingu osobních automobilů a dalšího hmotného majetku   úhradu cestovních náhrad nad rámec stanovený zákonem č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů, a nad rámec organizačních povinností podnikatelskou činnost úhradu výdajů na pohoštění a dary (pohoštěním není společné stravování poskytované účastníkům sportovních akcí, soustředění a výcvikových táborů)

Nepovolené náklady údržbu a provoz administrativní budovy údržbu a provoz sportovního zařízení odměny a mzdové náklady nad výši 45 tis. Kč osoba/měsíc duplicitní úhradu stejných nákladů na projekt z různých zdrojů vč. zdrojů ze státního rozpočtu příjemce nesmí stejné výdaje spojené s naplňováním účelu dotace nebo jeho části uplatňovat u jiných poskytovatelů veřejných prostředků. Pokud byl určitý výdaj hrazen z dotace pouze zčásti, týká se zákaz podle předchozí věty pouze této části výdaje

Děkujeme za pozornost