Krajský metodický kabinet POTRAVINÁŘSTVÍ A GASTRONOMIE

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Další vzdělávání na VOŠ a SPŠ, Jičín, Pod Koželuhy 100
Advertisements

POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
Upozornění •Prezentace Občanského sdružení ve škole i mimo ni, Hlavatce byla z kapacitních důvodů těchto webových stránek upravena. Oddělením řízení grantů.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Celoživotní vzdělávání a projektová metoda vyuČování
Zkvalitňování dalšího profesního vzdělávání zaměřeného na stavebnictví, elektrotechniku a gastronomii.
Projektový den Střední školy elektrotechnické, Ostrava, Na Jízdárně 30, příspěvkové organizace Mária Borovská Ostrava, TIME (tréninkové, inovační,
Dne 9. prosince si učitelé I. a II. stupně i při vánočním shonu a přípravách na Vánoční jarmark udělali čas a zúčastnili se kurzu Alternativní formy.
PROJEKT: Co nám přinesl tento projekt? 1) Exkurze a)do firem - interaktivní přenos informací do výuky (ZKL Hanušovice, a.s.; Ondřejovická strojírna,
Rozvoj a zkvalitňování odborného vzdělávání na středních školách a vyšších odborných školách Moravskoslezského kraje s důrazem na odbornou praxi Tento.
XVIII. Reprezentační ples Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, o.s. probíhá pod záštitou PaedDr. Josefa Novotného, hejtmana Karlovarského kraje.
Výstupy projektu Ing. Marek Vochozka, MBA, Ph.D.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci co je hlavním předmětem činnosti Výroba a prodej přívlastkového moravského vína na jakých trzích.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ Program 4. krajského setkání metodiků Metoda CLIL a výuka odborného cizího jazyka 1.
PARTNER PROJEKTU OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ZEMĚDĚLSKÁ ŠKOLA BRUNTÁL Ing. Ladislav Konopka Bruntál
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Projekty Dialog a Perspektiva reg. č. CZ.1.07/1.3.05/ , reg. č. CZ.1.07/1.3.05/ , Ludmila Muchová
VYTVÁŘENÍ POZITIVNÍHO SOCIÁLNÍHO PROSTŘEDÍ VE ŠKOLÁCH.
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
S POLUPRÁCE PŘESHRANIČNÍCH REGIONŮ V OBLASTI VZDĚLÁVÁNÍ projektový záměr Evropská územní spolupráce (EUS), INTERREG V-A AT-CZ.
Centrum ekonomického vzdělávání v Olomouckém kraji Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.26/ Ing. Josef Peškar Obchodní akademie, Mohelnice, Olomoucká.
Zdravé MAS = aktivní a vzdělaný venkov Ing. Marta Krejčíčková, MAS Rozkvět zahrady jižních Čech Ing. Václav Kolář, MAS Blanský les – Netolicko, o.p.s.
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
MAP – jak dál – akční plánování
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje
„Okna technickým oborům dokořán“
Nový model tvorby trhu práce budovaný partnerstvím zaměstnavatelů – škol a jejich zřizovatelů a úřadů práce Ing. Jiří Herodes.
Práce s nadanými žáky ZŠ a SŠ ve výuce přírodovědných předmětů
Den mezinárodní kuchyně v českých školních jídelnách
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Implementace kariérního systému - IMKA
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Libereckého kraje
Úvodní seminář Klíčová aktivita č. 3
Plánování prvních kroků
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO) Celostátní seminář ředitelů středních průmyslových škol.
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
Název operačního programu:
Konference primární prevence PK
CENTRUM UZNÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE __________________________________________ Olomouc, Rooseveltova 79 Česká republika.
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
Krajský metodický kabinet ELEKTROTECHNIKY
Krajský metodický kabinet ČTENÁŘSKÉ GRAMOTNOSTI
Krajský metodický kabinet BEZPEČNOSTI A OCHRANY OSOB A MAJETKU
Krajský metodický kabinet STROJÍRENSKÉ MECHANIKY
Krajský metodický kabinet NÁBYTKÁŘSTVÍ A DŘEVAŘSTVÍ
Krajský metodický kabinet ZEMĚDĚLSTVÍ A CHOVATELSTVÍ
Krajský metodický kabinet AUTOMOBILNÍ TECHNIKY
ÚLOHA STÁTU V TRŽNÍ EKONOMICE
Krajský metodický kabinet Informačních a komunikačních technologií
Krajský metodický kabinet STROJÍRENSTVÍ
Mgr. Dominika Pudilová manažerka projektu
Institucionální plán TUL pro rok 2017 Cíl 4: Relevance
Krajský metodický kabinet MATEMATICKÉ GRAMOTNOSTI
Aktuální informace o projektu IKAP
Představení projektu Implementace KAP
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Centrum kolegiální podpory CKP
Specializační studium pro dobrou praxi EVVO na školách
Informace o projektu IKAP
Dobré příklady z praxe aneb Jak to chodí u nás
Kariérové poradenství a podnikavost
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO)
Systémové řešení - motivace a vzdělávání pedagogů (IKAP A)
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Co je to zdravá výživa ?
Systémové řešení – Motivace a vzdělávání pedagogů aktivita Společně na trhu práce CZ /0.0/0.0/16_034/
Složení centra. Složení centra Cíl: síť - spolupráce Proškolení pedagogů pro práci s nadanými Identifikace. Tvorba struktury práce s nadanými na škole.
Transkript prezentace:

Krajský metodický kabinet POTRAVINÁŘSTVÍ A GASTRONOMIE Střední odborná škola, nám. Edmunda Husserla 1, Prostějov

LOGO KABINETU

O ŠKOLE SOŠ Prostějov příspěvková organizace Olomouckého kraje ředitelka školy: Ing. Mária Zámostná e-mail: sos@sosprostejov.cz webová adresa: sosprostejov.cz sídlo CKP a KMK PG 11

ZAMĚŘENÍ KMK Potravinářství Gastronomie Inovace odborného vzdělávání Výměna zkušeností Metodické dny Odborné semináře a workshopy vedené certifikovanými lektory a zkušenými odborníky z praxe

AKTUALITY Sommeliérský kurz GASTRONOMIE A VÍNO 2018 pod vedením lektora oboru Mariana Jemelíka Baristický kurz pod vedením Michala Křiška Etiketa stolování – Petr Munster Kuliner gastronomické centrum – Jan Rimpler, odborný garant a šéfkuchař Zdravá výživa v gastronomii – Dušan Kuba Modelování, kresba na jedlý papír – Petu Cakes Restaurační moučníky – Pavlína Berzsiová, víceprezidentka AKC ČR Zmrzlina, zpracování čokolády – Jakub Derner Řemeslné zpracování čokolády – Eliška Dernerová, předsedkyně Asociace kuchařů a cukrářů ČR Slavnostní dorty a moderní cukrářské výrobky – Lucie Průšová

CÍLE A ÚKOLY ● Chceme dosáhnout - funkčního a smysluplně pracujícího KMK - zkvalitnění výukových metod a zvýšení odborné kvalifikace pedagogů ● Proto je nutné - připravit a realizovat plán fungování kabinetu KMK - proškolit v oborových seminářích učitele zúčastněných škol - poskytovat kvalitní metodickou pomoc - trvale prohlubovat výměnu zkušeností s odborníky z praxe

Krajský metodický kabinet POTRAVINÁŘSTVÍ A GASTRONOMIE Ing. Iveta Stískalová, krajský metodik - vedoucí KMK Kontakt: mobil 724 377 517, e-mail iveta.stiskalova@gmail.com