Závěrečná zpráva o průběhu řešení projektu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Advertisements

Stipendia. 2 Legislativní rámec Zákon o vysokých školách (§ 91) Stipendijní řád Směrnice Upa č. 6/2013 Pravidla pro přiznávání a výplatu stipendií.
Projekt FRVŠ 2636/2009/G1 Řešitel: Ing. Martin Madaj
Studium v zahraničí Ing. Hana Rendlová Mgr. Helena Bicanová
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Rozvoj výzkumu a vývoje na Ekonomické fakultě JU CZ.1.07/2.3.00/
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Vedlejší specializace MARKETING (3MK)
Zásady kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu naplňování a propagace principů místní Agendy 21 a Zdraví 21 v kraji Vysočina.
1 Prioritní osa 2 Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání 30. října 2008 Karolína Gondková Odbor vysokých škol Odbor vysokých škol.
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
Šíření povědomí o Evropské strategii zaměstnanosti Národní vzdělávací fond PhDr. Miroslava Kopicová.
Příjmy rozpočtu UP  příspěvek ze státního rozpočtu na vzdělávací a vědeckou, výzkumnou, vývojovou, uměleckou nebo další tvůrčí činnost,  dotace ze státního.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS (OP RLZ 3.2) ( RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. PaedDr. Jiří Mezuláník, CSc. Vysoká.
1 Zasedání spoluřešitelů projektu AU3V Křtiny 7. – doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. Vysoká škola ekonomická v Praze
Sněm Rady vysokých škol1 Rozpočet vysokých škol v roce 2007.
PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO KRAJE místo konání:KULK Liberec datum konání:
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A6 Rozpočet a plánování tvorby projektů a jejich následná realizace.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
EKONOMICKÉ INFORMACE pro jednání Předsednictva RVŠ 23. ledna 2014 Lenka Valová.
Vnitřní oponentní řízení rozvojových projektů ZČU za rok 2011 INKLUZE-11: Systém podpory znevýhodněných studentů: Podpora integrace zdravotně handicapovaných.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Schůzka projektového týmu Postdoc I. 5. ( ) Zaměstnáním čerstvých absolventů doktorského studia k vědecké excelenci, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/
Stipendijní politika Přírodovědecké fakulty Opatření děkana č. 2/2012.
Místní partnerství zaměstnanosti Projekt Místních partnerství zaměstnanosti Ing.Tomáš Müller MAS Uničovsko,o.p.s. Informační seminář 19.2.
Modernizace výuky praktických dovedností studentů FZV a LF UP v Olomouci doc. PhDr. Jana Marečková, Ph.D. a kol. Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Sněm Rady vysokých škol1 Informace o financování vysokých škol v roce 2007.
1 Zasedání spoluřešitelů projektu AU3V Praha 11. – doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. Vysoká škola ekonomická v Praze
Zásady kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu naplňování a propagace principů místní Agendy 21 a ZDRAVÍ 21 v kraji Vysočina.
Rozpočetnictví a kalkulace
Terciární vzdělávání. Struktura Vysokoškolské (5A, 6) Vyšší odborné (5B) – 1992/93, 1995/96 Třístupňová struktura vysokoškolského vzdělávání: bakalářský.
Efektivní řízení lidských zdrojů a zavádění moderních metod řízení na Městském úřadu Bruntál CZ.1.04/4.1.01/
1 Centralizovaný rozvojový program 2017 a Institucionální program Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 529/5, Praha.
Klinická hodnocení a farmakologie pro 3.tisíciletí – multimodální edukační platforma CZ.1.07/2.4.00/
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Výroční zpráva o hospodaření UTB za rok Výroční zpráva o hospodaření zasedání AS Hospodářský výsledek UTB 2012 Hlavní činnost v.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) 10. dubna 2013 Ing. Michaela Stříbrná vedoucí odd.finan.nepř.nákladů
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Setkání starostů u kulatého stolu Hoštejn Projekt „MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B Tento.
Mobilita studentů na základě bilaterálních smluv, popř. formou „free movers“
Zpráva o řešení projektu LR1305 Průběžná oponentura za období Nositel projektu: Západočeská univerzita v Plzni Řešitel projektu: Ing. Barbora.
Územní agenda Evropské unie Odbor rozvoje a strategie regionální politiky Ministerstvo pro místní rozvoj Staroměstské náměstí Praha 1.
Výroční zprávy Rady vlády pro udržitelný rozvoj 7. zasedání Pracovní skupiny pro udržitelný rozvoj regionů, obcí a území RVUR 31. březen 2010.
Math Exercises for You (Math4U)
Finanční část. Seminář pro žadatele, výzvy Předaplikační výzkum a Předaplikační výzkum pro ITI.
Příjemce Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava
NPU I - Průběžné hodnocení 2017:
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
PROJEKTOVÝ MANAGEMENT VE SPORTU
Mobilita studentů mimo program Erasmus+ financovaná z příspěvku MŠMT)
Stipendijní politika na ESF MU - přehled a strategie
Rozpočetnictví a kalkulace
Masarykova univerzita (koordinátor) Univerzita Palackého v Olomouci
doc. PhDr. Soňa Jandová, Ph.D. /
SAMMER SCHOOL OF PATTERNING 2017
Institucionální rozvojový plán TUL 2017
SVOČ Podpora talentovaných studentů na TUL
Prioritní cíl: Relevance
Institucionální plán Zařazení projektu: 2 – Diverzifikace a dostupnost Zajištění poradenských služeb a služeb pro podporu rovných příležitostí.
„Inovace a propojení výuky stavebních materiálů a hmot “
Ing. Stanislava Správková
IP Alena Kopáčková (DFP)
Prioritní cíl 3: Internacionalizace
Elektronický publikační systém
Mgr. Martin Krause, DiS. Mgr. Marie Froňková
Institucionální plán TUL pro rok 2017 Cíl 4: Relevance
Zapojení odborníka z Univerzity v St
Podpora pedagogické praxe u předmětů odborné praxe studentů FZS TUL
Příprava double degree programu Business Administration
PROVÁDĚNÉ KONTROLY PLNĚNÍ PODMÍNEK ROZHODNUTÍ
Transkript prezentace:

Závěrečná zpráva o průběhu řešení projektu „Podpora činnosti Univerzity Nisa, inovace, marketing a extenze“ IRP 2017, int. č. 12335 IRP 2017 č. 12335 (UNisa, J. Vild) - prezentace | čt 11. 1. 2018

Dílčí rozvojový projekt TU v Liberci pro rok 2017 Vnitřní soutěž Dílčí projekt „Podpora činnosti Univerzity Nisa, inovace, marketing a extenze“ Hlavní řešitel dílčího projektu: Doc. RNDr. Jaroslav Vild Ing. Aleš Kocourek, Ph.D., pověřenec EF TUL Kontaktní osoba: Mgr. Hana Stárová, pověřenkyně EF pro Univerzitu Nisa Řešitelé: + 20 spolupracovníků/pedagogů + spolupracující studenti/absolventi UNisa + externisté na DPP IRP 2017 č. 12335 (UNisa, J. Vild) - prezentace | čt 11. 1. 2018

ZPRÁVA O PRŮBĚHU ŘEŠENÍ PROJEKTU Cíle projektu Podporuje se chod Univerzity Nisa, jejího prezidia a dalších setkávání. Spolupráce v rámci konsorcia UNisa (úrovně: management, pedagogové, studenti a absolventi). Nový přístup k propagaci UNisa a náboru zájemců o studium ze tří spolupracujících a dalších zemí. Inovace studijních obsahů a podpor/textů předmětů vycházející ze zkušeností z realizace. Dvou a vícestrannou akademickou spoluprací VŠ, mj. studiem zahraničních studentů a působením expertů/pedagogů na TU v Liberci posílit přípravu, zavádění a inovaci mezinárodních studijních programů (jazyková úroveň, aktualizace obsahu a forem). IRP 2017 č. 12335 (UNisa, J. Vild) - prezentace | čt 11. 1. 2018

Internetová propagace Univerzity Nisa Marketingové kampaň a příprava pro akademický rok 2018/2019 (Mgr. Vojtěch Vild) V. Vild se věnoval především: vedení stáže studentů 3. ročníku, formování strategie a prezentace na presidiích UNi, aktualizace a realizace ankety v počátku studia pro studenty nastoupivší v r. 2017, předávání práce a znalostí studentům UNi, zajištění podmínek pro Olgu Khrustaleva. Olga Khrustaleva (nejlepší z týmu 3 stážistů, podílejících se na marketingové kampani pro UNisu) realizovala: návrh a implementaci nového reprezentativního webu, nová (též ruská) landing page, návrh, realizaci a správu Google PPC kampaní, propagaci UNisa dalšími kanály, zejména „word of mouth“, osobní kampaň v ruské sociální síti, komunikaci se zájemci o studium, rady a propojování s administrativou, zpracování výsledků studentských anket, formulace náplně stáže 2018. http://neisseuniversity.org/ IRP 2017 č. 12335 (UNisa, J. Vild) - prezentace | čt 11. 1. 2018

Plnění kontrolovatelných výstupů Počet studentů 15 20 - splněno (133 %) Počet vyuč. zahr. expertů 2 splněno, spoluúčast zahraničních expertů na nových metodách Počet praxí vně 3 zemí ≥ 20 % splněno Počet nezaměstnaných abs. splněno (dle vyjádření partnerů) IRP 2017 č. 12335 (UNisa, J. Vild) - prezentace | čt 11. 1. 2018

Specifikace čerpání finanční dotace na řešení projektu Přidělená dotace na řešení projektu - ukazatel I (v tis. Kč) Čerpání dotace (v tis. Kč) 2. Běžné finanční prostředky celkem 410   Osobní náklady: 2.1 Mzdy (včetně pohyblivých složek) 250 242 2.2 Odměny dle dohod o pracích konaných mimo pracovní poměr 15 26 2.3 Odvody pojistného na veřejné zdravotní pojištění a pojistného na sociální zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti a příděly do sociálního fondu 85 82 Ostatní: 2.4 Materiální náklady 5 2.5 Služby a náklady nevýrobní 30 40 2.6 Cestovní náhrady 1 2.7 Stipendia 10 3. Celkem běžné a kapitálové finanční prostředky 411 IRP 2017 č. 12335 (UNisa, J. Vild) - prezentace | čt 11. 1. 2018

Číslo položky (viz předchozí tab.) Název výdaje a jeho zdůvodnění Bližší zdůvodnění čerpání v jednotlivých položkách Číslo položky (viz předchozí tab.) Název výdaje a jeho zdůvodnění Částka (v tis. Kč) 2.1 Zabezpečení činnosti prezidia UNisa, inovace stud. programů, odměny řešitelů 242 2.2 Dohody pro externí spolupracovníky 26 2.3 Odvody 34 % 82 2.4a Tonery, kancelářské potřeby (papír) 5 2.4b Knihy, slovníky, učebnice 1 2.5 Ostatní služby – přepravné 40 2.6 Cestovné do zahraničí (Německo, Polsko) 2.7 Stipendia studentů 15   Suma 411 IRP 2017 č. 12335 (UNisa, J. Vild) - prezentace | čt 11. 1. 2018

řešitel dílčího projektu 12335 Využití finančních prostředků Přidělená dotace pro dílčí projekt ve výši 410 tis. Kč (běžné náklady) byla čerpána zejména pro plánované aktivity a mj. k motivačním odměnám pro přípravu, podporu a realizaci inovované výuky v roce 2017. Menší přesun byl zapotřebí z cestovného ve prospěch materiálu a služeb, kde byla mj. vykázána část nákladů na zahraničního hosta/pedagoga. Stipendia (15 tis. Kč) byla čerpána mj. pro studenty organ;realizující setkání v Görlitz 7. 12. 2017. Stanovené ukazatele byly splněny v souladu s plánem. Limitované položky (mzdy, cestovné) nebyly překročeny. Liberec 2018-01-05 Doc. RNDr. Jaroslav Vild řešitel dílčího projektu 12335 Pozn.: Další informace jsou k dispozici na http://www.tul.cz/. IRP 2017 č. 12335 (UNisa, J. Vild) - prezentace | čt 11. 1. 2018

2017 Matriculation, 10. 10. 2017, Liberec Meeting, 7. 12. 2017, Görlitz IRP 2017 č. 12335 (UNisa, J. Vild) - prezentace | čt 11. 1. 2018

2017 Prof. Wheeler in Liberec – May 2017 IRP 2017 č. 12335 (UNisa, J. Vild) - prezentace | čt 11. 1. 2018