Aplikace OctopusPro - správa uživatelů

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Support.ebsco.com Jak se zúčastnit online semináře prostřednictvím WebExu Tutoriál.
Advertisements

Moodle ÚZS.
Prezentační nástroj Open Office, Impress EFEKTY SNÍMKU
Registrace zájemce a oprávněných osob
Práce s okny.
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
Návod ke správě týmu pro novou verzi webu
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Ukládání prezentace do jiných formátů Vypracoval : Ing. Jiří Durďák Projekt Anglicky v odborných předmětech,
Zakázkově vytvořená aplikace Technologický software HTH8 s.r.o, Eimova 880, Polička, tel.: , fax: ,
Tutoriál Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
Chcete svým známým ukázat fotky z poslední dovolené? Aplikace PowerPoint Vám umožní vytvořit fotoalbum s vybranými snímky.
1. krok Vyplňte přihlašovací údaje. Formulář vyplňujte nejlépe v prohlížeci Google Chrom.
UŽIVATELSKÝ ÚČET NA PORTÁLU INFORMAČNÍCH ZDROJŮ PRO UTB XERXES.
Hromadná korespondence
Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
SmartPhone start - Apple iPhone
WebEx ~ Jak se připojit k online webináři
VY_32_INOVACE_53_MS_Word_ II. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
W w w. n e s s. c o m eLiška 3.04 Průvodce instalací (verze pro Windows 7)
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Excel export a import dat. Import dat z webu.
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
1 Zpráva o výsledcích finančních kontrol ve veřejné správě za rok 2006 – za Liberecký kraj a jím zřízené příspěvkové organizace.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_253 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
EBSCOhost Collection Manager ~ Vytváření profilů Tutoriál support.ebsco.com.
AKCENTA CZ, a.s. Služba SMS OLB – Uživatelský manuál pro klienty.
Vytvoření vlastního profilu „avatara“ Bc. Jarmila Havelková.
Databáze Dotazy VY_32_INOVACE_7B16. Dotazy umožňuje vybrat určité záznamy z tabulky na rozdíl od filtru vybrané záznamy umístí do samostatné dočasné nebo.
Internetová učebna Jak postupovat: Pěkně od začátku …
1. Je potřeba nastavit bootování primárně z vaší DVD mechaniky, jinak by se vám nespustil instalační průvodce z DVD. Jakmile proběhne bootování, stiskněte.
Vytvoření grafu v programu Excel 3. Osnova Vytvoření grafu Úprava grafu Konečná úprava.
Vstup Vstup do internetového bankovnictví je zabezpečen Klientským číslem a kódem PIN. Tyto údaje obdržíte v aktivačním balíčku k internetovému bankovnictví.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 10.0 (Záhlaví a zápatí)
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
 1 krok jsou podrobnosti o účtu zvolte si heslo zvolte si přezdívku napište křestní jméno napište příjmení vyplňte datum narození a pohlaví.
Ovládací panely Uživatelské účty II. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, 746.
Úpravy dat v tabulce WinBase Upravování a přidávání dat do tabulky.
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
Ivana Topolová VŠE v Praze
KM svaz stolního tenisu
Verze 22 systému Aleph školení klienta 1. Struktura systému Typy bází: Bibliografická – obsahuje bibliografické záznamy – KNA01 ostrá báze Administrativní.
Tutoriál Holdings Management Poznámky – Vytváření, editace a propojování se zdroji support.ebsco.com.
© Aastra Integrovaný DHCP server. © Aastra DHCP server DHCP server je určen pro distribuci IP adres a konfiguračních parametrů pro telefony.
1 Jak si zabezpečit profil na Facebooku. 2 Zabezpe č ení profilu na Facebooku Na Facebooku klikni na ikonku Účet (vpravo nahoře) a vyber si možnost Nastavení.
GORDIC ® spol. s r. o. Prvotní spuštění aplikace Gordic DSO - ISDSlite Nástroje pro snadnou správu Datových zpráv z Informačního systému Datových schránek.
Dotazníky Google docs Jan Juránek Základní charakteristika Google Docs/Google dokumenty Jsou to online aplikace od společnosti Google. K využívání těchto.
Aplikace Přijímačky školní rok 2014/2015
Registr ČAST KM svaz stolního tenisu.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc – elektronická pošta Jak vytvořit vlastní ZDARMA?
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika 9. ročník III
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu: Střední zdravotnická škola ÚO – šablony Registračn í č í slo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Š ablona: III/2.
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
Jak sestavit dokument v Apstr 4
NÁVOD NA PODÁNÍ PŘIHLÁŠKY NA BAKALÁŘSKÉ A MAGISTERSKÉ STUDIUM
Jak na aktuality.
PowerPoint.
ORCID - Open Research and Contributor ID
Návod k aplikaci pro vedoucí DoFE Instalace aplikace a kontrola aktivity systém Android Verze aktuální k
Kofigurace & napájení Windows
Jak vytvořit výstupní bezpečnostní předpis k řízení rizik
APLIKACE OctopusPro - práce s inzerátem
Aplikaci OctopusPro - nastavení zasílání na
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
APLIKACE OctopusPro - Hlídač LV
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Condeco stručná příručka Systém rezervace zasedacích místností
Program Software602 Form Filler
Transkript prezentace:

Aplikace OctopusPro - správa uživatelů HELPDESK: +420 776 259 259

VYTVOŘENÍ NOVÉHO UŽIVATELE – KROK 1/6 Klikněte na tlačítko "Nastavení uživatelů" Tlačítko je viditelné pouze z verze zobrazení FULL a přístupy mohou přidávat jen uživatelé, kteří mají účet s tímto oprávněním

VYTVOŘENÍ NOVÉHO UŽIVATELE – KROK 2/6 Zvolte, na které pobočce chcete vytvořit nového uživatele. klikněte na tlačítko „vytvořit nového uživatele“

systém Vám potvrdí, že vytvořil nového uživatele VYTVOŘENÍ NOVÉHO UŽIVATELE – KROK 3/6 systém Vám potvrdí, že vytvořil nového uživatele klikněte na OK

VYTVOŘENÍ NOVÉHO UŽIVATELE – KROK 4/6 vyplňte / přepište veškeré údaje o novém makléři: Příjmení Jméno email telefon a vyberte pozici uživatele na pobočce = asitentka / makléř / vedoucí makléř přihlašovací jméno přepište a místo user1234 napište například příjmení nebo křestní jméno makléře, heslo je vygenerováno a můžeme jej změnit pouze my - v případě potřeby nás o to požádejte písemně (info@octopuspro.cz) přístupové údaje si můžete zaslat na email TO JEŠTĚ NENÍ VŠE >> odrollujte níže na stránce

VYTVOŘENÍ NOVÉHO UŽIVATELE – KROK 5/6 v tabulce níže můžete novému makléři : nastavit jazyk aplikace nebo nastavit uzavírání zpracovaných inzerátů do řádky = inzeráty po zpracování nezmizí, ale stáhnou se do šedého řádku nastavit omezení zobrazení opakovaných inzerátů - doporučená hodnota je 25 (= několikrát inzerované nemovitosti) inzerátů s opakovaným telefonním číslem - doporučená hodnota je 15 (telefon je uveden u více různých inzerátů) nastavit zasílání na email TO JEŠTĚ NENÍ VŠE >> odrollujte níže na stránce

VYTVOŘENÍ NOVÉHO UŽIVATELE – KROK 6/6 v poslední tabulce přidělíte makléři lokality můžete buď vybrat celý kraj nebo jen určité okresy zcela na závěr klikněte na tlačítko "ULOŽIT NASTAVENÍ" a tím je nový uživatel vytvořen a jeho profil je aktivován

DEAKTIVACE UŽIVATELE – KROK 1/1 deaktivaci uživatele provedete tak, že na dané pobočce vyberete uživatele, kterého chcete vyřadit a zatrhnete v jeho profilu volbu "Vyřadit uživatele z OctopusPro" následně vyřazení potvrdíte tlačítkem "ULOŽIT NASTAVENÍ" (v případě, že uživatele vypnete omylem, tak nás kontaktujte a my profil opět aktivujeme)