Městské slatinné lázně Třeboň

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Regionální konference cestovního ruchu
Advertisements

Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
HOTEL DVOŘÁK TÁBOR s.r.o., Hradební 3037, Tábor
OBČANSKÉ SDRUŽENÍ PACIENTŮ S. IDIOPATICKÝMISTŘEVNÍMI
SOU a SOŠ Weilova – Praha 10 Automobilní a informatiky
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Kuba Elderien, s.r.o. Obchodní Akademie Denisovo Nábřeží Náchod web:
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
Lázeňská léčebná rehabilitace pacientů s roztroušenou sklerózou
Ubytovací úsek hotelu Cíl: znát činnosti hotelové recepce, vrátnice a hospodyně, popsat poskytované služby a péči o hosty, umět pracovat s provozní.
T Ř E B O Ň status: město kraj: Jihočeský okres: Jindřichův Hradec
Stáže masérů v zahraničí Projekt Leonardo da Vinci CZ/11/LLP-LdV/IVT/
Základní škola Lázně Bohdaneč se představuje. ZŠ Lázně Bohdaneč Budova druhého stupně na Masarykově náměstí Budova prvního stupně Na Lužci.
ACPD Mazánek a ADSN Lvíček
Služby.
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská IPRM Liberec – Atraktivní a kvalitní život v Liberci.
Představení společnosti Produkty pro zaměstnance
Organizace lázeňské léčby
Obnova a využití klášterních komplexů Plasy a Kladruby
LIPNO pocity geografů z letní turistické destinace
Kongresová a incentivní turistika, Leisure, volnočasové aktivity
Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
LUHAČOVICE
Zámek Lukavec … … a jeho využití
Aneta Kafková, Marie Strašíková
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_64.
Ubytovací úsek hotelu Cíl: znát činnosti hotelové recepce, vrátnice a hospodyně, popsat poskytované služby a péči o hosty, umět pracovat s provozní.
Hydrologické poměry – podzemní vody
Využívání ICT ve všeobecně vzdělávacích a odborných předmětech Regionální dějepisně zeměpisný katalog Třeboňska Gymnázium, Třeboň, Na Sadech 308 Zpracováno.
STUŽKONOSKAIII - areál asistenční péče Zadání DP 2005.
ČESKÉ CENTRUM-ČESKÝ DŮM MOSKVA
STUŽKONOSKA-II- pyramida areál asistenční péče Zadání DP 2005.
Odbor projektové podpory – Univerzitní centrum Telč.
Jana Kočová Jana Vítková.  Přilákání turistů do města  Karta zlevní pobyt turistům  Rozšíří možnosti pobytu  Zvedne návštěvnost památek.
VY_32_INOVACE_CER_10 Ročník:3.,4. Vzdělávací obor:65-42-M/01 Hotelnictví Tematický okruh:Průvodcovství Téma:Lázeňské služby - řešení Jméno autora:Mgr.
Pronájem kanceláře v budově sauny Sauna ve sportovním areálu Kouty, Valašské Meziříčí Kancelář v 1. Patře Parkování Atraktivní lokalita.
Lázně Klimkovice Lázeňský areál Sanatorií Klimkovice se rozkládá v lesnaté krajině na úpatí Nízkého Jeseníku, v krásné přírodní scenérii s výhledem na.
 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.
Lázeňský komplex lázně Hluboká voda. Riziková zpráva se zaměřuje na požární riziko 8 objektů včetně technického zázemí Komplex samostatně stojících objektů,
ARCHITEKTONICKÁ STUDIE SPORTOVNÍHO CENTRA
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_10.
 LÁZNĚ LUHAČOVICE LÁZNĚ LUHAČOVICE  LÁZNĚ LEOPOLDOV LÁZNĚ LEOPOLDOV  LÁZNĚ NEZDENICE LÁZNĚ NEZDENICE  SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES SIRNATÉ LÁZNĚ.
Městský ústav sociálních služeb Chomutov příspěvková organizace města Chomutova Poskytované služby  stravovací a ubytovací služby  zdravotnická péče.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
Areál HOTEL zámek BERCHTOLD Konferenční prostory.
Praktická stáž „Osvojení odborných kompetencí – uplatnění obecných ekonomických principů při řízení hotelu“ 17. –
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona : III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_13.
Lázně Luhačovice 2016 Preventivně léčebné pobyty pro členy OS pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
Paliativní a hospicová péče v Libereckém kraji. Koncepce paliativní péče v Libereckém kraji  Koncept spolu s časovým harmonogramem vzniku jednotlivých.
GOLF KONOPIŠTĚ HOT NEWS 20/2013 Silvestr na Konopišti 2013 Přijeďte oslavit vstup do nového roku s rodinou či přáteli do Golf & Spa Resortu Konopiště.
Domovy se zvláštním režimem. poskytují pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu:  chronického duševního onemocnění  závislosti.
Lázně/ Heilbad ZIMNÍ SPORTY A RELAX v LÁZNÍCH JÁCHYMOV.
Mariánské Lázně 2016 Léčebné pobyty pro členy OS pracovníků pěněžnictví a pojišťovnictví.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
STATUTÁRNÍ MĚSTO HRADEC KRÁLOVÉ, ČESKOSLOVENSKÉ ARMÁDY 408, HRADEC KRÁLOVÉ KRALOVE.ORG LIDSKÉ TĚLO – DOKONALÝ STROJ? (Centrum přírodovědného.
Centrum energeticky efektivních budov.  CLB vzniklo jako sdílená infrastruktura, tedy seskupení firem a akademických pracovišť na vývoj systémů technologií,
JANSKÉ LÁZNĚ 2017.
Služby.
Agroturistika a venkovská turistika
Aktivní senior v České Skalici.
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Bára Ševčíková Lucie Šteinerová Filip Vaňha
Formy lázeňských pobytů a lázeňské péče
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Historie lázeňství Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN
MARIÁNSKÉ LÁZNĚ.
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jarmila Nováková
Lázeňská léčebně rehabilitační péče péče v dětských ozdravovnách Dohodovací řízení pro rok Společný návrh ZP.
Transkript prezentace:

Městské slatinné lázně Třeboň Přehled investic 2010-2014 Lázně Aurora s.r.o. Bertiny lázně Třeboň s.r.o.

Město Třeboň Jižní Čechy 150 km od Prahy 30 km od Rakouska

Městské slatinné lázně «Lázně Aurora» a «Bertiny lázně» ve 100% vlastnictví města Třeboně Léčba poruch pohybového aparátu Rekondiční a relaxační terapie Wellness - programy

Struktura poskytovaných služeb Léčebné pobyty Relaxační procedury Ubytovací služby Vlastní ubytovací kapacity Dependance Stravování Penze v rámci pobytů Á la carte restaurace a bary Doplňkové služby

Indikační zaměření Revmatická onemocnění (artritidy, Bechtěrevova choroba) Osteoartrózy, koxartrózy Stavy po úrazech pohybového ústrojí a po operacích Osteoporóza Relaxační pobyty

Léčebné metody Slatinné koupele a zábaly Vodoléčebné procedury (jodová, uhličitá, perličková, vířivá nebo bylinková koupel) Masáže (klasická ruční, mechanické, reflexní, lymfodrenážní, podvodní) Fyzikální terapie (magentoterapie, laser, diatermie, parafín, světloléčba, ultrazvuk, kryoterapie) Další metody (inhalace, sauna, akupunktura, plynové injekce, floating, oxygenoterapie, exotické masáže – indické, havajské, lávové kameny a jejich kombinace)

«Lázně Aurora» Komplex navzájem propojených moderních budov V rozsáhlém parku na břehu rybníka „Svět“ 287 pokojů (564 lůžek) Nekuřácká restaurace «Harmonie» Kavárna, denní bar, obchody Plavecký bazén se slanou vodou Vodní atrakce – tobogán, whirlpool Squash, fitness, bowling Konferenční sál (300 míst) Kadeřnictví, kosmetický salon Manikúra, pedikúra Veřejné golfové cvičiště

www.aurora.cz www.

INVESTICE - ROK 2010 Rekonstrukce šesti apartmánů DeLuxe Nová recepce

Obchodní opatření 2010 Bezplatný internet na všech pokojích a ve společných prostorách Dotace na vzdělávání z ESF ve výši 5.980.000 Kč napříč profesemi (období realizace 10/2010 – 09/2012)

INVESTICE - ROK 2011 Rekonstrukce patnácti pokojů Superior Dvě nové masérny v bazénovém komplexu Veřejné golfové cvičiště

Obchodní opatření 2011 Volný vstup do bazénového komplexu, sauny a fitness po celou dobu pobytu pro všechny samoplátce Zavedení exotických wellness masáží První ročník Otevírání lázeňské sezóny

INVESTICE - ROK 2012 Velká rekonstrukce Lázní Aurora Panoramatický výtah Nová fasáda a výměna oken Ubytovací kapacity Elektroléčba

Panoramatický výtah s vyhlídkou

Rekonstrukce ubytování ****

Zásadní změny v ubytování Rekonstrukce 255 pokojů 130x Superior**** a 125x Standard***) Vytvoření nových 100 lůžek Čipový systém vstupu do pokojů formou náramku (zároveň vstup do wellness) Automatické zhasínání – úspora energie Markýzolety Náklady na rekonstrukci ca. 180 mil. Kč

Další investice - rok 2012 Bioplynová kogenerační jednotka Aqua info Rekonstrukce atria

Obchodní opatření 2012 Nové infocentrum v prostorách bazénu Bezplatná telefonní linka do rezervační kanceláře Celotýdenní provoz rezervačního oddělení Nové webové stránky www.laznetrebon.cz Vláček Třeboňáček Věrnostní program ve spolupráci s firmou SphereCard

INVESTICE - ROK 2013 Nová wellnessová masérna Rekonstrukce úpravny vody Třeboňská lázeňská televize

Obchodní opatření 2013 Oslovení všech bývalých hostů lázní (pojištěnců zdravotních pojišťoven) s vysvětlením situace a systému nové úhradové vyhlášky Oslovení praktických lékařů a specialistů vystavujících návrhy na lázeňskou péči Masivní marketingová kampaň

INVESTICE – ROK 2014 Rekonstrukce 34 pokojů Standard Výměna oken na kolonádě, v jídelnách a v komerčních prostorách lázní

Obchodní opatření 2014 Interaktivní mapa lázní s virtuálními prohlídkami Direct-mailingová kampaň Vlastní On-line rezervační systém

«Bertiny lázně» Nachází se v blízkosti historického centra Třeboně 102 pokojů (186 lůžek) Nekuřácká restaurace «Adéla» s konceptem otevřené kuchyně Kavárna, denní bar Bazén s whirlpoolem Squash, fitness centrum Tenisové kurty, tenisová hala Kadeřnictví, kosmetický salon Manikúra, pedikúra Sportovní bar Top spin - 2 bowlingové dráhy Pergola s přírodním tanečním parketem u rybníka

Бертины лазне www.berta.cz

PLÁNOVANÁ INVESTICE 2014-15 Rekonstrukce slatinných provozů Rekonstrukce vodoléčebných provozů Šatny u bazénu Prosklený výtah

Investiční záměr Investice 45 mil. Kč Realizace stavby 12/2014 – 03/2015 Efektivní systém poskytování procedur (slatina) Novinky v nabídce

Nové masérny a vodoléčba

Rekonstrukce bazénových šaten

Třeboň má co nabídnout! Rybaření, cykloturistika, jízda na koni, turistické trasy Hudební festivaly, koncerty, trhy, historické slavnosti Zámek, Schwarzenberská hrobka, Divadlo J. K. Tyla Pivovar «Regent» Expozice «Dům přírody Třeboňska» v areálu zámku Lázeňské pobyty a procedury, bazénový komplex

Obchodní ředitelka třeboňských lázní Děkuji za pozornost  Ing. Sabina Kodlová Obchodní ředitelka třeboňských lázní www.laznetrebon.cz