Ovládání Posun tlačítkem Vrácení Hlasitost

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Autor Ing. Martin Allmer Škola Euroškola Strakonice Datum
Advertisements

Textový procesor Open Office, Writer ÚPRAVA ZÁHLAVÍ A ZÁPATÍ
 AutorIng. Martin Allmer ŠkolaEuroškola Strakonice Datum6. Června 2013 Ročník3. Tematický okruhPráce s počítačem Číslo VM Anotace Obnovení systému Windows.
Prezentační nástroj Open Office, Impress EFEKTY SNÍMKU
Databáze Dotazy.
Co je to uživatelské menu? Ve WinBase si můžeme ke každé aplikaci vytvořit vlastní menu, které po otevření nahradí standardní menu WinBase. Toto uživatelské.
Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy,
Fungování tržního mechanismu - neviditelná ruka trhu
Postup pro vkládání obrázků a výplní do pozice. Účelem vkládání Je zpřesnění a zvýraznění prvků a tvarů v nabídce či smlouvěJe zpřesnění a zvýraznění.
MS Malování II. VY_32_INOVACE_58_MS_Malovani_II.
Textový procesor Open Office, Writer VLOŽENÍ OBRÁZKU, ÚPRAVA OBRÁZKU
MP- LEKCE 2 – STYLY V MS WORD. Styly a důvody použití stylu Nadefinujeme si „šablonu“ pro určitý typ písma, kterou budeme chtít používat i v další části.
VY_32_INOVACE_F3-18 OBRÁZEK VE WORDU AUTOR: Mgr. Vladimír Bartoš VYTVOŘENO: ŘÍJEN 2011 STRUČNÁ ANOTACE: PRÁCE S OBRÁZKEM V PROGRAMU MICROSOFT WORD Časová.
ZAČÍNÁME PRACOVAT S WORDEM 2007
Václav Martínek. Evidence předení koček Vytvoření nové databáze - Po přihlášení se k databázovému serveru (Database Engine) si ze všeho nejdříve vytvoříme.
Prezentační nástroj Open Office, Impress VLOŽENÍ ZVUKŮ A HUDBY
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
Grafy v Excelu.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.06 Téma: PowerPoint Číslo.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Úvod do obsahů j pak stisknutím F5 nebo kliknutím na Prezentace > Od začátku spusťte kurz. Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy, Pokud se videa kurzu.
TEXTOVÝ EDITOR.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_254 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Rozšíření IQ sestav v RZ Jak zobrazovat data na 100% ? Ing. Robert Naar Skalský Dvůr
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Formátování tabulek n postupné formátování tabulek n automatické formátování tabulek Vypracovala: Veronika Nováková, 4. B 2.
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_253 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Práce se šablonami v MS Word 2007
Power Point– sestavujeme prezentaci
Prohlížeč Chrome Ročník: 6 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Prohlížeč Chrome Ověřeno ve výuce:
1. Tranzity V Solar Fire jsou pro práci s tranzity dva skvělé nástroje: a) Pohyblivé kolečko Je optimální pro rychlou orientaci v momentálním dění. Jeho.
Vytvoříte si nějakou nádhernou tabulku. (lepší než mojí nebudete mít, tak se nikdy moc nesnažte) Celou si ji označíte... Next A kliknete na obrázek grafu.
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: květen.
Přepínání klávesnice Umístění jednotlivých znaků se na klávesnici může měnit v závislosti na tom, jakou klávesnici používáme.U nás se samozřejmě nejčastěji.
NEDOKONALÁ KONKURENCE
WORD - Tabulky 2. března 2013VY_32_INOVACE_080115_Word_Tabulky_DUM Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Satková.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 10.0 (Záhlaví a zápatí)
Přechody a animace VY_32_INOVACE_7C21. Pravidlo Důležitý je obsah prezentace, přechody a animace mají být příjemným, nikoliv rušivým doplňkem! Nekombinovat.
Autor: Janoštíková Tereza. Zadání Co udělat, když potřebujete nějakou fotku nebo obrázek pro svou školní prezentaci Krok po kroku sledujte popis.
Databáze velké množství dat pevně dané struktury
Mgr. Karel FischerTabulky1 Tabulka je část dokumentu, kde text je vkládán do políček. Políčka tvoří sloupce a řádky. Tabulku můžeme vložit dvěma způsoby:
Grafy v Excelu.
VKLÁDÁNÍ OBRÁZKŮ V PowerPointu Jak vložit obrázek? Klikni na kartu Vložení Poté klikni na položku Obrázek.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.04 Téma: PowerPoint Číslo.
HYPERTEXTOVÉ ODKAZY V PowerPointu 2010.
Použití dotazu jako zdroj dat pro pohled Vypracovala: Procházková Petra.
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/7.
CENA Tak tedy za kolik FINANČNÍ GRAMOTNOST. CENA CENA je hodnota zboží nebo služby většinou je vyjádřena peněžní částkou, kterou je potřeba při získání.
Windows 7 Popis a ovládání Plocha II. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK 3. Tabulkové procesory Učební obor: Kadeřník, Kuchař-číšník Ročník: 2.
Zoner Callisto V této prezentaci najdete různé návody a rady jak pracovat s programem Zoner Calisto.
WORD Vkládání obrázků. Pokud potřebujete doplnit své dokumenty o obrázky, není to pro Word žádný problém. Tyto obrázky můžete libovolně vkládat do dokumentu.
KURZ ZÁKLADY PRÁCE S POČÍTAČEM 1 Základní nastavení systému
Kontingenční tabulka Mgr. Jan Vavřík
Vytváření tabulek MS Access (4). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro.
Tvorba prezentace Vypracovala : Jana Šimková, ZŠ a MŠ Mladoňovice Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_10B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
Přejmenování, mazání, kopírovaní, přesun, vysypání koše
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
Informatika – Práce s listy
Prezentační nástroj Open Office, Impress VLOŽENÍ ZVUKŮ A HUDBY
Informatika 9. ročník (volitelný předmět)
PowerPoint.
2. Jak si snadno vytvořit nový vzor pomocí bloků.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Vladimír.
Tvorba webových stránek na google – Sites (4.)
Jednoduchá evidenční pokladna rychlé a levné řešení EET
Transkript prezentace:

Ovládání Posun tlačítkem Vrácení Hlasitost Pohybuj se v návrhu … Klikni na tlačítko … jako bys byl v tržnici Nebo použij tlačítko pro přechod na další stránku Posun tlačítkem Vrácení Hlasitost

Návrh na změny TRŽNICE Jdeme Koupit a Prodat broskve

Nejdříve výčet navrhovaných změn Tlačítko = krátká informace Jedno společné okno - pro koupi i prodej Větší obrázky zboží i číslic + oddělení tisíců Rozšíření o třídění i na Plody stromů + Bahamarama Stránkování dole Bublina s informací Tlačítko Obnovit Náhled stavu našich zásob ve stodole Tlačítko pro vstup do vlastního zboží na trhu i v okně koupit Volba opakování Souhrn vlastního zboží na trhu Možnost dodatečné úpravy ceny Odpočítávání času Nová Runa nebo Volba počtu dnů na trhu (nezávisle na návrhu)

jak by to mohlo fungovat Bubliny s informací Je potřeba také zlepšit stávající technické vlastnosti bublin - některé zůstávají na ploše Uvítáme i vaše návrhy - Jaký text by mohla „Bublina“ obsahovat ? A teď vám ukážeme jak by to mohlo fungovat

První přehledové okno po vstupu na tržnici jsou PLODINY Koupíme např. broskve – Klikni na kartu STROMY a najdi BROSKVE

Klikni na tlačítko KOUPIT u broskve – a dostaneš se do dalšího okna

Jednotlivé nabídky prodávaných broskví Tlačítko Obnovit - pro ruční aktualizaci, bez nutnosti odejít z okna Všimni si cen a klikni na tlačítko OBNOVIT stránku

Počet našich zásob ve stodole a Bublina s informací Co je tu ještě nového? Počet našich zásob ve stodole a Bublina s informací Teď prodáme nějaké broskve - Klikni na tlačítko PRODAT

Při prodeji nastavujeme Počet nabídek pro opakované zadávání položek ve stejné ceně a množství. Zvolíme počet prodávaných kusů – cenu za kus – počet nabídek a okno uzavřeme potvrzením prodeje – Klikni na tlačítko Nabídnout

Z okna nabídek na trhu se vrátíme: buďto nově tlačítkem do Vlastního zboží na trhu nebo se ještě vrátíme na přehled (odkud jsme přišli) – Klikni na tlačítko Zpět

Chcete prodávat rovnou z Přehledu nabídek ? Klikni na tlačítko PRODAT u broskve

Zvolíme počet prodávaných kusů – cenu za kus – počet nabídek Nabídku dokončíme potvrzením prodeje – Klikni na tlačítko Nabídnout

Z okna Přehled nabídek teď přejdeme do Vlastního zboží na trhu Klikni na tlačítko Vlastní zboží na trhu

SOUHRN vlastního zboží na trhu Po kliknutí např. na 3 vložené nabídky broskví máme další možnosti … Klikni na tlačítko Zvolit u broskve

Smazat vymažeme celý řádek s nabídkou a zboží se vrátí do stodoly Upravit cenu otevře se nové okno Upravit cenu Už se vám stalo, že jste dali nabídku na trh a během minuty z ní byl ležák ? 100 kusů broskví po 130 krejcarech – jde pouze sleva !! Klikni na tlačítko Upravit cenu

Sleva Dokončíme úpravu ceny – a okno se zavře Zůstává počet kusů např. 100 v nabídce - a můžeme SNÍŽIT cenu např. ze 130 Kr na 30 Kr Dříve zaplacený poplatek se nevrací ! Dokončíme úpravu ceny – a okno se zavře Klikni na tlačítko Upravit cenu

Z konkrétního druhu vlastních nabídek na trhu se vrátíme: Upravená cena Z konkrétního druhu vlastních nabídek na trhu se vrátíme: Buď tlačítkem Zpět do okna SOUHRH našich nabídek (odkud jsme přišli) nebo na výchozí Přehled nabídek - Koupě / Prodej - Plodiny

jedna drobná vychytávka A nakonec jedna drobná vychytávka Odpočítávání času u vložené nabídky na trhu Jak dlouho bude naše nabídka ještě na trhu ? 1 den – 7 dnů Máme čas na Úpravu ceny - než se nám zboží vrátí do skladu ?

Jejda Odpočítávání

Jako P.S. Nová funkce 1.) Navrhujeme novou RUNU Máte vyšlechtěné zvíře - ale pro vysoký % poplatek ho nemůžete nabídnout na trhu ? Nová funkce 1.) Navrhujeme novou RUNU Pro % poplatek za pronájem stánku na trhu Nebo 2.) Možnost volby počtu dnů nabídky na trhu 3 dny – 3% 5 dnů – 6% 7 dnů – 10% Jakým směrem by se % poplatek za pronájem stánku na trhu mohl ubírat – ponecháváme na zvážení RT Návrh tržnice je na této nové funkci nezávislý

0/5 - 10 % poplatek za stánek 1/5 - 8 % poplatek za stánek 2/5 - 6 % poplatek za stánek 3/5 - 4 % poplatek za stánek 4/5 - 2 % poplatek za stánek 5/5 - 0 % bez poplatku v tržnici Runa – 35 hvězdiček

Děkujeme za vaše hlasování Bubu 2011

Jedno společné okno - pro koupi i prodej Přehlednější – rychlejší - vše na jednom místě Zpět

Větší obrázky zboží i číslic + oddělení tisíců Přehlednější Větší obrázky u druhů zboží a počtu kusů Oddělení tisíců Zpět

Rozšíření o třídění i na Plody stromů + Bahamarama Příliš velký počet zboží v jedné skupině: Např. v plodinách je dohledávání konkrétní plodiny na xx kliknutí Když chcete nejdříve zjistit cen u nabídky na trhu tj. na kartě - Přehled produktů a následně jít prodávat tj. na kartě - Nabídnout zboží znamená např. dohledat kedlubny = 11x kliknout  Bahamarama byla vždy oddělená a mělo by to tak i zůstat pro přehlednost, nově i Plody stromů, těch je také hodně Zpět

Stránkování dole Druhy zboží by měli zůstávat na stejných místech (šedé i po prodání) Pak si můžete pamatovat, na které stránce vaše oblíbené zboží najdete Navíc nemusíte klikat „ručkováním“ po celém monitoru jako teď tj. doprava napravo - doleva nalevo Zpět

Bublina s informací (v okně Koupit) V bublině je možné podat více informací Název na stránce (u obrázku) by pak nebyl ani potřeba Zpět

Tlačítko Obnovit Pro ruční obnovu stránky na trhu, bez nutnosti odejít z okna Zpět

Náhled stavu našich zásob ve stodole 1.) V okně při koupi 2.) Na úvodním přehledu Zpět

Tlačítko pro vstup do vlastního zboží na trhu i v okně koupit Nemusíme se vracet na Přehled nabídek a máte náhled rovnou do souhrnu vlastních nabídek na trhu Zpět

Volba opakování stejné nabídky při prodeji Prodáváte od každé suroviny více nabídek ? Např. 5x hnojivo po 7 krejcarech za kus ? Zvolte si počet nabídek se stejnou cenou a množstvím Poplatek bude samozřejmě 10% za každou nabídku Zpět

Souhrn vlastního zboží na trhu Všechny vaše nabídky v jednom okně Nemusíte už hledat co vše jste kde prodali Zpět

Sleva Možnost dodatečné úpravy ceny u našich vložených nabídek Už se vám stalo, že jste dali nabídku na trh a během minuty z ní byl ležák ? Pozor – jde pouze sleva ! Poplatek za první nabídku byl proveden a při úpravě ceny se nevrací ! Zpět

Nová Runa nebo počet dnů (% poplatek za pronájem stánku na trhu) Návrh tržnice je na této nové funkci nezávislý Máte vyšlechtěné zvíře ale pro vysoký poplatek ho nemůžete nabídnout na trhu ? Jakým směrem by se % poplatek za pronájem stánku na trhu mohl ubírat ? Ponecháváme na zvážení RT Zpět

Odpočítávání času u našich nabídek od vložení na trh Máme čas na Úpravu ceny - než se nám zboží vrátí do skladu Zpět