Klub Tornádo - pracoval od roku 1997 pod bývalým Domem dětí a mládeže u radnice, od roku 2013 pod SVČ Doris Šumperk. V letošním roce zde tancuje na 200.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2008.
Advertisements

Základní škola v Jičíněvsi byla postavena v roce Ve školní kronice jsou zaznamenávány události od roku Školní události jsou v kronice pravidelně.
Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.

Dům dětí a mládeže Valašské Klobouky, okres Zlín.
Atletický klub A. C. Sparta Praha
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
Voltižní družstvo JK Hřebčín Albertovec.  Mistři ČR 2008, 2010  Vítězové Višegradské čtyřky  Držitelé poháru 2008, 2009, 2010  Účastníci Mistrovství.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
TJ Sokol Sedlnice Kuželkářský oddíl. Mistrovství ČR žákyň 2007 Martina Janyšková se umístila na 3.místě.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Milan Němeček Bc. Pavel Hečko
 Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r vychovala řadu tanečníků, z nichž.
Rodičovská schůze GKL. Mgr. Pavel Máj Vzdělání SPGŠ, specializace předškolní a mimoškolní pedagogika a TV FTVS – UK, specializace golf Člen PGAC od 2012.
Z APOJOVÁNÍ SENIORŮ DO KOMUNITNÍHO ŽIVOTA V PRACHATICÍCH.
Klub irských tanců Texty pro moderátory a do propagačních materiálů.
ČLENSKÁ SCHŮZE Zpráva o plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2013.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ Všechno v mém životě souvisí AC Education s.r.o. |
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 28. března ve 13 hod  Disciplíny přípravka: Mazurka, volný tanec  Disciplíny mladší žáci: Polka, mazurka, volný tanec.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
Škola pracuje podle vzdělávacích programů
E X H I B I C E PLESOVÁ SEZONA ROKU 2008 Pořádáte maturitní nebo firemní ples? Máte již zamluvený termín a chybí Vám v programu předtančení standardního.
Škola pracuje podle vzdělávacích programů Putování po modré planetě (MŠ) Úspěch pro všechny (ZŠ) Být lepší v tom, co nás baví (ŠD)
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
Vesnice Strupčice.
Prezentace pro ESPG Daniela Černá
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
Čujkovova 31 Ostrava – Jih tel: tel:
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
Rok 2014 Sportovní klub Kociánka Brno o.s.. Společný lyžařský výcvik se ZŠ Pavlovská.
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 2. dubna 2011  V kolik: příjezd od 13 hod, zahájení ve 14 hod  Disciplíny: 1. Valčík 2. Čača 3. Volný tanec.
Fotonoviny oddílu Pusík a Knoflíci z PS Nepomuk 4.6. Pionýrský dětský den s méďou.
Nadační fond Pomocná ruka ve spolupráci s divadelním souborem Rozmarýn připravili představení pro speciální školy Chotouňská a Strarostrašnická TANCEM.
Jsme profesionální skupina scénického historického tance a nabízíme taneční představení, inspirovaná hudbou, tancem a módou gotiky a renesance.
aneb doučovací večery pro přátele
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
Libor Bucifal juniorský reprezentant ČR na vytrvaleckých tratích.
Prázdninová nabídka pro pražské děti a mládež Hlavní město Praha podpořilo v roce 2010 prázdninové aktivity pro děti a mládež částkou cca 6,5 milionu.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo:Marek.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
ZÁKLADNÍ ŠKOLA HOVORČOVICE
SAZKA OLYMPIJSKÝ VÍCEBOJ 2014/2015
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Kateřina Stehlíková Název materiálu: VY_12_INOVACE_EVH.3.Ste.10_Balet Datum:
Evropa Česká republika Praha Základní škola Dědina.
Ohlédnutí za rokem 2015 Kiwanis Club Golden Prague.
Základní škola a Mateřská škola Litvínov - Janov Přípravná třída II.
Zpráva o činnosti spolku Ulita Černilov
Krajské kolo soutěže AUTOMECHANIK JUNIOR
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
FIRE DANCE 2017.
FC Slovan Rosice, z.s..
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
Dům dětí a mládeže Praha 5 č.účtu : /2010
ZŠ STARÉ MĚSTO 2.STUPEŇ.
Základní škola Valašské Klobouky
Lyžaři TJ Žďár nad Sázavou
Tanec Vypracovala: Natálie Odehnalová 9. C ZŠ Masarova Garant: p. uč
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Baletíme s Naty Baletní přípravka IV Balet pro pokročilé do 12 let
ZŠ a MŠ Svatobořice-Mistřín
BSE České Budějovice o. s.
Sportovní činnost 2016.
ZŠ T. G. Masaryka Blatná, okres Strakonice
Plavecký klub Děčín.
FIRE DANCE 2018.
VSTUPNÉ: dospělí 40 Kč, děti do 15 let 20 Kč
FIRE DANCE 2019.
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
RINCEOIRÍ & SHANNON EVENING - celovečerní taneční show za doprovodu živé irské hudby
Transkript prezentace:

  Klub Tornádo - pracoval od roku 1997 pod bývalým Domem dětí a mládeže u radnice, od roku 2013 pod SVČ Doris Šumperk. V letošním roce zde tancuje na 200 dětí, mládeže i dospělých. Všichni tanečníci jsou rozděleni podle věku a výkonnosti do 10 skupin: Taneční klub Tornádo

   Každá skupina se učí své 2 až 3 tance během jednoho školního roku.   Sisinky a rodiče

Sisinky (předškolní děti) "Tance, které tancujeme jsou z různých tanečních stylů - společenské tance, irské tance, parketové taneční kompozice, disko, street, břišní tance apod.

Specializujeme se na skupinové tance - tzv Specializujeme se na skupinové tance - tzv. formace, kde choreografie se tvoří pro 4 až 24 tanečníků.Párové tance jsme zkusili v roce 2013, kdy se nám 2 páry v dětské polce dostaly na MČR (Mistrovství ČR)." Cvrčci mini

Cvrčci maxi

Cvrčci mírně pokročilí    Vedoucí celého ansámblu je Zdeňka Brandejská, které pomáhá 10 trenérek a choreografů (Šárka Brandejská, Monika Brandejská, Martina Grznárová, Martina Dvořáková, Marcela Blahoudková, Irena Pelclová, Daniela Dvořáková, Natálie Kučerová, Johanka Gronychová, Marie Re, Kristýna Kašparová)

Pro každou formaci a pro každý tanec se tvoří kromě choreografie i nový kostým. Cvrčci pokročilí

Bubliny začátečnice Kostýmy pro celé Tornádo nám šije už několik let Petra Ungrová. Kostýmy pro celé Tornádo nám šije už několik let

V roce 2014 jsme zaznamenali také už několik úspěchů na tanečních soutěžích - juniorky se svým tancem "You screwed it" se probojovaly na MČR SUT v parketo- vém tanci v České Lípě. Zde se probojovaly do finále a získaly úžasné 6. místo. Choreografii tohoto tance, jako svou prvotinu, vymyslela teprve 17 letá slečna Natálka Kučerová. Bubliny pokročilé

Andílci

Pouštní růže

   Zároveň se v roce 2013 na MČR pořádané SUT (Svaz učitelů tance) dostala 4 naše představení. Nejlépe dopadla choreografie Šárky Brandejské nazvaná "Láska nás ochrání", která postoupila do finále a ze 14 choreografií se umístila na krásném 6. místě

Také na pohárových soutěžích se nám dařilo - v Litovli (soutěž O erb města Litovle) a Šumavě (O Popelčin střevíček) jsme získali několik 3., 2. a 1. míst

Velký úspěch jsme zaznamenali i na mezinárodní soutěži v Žilině, kde se dařilo všem třem skupinám - Bublinám, Andílkům i Pouštním Růžím.

Hawai ples Tornáda 2014. Kromě pravidelných tréninků pro své svěřence organizujeme i různé jiné aktivity - jedno a vícedenní soustředění, výlety za baletem, ples Tornáda, Akademie Tornáda, sportovní aktivity, letní tábory atd.

Velikonoční soustředění na Václavově se skupinou od p. Machaly 2014

Akademie Tornáda 2014.

Sportovní den pro děti a rodiče a vystoupení dětí od p Sportovní den pro děti a rodiče a vystoupení dětí od p. Machaly - červen 2014.

Tábor 2014 - Václavov.

Děkujeme za vaší přízeň Teď je právě 17. září 2018 15:48:40 hod. !!! a přejeme krásný den.