Sušenčino cukrářství Tento web vznikl roku 2011.Díky tomuto webu se můžete podívat jaké cukroví,dorty pro vás máme připravený.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
BANKOVNÍ AKADEMIE Vlkova 12, Praha 3 – Žižkov
Advertisements

Chtěl bych Vás pozvat na menší party.
Právě jste vysvětlili, že pořízení nejnovějšího softwaru prostřednictvím OVS je skvělý způsob, jak optimalizovat IT a vytvářet hodnotu, a chcete.
Prezentace pro rodiče a uživatele Internetu © PaedDr. Miloslav Psota, 2012.
Moderní učebny Atrium s malým vodním prvkem, Zajímavou výuku s …
Otevírací doba: Pondělí 8:00 - podle štamgastů Úterý 8:00 - dle únavy obsluhy Středa 9:00 - slavíme do rána Čtvrtek 8: :00 Pátek 1:00 - NON STOP.
VÁS SRDEČNĚ ZVE na své slavnostní OTEVŘENÍ 27.února 2012 v hodin Hradec Králové Pivovarské nádvoří.
Stavebniny Dobrý den jmenuji se Tomáš Bejbl a vítám Vás na prezentaci naší nové firmy. Naše firma se jmenuje STAVTOBE.
P OHÁDKOVÁ CUKRÁRNA 1. P OPIS PRODUKTU 2 o Cukrárna s pohádkovými motivy – Perníková chaloupka o Sídlo: Spálená 45, Praha 1 o Nabídka produktů pod názvy.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Lékárna U Kristýny Lékárna U Kristýny byla založena v létě roku 2012 Její prodejna sídlí v Uherčicích Lékárna ale také funguje on-line a to na webové stránce.
Studio Jana vás zve na třetí ročník Kreativní výstavy v Jihlavě,
Obchodní prezentace systému PRACANT 2008 Věnujte této prezentaci 3 minuty Vašeho času a sami uvidíte, jak je jednoduché pracovat efektivněji.
Úvodní hodina informace k předmětu ICT Úvodní hodina informace k předmětu ICT Ing. Pavel Kraják Místnost 222 linka 274.
Povolání: umělecký malíř
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
3.ročník, Bc..  Cvičení pro ženy v rámci studiových hodin a posilovny  Klub aktivních dam  Výživové poradenství  Masáže  Kavárna.
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
Vítejte, po delší době jsem vytvořil opět další verzi našich stránek. Doufám, že se Vám poněkud odlišný design webu bude líbit. Pokud ne, tak se stejně.
Cestovní kancelář SUPER-IN
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM ZAŠOVÁ.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_051 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
BeCafe & BeGamePort Kdo jsme? Vyvíjíme software pro internetové kavárny a počítačové herny Poskytujeme software i kompletní servis ZDARMA.
Otevírací doba: Pondělí -10h-17h Úterý –9h-17h Středa –10h-17h Čtvrtek -9h-17h Pátek -10h-17h Sobota neděle – Zavřeno!! Nabíráme křečky a jiné zvěrstvo.
Kdo se má v mužích vyznat? Hodní muži jsou oškliví.
ZÁJMENA Český jazyk 5. ročník ZŠ
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.
Jak se vyvíjely naše školní webové stránky V roce 1999.
Kdo jsem…!? Děti z Dětského domova Uherský Ostroh.
Masarykovo gymnázium Vsetín
VEDLEJŠÍ VĚTY PŘÍSLOVEČNÉ
BLÍŽÍ SE 37. ROČNÍK VALCÍŘSKÉ PADESÁTKY
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
Tak máme tady jaro… …sněží, mrzne… A rádi bysme vás pozvali zase na nějaké to hraní.
Svatební šaty Iva. Jak a kdy naše firma vznikla? Firma Svatební šaty Iva vznikla přibližně v červnu minulého roku. Celá organizace této firmy trvala půl.
AUTOBAZAR-COUVAL. Firma, kterou jsem vytvořil a kterou vlastním se jmenuje autobazar-couval. Její název vznikl podle příjmení majitele této firmy. Firma.
Clovek se nekdy pta proc...???
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Hotel U 7 Jelenů. Náš hotel Vám nabízí saunu, vířivky, relaxační bazén, plavecký bazén, posilovnu, animační program a také Miniclub. To je vše s té volnočasové.
Naše skutečná a online identita - bezpečný internet ZŠ a MŠ Město Touškov.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Tereza Bělochová, 2009 Prezentace Lyžařské školy Informatika-projekt 2009.
Sdružení Krajina ve spolupráci se ZOO Jihlava a Mokřady - ochrana a management srdečně zvou na Setkání organizací zapojujících se do péče o přírodu v sobotu.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
Abf- auta DaNnDy. Historie firmy Naše firma byla zložena v listopadu roku 2011 Naše firna se nachází v Korlupech, v malé vesnici v Jihomoravském kraji.
„systém přes internet“. chtěli bychom prodejní systém různé lokality různé identifikační karty většinou pokladny možná někde objednávkový systém různí.
ABC, s. r. o. nabídka 2015 Josef Novák.
PROFESIONAL AUDIO RECORDING
Schůzka rodičů 2017.
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
Vánoční Jarmark na ZŠ Svážná 9
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
Organizační informace
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
KVĚTINY “M” VÁM NABÍZEJÍ
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ZŠ Klecany
ABC, s.r.o. nabídka 2008 Josef Novák
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
ABC, s. r. o. nabídka 2015 Josef Novák.
ABC, s.r.o. Josef Novák 2/24/2019.
ABC, s.r.o. nabídka 2008 Josef Novák
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Tvorba webových stránek na google – Sites (8.)
Julie Kadlecová ZŠ a MŠ Ludgeřovice
ABC, s.r.o. - nabídka 2006 Josef Novák
Po naší předvánoční besídce jsme začali s dětmi vytvářet nejrůznější dekorace na stůl nebo dveře. A tak to vypadalo ještě deset dní po našem tvoření. Stoly.
Tradiční řemesla v konírně
Transkript prezentace:

Sušenčino cukrářství Tento web vznikl roku 2011.Díky tomuto webu se můžete podívat jaké cukroví,dorty pro vás máme připravený.

Současný stav Na vybavení naší kanceláře jsme penězmi nešetřili. Kancelář máme vybavenou co možná nejmoderněji. Naleznete tu i nejnovější počítače u kterých máme i přístup k Internetu. Cukroví jsou sezařeny podle názvu.Kdykoliv si bude zákazník chtít něco objednat stačí zavolat nějakého našeho pracovníka.

A také samozřejmě nezapomínáme ani na naše malé děti A také samozřejmě nezapomínáme ani na naše malé děti. Pro ně bychom chtěli v nasleducích letech vybudovat tvz „Dětský koutek“ ve kterém si budou moci jíst své dortíky. V případě že budou děti tak malé,budou připraveny omalovánky i další různé hračky.

Jestliže máte zájem o práci , navštivte nás v Mešovicích v naší cukrárně s vypracovaným životopisem. Více informací se dozvíte až u nás. V cukrárně jsme každé úterý a sobotu od 13:00 do 20:00 hodin.

Budeme velmi rádi, když naši cukrárnu navštívíte. Cukroví si můžete objednat a zakoupit na našich internetových stránkách: http://cms.susencino-cukrarstvi.webnode.cz/ Budeme velmi rádi, když naši cukrárnu navštívíte. Těšíme se na Vás!