Když jsi úplně na dně, Bůh vždy s něčím přijde...

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Když jsi úplně na dně, Bůh vždy s něčím příjde...
Advertisements

Music By: Barbara Streisand: Memories Bůh je velký a jeho fantazii nikdo nikdy nepřekoná. Bůh vždy přijde s něčím novým...
… proč mi moji přátelé stále posílají vtipy, prezentace, zajímavosti, ale bez připsání nějakého slova ??? Tak tady je odpověď. … proč mi moji přátelé.
Hodnota mého života. MÁ MŮJ ŽIVOT NĚJAKOU HODNOTU? Kdo jsem? Ne! - umírám Ano! – žiji.
Č ISTI Č KA ODPADNÍCH VOD. ÚVOD : Kam odtéká odpadní voda z domácnosti? Co je to mechanické čistění vody? Co se děje s odpadky, které se odstraní z odpadní.
1. Setkání (nejen) křesťanských pedagogů litoměřické diecéze Myšlenka a smysl setkávání pedagogů „Naši učitelé nesmějí být podobni sloupům u cest, jež.
Název školy: Svobodná základní škola,o.p.s. Autor: Ivana Makovičková Název materiálu: VY_12_INOVACE_4_ČTENÁŘSKÁ GRAMOTNOST_SILÁK BIVOJ Název: SILÁK BIVOJ.
Vztahy a pravidla soužití - škola. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport,
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk – 5.ročník Zazpíváme si. ZÁJMENA Co už známe Chválím tě, Země má, tvůj žár i mráz, tvá tráva zelená.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Eliška Kopečná VYTVOŘENO: NÁZEV: VY_12_Český jazyk_29_Číslo.
JAK PROPAST MACOCHA DOSTALA SVÉ JMÉNO
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor Michaela Zemanová Číslo VY_32_INOVACE_12_08 Název Božena Němcová Téma hodiny Božena.
Maya Angela a její moudrá slova
Když jsi úplně na dně, Bůh vždy s něčím přijde...
Bůh je moje jistota..
Židům 3:12-14 Hleďte, bratři, aby snad v někom z vás nebylo zlé a nevěrné srdce, takže by odpadl od živého Boha, a proto se navzájem napomínejte každý.
AUTOR: Mgr. Kateřina Palečková NÁZEV: VY_32_INOVACE_5C_02
Krystýna Cirhanová studentka sekundy Angličtina v Egyptě-2015
ZOOKURZ Sexta 2016/17.
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace Autor: Mgr
Slovesa.
Ježíšův dar lidstvu (Z pohledu vědy) Ježišová smrť Z pohľadu vedy.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Občanská výchova
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
Správné užití přímé řeči
Užitečné závaží.
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Když slova nestačí Prezentace.
Zlaté pravidlo.
Základní škola a Mateřská škola, Liberec, Barvířská 38/6, příspěvková organizace O PERNÍKOVÉ CHALOUPCE Název : VY_32_inovace_13 - ČJ – O perníkové.
Materiál je určen pro žáky od 3.třídy.
ČESKÝ JAZYK 3. roč. Číslo DUM: VY_32_INOVACE_09
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Zájmena a jejich skloňování
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla
Slovo života Prosinec 2012.
O pokrytectví Matouš 22,15.
Když jsi úplně na dně, Bůh vždy s něčím přijde...
Jedna chyba na ženě!! Když Bůh stvořil ženu, bylo to šestý den práce přesčas. Jeden anděl přišel a ptal se: “proč s ní ztrácíš tolik času?” A bůh odpověděl:
CO NÁS ČEKÁ A MOŽNÁ NEMINE K L I K E J.
Když jsi úplně na dně, Bůh vždy s něčím přijde...
U holiče.
On.
9. Rozlišování v modlitbě
Přeji Ti sílu všech živlů
TIBETSKÝ TEST OSOBNOSTI
Něco, co mohou napsat jen děti
Obědy ve Školní jídelně 5.A 2016/2017
Když jsi úplně na dně, Bůh vždy s něčím přijde...
Když jsi úplně na dně, Bůh vždy s něčím přijde...
Moudra s květinou.
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková NÁZEV: VY_32_INOVACE_M_06_Hra 3 TEMA: Hra 3
Co je tvoje....
ABY NEBYLO POZDĚ.
PROČ BŮH STVOŘIL DĚTI (A NÁSLEDNĚ VNOUČATA).
Malé povzbuzení pro chvíle volna
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Naučil jsem se....
Ježíšův dar lidstvu (Z pohledu vědy) Ježišová smrť Z pohľadu vedy.
Charlie Chaplin.
Základní škola a mateřská škola, Šaratice, okres Vyškov
TIBETSKÝ TEST OSOBNOSTI
Autor: Mgr. Vladimíra Dvořáková
Technika kolem nás Svět, ve kterém žijeme, se skládá z živé a neživé přírody, ale také techniky. Dokázali byste říct příklad živé a neživé přírody? Do.
Když jsi úplně na dně, Bůh vždy s něčím přijde...
Přeji Ti sílu všech živlů
Každý den jsme trochu starší…
Co je tvoje....
Transkript prezentace:

Když jsi úplně na dně, Bůh vždy s něčím přijde... Music By: Barbara Streisand: Memories Když jsi úplně na dně, Bůh vždy s něčím přijde...

Mladá žena vyskočila z křesla hned, jak uviděla chirurga vycházet z operačního sálu. Ptala sa: „Jak se daří mému synovi? Bude v pořádku? Kdy ho mohu vidět?“ Chirurg odpověděl: „Je mi to líto, dělali jsme, co bylo v našich silách, ale váš syn to nepřežil.“

Anna se v pláči ptala: „Proč děti dostávají rakovinu?! Copak o ně už Bůh nestojí? Kde jsi byl Bože, když tě můj syn potřeboval?!“

Chirurg se zeptal: „Chcete být na chvíli o samotě s vaším synkem předtím, než ho odvezou na univerzitu?“ Anna požádala sestřičku, aby zůstala s ní, dokud se nerozloučí se svým synem. Láskyplně přejela svými prsty přes kaštanové, kučeravé vlasy.

„Chtěla byste si nechat na památku pramínek vlasů?“ zeptala se sestra. Anna naznačila, že ano. Sestra odstřihla chlapci malý pramínek vlasů, vložila do plastového sáčku a podala ho Anně.

Byl to Tomášův nápad – darovat své tělo univerzitní nemocnici ke studiu. Říkal, že by to mohlo pomoci někomu jinému. Nejdříve jsem řekla ne, ale Tomáš mi řekl „mami, já už to tělo nebudu potřebovat, až zemřu. Ale možná to pomůže jinému člověku, jinému malému chlapci, aby mohl strávit s mámou víc času, než já...“ Můj Tomáš měl zlaté srdce. Vždy myslel na ostatní. Vždy chtěl pomoci jiným, pokud mohl...

Anna prošla nemocnicí naposledy poté, co tam strávila téměř šest měsíců. Tašku s Tomášovými věcmi položila na sedadlo v autě vedle sebe. Cesta domů byla velmi těžká, ještě těžší bylo pak vstoupit do prázdného domu. Tomášovy věci a sáček s vlasy odnesla do jeho pokoje.

Začala ukládat modely autíček a ostatní osobní věci v jeho pokoji přesně na místo, kde si je vždy ukládal on. Lehla si napříč přes jeho postel, přitlačila k sobě jeho polštář a vyplakala se, až únavou usnula... Bylo okolo půlnoci, když se Anna vzbudila. Vedle ní na posteli ležel složený dopis.

V dopisu stálo: „Drahá maminko, Vím, že ti budu chybět, ale neboj se, že na tebe někdy zapomenu anebo tě přestanu mít rád jen proto, že nejsem vedle tebe, abych ti řekl „mám tě rád“! Stále tě budu milovat, mami, dokonce každý den víc a víc. Jednoho dne se opět uvidíme. Do té doby, pokud bys chtěla, mohla by sis adoptovat malého chlapce, abys nebyla tak sama; mně by to nevadilo. Mohl by mít můj pokoj a všechny mé staré věci, aby si s nimi mohl hrát. Ale pokud by ses rozhodla pro holčičku, asi by se jí nelíbily stejně věci jako klukům. Musíš jí koupit panenky a holčičí věci, však ty víš.

Nebuď kvůli mně smutná, maminko. Tohle tady je skutečně nádherné místo. Děda a babička se se mnou přivítali hned, jak jsem přišel a ukázali mi to tady, ale bude mi trvat mnoho času, než to všechno poznám.

Andělé jsou takoví správní. Velmi rád se na ně dívám, když létají Andělé jsou takoví správní. Velmi rád se na ně dívám, když létají. A víš co? Ježíš nevypadá jako na žádném obrázku. Ano, ale když jsem ho uviděl, hned jsem věděl, že je to on. Sám Ježíš mne vzal za Bohem otcem. A hádej co, mami! Seděl jsem Bohu na kolenou a mluvil jsem s ním, jako kdybych byl někdo velmi důležitý. To bylo tehdy, kdy jsem mu řekl, že ti chci napsat dopis, abych ti řekl sbohem a všechno ostatní. Ale věděl jsem, že to není dovoleno. No a víš co, mami? Bůh mi podal jeho vlastní pero a papír, abych ti napsal tento dopis. Ten anděl, co ti má donést tento dopis, se myslím jmenuje Gabriel…

Bůh mi řekl, abych ti dal odpověď na jednu otázku, na kterou ses ho ptala – kde byl, když jsem ho já potřeboval ? Bůh mi řekl, že byl na stejném místě se mnou tak, jak byl se svým synem Ježíšem, když byl na kříži. Byl přesně tam, a tak je vždy se všemi svými dětmi.

Mami, nikdo jiný nemůže vidět, co jsem ti napsal. Jen ty Mami, nikdo jiný nemůže vidět, co jsem ti napsal. Jen ty! Pro všechny ostatní je to jen kus bílého papíru. Není to super? Musím už vrátit Bohu jeho pero zpět. Musí psát další jména do Knihy života. Dnes musím zasednout k večeři za stůl s Ježíšem. Jsem si jistý, že jídlo bude vynikající.

Málem jsem ti zapomněl říct, že už mě nic nebolí. Všechna ta rakovina zmizela. To mě těší, protože jsem nemohl už víc vydržet tu bolest a Bůh už také nemohl vidět, jak moc se trápím. To bylo tehdy, když ke mně poslal Anděla milosrdenství. Anděl mi řekl, že jsem speciální zásilka. To je, co? Podepsáno: S láskou od Boha Otce, Ježíše a ode mne…

Uvidíme, jestli Satan tuto zprávu zastaví Uvidíme, jestli Satan tuto zprávu zastaví. Věnuj svých 60 sekund a pošli zprávu dál. Do jedné hodiny budeš důvodem, aby se vícero lidí pomodlilo k Bohu jeden za druhého. Potom si sedni a pocítíš sílu Ducha svatého pracovat ve tvém životě, protože udělá něco, co Bůh miluje…

„ A pokud jsi už na úplném dně, Bůh má vždy něco pro tebe…“