Finanční motivace učitelů při práci s nadanými žáky

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1 Rozšíření podpory odborného vzdělávání Dalibor Štys ministr školství, mládeže a tělovýchovy Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská.
Advertisements

Rozvojový program Excelence středních škol 2012
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Oddělení mládeže a sportu
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Elektronické učebnice Ing. Zdeněk Pavlík. Hlavním cílem tvorby elektronických učebnic je zlepšení podmínek pro výuku technických oborů, včetně zvyšování.
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI globální grant OP VK Ing. Monika Čermáková Bc. Michal Hnízdo Porada ředitelů škol a školských zařízení.
V OBLASTI ŠKOLSTVÍ Spolupráce Ústeckého kraje s krajem Žilinským.
Rámec kvalifikací VŠ vzdělávání Tomáš Fliegl, Odbor VŠ, MŠMT
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Implementace ECVET v České republice. HLAVNÍ ZÁSADY ECVET Nástroj k podporování mobility Využití v počátečním i dalším vzdělávání Podpoření stáží v ČR.
Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková, MŠMT Pardubice, 2.dubna 2004 Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková,
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
EKONOMICKÉ INFORMACE pro jednání Předsednictva RVŠ 23. ledna 2014 Lenka Valová.
PŘÍSTUP K VLASTNÍMU HODNOCENÍ ZE STRANY ZŘIZOVATELE ŠKOLY konference projektu „Cesta ke kvalitě“ 4. listopadu 2009 Hotel v Klášterní.
1 Gymnázia z pohledu statistických dat Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha 1 tel.:
NSK z pohledu MŠMT v roce 2015 Mgr. Jaroslav Fidrmuc náměstek ministra
1 Vzpomínky starého zbrojnoše Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha 1 tel.:
Strukturální fondy EU a priority MŠMT Ondřej Liška ministr školství, mládeže a tělovýchovy.
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
1 Centralizovaný rozvojový program 2017 a Institucionální program Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 529/5, Praha.
„JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ KONFERENCE „JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ Karlovy Vary 8. Února 2016.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM (IROP) - možnost získání FINANČNÍ PODPORY pro pořízení územně plánovacích dokumentů - alokace 46 mil. EUR 1.
Krajský Akční Plán rozvoje vzdělávání 11. prosince 2015.
1 P rimární prevence v Ústeckém kraji Konference „Prevence kriminality v Ústeckém kraji “ 19. listopadu 2008 Krajský úřad Ústeckého kraje.
Ekonomické a organizační problémy ve školství Pk v 1. Q 2009 Ing. Ladislav Forman vedoucí odboru školství, kultury, památkové péče a tělovýchovy
Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Ústeckém kraji Most
Síť podpory nadání. Poslání Sítě Vytvářet prostředí pro systematickou péči o nadané žáky a studenty prostřednictvím sdílení informací a příkladů dobré.
Okresní hospodářská komora Hodonín Představení podnikatelských aktivit v regionu , HODONÍN.
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Programy podpory technického vzdělávání v Jihomoravském kraji.
Podpora talentovaných žáků v Plzeňském kraji REALIZÁTOR Středisko služeb školám, Plzeň, Částkova 78 PODPOŘENO z Evropského sociálního.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Martina Vojtěchová
Spolupráce středních škol a firem v Pardubickém kraji Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání.
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
1 Informace o činnosti MŠMT v oblasti PPRCH Malenovice, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha 1 tel.: +420.
1 Kariérní systém a reforma financování Jaroslav Fidrmuc MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha 1 tel.:
1 Nové registry a úpravy stávajících registrů pro oblast vysokého školství Hlavní změny v oblasti vykazování v souvislosti s přijetím novely zákona č.
1 Aktivity MŠMT v oblasti primární prevence rizikového chování dětí a mládeže Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha.
Globální granty OP VK ve Středočeském kraji PhDr. Ivo Říha Praha,
AKTUÁLNÍ VÝZVY V OPERAČNÍM PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Vytvoření společné platformy podpory technického vzdělávání se zapojením všech stupňů vzdělávání, zaměstnavatelů a dalších subjektů.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Operační program Rozvoj lidských zdrojů Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Zprostředkující subjekt.
Porada škol a školských zařízení Středočeského kraje
Vyhlášené programy v roce 2016/2017
MAP – Místní akční plán ORP RK
Šetření uplatnění absolventů vysokých škol
Integrovaný regionální operační program
Poskytovatel Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Schválení programu 2. května 2016 Předmět podpory Projekt, který může mít charakter mezinárodní.
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Společné setkání „minitýmů“
Podpora žáků - mluvčích cizích jazyků z pohledu MŠMT
REFORMA MATURITNÍ ZKOUŠKY 2011
kulatý stůl 19. července 2011, C081, od hod
Zhodnocení období 2005 – 2008 v oblasti školství a sportu
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
Podmínky výchovně vzdělávacího procesu ve školní TV
Polytechnické vzdělávání v praxi
Změny v soutěži Vesnice roku
Akční plánování v Ústeckém kraji z pohledu projektu P-KAP
Statutární město Ostrava
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
Porada ředitelů škol a školských zařízení
Podpora technického vzdělávání v Kraji Vysočina
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Naplňování Krajského akčního plánu vzdělávání 1 Ústeckého kraje setkání pracovních skupin 21.února 2018.
Transkript prezentace:

Finanční motivace učitelů při práci s nadanými žáky Mgr. Michal Urban Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, 118 12 Praha 1 • tel.: +420 234 811 134 Michal.Urban@msmt.cz • www.msmt.cz/mladez

Společné vzdělávání není pouze inkluze!

Sítě podpory nadání Spolupráce Sdílení Nabídka aktivit Návaznost Uplatnění

Nyní budete potřebovat dotykový mobilní telefon www.kahoot.it

Podpora soutěží a přehlídek v zájmovém vzdělávání Systém identifikace talentovaných žáků – 873 tis. žáků (v soutěžích všech i sportovních) 185 soutěží (ve Věstníku MŠMT) 91 podporovaných 14 mezinárodních soutěží

Program Excelence Ocenění základních a středních škol podle výsledků studentů v jednotlivých soutěžích a přehlídkách Preference technických a přírodovědných oborů Krajská, národní a mezinárodní úroveň Alokace 25 mil. Kč Rozšíření soutěží, kategorií a oborů na 762 Zvýšené nároky na soutěže – doložení organizačních řádů Bodování – hodnota bodu cca 8 tis. Kč Podpora týmových soutěží

Bodování – v jednoduchosti je síla Prvních šest soutěžících krajských kol pokud je soutěžících více jak sedm (když je šest a méně, poslední nezíská bod. Tento nebodovaný soutěžící získá bod z krajského kola, jen pokud se dostal do ústředního kola a umístil se lépe než 10% účastníků s nejhoršími výsledky) …..………………………………...................................................................1 bod Soutěžící ústředních kol ..……………….………………………..…...…………...1 bod (max. 1/3 soutěžících u soutěžních kategorií do 30 účastníků a max. deset soutěžících u soutěžních kategorií s 30 a více účastníky) Vítězové ústředního kola (první tři).……………………………………………1 bod Účastníci mezinárodních soutěží bez ohledu na umístění.……....… 1 bod

http://excelence.msmt.cz

Databáze Minimální administrativní zátěž ze strany MŠMT Velmi jednoduchý systém podání žádosti Vyžaduje se aktivita ředitele Veřejná kontrola výsledků Přehledný a jednoduchý systém Minimální riziko chyby

Excelence SŠ Uzávěrka 27. 10. 2017

Nejsme tak malá země, abychom si mohli dovolit plýtvat talenty! Mgr. Michal Urban Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, 118 12 Praha 1 • tel.: +420 234 811 134 Michal.Urban@msmt.cz • www.msmt.cz/mladez