Děti z Bullerbynu 12 Autor: Mgr. Marcela Vrubelová

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Předmět: Český jazyk - sloh Cílová skupina: 6. ročník ZŠ
Advertisements

Základní škola Soběslav, tř. Dr. Edvarda Beneše 50 Tř. Dr. E. Beneše 50/II, Soběslav, IČO: tel: Vzdělávací.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Zdeňka Bitterová Název materiálu:VY_32_INOVACE_12_UCETNICTVI_05.
VY_42_INOVACE_28_01. Škola: Základní škola Trávníky Otrokovice, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název výukového materiálu:
Procenta – obchod VY_42_INOVACE_33_01. Škola: Základní škola Trávníky Otrokovice, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název.
Rodina a její funkce Škola: Základní škola Trávníky Otrokovice, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název výukového materiálu:
Obvod a obsah rovnoběžníku VY_42_INOVACE_26_02. Škola: Základní škola Trávníky Otrokovice, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Slovní úlohy Sčítání a odčítání do VY_32_INOVACE_15_05 Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření.
WORD Stínování, barva písma Zpracovala: Mgr. Jana Krejčová Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
Geometrický význam vzorců VY_42_INOVACE_11_01. (a + b) 2 a a b b Pozoruj vyjádření obsahu čtverce o straně (a +b) (a + b) 2 = a2a2 b2b2 ab a 2 + ab +
VY_32_INOVACE_08_16 Název:Pádové otázky Autor:Mgr. Dana Staňková Vytvořeno: Ročník:5. ročník Vzdělávací oblast:Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací.
Slovní úlohy o společné práci VY_42_INOVACE_24_01.
Matematické hry Vetřelec, Bludiště Násobky přirozených čísel, čísla složená, prvočísla VY_42_INOVACE_07_01.
Slovní úlohy s procenty VY_42_INOVACE_18_01. Opakování - procenta Doplň: Základ je % % %
LIST VY_32_INOVACE_13_23. Funkce listů: Fotosyntéza Fotosyntéza Dýchání Dýchání Odpařování Odpařování průduchy Pomocí interaktivní učebnice nakladatelství.
Domácí zvířata a jejich mláďata VY_32_INOVACE_12_03 Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Zdeňka Bitterová Název materiálu:
Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3
Druhy čar Technické kreslení VY_42_INOVACE_01_02.
Druhy a dvojice úhlů Konvexní, nekonvexní, ostrý, tupý, pravý, přímý, plný Vedlejší, vrcholové, souhlasné, střídavé VY_42_INOVACE_09_02.
Škola: Základní škola Trávníky Otrokovice, příspěvková organizace
Škola: Základní škola Trávníky Otrokovice, příspěvková organizace
Děti z Bullerbynu 10 Autor: Mgr. Marcela Vrubelová
Zobrazení bodů, útvarů v osové souměrnosti, osově souměrné útvary
NOTA PŮLOVÁ.
TATO PRÁCE JE ŠÍŘENA POD LICENCÍ CC BY-SA 3
Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3
Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3
Texty jsou vlastní originální tvorbou autora.
Převody jednotek obsahu
Školník Kulda je jednička
Domácí mazlíčci VY_32_INOVACE_06_03
Přehled zahraničních dětských spisovatelů a jejich díla
Děti z Bullerbynu 16 Autor: Mgr
Složené slovní úlohy Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. Materiál je určen pro bezplatné.
Název: VY_32_INOVACE_VVP_8A_ 15F Škola:
Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3
Plánované rodičovství
Děti z Bullerbynu 11 Autor: Mgr. Marcela Vrubelová
Děti z Bullerbynu 2 Autor: Mgr. Marcela Vrubelová
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Šárka Svobodová Název materiálu:
Pravoúhlá soustava souřadnic v rovině
Školník Kulda je jednička
Polovina Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. Materiál je určen pro bezplatné používání.
Slovní úlohy polovina, čtvrtina
Sčítání, odčítání, násobení, dělení – příklady k procvičení
Vyjmenovaná slova L Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. Materiál je určen pro bezplatné.
CVIČÍME PAMĚŤ Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření. Všechny objekty použité k vytvoření tohoto materiálu.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Děti z bullerbynu 1 Autor: Mgr. Marcela Vrubelová
Děti z Bullerbynu 13 Autor: Mgr. Marcela Vrubelová
BUNĚČNÉ DÝCHÁNÍ Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. VY_32_INOVACE_13_26.
Převody jednotek délky
Děti z Bullerbynu 7 Autor: Mgr. Marcela Vrubelová
Děti z Bullerbynu 4 VY_32_INOVACE_05_10 Autor: Mgr. Marcela Vrubelová
Děti z Bullerbynu 3 Autor: Mgr. Marcela Vrubelová
Bezpečně na silnici VY_32_INOVACE_20_03
DĚTI Z BULLERBYNU 18 Autor: Mgr. Marcela Vrubelová Vytvořeno: květen 2012 Ročník: 3. ročník ZŠ Vzdělávací oblast: jazykové a komunikační dovednosti.
Děti z Bullerbynu 6 Autor: Mgr. Marcela Vrubelová
Slovní druhy Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. Materiál je určen pro bezplatné používání.
Květinové jarní probuzení VY_32_ INOVACE_01_03
Fotografie jsou z archivu autora..
KOŘEN VY_32_INOVACE_12_23.
Složené slovní úlohy o n více, o n méně
Vyjmenovaná slova po S,V,Z
Školník Kulda je jednička
NOTA OSMINOVÁ.
Notová osnova.
3 : : 4 Počítání s poměrem 5 : 20 VY_42_INOVACE_31_01.
tato práce je šířena pod licencí cc by-sa 3
Transkript prezentace:

Děti z Bullerbynu 12 Autor: Mgr. Marcela Vrubelová Vytvořeno: březen 2012 Ročník: 3. ročník ZŠ Vzdělávací oblast: jazykové a komunikační dovednosti Vzdělávací obor: český jazyk a literatura Tematický okruh: literární výchova Téma: A. Lindgrenová: Děti z Bullerbynu Anotace: Test určený pro kontrolu porozumění textu po přečtení příslušné kapitoly knihy Pomůcky: notebook, dataprojektor, papíry Materiál je určen pro bezplatné používání pro potřeby výuky a vzdělávání na všech typech škol a školských zařízeních. Jakékoliv další využití podléhá autorskému zákonu. Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. VY_32_INOVACE_13_10 VY_32_INOVACE_03_10

DOSTANU JEHŇÁTKO

Úkol číslo 1: Kdo se staral o jehňátko? a) Anna b) Britta c) Lisa

Úkol číslo 2: Jaké zvíře má Olle? a) kočku b) psa c) morče

Úkol číslo 3: Kam šel Pontus s dětmi? a) do školy b) nakupovat c) koupat se

Správné odpovědi

Úkol číslo 1: Správná odpověď: c) Lisa

Úkol číslo 2: Správná odpověď: b) psa Svippa

Úkol číslo 3: Správná odpověď: a) do školy

Test zkopírujte a vytiskněte LINDGRENOVÁ, Astrid. Děti z Bullerbynu. Praha : Albatros, 2009. 215 s. ISBN 978-80-00-02372-4. Ilustrace: Helena Zmatlíková Tento výukový materiál vznikl s laskavým svolení nakladatelství Albatros. Metodický postup: Test zkopírujte a vytiskněte při prezentaci žáci označí správné odpovědi správnost odpovědí si při další prezentaci sami kontrolují vyhodnoťte Následující slide je možno zkopírovat do programu Microsoft Office Word

Test DOSTANU JEHŇÁTKO Správnou odpověď zakroužkuj: Úkol č. 1: Kdo se staral o jehňátko? a) b) c) Úkol č. 2: Jaké zvíře má Olle? Úkol č. 3: Kam šel Pontus s dětmi? a) b) c)