Ústav technicko-technologický Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seminář závěrečné bakalářské práce
Advertisements

Univerzitní informační systém IV., Svojanov 2005 Financování studií Ing. Tomáš Klein
Filozofická fakulta Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem Vítejte na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
KATEDRA CHEMIE Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni 2016.
Informace z ČŠI Jiří Machačný školní inspektor Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných LK ( )
Vítejte na Dni otevřených dveří Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity 18. ledna 2013.
Evropská sociální politika Fakulta sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze Prof. Martin Potůček, PhD., vedoucí kurzu
Setkání partnerů projektu Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje Reg.č. CZ.1.07/1.1.00/ Dne 23.září 2013 Ústí nad Labem.
Gymnázium, Český Krumlov Prezentace k začátku školního roku pro studenty 1. ročníků.
Studium k výkonu specializovaných činností: Koordinace v oblasti informačních a komunikačních technologií.
Přijímací řízení pro školní rok 2016/17 Osmileté studium.
2. cvičení z KIV/ZI Webnet. Náplň cvičení Univerzitní www stránky Portál a STAG Webmail Koleje, menzy a knihovna Diskový prostor.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, Jírovcova 24/1347, České Budějovice 1 Vzdělávání poskytovatelů sociálních.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 19. září 2012 Ing. Michaela Stříbrná.
Úvod do speciální pedagogiky Mgr. Dana Brožová.  katedra SP, Poříčí 9 (1. patro, dveře č.104)  konzultační hodiny: úterý 14,30 – 15,30 hodin čtvrtek8.
„Propojení teoretické a praktické přípravy budoucích pedagogických pracovníků na UP“ KULATÝ STŮL K PEDAGOGICKÝM PRAXÍM Přírodovědecká fakulta.
Nabídka služeb Institutu inovace vzdělávání na ak. rok 2009/2010
Akademický rok 2016/2017 ZÁPIS do bakalářského studia.
vedoucí studijního odd.: Bc. Veronika Přichystalová.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Radoslava Benová Název materiálu:
11 Doktorské studium na FLD doc. Ing. Tomáš Kušta, Ph.D.
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník 2016/17. Základní informace – záložka „studentům“ 1.Studijní řády a.
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ ČESKÉ BUDĚJOVICE ÚSTAV PODNIKOVÉ STRATEGIE Autor bakalářské práce: Jitka Macháčková Vedoucí bakalářské práce: Ing.
Střední rybářská škola a Vyšší odborná škola vodního hospodářství
Proces zajištění výuky na ČVUT FBMI (školení )
Důležité informace pro rodiče vycházejících žáků
První informativní setkání
Organizace výroby Organizace a řízení výroby
EVIDENCE DOCHÁZKY Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
PREZENTACE K VĚDECKÉMU KOLOKVIU I, II, III
Procesní management v oddělení logistiky
Pracovní motivace a její naplnění u zaměstnanců ve vybraném kraji
Biologie - pokyny ke zkoušce
Stipendijní řád MU Jiří Nantl 17. května 2006.
SIPZ Rovnocenné vzdělání v - ekonomické oblasti - zdravotnické oblasti - technické oblasti Reakreditace: letos ve 2. ročníku (tj. celé studium) - 1. semestr:
Logistika a Supply Chain Management
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012
Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity
Vliv změn ve Studijním a zkušebním řádu na registrace a zápis studentů
Gymnasium Jižní Město Praha
Novinky v Záznamníku učitele
Marketingová komunikace ve vybrané společnosti
Mgr. et Mgr. Michal Tuláček 9. října 2017
Aktuální právní úprava činnosti školy a nové úkoly zástupce ředitele
Společné informace o studiu
Pravidla a doporučené postupy pro vytváření studijních programů
VOLITELNÉ VYUČOVACÍ PŘEDMĚTY ve 4. ročníku šk. roku 2018/19
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/19
MBA Executive – úvodní informace
Cisco Networking Academy
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
Stavba strojů a zařízení
Máte zájem o více informací?
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Petr Florián 1. S (šestileté studium) - Mgr. Martina Soukupová (čtyřleté studium) - Mgr. Petra Zieglerová.
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník
PŘEDZKOUŠKOVÁ PREZENTACE
Gymnázium Na Vítězné pláni, Praha 4
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
INFORMACE K PŘIJÍMACÍMU ŘÍZENÍ pro šk. rok 2019 – 2020
Přijímací řízení na víceletá gymnázia pro školní rok 2019/2020
Úvodní přednáška pro 1. ročník
Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020.
„IS MU“ Jan Hlava
Informační systém Masarykovy univerzity „IS MU“
Právo, Účetnictví, Webový design a grafika, Ekonomika a mezinárodní obchod, Reklamní a marketingová komunikace, Právo Evropské unie, Veřejné finance, Firemní.
Akreditace NMS Podklady Poděbrady
Personální zabezpečení SP
Odbor školství Mgr., Bc. Jitka Hozmanová
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Zápis do 1. ročníku studijní program: Strojírenství kombinované studium 2019/2020.
Transkript prezentace:

Ústav technicko-technologický Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice

Bakalářské studijní obory ÚTT Technologie dopravy a přepravy Strojírenství Pozemní stavitelství Konstrukce staveb

Technologie dopravy a přepravy Bakalářský studijní obor Doba studia: 3 roky  Forma studia:  Prezenční Kombinovaná Specializace: Nákladní doprava Osobní doprava

Strojírenství Bakalářský studijní obor Doba studia: 3 roky Forma studia: Prezenční Specializace: Konstrukční a procesní inženýrství (místo výuky České Budějovice)  Strojírenské technologie (místo výuky Tábor) 

Pozemní stavitelství Bakalářský studijní obor Doba studia: 4 roky Forma studia: Prezenční Kombinovaná

Konstrukce staveb Bakalářský studijní obor Doba studia: 4 roky Forma studia: Prezenční Specializace: Rekonstrukce staveb (místo výuky České Budějovice)  Izolace staveb (místo výuky České Budějovice)  Stavební management (místo výuky Tábor) 

Magisterské studijní obory ÚTT Logistické technologie Konstrukce staveb

Logistické technologie Magisterský studijní obor (titul Ing.) Doba studia: 2 roky Forma studia: Prezenční Kombinovaná Specializace: Dopravní logistika Výrobní logistika

Konstrukce staveb Magisterský studijní obor (titul Ing.) Doba studia: 1,5 roku Forma studia: Prezenční Kombinovaná

Katedry ÚTT – vedoucí kateder Katedra stavebnictví: Ing. Vladimír Nývlt, MBA, Ph.D. Katedra dopravy a logistiky: Ing. Ondrej Stopka, PhD. Katedra strojírenství: doc. Ing. Ján Kmec, CSc. Katedra informatiky a přírodních věd: Ing. Jiří Čejka, Ph.D.

V jakém případě se obracet na vyučující? Schvalování a úprava témat kvalifikačních prací Nesrovnalosti v docházce Podrobné informace o předmětech Průběh výuky předmětů a jejich hodnocení Další informace spojené s výukou jednotlivých předmětů

Oddělení zástupce ředitele ÚTT pro pedagogickou činnost Ing. Michaela Středová Pouze mimořádné problémy, dlouhodobé nemoci (nad 3 týdny) stredova@mail.vstecb.cz 387 842 192 Odborný referent ÚTT pro pedagogickou činnost Ing. Pavla Náhlíková Úřední hodiny: http://www.vstecb.cz/Pedagogicke-oddeleni-Ustav-technicko- technologicky-1425.htm, změny na vývěsce v IS nahlikova@mail.vstecb.cz 387 842 141

V jakém případě se obracet na Ing. Náhlíkovou? Generování hesel do IS (ztráta hesla, nové primární heslo, studenti Erasmus apod.). Odmazání znovunavolených již úspěšně absolvovaných předmětů v IS. Nahlášení nové seminární skupiny v případě, že mnou zvolená byla pro nenaplněnou kapacitu zrušena. Přiřazení studijní skupiny v IS + přiřazení kontrolní šablony v IS (při nástupu ke studiu v 1.ročníku), chybějící předměty v kontrolní šabloně. Vypsání předmětů, které již nejsou v aktuálních Doporučených studijních plánech.

Promoce – správa balíků v IS. SZZ – správa balíků v IS (odhlášení, studentů v případě neoprávněného přihlášení, kontrola prerekvizit k SZZ u přihlášených, jmenné rozpisy SZZ). Správa okruhů a prerekvizit SZZ. Odhlašování studentů ze zkouškových termínu po termínu stanoveným vyučujícím (ze závažných důvodů). Vypsání předmětů do IS včetně volitelných předmětů. Realizace povolených mimořádných opravných termínů a mimořádných termínů SZZ (POZOR schvaluje SO). Odevzdání vypracované BP a DP.

Pro usnadnění práce Přeposílání e-mailů ze školního e-mailu na soukromý - v záložce pošta je možné nastavit přeposílání e-mailů na soukromý e-mail, takto nebudete muset sledovat dva rozdílné e-maily, všechny důležité informace budete mít na jednom účtu. Přeposílání zpráv z vývěsky - v nastavení vývěsky je možné nastavit upozornění na nové zprávy, tyto zprávy Vám budou zasílány e-mailem. Přeposílání oznámení o vypsaných zkouškách a zadaných bodech do poznámkových bloků - v IS je také možné nastavit zasílání upozornění na nově vypsané zkoušky a zadané body, toto upozornění Vám bude zasíláno na e-mail.

Co je nutné pravidelně sledovat? Harmonogram akademického roku Studijní a zkušební řád a další směrnice týkající se studia (v IS v sekci Dokumenty) Vývěska E-maily Webové stránky školy (www.vstecb.cz)

Pomoc a rady V  případě potřeby je možné nalézt v IS různé nápovědy, které Vám budou nápomocné při Vašem studiu Nápověda v IS - sekce Nápověda Rady a tipy, které je možné nalézt v IS - Dokument - ÚTT - Všeobecné informace