Není příloha, jako příloha

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Advertisements

Spoje potrubí-zákl. informace1 VY_32_INOVACE_441.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 39 Anotace.
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Eva Drlíková, Mgr. Jana Vašinová Název šablonyVY_32_INOVACE.
Název školy Střední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Eva Drlíková, Mgr. Jana Vašinová Název šablony VY_32_INOVACE.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ, T. G. MASARYKA 4 Daňová evidence.
 Název školy: Střední škola dopravy, obchodu a služeb  Mgr. Dana Frimlová  Název projektu: Zlepšení podmínek výuky  Číslo projektu: CZ.1.07/1.2.09/
Využití ovoce v kuchyni
Energetická hodnota potravin (EH)
Sada číslo 13 STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Mechanické vlastnosti technických materiálů
ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Martin Havlena
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
Dřevo VY_32_INOVACE_25_495 Dřevo
Protýkání a plnění hovězího masa
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
Cukrářské technologie – pálená hmota a listové těsto
Zřizování nových příček - opakování
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
Domácí zvířata VY_52_INOVACE_28
Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje Ocel VY_32_INOVACE_25_502 Projekt.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Technologický postup Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Strojní zařízení – Zhutňování
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost   
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Programování a simulace CNC strojů I.
ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Martin Havlena
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Kovové střešní krytiny
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Obráběcí CNC centra VY_32_INOVACE_39_794
Náležitosti výkresu VY_32_INOVACE_26_516
Marketing VY_32_INOVACE_41_822
Co je na obrázku?.
Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost   
VY_32_INOVACE_ Výrobky – Pražské koule
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_22-17
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Gastronomická zařízení – Ochrana životního prostředí v gastronomii
Zlomky Část celku VY_42_INOVACE_20_01.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Tkaniny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Název školy SŠHS Kroměříž Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Autor
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Cukrářské technologie – pevná těsta a linecké těsto třené
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:
Regulátory integrační
Výtvarné umění v pravěku
Strojní zařízení - Pracovní proces s výztuží
Vodová ondulace - pomůcky a prostředky
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
ZÁKLADY TECHNICKÉ DOKUMENTACE II.
Základní druhy zeleniny VY_52_INOVACE_34
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková NÁZEV: VY_32_INOVACE_M_06_Hra 3 TEMA: Hra 3
Ing. Gabriela Bendová Karpytová
Poznáš podle druhu surovin, jaké pokrmy můžeš vyrobit?
Šablona 32 VY_32_INOVACE_05_30_ Převody jednotek obsahu-procvičení.
Transkript prezentace:

Není příloha, jako příloha Podle obrázků napiš výrobní postup přílohy.

  Název školy: Střední škola dopravy, obchodu a služeb Klášterní nám. 126 Moravský Krumlov Mgr. Dana Frimlová Název projektu: Rozšiřování kompetencí žáků se speciálními vzdělávacími potřebami Číslo projektu: CZ.1.07/1.2.09/04.0004 Název učebního materiálu VY – 52 – FM – 17 – 32 Není příloha jako příloha Datum vytvoření: 17.9.2012

Pracovní list je určený pro žáky 2-3 ročníků Kuchař - číšník Jde o motivační a aktivační materiál při vizuálním poznávání výrobku, který je doplněn receptem. Možnost využití: aktivace žáků na začátku odborného výcviku, diagnostika získaných vědomostí, zpětná vazba pro žáky, jak dobře zvládají učivo Metodický pokyn: Materiál lze použít dataprojektorem nebo vytisknout jako pracovní list Pomůcky: Dataprojektor, Psací potřeby, Papír

Podívej se na suroviny a přemýšlej, co můžeš vytvořit za přílohu.

Poznáš, které suroviny jsou na obrázku, napiš co s nimi uděláš.

Jedna z fází výroby.

Před tepelnou úpravou

Po tepelné úpravě

Hotová příloha s žampionovou omáčkou

Použitá literatura Runštuk, J. a kol. Receptury teplých pokrmů. Hradec Králové: R plus, 2004, ISBN 80-902492-5- 6 Obrázky: Archiv autora