Název školy SŠHS Kroměříž Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Autor

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název školyStřední škola hotelová Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Bc. Pavel Sedlák Název šablonyVY_32_INOVACE SAZ Název DUMuSAZ U.
Advertisements

Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Věra Tupá Název šablonyVY_32_INOVACE GAZ Název DUMuGAZ K Stupeň a typ vzděláváníStřední.
VÝPOČET ČISTÉ MZDY VY_32_INOVACE_12_1_5 VÝPOČET ČISTÉ MZDY Autor: Ing. Jana Rauscherová Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace Gymnázium a Střední.
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Věra Tupá Název šablonyVY_32_INOVACE POV Název DUMuPOV K.
HRUBÁ MZDA VČETNĚ PŘÍPLATKŮ VY_32_INOVACE_14_1_5 HRUBÁ MZDA VČETNĚ PŘÍPLATKŮ Autor: Ing. Jana Rauscherová CZ.1.07/1.5.00/ Gymnázium a Střední odborná.
Název školyStřední škola hotelová Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Bc. Pavel Sedlák Název šablonyVY_32_INOVACE SAZ Název DUMuSAZ U.
HRUBÁ MZDA VČETNĚ NÁHRAD VY_32_INOVACE_15_1_5 HRUBÁ MZDA VČETNĚ NÁHRAD Autor: Ing. Jana Rauscherová CZ.1.07/1.5.00/ Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím.
VY_12_INOVACE_14_TO TO UTÍKÁ_JAZYK A JAZYKOVÁ KOMUNIKACE_HLAVOVÁ Anotace Pracovní list slouží k procvičování čtení s porozuměním. AutorMgr. Ivana Hlavová.
Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace CZ.1.07/1.5.00/ Gymnázium a Střední odborná škola, Klášterec nad Ohří, Chomutovská 459, příspěvková.
Kód DUM :VY_32_INOVACE_ICT_I/1.12 Škola: Základní škola a Mateřská škola Dobronín, příspěvková organizace Polenská 162 / 4, Dobronín Číslo projektu:
Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Josef Gorčík Název šablonyVY_32_INOVACE SPV Název DUMuSTZ U Stupeň a typ vzděláváníStřední.
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Věra Tupá Název šablonyVY_32_INOVACE POV Název DUMuPOV K.
Gastronomická zařízení – Hlavní kuchyně – technické podmínky
Zařízení k uchování hotových pokrmů během výdeje
Stroje a zařízení - spoje
Dřevo VY_32_INOVACE_25_495 Dřevo
VY_32_INOVACE_
Kód DUM : VY_32_INOVACE_ICT_I/1.12
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
INFORMATIKA – použití počítačů
Cukrářské technologie – pálená hmota a listové těsto
Zřizování nových příček - opakování
Gastronomická zařízení – Hrubé a čisté přípravny
Gastronomická zařízení – Vybavení kuchyní– nádobí a náčiní
Strojní zařízení – Zhutňování
Zařízení na přepravu teplých pokrmů a nápojů
Adjectives Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí
Gastronomická zařízení – Vybavení kuchyní – mycí stroje
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje Stropy VY_32_INOVACE_02_021 Projekt.
CHEMIE - Metabolismus Název školy SŠHS Kroměříž Číslo projektu
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Kovové střešní krytiny
Ekonomika– národní hospodářství
Strojní zařízení – Test 1
Číslo v digitálním archivu školy
Gastronomická zařízení - HACCP
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Technika obsluhy – Příprava mléka šlehaným parou
Křížovky s VS po S II. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
CHEMIE - Sloučeniny vodíku
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Stroje a zařízení - spoje
Technika obsluhy – příprava míchaných nápojů
Cukrářské technologie – pálená hmota a listové těsto
Název projektu Zlepšení podmínek vzdělávání na základních školách
Směrování černobílých obrázků VY_32_INOVACE_4C_08
INFORMATIKA – základní pojmy v informatice
VY_32_INOVACE_11_ZDRAVÍ_ zdraví, nemoc, zdravá strava
Stroje a zařízení - spoje
Gastronomická zařízení – Ochrana životního prostředí v gastronomii
VZDĚLÁVACÍ MATERIÁL kód:
PILOVÁNÍ VY_32_INOVACE_15_290
Název školy SŠHS Kroměříž Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Autor
Není příloha, jako příloha
Cukrářské technologie – pevná těsta a linecké těsto třené
Měření v dílenské praxi
VZDĚLÁVACÍ MATERIÁL kód:
Strojní zařízení - Pracovní proces s výztuží
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Sada 2 Člověk a jeho svět MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Projekt:. Pomoc škole a žákům, registrační číslo projektu CZ /1
Řezání vnějších závitů
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Zbečno 23, okres Rakovník
CHEMIE - Test-obecná chemie
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Zbečno 23, okres Rakovník
Šablona 32 VY_32_INOVACE_05_30_ Převody jednotek obsahu-procvičení.
Šablona 32 VY_32_INOVACE_10_31_ Barvy.
Technika obsluhy – ozdoby míchaných nápojů
AUTOR: Petra kroupová ŠKOLA: ZŠ SPECIÁLNÍ
Název pomůcky: Clothes - prezentace Číslo sady/pomůcky: A 2. 9
Transkript prezentace:

Gastronomická zařízení – Hlavní kuchyně – zařízení výdejní části kuchyně Název školy SŠHS Kroměříž Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0911 Autor Mgr. Věra Tupá Název šablony VY_32_INOVACE GAZ Název DUMu GAZ.1414.1K Stupeň a typ vzdělávání Střední vzdělání s výučním listem, odborné učiliště Vzdělávací oblast Chování pracovníků ve službách, stravovací služby Vzdělávací obor Gastronomická zařízení Vzdělávací okruh Hlavní kuchyně – zařízení výdejní části kuchyně Druh učebního materiálu Prezentace, samostatná práce Cílová skupina Žák, 15 - 19 let Anotace Prezentace seznamuje žáky se zařízením výdeje pokrmů Speciální vzdělávací potřeby - ano - Klíčová slova Ohřívací stoly, režony, ohřívací stolička, mobilní výdejní stoly Datum 18.3.2013

Výdejní část a její vybavení Hlavní kuchyně Výdejní část a její vybavení

Výdejní část Ve výdejní části hlavní kuchyně jsou zařízení: zabezpečující kvalitní uchování hotových jídel jejich rychlý výdej ohřev nádobí

Ohřívací stoly Udržují hotový pokrm ve správné teplotě

režony Slouží k ohřívání talířů

Ohřívací stolička Slouží k ohřevu polévek

Mobilní výdejní vozíky

Samostatná práce Vypiš do sešitu: K čemu slouží výdejní část kuchyně? Vypiš zařízení používané ve výdejní části kuchyně

Šebelová,Marie,: Zařízení závodu, Nakladatelství Parta,2005, ISBN 80-7320-076-7 foto Mgr. Věra Tupá Použitá literatura