Denisa Haveldová, tercie

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZÁJEZD DO ANGLIE A PAŘÍŽE 18. – 24. BŘEZEN den – PAŘÍŽ začali jsme samozřejmě na Eiffelovce.
Advertisements

 Je to ostrovní stát přiléhající k západu kontinentální Evropy.  Geograficky zahrnuje ostrov Velké Británie a část ostrova Irsko. Vlajka: Znak:
Anglie je největší a nejlidnatější země Spojeného království Velké Británie a Severního Irska.
Doverský majákDEN 1. - BATH. BathOpatstvíŘímské lázněNáměstí CircusOdpočíváme na Royal CrescentPózování u muzea Jane AustenovéUlice v Bath.
MÉ STUDIUM 1.ROČNÍKU NA SPŠSE. První den školy Když jsem přišel na tuto školu první den Našel jsem si do jaké třídy mám jít a šel jsem. Když jsem našel.
Máme rádi Pardubice Po stopách koňských kopyt ZŠ Staňkova 128, Pardubice Veronika Fránová, 8.A.
– Drážďany – Berlín - Postupim První den jsme navštívili nedaleké m ě sto Dráž ď any a ve č er dorazili do Berlína, kde jsme z ů stali.
Školní rok 2014/ – ZŠ Elišky Krásnohorské 10 Plzeň.
Anglie ADÉLA VITÁSKOVÁ BARBORA LEHNEROVÁ. CESTA DO ANGLIE  Sraz jsme měli na školním dvoře v 9 hodin rodiče se s námi rozloučili a vyjeli jsme. Jelo.
Věta se skládá ze slov Název školyZákladní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod AutorMgr. Marie Hanzlíková Datum NázevVY_32_INOVACE_15_Slovní.
Cíle a činnost SUUK. KDO JSME? o Největší studentská organizace na UK o Zastupujeme 32 spolků UK ze 17 fakult Univerzity Karlovy o Naší hlavní činnosti.
Neděle 6. prosince Den plný napětí a radosti. Naše 40ceti členná výprava společně s našimi čtyřmi učitelkami se chystala na cestu zajímavou, byť.
Kritické poznámky k novele Zákona o sociálně právní ochraně a dopadech v praxi MUDr.F.Schneiberg Společnost sociální pediatrie ČLS JEP Poslanecká sněmovna.
Anglie ZŠ Bor, ZŠ Nebušice Vytvořila: Veronika Třísková.
JAN ÁMOS KOMENSKÝ 28.BŘEZNA LISTOADU 1670.
24 JAZYKOVÝ ANIMAČNÍ POBYT-NĚMECKO Ve dnech se konal jazykový animační pobyt v Německu, Tabakstanne, který navštívily děti ze třetích a.
Londýn II.- oblasti cestovního ruchu Mgr. Simona Steinbauerová Zeměpis cestovního ruchu Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné.
Dobrovolnické centrum 1. Základní údaje Dobrovolnické centrum Oblastní nemocnice Příbram, a.s., vzniklo 1. prosince V centru máme v průměru kolem.
JAK PROPAST MACOCHA DOSTALA SVÉ JMÉNO
„ Ondra pomáhá ptáčkům“
Proč ZŠ Hostýnská?. Proč ZŠ Hostýnská? Dětské hřiště ZŠ Hostýnské disponuje dětským hřištěm, které nevyhovuje z hlediska bezpečnosti (chybějící dopadové.
Co jsme si odnesli z Evropy
Věta se skládá ze slov Název školy
Třídní schůzky
Odborná praxe v Německu
Bojíte se francouzštiny?
Moje velikonoční prázdniny
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jitka Havránková
Czš Veselí nad Moravou Nikola Gajdoštíková 9.B
Krystýna Cirhanová studentka sekundy Angličtina v Egyptě-2015
Praxe v Portsmouth 2015 Adéla Pálková.
Rozsvícení Vánočního stromu
Hlavní město Spojeného království Velké Británie a Severního Irska
Dýňování aneb Čechova strašidelná stodola
Kateřina Pivoňková Eliška Vitíková
Náš výlet do
Anglie Monika Trochtová.
ZOOKURZ Sexta 2016/17.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
ČEKÁME NA JEŽÍŠKA VÁNOČNÍ PROJEKT
Viki, Kači, Naty, Světlík, Káňa, Mara Terka, Domča, Bája, David
Edova zdravověda Ve čtvrtek a v pátek navštívila čtvrťáky Edova mobilní školička první pomoci. V rámci VKZ si žáci vyzkoušeli spoustu.
Název školy:Základní škola Chomutov, Písečná 5144 Název materiálu: VY_22_INOVACE_10_Londýn_ig2 Číslo projektu: CZ 1.07/1.4.00/ Autor: Mgr. Iveta.
Název projektu: Moderní škola
Autor: Mgr. Anna Dyková Název: VY_12_INOVACE_34_Prázdninové plány
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
Vyjmenovaná slova po M - homonyma
AUTOR: Mgr. Jitka Zajíčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_14_VV_17
Základní škola a Mateřská škola, Liberec, Barvířská 38/6, příspěvková organizace O PERNÍKOVÉ CHALOUPCE Název : VY_32_inovace_13 - ČJ – O perníkové.
Jirka Pospíšil, KC NADĚJE Bučovice,
Anglický tábor v Milevsku
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Výlet do Olomouce říjen 2011
Levým tlačitkem můžeš přecházet mezi snímky
Pro přechod na další snímek klikněte levým tlačítkem myši
Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska - druhé největší sdružení v ČR ( ) členů - založeno 1990 Základní poslání a cíle Sdružení:
Biblické verše....
P L I T V I C K Á J E Z E R A.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Zuzka poznává Mariánské Lázně
ZA VLÁDY PŘEMYSLOVSKÝCH KRÁLŮ
Autor Mgr. Zdeňka Prchalová Cílová skupina Žák ZŠS, 7. ročník
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace
Škola v přírodě - hotel SRNÍ 2. A, 2. B a 3. C
ANGLIE Aneta Babáková, 4.A.
Cukrárna, Akva-Tera, Plzeňská věž
Jazykový zájezd do YORKU
ŠKOLA V PŘÍRODĚ ÚBORSKO
O Červené Karkulce Název : VY_32_inovace_10 - ČJ – O Červené Karkulce
Věta se skládá ze slov Název školy
Transkript prezentace:

Denisa Haveldová, tercie Londýn

O letních prázdninách jsem na pár dní navštívila Londýn O letních prázdninách jsem na pár dní navštívila Londýn. Je to krásné město, plné památek, rozlehlých zelených parků a lidí různých národností a s odlišným náboženstvím. První den jsme navštívili Buckinghamský palác, u kterého zrovna probíhala výměna stráží. Potom jsme obědvali v Green Parku. Moc se mi líbilo to, že si člověk mohl v parku sednout na zem, číst si knihu a nebo jen relaxovat ve stínu stromů. Dále jsme si prošli Horse Guards a zamířili přímo k Big Benu. Nesměla chybět fotka s klasickou londýnskou telefonní budkou. Druhý den jsme si procházeli jižní stranu Londýna. Viděli jsme mrakodrapy a po Tower Bridge jsme přešli k pevnosti Tower, který býval velmi střeženým vězením. Poté jsme zamířili do centra, kde jsem ochutnala známé Fisch and Chips, porozhlédla se v Čínské čtvrti a nakoupila dárečky kamarádům a rodině.

Myslím, že třetí den jsem si užila úplně nejvíce, protože jsme byli ve Warner Bros na výstavě expozic z filmu Harry Potter. Byla to pro mě taková srdcovka, protože na knížkách o kouzelníkovi s jizvou na čele jsem vyrostla. Kabinety učitelů, koleje studentů, zapovězený les a mnoho dalšího. Seděla jsem v Bradavickém expresu, pila máslový ležák a zkusila si letět na koštěti. Nejkrásnější byly zmenšené Bradavice. Hrad jsme si mohli obejít a podívat se na něj, bohužel jsem nenašla Hagridovu chýš. Poslední den jsem překonala sama sebe a byla na London Eye. Krásný výhled na celé město, až mi bylo líto, že se musíme vrátit domů. Odpoledne jsme nakupovali na Oxford Street a večer nás čekal let do Prahy.