Odborná zahraničná stáž – učiteľov SOŠTaS Brezno v Taliansku.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SLOŽITÁ OBSLUHA – VYŠŠÍ FORMA Ochucování a míchání
Advertisements

Moje budoucnost.
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
PRŮZKUM POTŘEB A POPTÁVKY PEDAGOGŮ PO ODBORNÉM PROFESNĚ ORIENTOVANÉM VZDĚLÁVÁNÍ V RÁMCI DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGICKÝCH PRACOVNÍKŮ (DVPP)
VY_32_INOVACE_10_GAS_594_Mel
- je pevná sestava pokrmů, doplněná vhodnými nápoji, používaná k určité příležitosti. Bc. Daniel Vančura.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: OV Stolničení Ročník:
TPK, spol. s r.o fúze dvou závodů
Program Leonardo da Vinci- projekt mobility Název projektu: „Klíčové komponenty v EU“ datum stáže: místo stáže: SRN Hynek Salák HT2.
Franchise Days Prague 2012, , Corinthia Hotel Prague Farmářské potraviny v kamenných prodejnách.
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto: „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“ Projekty spolupráce.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Zeměpis cestovního ruchu.
STRAVOVACÍ ZVYKLOSTI CIZINCŮ
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Zeměpis cestovního ruchu.
Řím - Ristorante Trinità de Monti Benátky – La Zucca Pisa – La Mescita Neapol – Pizzeria Brandi San Marino - Ristorante Luna Caprese di de Riso Andrea.
Obchodní akademie, Hotelová škola a Střední odborná škola, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace
Praktická stáž „Osvojení odborných kompetencí – uplatnění obecných ekonomických principů při řízení hotelu“ 17. –
Technika obsluhy – Servis vína Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Ivana Hašová Název šablonyIII/2 – inovace a zkvalitnění.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_BANKETNI_MENU_PREZENTACE_12 Název školyStřední škola služeb,
Molekulárna gastronómia Jakub Faško II. KN SOŠ TaS
Centrum Veronica Hostětín Potravinová soběstačnost
Příklad dobré praxe – Erasmus+
LP catering & events s.r.o.
OSTATNÍ HOSTINY I. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Kategorizace hostinských zařízení a nabídka produktu stravovacích zařízení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová.
Ing. Milena Dušková Místo konání stáže BUJNOCH s. r. o. Chrudim
zariadenie pre seniorov, domov sociálnych služieb a útulok
Súkromná HOTELOVÁ AKADÉMIA SDJ a Súkromná SOŠ SD Jednota A Jednota FSZ Magán Szakközépiskolája Š A M O R Í N Vinohradská 48.
Trendy v cestovnom ruchu (CR) a spotrebiteľ ako cestovateľ
FARMA SLOVENSKÉ POKLADY S.R.O
SYSTÉM DUÁLNEHO VZDELÁVANIA (SDV)
Európsky stážista v rámci programu Erasmus
Naša firma má 5 oddelení: Sekretariát Martina Hronecová, Ľudmila Bančanská Personálne oddelenie Daniel Ekl, Tomáš Šesták, Števka Andruchová, Oliver.
Vitajte v Hoteli Turiec
Deň na pezinskom dvore PROGRAM : Pravá slovenská domáca zabíjačka
v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja
Francúzsko.
Havlíčkův Brod.
Ústav výrobných systémov a aplikovanej mechaniky
SILVIA RENÁCSOVÁ Veľvyslanectvo Maďarska Turistická kancelária
Graficky a prakticky v strojárstve
a mnoho ďalších odborníkov zo SR, ČR a Poľska s podnetnými témami Na konferencii vystúpili primátor mesta Banská Bystrica Mgr. Peter Gogola, prof.
Aktivity DSS a ŠZ Slniečko Oščadnica
Žilinská univerzita v Žiline Doplňujúce pedagogické Štúdium
Finančná gramotnosť do škôl
Marketing Produkt.
Mlieko a mliečne výrobky od slovenských kravičiek.
Vyššia odborná škola zdravotnícka a stredná zdravotnícka škola Alšovo nábrežie, Praha – Mgr. Elena Skalná RNDr. Edita Dlháňová, MPH.
Training centrum Bratislava
Potravinová pyramída Bc. Agáta Šuleková.
Ústav výrobných systémov a aplikovanej mechaniky
ČO JE FAIRTRADE? Ponúka ekonomické a podnikateľské riešenie chudoby v rozvojových krajinách Prostredníctvom stabilných cien posilňuje miestne výrobné a.
ODKIAĽ JEDLO POCHÁDZA (utorok – )
HMOTNÉ A FINANČNÉ ZABEZPEČENIE ŽIAKA.
Etiketa konzumácie nápojov
AKO SI UDRŽAŤ ZAMESTNANCOV
Vianočné dielne – Terchová – VŔŠKY 2012
ČOKOLÁDA Dominika Tuschlová 1.B.
V zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja Pracovisko: DSS pre deti a dospelých, Sv. Anny 4, Ružomberok Naše zariadenie sa zúčastnilo.
Veľkoobchod a marketingové rozhodnutia veľkoobchodníkov
Verejnoprospešná organizácia
Střední škola uměleckoprůmyslová - Ústí nad Orlicí
ZŠ nár. um. Ľ. Podjavorinskej Bzince pod Javorinou
Hotelová akadémia Prešov
Peter Gallo, Daniela Matušíková, Peter Gallo ml., Tünde Dzurov Vargová
SOŠ a SOU Blansko škola moderních technologií
PROJEKTOVÉ STRETNUTIE DUISBURG
Hotelnictví M/01 HOTELNICTVÍ.
ZÁKLADY ZBOŽÍZNALSTVÍ
Pracovní stáž na Slovensku – Martin - v rámci programu Erasmus+
Transkript prezentace:

Rozvoj odborných kompetencií študentov a učiteľov SOŠTaS v Brezne Odborná zahraničná stáž – mobility študentov a učiteľov SOŠTaS Brezno Získanie nových skúseností a zručností pedagogických zamestnancov Nadobudnutie nových odborných zručností a osobnostný rast žiakov

REGIÓN UMBRIA - SPOLETO Historické a kultúrne mestečko Tradičné reštaurácie s domácou kuchyňou Produkcia kvalitného a lahodného olivového oleja Dejisko mnohých festivalov / festival Dvoch svetov / Dočasný domov našich stážistov

Taliansky systém výučby Účasť na projekte Erasmus + Zameranie na oblasť cestovného ruchu a odbory služieb HOTELOVÁ AKADÉMIA SPOLETO

Gastronomické špeciality regiónu UMBRIA

História výroby čokolády – videoprojekcia Prehliadka expozície – „ Od výroby k produktom“ Pusinky z Perugie – intenzívna a harmonická chuť PERUGINA NESTLÉ DELIKÁTNE TAJOMSTVO

UŠLACHTILÝ MOK Z MONTEFALCA Vinárske závody ARNALDO CAPRAI Návrat k pôvodnej jedinečnej odrode SAGRANTINO Prehliadka viníc a výrobných priestorov Riadená degustácia najlepších vín v kombinácii jedla a olivového oleja

RISTORANTE SABATINI Ukážka výroby domácich cestovín Použitie olivového oleja v talianskej kuchyni Príprava omáčky a mäsa Degustácia jemných chutí Lekcia varenia – domáce cestoviny a mäso z diviny

Pokračovanie rodinnej tradície Hotelové služby Služby recepcie Prehliadka priestorov hotela Historické pozostatky rímskych kúpeľov HOTEL CLITUNNO SPOLETO

TEKUTÉ ZLATO TALIANSKA ANTICO FRANTOIO CARLETTI Výroba olivového oleja - lisovanie „za studena“ Vôňa a chuť olivového oleja Ochutnávka v kombinácii s jedlom Špecialita – spojenie chutí pomaranč a olivový olej Ponuka produktov

Úspešná Slovenka vo vedení firmy Služby gastronomického charakteru Zabezpečenie akcií rôzneho typu Pôsobnosť v oblasti Ríma Presadenie sa v silnej konkurencii APOLLINARE - CATERING END BANQUETING

BIOVÝROBKY NA TALIANSKOM STOLE MLIEČNA FARMA IL PIANACCIO Výroba mliečnych produktov, agroturizmus Ukážka výroby mozzarelly a syru ricotta Ochutnávka mliečnych výrobkov

VÔŇA PARFÉMU Marketing Psychológia predaja Ukážka líčenia

ZMYSLOVÝ ZÁŽITOK Z KÁVY ukážka prípravy pravého cappuccina kávový nápoj zložený zo silného espressa, horúceho plnotučného mlieka a jemnej mliečnej peny podávané najmä v doobedňajších hodinách cena kávy objednanej ku stolčeku je vyššia ako vypitej pri pulte

NÁDYCH HISTÓRIE ASSISSI RÍM SPOLETO

A UŽ SA LÚČIME... TRATTORIA „ LA TORRETTA “ Slávnostný obed s riaditeľkou hosťujúcej organizácie SLÁVNOSTNÉ MENU

STRETNEME SA V SPOLETE február - marec 2018 odchod študentov na stáž

ĎAKUJEME ZA POZORNOSŤ