vynaloženou práci drobnou odměnu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Třídění odpadu na naší škole
Advertisements

Vliv rekreace a cestovního ruchu na životní prostředí
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY 2006 V letošním roce se náš klub bude spolupodílet na organizaci Dětského.
Projekt „Přeshraniční ekologická výchova v oblasti ochrany přírody a trvale udržitelného rozvoje v Českosaském Švýcarsku, Hornolužickém pohoří a Lužických.
Přínosy dobrovolnictví v ochraně životního prostředí RNDr
Základy projektu - rozvoj NNO ŽP Regionální centrum ČSOP Pověřenou organizací je ZO ČSOP Kněžice, celkem 18 základních organizací v kraji Koordinační.
I SBĚR ODPADKŮ A SMETÍ VYŽADUJE SPORTOVNÍ VZEPĚTÍ!
Projekty EVVO na Blatensku Partneři:  mikroregion tj. Svazek obcí Blatenska  Město Blatná  Základní školy (7x) a mateřské školy (7x) v území mikroregionu.
KVARTA LISTOPAD 2004 VÍTEK URBAN
Pozvánka Floristický minikurz v Plumlově 5. až 7. května 2012 Pořádá Moravskoslezská pobočka České botanické společnosti ve spolupráci se základní organizací.
ZŠ U Krčského lesa Informace pro rodiče Školní rok 2011/2012.
Aktuální stav EVVO Společná prezentace MŠMT a MŽP.
Program EVVO = program environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
KRÁSNÁ LÍPA – NÁŠ BEZPEČNÝ DOMOV KRÁSNÁ LÍPA - NÁŠ BEZPEČNÝ DOMOV Město KrásnáMěsto Krásná Lípa se v roce 2007 zapojilo do projektu Ústecko – živý.
Národní institut dětí a mládeže MŠMT Centrum ekologické výchovy DŘÍPATKA pracoviště pro školní i mimoškolní environmentální výchovu, vzdělávání a osvětu,
Biodiverzita V. Ochrana biodiverzity.
EVVO aktuální informace z MŽP Opava, Krajská konference k EVVO 22. dubna 2010 Mgr. Miroslav Novák, MŽP.
Ekologicko – charitativní projekt Haima První akce proběhla na podzim 2000 Probíhá dvakrát do roka na podzim a na jaře. Studenti sbírají.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
Kabelová televize Pržno. Program KTV Co najdete na úřední desce Naši jubilanti Odvozy odpadů v dubnu Úhrada místních poplatků ZŠ a MŠ Pržno - Sběr starého.
Odpadové hospodářství
EVVO v Karlovarském kraji
Likvidace nebezpečných odpadů, speciálně léčivých přípravků
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
EVVO v Ústeckém kraji Odlřichov v Hájích 29. –
Chaloupky o.p.s. Štoky,
UKLIĎME ČESKO Letošní úklid se uskuteční 18. dubna Obecní úklid 17.dubna 2015.
Listopad 2008 Kabelová televize Pržno PoÚtStČtPáSoNe
EVVO v Královéhradeckém kraji. Situace na KÚ KHK a strategické dokumenty pracovníci EVVO – 1 úvazek na odboru životního prostředí, spolupráce s odborem.
IMPEL-TFS NCP Exchange Day Vídeň,

Národní síť Místních akčních skupin České republiky, o.s. Litoměřice Ing. Jiří Krist.
RNDr. Jiří Kocián, RNDr. Josef Glos AGERIS s. r. o. Jeřábkova 5, Brno
OCHRANA PŘÍRODY A KRAJINY
Chráněná území ČR a regionu. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Životní prostředí a jeho ochrana. Co je životní prostředí? Prostor, ve kterém žijeme. ŽP – přírodní (louka, les, hory, řeky…) – umělé = vytvořené člověkem.
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
Místní spolupráce v environmentálním vzdělávání na příkladu projektu Mgr. Lenka Pavelčíková Přírodovědné centrum Trnka při DDM Šikula Uherské Hradiště.
ČESKO - AMERICKÁ SPOLUPRÁCE V RÁMCI MEZIVLÁDNÍ DOHODY O VTS MEZI ČR A USA.
Základní předpoklady úspěšného projektu do OP VK Aleš Vlk MŠMT,
Metodický postup pro zavedení CSR do strategie vybrané veřejné vysoké školy Lucie Háková (ČZU) Lucie Susanyiová (ČZU) Anna Cibulková (UK) Lenka Bednárová.
© NSZM ČR Národní síť Zdravých měst ČR Setkání Zdravých měst a realizátorů MA21 v Kraji Vysočina Jihlava, 12. ledna 2015.
Čistá Vysočina Bc. Jana Böhmová Čistá Vysočina Historie  Hledání komunitní aktivity v rámci mezinárodní kampaně Den Země.  Vycházení ze.
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Český svaz ochránců přírody – Regionální sdružení Iris EVP Den Země Exkurze Semináře Besedy Den stromů Zlatý list Tvořivé dílny Vycházky Ukliďme si svět.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č.9 Dne od 17:00hod.
SK Strupčice pořádá v sobotu 26.června 2010 od hod. na hřišti ve Strupčicích, f o t b a l o v ý t u r n a j Za účasti: AFK LoKo Chomutov – účastník.
Pozvánka na II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku do oblak… Akce se koná začátek od 8:00 hod. na letišti v Hranicích na Moravě,
Pravidelné setkání obcí svozové oblasti firmy REMIT s.r.o. v systému EKO-KOM a.s Expozice času Šternberk , 9.00 hod.
Ministerstvo průmyslu a obchodu
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
Vehikl Tour 2015 v sobotu 12. září 2015 proslulého závodu
ROZLOUČENÍ S PRÁZDNINAMI
vynaloženou práci drobnou odměnu.
Zdravý kraj Vysočina Zdravý Kraj Vysočina.
Infokanál Obce Březnice
DOMOV PRO SENIORY JEVIŠOVICE, p. o. ve spolupráci s Městem Jevišovice
ÍTĚZNÁ PÁLKA TURNAJ VE STOLNÍM TENISE ˇ O B E C V Í T E Z N Á
The Ministry for Regional Development of the Czech Republic (MRD)
Zpracovala: Mgr. Monika Dvořáková
Ochrana přírody a krajiny
VY_32_INOVACE_20_ČR – člen mezinárodních organizací
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Dublovice, okres Příbram
RP04-18 Podpora ekologických aktivit v kraji Zlín,
KTV PRŽNO Únor 2018.
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
Transkript prezentace:

vynaloženou práci drobnou odměnu. „Akce je finančně podpořena Ministerstvem životního prostředí v rámci společného programu SSEV Pavučina a ČSOP Národní síť středisek ekologické výchovy”. ZO ČSOP Klenice pořádá v sobotu dne 22.9. od 9:00 hod. v rámci celosvětové akce ,,Clean up the World - Ukliďme svět ” již 4.ročník akce Úklid Národní přírodní památky Radouč místo srazu NPP Radouč Zahrádky Pytle na sběr odpadků a pracovní rukavice jsou zajištěny. Rovněž zde bude přistaven i kontejner na svoz veškerého odpadu. Pro účastníky je připravena přednáška místního přírodovědce RNDr. Václava Petříčka, občerstvení a na závěr dostane každý dětský účastník za vynaloženou práci drobnou odměnu. Partneři akce :