STUDENTSKÁ MAGISTERSKÁ A DOKTORANDSKÁ KONFERENCE IGA „Fórum mladých výzkumníků“ Vás zve na STUDENTSKOU MAGISTERSKOU A DOKTORANDSKOU KONFERENCI IGA, která.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Role vzdělávání v soudobé společnosti na příkladu České republiky
Advertisements

Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Co by měl student vědět na začátku studia PEF MZLU v Brně
Knihovny současnosti, České Budějovice, 13. –
INTEGROVANÁ MARKETINGOVÁ KOMUNIKACE prof. PhDr. Dušan Pavlů, CSc.
prof. PhDr. Dušan Pavlů, CSc.
doc. Ing. Cyril Klimeš, CSc. vedoucí katedry
Exkurz realizací projektu. Celospolečenský význam projektu  Soudobé antidiskriminační a inkluzivní tendence  obsahové zaměření vychází z aktuálních.
doktorského studijního oboru
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
POZNATKY Z ETNOGRAFICKÉHO VÝZKUMU NA ČESKÝCH VYSOKÝCH ŠKOLÁCH JAK VYPADÁ VZDĚLÁVÁNÍ, KTERÉ SE SNAŽÍME ZLEPŠIT? JANA DVOŘÁČKOVÁ (FSS MU) PETR PABIAN (KSV.
Marek Matějka vedoucí katedry marketingové komunikace
Představení projektu Seminář k projektu Vliv změn světa práce na kvalitu života Ing. Lenka Svobodová VÚBP Praha, 25. září 2006.
Celofakultní shromáždění
S TIPENDIJNÍ PROGRAMY P D F MU. A SISTENTSKÉ ODBORNÉ ČINNOSTI NA KATEDRÁCH rozvoj odborných kompetencí studenta, které jsou součástí teoretického, ale.
Koncepce DVPP pro Českou republiku. Obsah prezentace Cíle koncepce a rámec její tvorby Obsah koncepce Priority státní vzdělávací politiky Poradní sbor.
katedra pedagogiky PedF UK
Obchodní akademie, Náchod, Denisovo nábřeží 673
3. zasedání předsednictva Rady vysokých škol Praha, 16. března 2006 Česká konference rektorů Prof. Ing. Petr Sáha, CSc.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Svět výchovy a vzdělávání v reflexi současného pedagogického výzkumu
Mendelova univerzita v Brně (P 2) MENDELU
Inovace povinného studijního předmětu pediatrie a vytvoření multimediálního textu pro praktickou výuku B.Ludíková, V.Mihál Dětská klinika, Lékařská fakulta.
Prof. PhDr. Vladimír Čechák, CSc., :: SOUKROMÉ VYSOKÉ ŠKOLY SOUČASNÝ STAV A PERSPEKTIVY?
Londýnské ohlasy Londýnské ohlasy Boloňský proces ■ vyjádřena celková spokojenost ■ účastní se 49 zemí ■ strukturované studium Spokojenost.
Sněm RVŠ - bod 4.1 RVŠ Sněm RVŠ - bod 4.2 Základní informace: Bilanční a hodnotící zpráva RVŠ za funkční období
Bakalářský studijní obor: Historie Ústav českých dějin Ústav hospodářských a sociálních dějin Ústav světových dějin.
KONFERENCE OPTIMED.
Role znalostí MANAGEMENTU A MARKETINGU v přípravě pracovníků pro řešení vědecko-výzkumných úkolů Doc. RNDr. Eva Grublová, CSc. Mgr. Daniela Navrátilová.
Konference PRVOUK Projekt Pedagogika I Návaznost na výsledky řešení VZ „Učitelská profese v měnících se požadavcích na vzdělávání“ Návaznost na výsledky.
Název projektu Tvorba a realizace kurzů v rámci celoživotního vzdělávání rozšiřujících kvalifikaci v oblasti speciální pedagogiky Tento projekt je spolufinancován.
Ústav pedagogických věd Masarykova univerzita. Personální obsazení Vedoucí pracoviště doc. PhDr. Milan Pol, CSc.
Ústav pedagogických věd Filozofická fakulta Masarykovy univerzity
ZÁKLADY DIDAKTIKY SPORTOVNÍCH HER OSP
IPN Zajišťování a hodnocení kvality v systému terciárního vzdělávání Kvalita přípravy učitelů – podmínka pro udržení konkurenceschopnosti ČR Kašperské.
INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ JAKO ODEZVA NA KVALITATIVNÍ POŽADAVKY PRŮMYSLU doc. Ing. Josef NOVÁK, CSc. VŠB-TU Ostrava.
Kvalitativní výzkum v pedagogických vědách: posílení profesních kompetencí absolventů Opera č ní program Rozvoj lidských zdroj ů Evropský sociální fond.
T ESTOVÁNÍ ŽÁKŮ Horní Bečva, Michal Uhlař EVROPSKÁ UNIE EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ SPOLEČNĚ BEZ HRANIC 1 Metodické a evaluační centrum,
Centrum Masarykovy univerzity pro nadané děti v JM kraji Šárka Portešová.
Informace o speciálním vzdělávání a primární prevenci Harrachov, 25. září 2015.
Koncept praxí a stáží1 MODEL PRAXÍ A STÁŽÍ Úvodní setkání pro studenty magisterského stupně.
V rámci projektu OPVK „Centrum pro podporu přírodovědných a technických věd: Technická a přírodovědná laboratoř pro děti a mládež Zlínského kraje“ zveme.
Od tématu k problému – druhy problému - hypotézy Východisko = problém Kvantitativní výzkum – musí mít vždy hypotézu? Kvalitativní výzkum – bez hypotézy?
Představení Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné Slezské university v Opavě Michal Tvrdoň – proděkan pro vědu a výzkum Zasedání Vědecké rady SU OPF.
AKČNÍ POLE SOCIÁLNÍ PRÁCE – VÝCHODISKO I CÍL STUDIA OBORU Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Slezská univerzita v Opavě, Fakulta veřejných politik v Opavě, Ústav středoevropských studií Partner projektu: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Raciborzu.
Reflexe aktivit a výsledků projektu Reflexe aktivit a výsledků projektu Evaluace a inovativní aplikace bakalářského studijního programu Učitelství pro.
Centrum empirických výzkumů Fakulta veřejných politik Slezská univerzita v Opavě doc. PhDr. et PhDr. Martin Kaleja, Ph.D. 3. září 2015, Opava.
Katedra sociální práce a sociální politiky Katedra sociální práce a sociální politiky.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
PODPORA UČITELE Individuální projekt národní Garant projektu: Odbor 22 MŠMT.
Seminář pro žadatele – výzva IGA 2014 Komise IGA PEF ČZU v Praze.
Slezská univerzita v Opavě, Fakulta veřejných politik v Opavě, Ústav středoevropských studií Partner projektu: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Raciborzu.
Bakalářský studijní obor: Historie
OSLOVOVÁNÍ Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Katedra filozofie a etiky v pomáhajících profesích
Geologická olympiáda 2017 Mgr. Jitka Pešková.
Katedra zbraní a munice
SIPZ Rovnocenné vzdělání v - ekonomické oblasti - zdravotnické oblasti - technické oblasti Reakreditace: letos ve 2. ročníku (tj. celé studium) - 1. semestr:
DSP Speciální pedagogika Marie Vítková
Stipendijní politika na ESF MU - přehled a strategie
Tisková konference
KATEDRA FINANČNÍHO PRÁVA A NÁRODNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
PEDAGOGICKÉ VEDENÍ STUDENTŮ Garant: Mgr. Anna Krátká, Ph.D
Představení senátorů Akademického senátu FZS
FAKULTA STROJNÍHO INŽENÝRSTVÍ UNIVERZITY JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
PROJEKT PŘÍPRAVY A REALIZACE POLYFUNKČNÍHO DOMU
Transkript prezentace:

STUDENTSKÁ MAGISTERSKÁ A DOKTORANDSKÁ KONFERENCE IGA „Fórum mladých výzkumníků“ Vás zve na STUDENTSKOU MAGISTERSKOU A DOKTORANDSKOU KONFERENCI IGA, která se uskuteční 12.11.2013 od 9.00 v aule budovy U2, Mostní 5139, Zlín Vědecký výbor konference: prof. PhDr. Peter Gavora, CSc. doc. PaedDr. Adriana Wiegerová, PhD. Mgr. Jakub Hladík, Ph.D. Mgr. Eva Machů, Ph.D. Mgr. Dušan Klapko, Ph.D. 12. 11. 2013 www.utb.cz/fhs

Program konference: 8.30 – 9.00 Prezence účastníků konference (vstupní hala auly) Rokování v plénu vede Mgr. Eva Machů, Ph.D. 9.00 – 9.15 doc. PaedDr. Adriana Wiegerová, PhD.: Úvodní slovo 9.15 – 9.45 prof. PhDr. Peter Gavora, CSc.: Na cestě k výzkumu založenému na kvalitativní metodologii 9.45 – 10.15 Mgr. Dušan Klapko, Ph.D.: Využití diskursivní analýzy v práci se sociálně znevýhodněnými skupinami 10.15 – 10.45 Mgr. Kamil Kopecký, Ph.D.: Výzkum rizikového chování českých pubescentů v prostředí internetu 10.45 – 11.15 Mgr. Jitka Jakešová: Na prahu doktorského studia 11.30 – 12.30 Polední pauza 12:30 – 13:15 JUDr. Adéla Faladová: Diplomové práce z hlediska autorského práva 13.15 – 15:00 Prezentace studentů zapojených v projektu IGA: Bc. Diana Duhárová, Bc. Jana Lukášová: Mentoring jako metodická podpora učitelů na základních a středních školách ve Zlínském kraji Bc. Hana Červinková: Sociální inteligence nadaných dětí Bc. Tereza Císlerová: Kvalita školy ve vztahu k péči o nadané žáky Bc. Jana Trubelíková: Motivace k výkonu v profesní přípravě sociálních pedagogů Bc. Petra Kovalová, Bc. Soňa Kočicová: Magistři ve světě vědy