UK FTVS - Výstavba první a druhé etapy sportovního kampusu Veleslavín

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Statutární město Mladá Boleslav
Advertisements

Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Nová zelená úsporám 2013 možnosti využití výrobků f. DAFE-PLAST.
„ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací projektu z PRV“ Spolufinancován Evropskou unií z Evropského zemědělského fondu pro rozvoj.
1 Combined expertise in consulting engineering, environmental technology and architecture.
Organizace a řízení výstavbových projektů v praxi
Rekonstrukce historického areálu FF MU
Střešní nástavby panelových objektů
Projekt: Regionální centrum pro volnočasové aktivity, tělovýchovnou, kulturní a spolkovou činnost Předběžná studie proveditelnosti.
Projekt TROLLEY Dobrý den.
Nový městský stadion Vítkovice Statutární město Ostrava Odbor ekonomického rozvoje.
06/2003Přednáška č. 11 Dynamický model stárnutí objektu (části objektu) – základní popis Předmět: Modelování v řízení MR 11 (Počítačová podpora) Obor C,
Základní zadání POPR (2009 ZS) 1.základní informace k sestavení modelu objektu 2.pro model použijte stávající projekt z výuky nebo jiný dostupný projekt.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Ing. Jana Moravcová
Rekapitulace obsahu modelu Předmět: Počítačová podpora řízení K126 POPR Obor E ZS, 2011, K126 EKO Přednášky/cvičení : doc.Ing. P. Dlask, Ph.D. Cvičení.
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
KAMPUS Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
9/2010Přednáška č. 11 Tvorba modelu – ověření modelem.
Zadávání studií odtokových poměrů a geologických průzkumů při komplexních pozemkových úpravách (činnosti pobočky krajského pozemkového úřadu jako investora)
9/2009Přednáška č. 11 Modifikovaný Dynamický Model v aplikaci výuky POPR Předmět : Počítačová podpora řízení K126 POPR Obor E ZS, 2009, K126 EKO Přednášky/cvičení.
Dodavatelsko- odběratelské vztahy při realizaci stavby
ŘÍZENÍ STAVEBNÍHO DÍLA I Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Propočet: stanovení orientační ceny stavebního objektu a stavby
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Ing. Klára Dostálová, náměstkyně pro řízení sekce regionálního rozvoje Ing. Tomáš Sklenář, ředitel odboru územního plánování.
Zhodnocení nového stavebního zákona po roce účinnosti Bakalářská práce.
Kanalizace – kdy bude??? Povolovací, přípravný a realizační proces kanalizace Martin Exner, starosta obce Nová Ves Nová Ves
Územní studie silnice II/380 Sokolnice - Čejč Vstupní jednání s obcemi, ORP, úřady územního plánování a stavebními úřady Krajský úřad Jihomoravsk ého kraj.
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje Zpráva o postupu příprav Rámce pro investice do infrastruktury Červen 2016 PaedDr. Pavel Schneider, vedoucí.
Digitální učební materiál Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_20-02 Název školy Střední průmyslová škola stavební, Resslova.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Prezentace pro OS tramvají - Bratislava, Odbor Kolejová vozidla, Ing. Petr Tomala, Prezentace pro OS tramvají Bratislava.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
ZIMNÍ STADION JIHLAVA REKONSTRUKCE. KOORDINAČNÍ SITUACE.
Proces AREÁL. Uskutečněné kroky Duben / květen 2015 dotazníky Jaké vidíme potřeby na prostory v salesiánském centru? Červen 2015 výběr 4 nosných témat.
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou 2. Setkání Řídícího výboru 21. června 2016, MÚ Kralupy nad Vltavou.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad technologie montovaných skeletových staveb.
Rekonstrukce bývalé textilní továrny v Hejnicích Ještědská stavební společnost spol. s r.o.
REKONSTRUKCE A VÝSTAVBA SILNIC V PARDUBICKÉM KRAJI Ing. Jan Kroupa generální ředitel ŘSD ČR PREZENTACE ŘSD.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
1. Záměr stabilizace stomatologických pohotovostí Středočeského kraje.
Výroční veřejné zasedání Pětihosty
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017
VYJÁDŘENÍ K DOPISU ZE DNE DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE K PROJEKTU
Novinky z IROP.
Komise pro investice, územní plánování a životní prostředí
Informace o výzvě pro školy
Management projektu Fakulta sportovních studií MU Brno 2013 Ing
Setkání starostů měst a obcí Zlínského kraje 6. dubna 2017
Společné setkání „minitýmů“
Příprava společného IDS Prahy a Středočeského kraje
Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Dotace Kraje Vysočina v oblasti vodního hospodářství
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
Revitalizace území mokřadu v Klecanech
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Regenerace sídlišť Regenerace sídlišť Úprava veřejných prostranství
Tisková konference – Metro D
PŘÍPRAVA SOUBORU STAVEB PRAHA - KLADNO S ODBOČKOU NA LETIŠTĚ VÁCLAVA HAVLA KONFERENCE DOPRAVNÍ INFRASTRUKTURA
Obnova koupaliště města Letohrad – IV. ETAPA
OPRAVA PLAVECKÉHO STADIONU
Výzva č. 3 MAS Nad Prahou – IROP – Místa setkávání a řešení krizí
Cena stavebního objektu
INFRASTRUKTURA PRO VZDĚLÁVÁNÍ
Transkript prezentace:

UK FTVS - Výstavba první a druhé etapy sportovního kampusu Veleslavín

Výstavba Sportovního kampusu Veleslavín je dlouho požadovanou sportovní infrastrukturou, která doplní základní sportovní zařízení nejstarší a nejvýznamnější sportovní fakulty v České republice

Gymnastické tělocvičny Tělocvičny pro míčové hry Výstavba je rozložena do dvou základních etap a po dokončení by měl vzniknout komplex propojených sportovišť Gymnastické tělocvičny (25 x 45 m) Tělocvičny pro míčové hry Plavecký bazén (25 m, 8 drah) Ledová plocha (57 x 27 m)

Součástí projektu je i podzemní parkoviště a další sportovní infrastruktura navazující na současné vnitřní i venkovní sportoviště areálu

Založení stavby se předpokládá na vrtaných pilotech Založení stavby se předpokládá na vrtaných pilotech. Hlavní nosnou svislou a vodorovnou konstrukci bude tvořit železobetonový prefabrikovaný skelet doplněný monolitickými dobetonávkami.

Opláštění budovy se předpokládá ze železobetonových prefabrikovaných panelů s tepelně izolačním jádrem a povrchem v kvalitě pohledového betonu v kombinaci s plechovými sendvičovými panely, případně keramickým zdivem.

Hlavní nosná konstrukce bude doplněna zdivem z keramických cihel Hlavní nosná konstrukce bude doplněna zdivem z keramických cihel. Výplňové zdivo, jako příčky, instalační předstěny budou tvořeny z keramických cihel.

GENEZE PŘÍPRAV VÝSTAVBY SPORTOVNÍHO KAMPUSU UK FTVS 2013 - zpracované generely sportovišť ze strany zhotovitele studie Listopad 2014 – podpis Memoranda o spolupráci (UK, UK FTVS, ČUS, P6, MŠMT) Prosinec 2014 – usnesení AS UK o mimořádném příspěvku na úhradu nákladů spojených s přípravou výstavby 2015 – aktualizace generelu sportovišť Duben 2015 – dohoda o vystěhování Muzea dělnického hnutí Červen 2015 – Leden 2016 – finalizace projektového stavebního postupu s odborem RUK 2016 – zpracování analýzy využitelnosti, provozních nákladů a seznam odborných posudků Leden 2016 – smlouva o získání autorských práv a dokončení studie Květen 2016 - dokončení studie a převod autorských práv na UK FTVS

GENEZE PŘÍPRAV VÝSTAVBY SPORTOVNÍHO KAMPUSU UK FTVS Léto 2016 – procesní rozhodnutí o prvotním zpracování zadávací dokumentace Podzim 2016 – zpracování projektového plánu příprav a výstavby Prosinec 2016 – schválení projektového plánu výstavby 2017 – realizace kroků projektového plánu ze strany UK FTVS Leden – Srpen 2017 – zpracování Investičních záměrů a finalizace zadávací dokumentace na projektanta Říjen 2017 – zahájení přípravných stavebních prací

Předpokládané využití sportovišť kampusu v semestru Sportoviště Provozní doba denní (hod.) Využití výuka/věda (v semestru) CŽV / DČ Celkem využití fakulty (v %) Gymnastická tělocvična 14 10 3 93% Tělocvična pro míčové hry 9 86% Bazén 8 79% Ledová plocha 2 5 50%

Odhadované náklady Část výstavby Kampusu Veleslavín Odhadované náklady (mil. Kč) Demolice nouzových objektů 20 Projektová Dokumentace (DUR, DSP, DPS) 84 I. Etapa (Multifunkční hala, Gymnastická hala, podzemní garáže, zázemí, venkovní zpevněné plochy atd.) 460 II. Etapa (Zimní stadion, Plavecký stadion, podzemní garáže, zázemí, areálové úpravy atd.) 506 Celkové náklady 1 070

AKTUÁLNÍ POSTUP 1) Na místě plánované stavby bude proveden inženýrsko-geologický průzkum, budou provedeny 2 kopané sondy do hloubky 6m za účelem zjištění geologických poměrů v území. 2) Budou realizovány hydrogeologické posudky a pasport stávající studny. 3) Statické posouzení propojovací podzemní chodby mezi objektem školy a bloku K 4) Terénní příprava budoucího staveniště a související činnosti pro včetně povolení kácení vzrostlých stromů v zájmovém území stavby

Projektový plán Viz samostatné .pdf