VY_32_INOVACE_EV_8A_14M Škola: Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Využívání informačních a komunikačních technologií, etická.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
 Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou, okres Trutnov  Autor: Mgr. Hana Klomínská  Datum: prosinec 2012  Název: VY_12_INOVACE_1.2.1.
Advertisements

Název:VY_32_INOVACE_VDT_8B_11A Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:8. Tematický okruh,
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Jana Volková Název: VY_32_INOVACE_18_OV9 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma:Pracovní právo.
DĚTSKÝ DOMOV, ZÁKLADNÍ ŠKOLA, STŘEDNÍ ŠKOLA, DUCHCOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE.
Název školy: Základní škola speciální Litvínov, Šafaříkova 991 Autor: Mgr. Jaroslava Stejskalová Název materiálu: VY_32_INOVACE_46_Člověk a společnost.
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_249_ČJ7 NÁZEV VZDĚLÁVACÍHO MATERIÁLU: Význam slov NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola, Hevlín, příspěvková organizace.
VZNIK PRACOVNÍHO POM Ě RU Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Helena Baculáková Název: VY_32_INOVACE_01_B_08_VZNIK PRACOVNÍHO.
Základní škola a Střední škola CREDO, o.p.s. Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Výukový materiál č.: VY_32_INOVACE_107_Nebezpečí elektřiny Vypracoval:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Doudleby, okres České Budějovice AUTOR:Mgr. Jaromíra Stropková NÁZEV:VY_32_INOVACE_05_ Potraviny, výživa.
Základní škola a Mateřská škola Libáň, okres Jičín Moderní škola 2010 VY_32_INOVACE_E Mladší školní věk.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_INOVACE_3001_LICHVA Téma: Pojem _ LICHVÁŘSKÉ PRAKTIKY Číslo projektu:
Název:VY_32_INOVACE_ICT_6A_8B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:6. Tematický okruh,
VY_32_INOVACE_EV_8A_12M Škola: Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Využívání informačních a komunikačních technologií, etická.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Mgr
Název školy: MŠ a ZŠ , Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
Autor: Mgr. Radana Marelová
SLABIKÁŘ DĚTSKÝCH PRÁV VY_32_INOVACE_01_10
Kód DUM : VY_32_INOVACE_ICT_I/1.12
Kód DUM : VY_32_INOVACE_ICT_I/1.18
AUTOR: Mgr. Gabriela Hnátková NÁZEV: VY_52_INOVACE_03_PRV_4
ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín
EU_12_sada1_19_Inf_Excel_1_Šeb
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640
AUTOR: Jiřina Dáňová NÁZEV: VY_32_INOVACE_03_Druhy vět - tázací
AUTOR: Mgr. Andrea Kunovjánková NÁZEV: VY_32_INOVACE_14_VV_03
VY_32_INOVACE_EV_8A_15M Škola: Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Využívání informačních a komunikačních technologií, etická.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Hlušice
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Občanská výchova
Název: VY_32_INOVACE_VVP_8A_14F Škola:
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Trhové Sviny
  Název: VY_32_INOVACE_EV_8A_7M Škola: Využívání informačních a komunikačních technologií, etická výchova Téma:Úcta k sobě samému, sebeúcta Číslo projektu:
VY_52_INOVACE_25_01_soustava kožní - hygiena
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Informační a komunikační technologie
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Název: VY_32_INOVACE_EV_8A_5M Škola: Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor: Mgr. Jolana Lásková Ročník: 8. Tematický okruh,
Nevyhnutelné snášej s klidnou myslí
Několik rad, jak si udělat život krásnější …
NÁZEV ŠKOLY: ZAKLADNÍ ŠKOLA KOLÍN V., MNICHOVICKÁ 62
Název: VY_32_INOVACE_VVP_9A_12F Škola:
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla
NÁZEV ŠKOLY: 2. základní škola, Rakovník, Husovo náměstí 3
Autor: Mgr. Vladimíra Dvořáková
Škola: Základní škola Trávníky Otrokovice, příspěvková organizace
Název: VY_32_INOVACE_VDT_6B_5A Škola:
Pár střípků od Haliny Pawlowské
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_32_INOVACE_19_Člověk a jeho zdraví TÉMA:
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
Obědy ve Školní jídelně 5.A 2016/2017
Pracovní činnosti VY_32_INOVACE_13_08_bezpečnost a hygiena provozu domácnosti, údržba, úklid.
Moudra s květinou.
Název: VY_32_INOVACE_ICT_7B_12B Škola:
Kontakt dětí v PP s původní rodinou
VY_32_INOVACE_36_CJ_ 3 1) Jméno autora výukového materiálu (VM), škola: Miroslava Červená Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT   Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 2. ročník oboru.
Školní řád a pokyny pro 3. ročník
VY_32_INOVACE_15_ Skladba – druhy vět
Základní škola a mateřská škola, Šaratice, okres Vyškov
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace
Umím si umýt ruce Samostatně používám ručník Nepoužívám v průběhu dne nebo odpoledního odpočinku pleny Umím používat WC (nepoužívám nočník!) Umím se vysmrkat,
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_32_INOVACE_17_Člověk a jeho zdraví TÉMA:
ŠKOLNÍ ŘÁD JAKO ŽÁCI ČTVRTÉHO ROČNÍKU BYCHOM UŽ MĚLI VĚDĚT , JAK SE VE ŠKOLE A MIMO ŠKOLU CHOVAT ZOPAKUJEME SI ZÁSADY SPRÁVNÉHO CHOVÁNÍ.
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace
Autor: Mgr. Marie Švehlová Název: VY_32_INOVACE_1B39Čj2_Slovesa
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Transkript prezentace:

VY_32_INOVACE_EV_8A_14M Škola: Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Využívání informačních a komunikačních technologií, etická výchova Téma: Doma Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.2336 Datum: 23.04.2013 Anotace: Jednotlivá témata jsou promítána dataprojektorem na plátno, žáci společně diskutují v komunitním kruhu

Vysvětli následující věty: Domov, rodiče Vysvětli následující věty: „Domov není hotel“ „Domov není restaurace“ „Domov není hotel s plnou penzí“ Snaž se rodičům dělat radost, a to nejen v den jejich narozenin a svátku Rodiče jsou lidé jako ostatní

Povinnosti dětí vůči rodičům: Informuj rodiče o svých odchodech a příchodech, respektuj, že o tebe mají strach Včas jim oznam, že přijdeš později Když chceš pozvat kamarády, řekni to rodičům Neobracej oči v sloup, když ti rodiče něco říkají Mluv s rodiči slušně, vždyť můžou mít pravdu Nebuď na rodiče hrubý a sprostý, zvlášť ne před kamarády, obojí by se cítili trapně

Některá pravidla Pokoj - každé ráno si ustel postel - nenechávej válet špinavé prádlo na zemi - každý den si vyvětrej - nepouštěj si nahlas hudbu, respektuj, že každý má jiný vkus - odnášej do kuchyně špinavé nádobí, nenechávej ho povalovat v pokoji

Kuchyň - před jídlem si prostři, jez kulturně - když si něco vaříš, nabídni ostatním - pokud jsi dojedl/a jako poslední, skliď stůl - použité nádobí umyj nebo naskládej do myčky nádobí

Koupelna - neokupuj koupelnu na celé hodiny - umyj po sobě vanu i umyvadlo - zavírej zubní pastu - ručník pověs na věšák, neházej na zem - po sprchování setři vodu z podlahy, aby se jiný nesklouzl

Toaleta - na záchodě se zevnitř zavři - poklopec si rozepni až na záchodě - před čuráním zvedni prkénko (muži) - použité vložky zabal do papíru a vyhoď do koše, ne do záchodu - pokud je potřeba, použij záchodovou štětku - po výkonu spláchni, počurané prkýnko utři papírem - neseď na záchodě celé hodiny

Rodičovská ložnice Obývací pokoj - nevstupuj bez zaklepání - nešmejdi v zásuvkách a skříních Obývací pokoj - nedávej nohy na stůl - neokupuj ho jen pro sebe - televizi pouštěj jen, když se chceš dozvědět něco zajímavého - nevěř všemu, co v televizi říkají - neseď před televizí a počítačem celé hodiny