Je nám třeba rasistů ? Následující fotografie byly pořízené nedávno v Londýně během manifestace muslimské komunity „Náboženstvím k míru“. Aby nikdo nebyl.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
¡ Zdá se to nereálné ! Generál Dwight D. Eisenhower Měl pravdu když vydal příkaz zaznamenat „svědectví“ v mnoha filmech a fotografiích …
Advertisements

Gymnázium Hladnov a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Ostrava, p.o.
1. konference o bezpečnosti jaderného úložiště. Neovlivní stavba jaderného úložiště prašnost v oblasti? •N•Nijak výrazně. Neočekáváme že to bude problém.
ADOPCE PANENEK Adoptuj panenku a zachráníš dítě. Cíl projektu •Cílem projektu PANENKA je získat finanční prostředky pro celosvětovou očkovací kampaň UNICEF,
Soutěžní úkol. Naším společným úkolem je dostat cyklistu ve spodní části obrazovky na konec cesty. Musí ujet celých 10 kilometrů. Musíme mu pomoci správně.
Vlak „život“ Před časem jsem četl knihu, ve které byl život přirovnán k cestě vlakem. Je to vyjímečně zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Muslimové pro Evropu. My jsme rasisté… !???
Je nám třeba rasistů ? Následující fotografie byly pořízené nedávno v Londýně během manifestace muslimské komunity „Náboženstvím k míru“. Aby nikdo nebyl.
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dnu.
Všem lidem na celém světě přeji…
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, jakmile se oženíme nebo vdáme, až budeme mít první dítě, potom další. Pak jsme otrávení, protože naše děti.
Hudba: Songbird – Barbara Streisand Pozorování-poznání a život.
1 Roverský mikulášský víkend 2005 © Einstein, fotografie ©Nick.
Nedostatek času pro nás důchodce by již neměl existovat. ČAS důchodců.
Nedostatek času pro nás už neexistuje. Každý člověk má jenom tolik minut, hodin a dní kolik jich využije.
Pro ty co mám ráda Lidé přicházejí do našich životů z nějakého DŮVODU, na určité OBDOBÍ anebo na CELÝ ŽIVOT. Když je budeme umět rozlišovat, tak budeme.
V mládí každý věří, že svět začal teprve jím, že je tu vlastně všechno jen kvůli němu Johann Wolfgang von Goethe.
Invazivní druhy Zpracovaly: Lucie Janýšková, Eva Vavříková, Magdaléna Hofrová, Marie Balová, Diana Jurčáková.
S E N E K A R A D Í Nevyhnutelné snášej s klidnou myslí.
Nicholas Winton.
Co si představíš pod tímto pojmem?
Křídla života Umění jednat přináší praktické výhody při nejrůznějších skupinových procesech. Řídíte-li jednání, je vaší úlohou stanovit agendu, řídit diskusi.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… Modlitby na březen 2015.
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, až se jednou provdáme a nebo oženíme, budeme mít děti atd. Pak jsme otrávení, že naše děti nejsou dost velké.
CESTOU K ÚSPĚCHU CZ.1.07/1.2.25/ Začátkem měsíce února začal u nás v Horizontu probíhat kroužek „Výtvarná a tvořivá dílna Šikulové“. Nyní se již.
P RÁVO A BEZPRÁVÍ Uč. str Ve společnosti, kde platí právo, se musí dodržovat pravidla. Pod hrozbou postihu ze strany státní moci. Náš právní systém.
které je stále třeba brát v úvahu !
Novinář. Ten, kdo pracuje v médiích Ten, kdo v médiích „vytváří mediální obsahy“ Vlastnosti: - Bystrost - Rychlé rozhodování - Dobré vyjadřování - Sebejistota.
1.Bůh je náš Pán a Král, zpívejme mu píseň chval, bůh je náš Pán a Král, zpívejme mu píseň chval. S písní k němu přistoupíme, píseň všechno vypoví, s písní.
Vypráví se vtip: Katecheta se zeptá dětí v náboženství: „Děti je to chlupaté, má to dlouhý ocas a skáče to po stromě, co je to?“ Malý Jenda se ujme.
Vzdělávání pedagogů v oblasti prevence úrazů dětí
 © Centrum pro katechezi Olomouc.  Modlitba je setkání s Bohem.  Modlitba je rozhovor.  Modlitba je základní kámen naší víry. Vyrobilo Centrum pro.
Čas utíká. Život letí. Dálky rozdělují. Děti rostou. Práce přichází a odchází. ŽENY.
1. Dva chodci z města jdou, do Emauz kráčejí  kříž, hrob je vyděsil, zbavil všech nadějí. V takovém zklamání, kdo může potěšit? Snad ten, kdo přidal se,
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:28.
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 1 Ověřeno ve výuce:
Pro začátek si představte: Představte si, že bychom byli všichni naprosto stejní. Líbilo by se vám to? Asi ne. A přece máme strach z lidí, které neznáme.
Název školy: Základní škola Městec Králové
Slovo života Slovo života Prosinec 2011 Prosinec 2011.
9 let na základní škole:.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 4 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: březen 2012 Ročník: 8. Vzdělávací.
Číslo DUM: VY_32_INOVACE_10 Autor: Mgr. Kateřina Sigmundová Vytvořeno: Anotace: Tento materiál slouží k procvičování přídavných jmen ve 3.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_4.2.3 Cesta do školy Název sady: Člověk a jeho svět 3. ročník Číslo.
Islám Štěpán Křenovský, Jakub Šťastný, Antonín Krejča, Jan Danda, Matyáš Danda V2A 2015.
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_01_PRVNI_SVETOVA_VALKA Název materiálu:První světová válka Předmět:Člověk a jeho světRočník: 5. Časová dotace:45 minutDatum.
Práva Pacientů Tato práva jsou prohlášená za platná dnem 25. února 1992 Schválila Centrální etická komise Ministerstva zdravotnictví České Republiky.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
Hudba: Floyd Cramer – Unchained melody Nepřítel zabírá v naší hlavě víc místa, než přítel v našem srdci.
DOZP Zběšičky – pracoviště Duha Písek
Druh učebního materiálu
Druh učebního materiálu
5. Kinematika – vyjádření neznámé ze vzorce, práce s grafy
KDO VLÁDNE A JAK VLÁDNE? Lekce 4A.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Česká republika - Brněnské pověsti
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_12_INOVACE_12_Televize
Příručka TRPĚLIVOSTI Hudba: Songbird – Barbara Streisand.
Je nám třeba rasistů ? Následující fotografie byly pořízené nedávno v Londýně během manifestace muslimské komunity „Náboženstvím k míru“. Aby nikdo nebyl.
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Novověk – Marie Terezie, osvícenství
Rozcvička Aritmetický průměr
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
které je stále třeba brát v úvahu !
Kritické myšlení v mateřské škole
První císařovna.
Francie v 1. polovině 17. století
Transkript prezentace:

Je nám třeba rasistů ? Následující fotografie byly pořízené nedávno v Londýně během manifestace muslimské komunity „Náboženstvím k míru“. Aby nikdo nebyl uražený, nebylo to publikované ani v tisku ani v televizi

Na transparentech je napsáno: Zabíte všechny, kteří uráží islám, Evropa bude platit, už to začalo, vaše vyhlazení je na programu . . .

Stít všechny kteří uráží islám

Evropa je rakovina, islám je odpovědí Evropa je rakovina, islám je odpovědí. Vyhladit ty kteří jdou proti islámu !

Islám bude vládnout světu

Svobodo jdi k čertu

Evropo vem si poučení z 11. září

Evropo budeš platit. Vaše 11. září je už na cestě !

Připravte se na skutečný holokaust !

A nyní počkat. necháme je takto manifestovat v našich zemích A nyní počkat . . . necháme je takto manifestovat v našich zemích? Umožnit by jsme jim měli jen pokojná setkání, když se k nim rozhodnou

Otevřete oči, začněte komentovat, diskutujte, mailujte Otevřete oči, začněte komentovat, diskutujte, mailujte. Pod záminkou demokracie se necháváme šíleně, fanaticky a nebezpečně kolonizovat. Mezi námi, uráží oni nás, když vyžadují pálit naše kostely. Budou nás urážet i nadále, nedrží se našeho způsobu života, vyhlašují nošení závojů a chovat se tak, jak chtějí oni. Jak dlouho budeme všechny tyto věci snášet? Jak dlouho budeme předstírat že to nevidíme, že nevíme nic o tom co se děje? Jaká bude budoucnost našich dětí?

Neodstraňujte tuto zprávu a pošlete ji dále Uvědomte si realitu, už je čas . . ANEBO SI TO NEMYSLÍTE ? z francoužtiny volně přeložil Pager