Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

¡ Zdá se to nereálné ! Generál Dwight D. Eisenhower Měl pravdu když vydal příkaz zaznamenat „svědectví“ v mnoha filmech a fotografiích …

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "¡ Zdá se to nereálné ! Generál Dwight D. Eisenhower Měl pravdu když vydal příkaz zaznamenat „svědectví“ v mnoha filmech a fotografiích …"— Transkript prezentace:

1

2 ¡ Zdá se to nereálné ! Generál Dwight D. Eisenhower Měl pravdu když vydal příkaz zaznamenat „svědectví“ v mnoha filmech a fotografiích …

3 … přesně na místě, které naplánovali nacisté šest let předtím THE HOLOCAUST

4 To je historický fakt k zapamatování, když nejvyšší velitel spojeneckých vojsk gen. Dwight D. Eisenhower nalezl oběti koncentračních táborů, nařídil nafotit mnoho fotografií a vzal obyvatele z okolních měst do koncentračních táborů, aby viděli tu hrůzu a v některých případech také museli pohřbít mrtvé.

5 A z jakého důvodu? Vysvětlil to takto: “Abych shromáždil co nejvíce důkazů, filmů, svědectví. Protože přijde den, kdy nějaký “syn bestie” bude říkat, že nic takového se nikdy nestalo.”

6 “Všechno co je potřeba aby Zlo bylo úspěšné je, aby slušný lidský tvor nic nedělal.” (Edmund Burke)

7 Barbarství nehodné člověka, nesmí být zapomenuto!!!

8 Proč dnes některé země vypouští toto učivo ze školních osnov? Chceme snad aby se to opakovalo? Více než 60 let uběhlo od konce druhé světové války.

9 6 milionů židů, 20 milionů Rusů, 10 milionů křesťanů, vězněných, zavražděných, zabitých, utlučených, upálených, ponížených... Zajímá nás to dnes? SVĚT má jiné priority …

10 NYNÍ - víc než kdy jindy, kdy některé země prohlašují, že „holokaust je výmysl“ NYNÍ - je naléhavé připomenout světu, aby nikdy nezapomenul - NIKDY Dnešní generace za HOLOCAUST II. Světové války nemůže „BEZ MINULOSTI NENÍ BUDOUCNOST A SVĚT NESMÍ ZAPOMENOUT“

11 Takovéto autentické záběry se jednoduše ani z naší paměti vymazat nedají !

12 K čemu má sloužit, abychom nevěřili nebo zapomněli? Prezentace upravena z originálního emailu s předpokladem laskavého svolení autora.


Stáhnout ppt "¡ Zdá se to nereálné ! Generál Dwight D. Eisenhower Měl pravdu když vydal příkaz zaznamenat „svědectví“ v mnoha filmech a fotografiích …"

Podobné prezentace


Reklamy Google