VÁNOČNÍ JARMARK A ZPÍVÁNÍ POD STROMEČKEM

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rozvojové programy pro VVŠ 8. února Rozvojové programy VVŠ Rozvojové programy 2012 Požadavky vysokých škol v centralizovaných projektech → finanční.
Advertisements

Případové studie Úvodní informace Zpracovávaná témata Ukázka zpracovaného tématu CZ.1.07/1.1.00/ My to umíme.
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
1 st Class Tento výukový materiál byl vytvořen v rámci projektu EU peníze školám. Základní škola a Mateřská škola Veřovice, příspěvková organizace Kód.
Kuchařka na práci s mnohočleny Matematika pro ZŠ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je David Salač. Dostupné z Metodického portálu.
© ABB Group September 27, 2016 | Slide 1 Spolupráce NNO a firmy Pohled dárce Magdaléna Boušková, ABB s.r.o., Workshop,
1 Seminář - Koordinace řízení českých a rakouských zásahových složek při řešení mimořádných událostí - metodiky, taktické postupy, legislativa – České.
PRŮZKUM TRHU základy. 1. Odběratelé (zákazníci) Dotazníky nejdůkladnější způsob zjišťování potřeb, názorů a zvyklostí zákazníků.
VZNIK PRACOVNÍHO POM Ě RU Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Helena Baculáková Název: VY_32_INOVACE_01_B_08_VZNIK PRACOVNÍHO.
Rodina Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Insolvenční řízení v ČR Zmar nebo nová šance?. Uspokojení věřitelů: World Bank65 % (údaj z dotazníkové akce) Reálná data ,4 % Co víme o insolvenčních.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_ Základní skladební dvojice Název sady: Český jazyk a literatura.
Motobazar halouzka. Historie naší firmy Naše firma byla založena 1. Prosince Naše firma se nachází v Bělčovicích,v malé vesničce u Dačic.
Práce se spojnicovým diagramem Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastMATEMATIKA - Finanční matematika a statistika.
Předmět:Ekonomika Ročník: 3.ročník učebního oboru Autor: Mgr. Libuše Suchánková Anotace: Formou prezentace se žáci seznámí se základním rozdělením mzdy.
Sociální práce na obcích v rámci ORP - Zákon o sociálních službách.
Proč je dobré požádat o prostředky ze šablon. Je to jednoduché Není to souboj o peníze – vyjdou na každou školu Žádost o podporu i zprávy o realizaci.
Slohová cvičení Administrativní útvary Zpracujte pozvánku na školní akademii, ples, sportovní den… Nezapomeňte na uvedení pořádající organizace, názvu.
Tourism X Games Zimní Tourism X Games OBSAH 1)Kdo jsme 2)Zimní a Letní Tourism X Games )Řekli o Tourism X Games 4)Pozvání na Zimní Tourism.
Setkání zástupců 1. ročníků
Čas, kdy si musím vybrat, co dál…
Jak získat stážisty s finanční podporou EU?
Spolek Eywan 2010 , z.s. ve spolupráci se skautským oddílem Dakota – Severka pořádají I N D I Á N S K É O D P O L E D N E v SOBOTU 17. června 2017 na.
Nabíráme nové zaměstnance na HPP
Návrhy opatření na podporu slaďování rodinného a pracovního života
Bojíte se francouzštiny?
Schůze Spolku pro obnovu venkova ČR Praha 1. dubna 2014
O NÁS Naší snahou je podpořit zviditelnění, zachování a rozvoj
Základní formy prodeje
VY_32_Inovace_ Základní skladební dvojice
DĚTI VĚZNĚNÝCH RODIČŮ Zkušenosti a plány Věznice Světlá nad Sázavou
PÍSMENKOVÁ BABIČKA Ach milé děti,
VÁZÁNÍ ADVENTNÍCH VĚNCŮ
Děti odsouzených rodičů z hlediska sociálně – právní ochrany dětí
Člověk a jeho svět 2.ročník
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Úvodní a seznamovací hry
Vánoční keramika a (glazování).
Ekologicky příznivý životní způsob v běhu času (GA S)
Nevyhnutelné snášej s klidnou myslí
Město Valašské Meziříčí pro občany Chcete snížit náklady na domácnost
Mluvíme, sjednáváme po telefonu (mobilu…)
METODICKÉ LISTY výstup projektu Vzdělávací středisko pro další vzdělávání pedagogických pracovníků v Sokolově reg. č. projektu: CZ.1.07/1.3.11/
VY_32_INOVACE_01_A_Prvouka 3_Domov
KTV PRŽNO Listopad 2017.
Obec Pstruží pro občany
Ovlivněte podobu metropolitního plánu
Infokanál Obce Březnice
TŘÍDNÍ SCHŮZKY
Čtoucí rodiny regionu Blansko
Infokanál obce Vigantice
Přijďte si ozdobit svůj adventní věnec
zpracovaný v rámci projektu
Přeji Ti sílu všech živlů
Noc ve škole – Zúčastněte se.
Akreditovaný vzdělávací program
Spolupráce s rodiči a komunitou
Firemní brožura Tohle je skvělé místo pro cíle společnosti.
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
10 pravidel, jak řídit správně e-shop
TŘÍDNÍ SCHŮZKY PROBĚHLÉ AKCE AKCE PŘED NÁMI EXKURZE VÍDEŇ
JARNÍ TRHY 2019.
VY_32_INOVACE_13 13 Litr – jednotka objemu autor: Mgr. Jana Kobylková
Předběžné datum nástupu:
SLUŽBY RENOMIA BENEFIT PRO ČLENY OS KOVO
Infokanál Obce Březnice
Přeji Ti sílu všech živlů
Každý den jsme trochu starší…
NABÍDKA ŠKOLENÍ CE 2017 / 18 Q2.
Transkript prezentace:

VÁNOČNÍ JARMARK A ZPÍVÁNÍ POD STROMEČKEM Spolek rodičů a přátel ZŠ Vikýřovice Vás co nejsrdečněji zvou na VÁNOČNÍ JARMARK A ZPÍVÁNÍ POD STROMEČKEM čtvrtek 8. prosince 2016 od 16 do 18 hodin Nachystali jsme pro Vás: v 16.45 hod Zpívání pod stromečkem rukodělné výrobky šikovných dětí, maminek, tatínků, babiček, přátel školy dobré jídlo a pití pravou vánoční atmosféru vyhodnocení soutěže „O nejlepší vánoční cukroví“ KDE: před budovou ZŠ Vikýřovice Těšíme se na Vás! Akce se koná za finanční podpory OBCE Vikýřovice.

Milé maminky, rodinní příslušníci a přátele, všichni, kdo máte zajímavého koníčka, živnost, zaměstnání či něco šikovného umíte, chceme Vás požádat o spolupráci při pořádání vánočního jarmarku. Hledáme všechny, kdo by se chtěli zapojit jak účastí vystavovatelskou, prodejní, tak i radou nebo pomocí. Jinak ale chceme oslovit všechny, kteří by se chtěli prezentovat svými hobby výrobky, zviditelnit svoji firmu, přivydělat si či se jen tak sejít v adventní době, seznámit se a podpořit místní komunitu. Takže pokud pletete, háčkujete, malujete, aranžujete, zavařujete, pečete, kutíte, či ještě všelijak jinak tvoříte a něco zajímavého umíte, přihlaste se nám! Těšíme se na Vás, ozvěte se co nejdříve :-) ZŠ a MŠ Vikýřovice Pro bližší informace, kontaktujte prosím ZŠ a MŠ Vikýřovice na email: zsvikyrovice@seznam.cz nebo tel.: 604 447 871.