Děti tam budou mít nakreslená nebo napsaná svoje vánoční přání.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZŠ T.G.MASARYKA ŠKOLNÍ PARLAMENT 2011/2012.
Advertisements


Školní parlament. ČLENOVÉ ŠP žáci tříd, z každé třídy hlavní parlamenťák a jeho zástupce v letošním školním roce nás je 28 SETKÁVÁME SE 1 x za.
Školní projekt pro rok   Všechny třídy 1. a 2. stupně  Rodiče  Veřejnost Určení.

Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
Výsledky únorového kola. Vítězem anglické projektové soutěže za měsíc únor se stala Anička Havlíčková z 2. třídy (Montessori). Vítězce gratulujeme. Ocenění.
PŘÍBĚH PATRICIE Z HAITI. Tak tohle je Patricia… HAITI se nachází v západní části velkého ostrova na západní polokouli Oblast, kde bydlí Patricia.
1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový.
Všem lidem na celém světě přeji…
Překvapení ze Slovenska 1.A Bánovce nad Bebravou Slovensko 1.B Bruntál Česká republika.
Spokojené Díly o.s. Členská schůze
Přínos dobrovolnického programu pro onkologické pacienty
WORLD AROUND US SVĚT KOLEM NÁS. Projekt: Christmas cards Cíl projektu: Každý žák vyrobí vánoční přání pro svého kamaráda v partnerské zemi. Žáci z Francie.
Vánoce v Německu vypracoval- radek Nedbal 9.b
Mateřská škola POHÁDKA,Zábřeh ČESKÁ REPUBLIKA „ CO RÁDI JÍME“
Stali jste se účastníky otevřeného grantového řízení na využití „Pískovny“. Vaše zájmové skupiny mají za úkol připravit svůj projektový záměr pro využití.
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Charitativní projekt SOŠ Luhačovice
PROSINEC NEZKLAMAL NÁS,PO ROCE PŘIŠEL ZAS!NEJDŘÍV OVŠEM BARBORA A MIKULÁŠ,PROBUDÍ V NÁS VÁNOČNÍ ČAS!JEŽÍŠEK JE DÁRKŮ PÁN,CESTIČKU JSI NAJDE KNÁM! CO BYCHOM.
Oheň v krbu tiše praská, v našich srdcích klid a láska, z oblohy se sype sníh, vločky tančí v závějích…
4. září jsme poprvé vkročili do naší třídy, kde nás přivítal pan ředitel a především naše paní učitelka, na kterou jsme byli všichni moc zvědaví… Poprvé.
Hallowenský den Valašské Meziříčí Plakát.
11. prosince 2014 Třídní schůzka 5.C. Začali jsme plni odhodlání.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Rolnička mi zacinkala, že je tu čas Vánoc, co kouzelnou má moc
Našel jsem spoustu krásných obrázků, které vystihují atmosféru Vánoc.
Ať stromeček krásně voní, ať tisíce zvonečků na Štědrý den zvoní, ať pocit štěstí a lásky hřeje, dárků plné závěje, ať Vám láska navěje.
Na plotně se kapr smaží,na stromečku hvězda září
Jako přispívající občan do našich obecních internetových stránek, bych rád všem, kteří si rádi moje příspěvky četli poděkovat a také všem občanům naší.
Vánoční přání pro radost
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Zuzana Štěpánková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání.
Řízek, salát, stromeček, a už je tu zvoneček
Perníková chaloupka aneb
Začínáme besedou na téma Co s odpadem a zkoušíme recyklaci papíru Touto besedou nás provázel pan učitel Jan Kopřiva. Naučili jsme se tu i papír vyrobit.
INFORMACE Violet byla naší školou adoptována v roce Chodí na univerzitu Maasai Mara, do promoce jí zbývají 2 roky. Studuje obor Sociální práce Rodina.
Statistika SVAČINY.
Sdružení rodičů při MŠ Sluníčko. Proč sdružení rodičů  MŠ spravuje finanční prostředky určené pouze na předškolní vzdělávání  MŠ nemůže spravovat finanční.
Vánoční promo akce kofoly
Vánoční besídka v 1. B.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
Den otevřených dveří 17. března 2016 Řízená prohlídka 15:00 a v 16:00 Mateřská škola Masná, Masná 700/11, Praha 1, tel: ,
Realizace programu Aflatoun v mateřských školách STÁŽ SRBSKO 9. – Lenka Košková, Michaela Vláčilová.
Naše skupina: Šampónci Jakub Štrejl, Dan Marek, Klára Stöhrová, Robin Horák, \Honza Mužák, Andrea Křížová, Denis Samko, Veronika Mocková Projekt Klíčení.
Vánoce VY_32_INOVACE_16 Sada 8 Rozmanitost přírody Autor: Jana Nikrmajerová ZŠ a MŠ Dešná IT ve skole 1622/21/7.1.4/2010.
BEZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY 2016 Jak to začalo? V lednu 2016 proběhla schůzka ředitele školy s paní starostkou a panem místostarostou a výsledkem je – 20.
Název školy: Svobodná základní škola,o.p.s. Autor: Ivana Makovičková Název materiálu: VY_12_INOVACE_36_ČTENÁŘSKÁ GRAMOTNOST_POPIS PRACOVNÍHO POSTUPU (ŘEŠENÍ)
Závěrečná besídka Loučení se školním rokem. Nejprve úvodní slovo paní učitelky.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
Co se děje u prvňáčků? Učíme se psát, číst a počítat.
Slavíme Vánoce Na Vánoce se připravujeme už od počátku prosince. Tento předvánoční čas nazýváme advent. Ten začíná většinou poslední listopadovou neděli.
Vánoční Jarmark na ZŠ Svážná 9
Den otevřených dveří 20. Dubna 2017 Prohlídka začíná v 15:00
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
Vánoční přání pro radost
8. ZŠ Most Vítězslava Nezvala 2614.
Druhá třída hraje vánoční hru pro své rodiče
Členská schůze dne 8.prosince 2010.
Třídní schůzky 1.C
Den otevřených dveří , 15:00 – 17:00 hodin
4. třída Náš poslední společný půl rok ….
Konečně byl tady. Den, na který se všichni naši „školáci“ tolik těšili
JEDNOU ZA ROK PŘIJDOU VÁNOCE   .
Veselé vánoční svátky.
ZŠ Zdeny Kaprálové a MŠ Vrbátky , příspěvková organizace
Vážení a milí spoluobčané,
Po naší předvánoční besídce jsme začali s dětmi vytvářet nejrůznější dekorace na stůl nebo dveře. A tak to vypadalo ještě deset dní po našem tvoření. Stoly.
Mateřská škola Masná, Masná 700/11, Praha 1,
Volba povolání / střední školy
Transkript prezentace:

Děti tam budou mít nakreslená nebo napsaná svoje vánoční přání. Milí rodiče, výbor SRPMŠ se i v letošním roce po vzájemné domluvě všech členů rozhodl připravit ve školce „ VÁNOČNÍ POKLADNIČKY “ Obracíme se na vás, s prosbou o libovolný finanční příspěvek na dárek pro naše děti. Paní učitelky s dětmi připraví dopis pro Ježíška, který bude na dveřích, či nástěnce před jednotlivými třídami. Děti tam budou mít nakreslená nebo napsaná svoje vánoční přání. V každé třídě bude u paní učitelky pokladnička, a tak každý z rodičů bude vědět, na jaký konkrétní dárek může finančně přispět. Možnost vložení příspěvku na vánoční dárky bude od 1. 12. 2016 do 8. 12. 2016. Následně, na základě vybrané finanční částky, se rozhodneme, jaké dárky se z daných peněz budou moci nakoupit. Dárky si děti budou rozbalovat po vánoční besídce pod stromečkem 13. 12. a 14. 12. 2016. Je jenom na nás, jestli pomůžeme splnit přání našich dětí, a Ježíšek jim pod stromeček nadělí co si přejí. Všem rodičům touto cestou děkujeme za příspěvek do pokladničky. Členky výboru SRPMŠ