Čím chci být až vyrostu…

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Advertisements

Úvahy v ranní mlze….
Jednou se vrátíš.
Co a proč Radka Mužíková. Co stojí v centru mého zájmu? Co hýbe mým srdcem? To je tím CO, tím hlavním CO v mém životě: Život, bytí, existence Člověk jako.
Prezentace o zvířátkách a lidech
Někdy je dobré se zastavit a zamyslet se nad životem Všem mým přátelům.
Informace pro žáky 9. tříd ZŠ
Malé povzbuzení pro chvíle volna
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
1. Kdybych tě neměl, Ježíši, můj Pane, | a kdyby krev tvá nemluvila za mne, | kde bych já bídný mezi ubohými | smýt mohsvé viny!
Poprvé spolu Poprvé, když jsem uviděla Chary. Tak se mě pomalu zastavil dech. Zamilovala jsem se do ní na první pohled. Naše první seznámení v Benátkách.
Naše ZŠ Ludgeřovice slaví 50. narozeniny :D
Motivační dopis Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Soutěž Recept na šťastné manželství. Manželé Mendrokovi 6. února 2015 oslavili 50. výročí svatby.
Všichni jistě víte, že jsem měl nedávno zdravotní problémy. Můj lékař mi po řadě vyšetření teprve nedávno stanovil diagnózu: DPPVV.
Pro Miláčka JÁJU …….. Pro Miláčka JÁJU ……. Jsi poupátko mého štěstí, co nikdy neuvadá, jsi studánka všech neřestí, co nikdy nevysychá. Jsi zlaťoučké.
Klíčová otázka č. 5 Jakou roli by měli hrát různí aktéři (zejm. veřejná správa na všech úrovních, poskytovatelé služeb, volení představitelé, sdělovací.
Červen 2013 Michaela Dzámová, 9.A Čím budu. Mé dětské sny Chovatelka koní Kuchařka Doktorka Veterinářka Trenérka koní Učitelka.
Lukáš Dobrovolný, 9.A Červen 2013
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
VODA.
O B L I Č E J O B L I Č E J HLAVA TRUP DOLNÍ KONČETINA PAŽE NOHA HORNÍ KONČETINA KRK.
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
Vytvoříte si nějakou nádhernou tabulku. (lepší než mojí nebudete mít, tak se nikdy moc nesnažte) Celou si ji označíte... Next A kliknete na obrázek grafu.
Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.
Přátelství v literatuře
Motivační dopis přikládá se k životopisu cílem je zaujmout budoucího
Kritické myšlení v dnešní škole Proč zrovna „kritické“?
1. Ten nejlepší přítel je Ježíš, | tu zkušenost já stále mám, | a proto chci každému nejvýš to radit: | Ó zkus jej sám! | Pojď a zkus každý sám, pojď a.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
ANOTACE CZ. 1.07/1.5.00/ Já a moje rodina VY_52_INOVACE_87_96
Čím chci být Zpracovala: Mgr
MOJE RODINA Josef Novák.
Jediná věc,která se v životě dá změnit je budoucnost.
Prázdniny a co dál … Nejdříve se mi nebude chtít odejít od mojí třídy (ze školy) bude se mi po nich stýskat nevím s kým zažiju ještě takovou srandu nikdo.
Jak zahnat nudu? Autor: :D Datum: Web: Desatero proti nudě.
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
Koncepce třídy  Činnost třídního učitele.  Třídní učitel by měl mít podporu v pracovníkovi pověřeném prevencí, ve školním psychologovi, ve výchovném.
Naše skutečná a online identita - bezpečný internet ZŠ a MŠ Město Touškov.
Můj komunikační pas Jmenuji se Martin Krtek. Osobní informace  Narodil jsem se  Oslovujte mne Martine.  Jsem žákem Základní školy speciální.
Nové možnosti ISA+ a jejich využití v kariérovém poradenství Mgr. Pavlína Šťastnová,
Oblíbený předmět Public Relations Koudelová Lenka, 1.A.
WTF… Dobře, to jsem možná trochu přehnal, ale takhle přesně by se dal označit tumblr. Tumblr je jedna z dalších sociálních sítí, možná ta nejšílenější,
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
Erasmus+ Praxe v EU Anglie – Birmingham Tereza Černá 2015.
ASERTIVNÍ PRÁVA - MANIPULAČNÍ POVĚRY Ten, kdo se chce asertivně projevit, to má udělat slušně, ale důrazně. Má odolávat manipulacím, zbavit se úzkosti.
vypracoval Ondřej Schwarz
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU Simona Kapitánová Můj piktogram.
Čím chci být ,až vyrostu.
Čím chci být,až vyrostu ROZÁLIE MURÁŇOVÁ.
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
Popisuje: Vojtěch Zedek
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676
ČÍM CHCI BÝT AŽ VYROSTU.
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
ANNA MIHAD SHEHAHATA BAJTÍK 2017
Čím chci být, až vyrostu Jonáš Dej.
SLOVENSKO 2016.
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
ZŠ Ludgeřovice Ema Musálková
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Čím chci být až vyrostu? Dominik Werdich.
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
Bílý švýcarský ovčák. Povaha plemene Je velice inteligentní a snadno se učí novým povelům. V rodině je klidný a přátelský společník, jeho vztahy s dětmi.
Motivační dopis Většinou se přikládá k životopisu
Malé povzbuzení pro chvíle volna
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Julie Kadlecová ZŠ a MŠ Ludgeřovice
Volba povolání / střední školy
Transkript prezentace:

Čím chci být až vyrostu… ZŠ Ludgeřovice Julie Kadlecová

Osnova Velký výběr povolání Proč zrovna doktorkou na dětské kardiologii? Kdo mě k tomu navedl? Slabé a silné stránky tohoto povolání Názor rodiny… Závěr Zdroje

Velký výběr povolání Je velmi velké množství povolání a pro někoho velmi těžké si z nich vybrat to, které by ho dělalo šťastným. Samozřejmě každý z nás je jiný a nesmíme se odsuzovat podle toho jaké máme povolání.

Proč zrovna doktorkou na dětské kardiologii? Protože tahle práce by mě bavila a ráda bych do ní chodila, nevadí mi vidět krev. Mám vlastní zkušenosti, protože moje maminka i babička tuhle nemoc mají…a na vyšetření jsem byla vlastně i já a práce doktorky mě velice zaujala…

Kdo mě k tomu navedl? Dá se říct, že nikdo… Práce mě zaujala sama o sobě, velmi ráda pomáhám dětem a srdce je pro mě srašně zajímavý orgán, který když má potíže potřebuje pomoc…

Slabé a silné stránky tohoto povolání DLOUHODOBÉ STUDIUM NA VYSOKÉ ŠKOLE KDY MI ZAVOLAJÍ, BUDU MUSET PŘIJET (KLIDNĚ I V NOCI) JESTLI SE JAKÁKOLIV VĚC NEPOVEDE (ZÁKROK) BUDU ZA TO PLNĚ ZODPOVĚDNÁ UŽ OD MALA JSEM SE NEBÁLA KRVE BUDU PRACOVAT S MODERNÍMI TECHNOLOGIEMI KDYBY SE „ZÁKROK“ ZDAŘIL LIDÉ BY MĚ POVAŽOVALI ZA VÝBORNÉHO DOKTORA

Názor rodiny… Moje rodina proti nebyla, protože si myslí, že to nemyslím vážně a že to ještě hodněkrát změním…

Závěr Děkuji za zhlédnutí mé prezentace

Zdroje https://www.google.cz/search?q=piktogram+kardiologie&source=lnms&tbm=isch&sa=X& ved=0ahUKEwiZtoeS6OnTAhXCJ5oKHUoWBoQQ_AUICigB&biw=1366&bih=613#tbm=isch& q=srdce+%C4%8Dlov%C4%9Bka&imgrc=348kBekXw6XQOM: https://www.google.cz/search?q=tlakom%C4%9Br&oq=tlako&aqs=chrome.0.69i59l2j69i57 j0l3.12738j0j9&sourceid=chrome&ie=UTF-8 https://www.google.cz/search?q=piktogram+rodi%C4%8D%C5%AF&source=lnms&tbm=isc h&sa=X&ved=0ahUKEwjQseqE9enTAhUGb1AKHdncCZ4Q_AUIBigB&biw=1366&bih=662#tb m=isch&q=p%C3%A1r+silueta https://www.google.cz/search?q=piktogram+rodi%C4%8D%C5%AF&source=lnms&tbm=isc h&sa=X&ved=0ahUKEwjQseqE9enTAhUGb1AKHdncCZ4Q_AUIBigB&biw=1366&bih=662#tb m=isch&q=lidsk%C3%A9+srdce