Mnozí z Vás každoročně zdobí a osvětlují svá okna, balkóny a rodinné domky. Je krásné vidět, jak v naší obci ve dne zdobí okna a balkóny.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
CJ izolace, s.r.o. Soutěž o odběr zboží zdarma v hodnotě 5.000,- Kč. Zveme vás do soutěže o odběr zboží zdarma v hodnotě 5.000,-Kč bez DPH 19%. wwww wwww.
Advertisements


Tak v tomto objektu pracujeme
Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
Využívání informačních a komunikačních technologií ve výuce
New York City mistrovství světa v tanci TEREZA SEKAVOVÁ studentka primy.
Školní parlament. ČLENOVÉ ŠP žáci tříd, z každé třídy hlavní parlamenťák a jeho zástupce v letošním školním roce nás je 28 SETKÁVÁME SE 1 x za.
Jen jednou za rok přijdou Vánoce, jen jednou za rok se malý sněhem zachumelený stromeček promění v zářící světélko tichého lidského štěstí. Jen jednou.
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
Vánoce 2012.
Sníh tancuje nad chalupou, pod botama louže křupou
Představení projektu Sympaťák Tipsport ELH 2005/2006.
Překvapení ze Slovenska 1.A Bánovce nad Bebravou Slovensko 1.B Bruntál Česká republika.
Vytvořeno: Michalem Málkem
Až na pomníku rozsvítím ti svíce, jež plamínek se zmítá mezi květinami, až vítr osuší mé vlahé líce, já povím všem, že vím, žes tady s námi.
Jsem vděčný za to, že mohu vytvořit toto přání, protože to znamená, že nejsem chudý... Jsem vděčný za to, že mohu poslouchat štěkot psů na ulici a cítit.
Fotonoviny oddílu Pusík a Knoflíci z PS Nepomuk Podzimní schůzku začínají Knoflíci s pavouky.
Příjemné prožití svátků vánočních a šťastný Nový rok A co Vám a Vašim rodinám přejeme do roku 2015?
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
Krásné Vánoce.
VÁNOČNÍ TAJEMSTVÍ Zpívá Hana Zagorová a Petr Rezek.
JARO JE KDYŽ KVETOU KYTIČKY A ZPÍVAJÍ JARNÍ PÍSNIČKY,SLUNÍČKO ZAČÍNÁ HŘÁT,POSPĚŠ SI JARO A POJĎ MEZI NÁS,AŤ VIDÍM ÚSMĚV NA TVOJI TVÁŘI,JE TU 1.MÁJ JARO,TO.
Pyžamová párty ze dne V rámci zprostředkování kontaktu se společenským prostředím provozujeme v pečovatelské službě bezplatný Klub třetího.
 Většina Kanaďanů si na Štědrý večer (24.12) otevře jen jeden dárek a zbytek si otevřou až na Štědrý den ráno (25.12).  Někteří Kanaďané si na Štědrý.
Katastrální výměra:2002 ha Počet obyvatel:1671 Starostka obce:Lenka Cincibusová Připojené obce:Kundratice Čikvásky.
JEŽÍŠKU—MÁM PŘÁNÍ.
Ústecký parlament dětí a mládeže (ÚPDM). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol v.
Tato prezentace nesmí být použita na jiný den Země než na Zneužití je trestné Zneužití je trestné.
Hvězdný pozdrav sněžných vloček , mnoho dárků pod stromeček, hodně štěstí, kupu lásky   a příští rok žádné vrásky.
Vánoce přicházejí Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby
P rezentace akcí o. s. Spořilov ve Frýdku – Místku v roce 2012 D obrý den, pojďte ven.
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Klikněte ZDE Klikněte ZDE V naší snaze, poskytnou ctěným uživatelům co nejdokonalejší služby, Vás proto nyní uctivě prosíme o účast v anketě.
Pohádkové Vánoce přejeme vám Vánoce jako z pohádek,
Rybník Horní Zástava u Sedlice lidově zvaný Pila podle Pilského mlýna na hrázi. Zde jsme nalezli nový domov v lesích mezi lesy Křídlí a Hradec. Rybník.
Rozsvícení vánočního stromku na Bosonožském náměstí
Den bez úsměvu je den ztracený. Tonda na oslavu 60 tin to vzal sportovn ě.
1. Krásnou vlast připravil pro svůj lid | milý náš Spasiteli na nebi
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
Ať stromeček krásně voní, ať tisíce zvonečků na Štědrý den zvoní, ať pocit štěstí a lásky hřeje, dárků plné závěje, ať Vám láska navěje.
Vánoční přání pro radost
Obecní úřad Pstruží Pstruží 93 Obec Pstruží pro občany Chcete snížit náklady na domácnost? Obec pro Vás zajistila příležitost snížit náklady domácností.
Ve francouzské části Švýcarska je zvykem zdobit před Velikonocemi studny barevnými kraslicemi, stužkami, girlandami, jedlovými větvičkami a dalšími.
VÍCE OBRÁZKŮ V JEDNOM GRAFICKÉM OKNĚ PŘÍKAZ SUBPLOT(a,b,c) a – POČET OBRÁZKŮ VODOROVNĚ b - POČET OBRÁZKŮ SVISLE c - URČENÍ POZICE KTERÝ OBRÁZEK V MATICI.
Merry Christmas WHITE CHRISTMAS.
SPIRIT s.r.o „STOP NUDĚ VAŠICH DĚTÍ“. Založení firmy Zaměstnanci Účel podnikání.
VČELY = ŽIVOT prosba o podporu
Vánoční besídka v 1. B.
O malé i velké dětičky, se postarají naše. Jsme Tetičky a už 8 let pomáháme vytvořit úsměv na dětských tvářích. Baví nás pořádat dětské oslavy, programy.
V prostorách Kulturního domu v Ostravě Petřkovicích se uskutečnil dne již 11. ročník krajského dne seniorů. Toto setkání se neslo v duchu 25.
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
Školní rok 2014/ ZŠ Elišky Krásnohorské 10 Plzeň.
Advent v Nebílovech Místo konání: Zámek Nebílovy, Prusiny
Infokanál obce Vigantice
Vánoční Jarmark na ZŠ Svážná 9
Prémiová vinotéka na ploše pražského hypermarketu
Výstava letem světem internetem 
Vánoční přání pro radost
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
Skoro devadesátiletý, od mládí zapálený včelař pan Josef Král- Mlénské, předseda spolku včelařů, zase připravil pěknou akci nejen pro děti, ale i dospělé.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Podzimní soutěž.
Mikulášská nadílka Kde se vzal , tu se vzal, Mikuláš pod okny stál.
KLUB ČESKÝCH TURISTŮ odbor 1.brněnská Klikej
Slavnostní rozsvícení vánočního stromu.
Projekt ERASMUS
1.
Vánoce Cliccare per avanzare.
PŘEDVÁNOČNĺ NÁLADA ADVENT :28:39.
PANDAMENT.
Transkript prezentace:

Mnozí z Vás každoročně zdobí a osvětlují svá okna, balkóny a rodinné domky. Je krásné vidět, jak v naší obci ve dne zdobí okna a balkóny vánoční dekorace a večer se ozdobená okna rozzáří světélky plné radosti a vánoční pohody. Letos jsme pro Vás připravili soutěž o NEJHEZČÍ VÁNOČNÍ VÝZDOBU Soutěž bude probíhat od 29.11.2015 – 23.12. 2015. Hlasovat mohou občané v prodejně H+P, vždy po jednom hlase pro výherce sídliště a jednom hlase pro výherce rodinných domků. Výherci budou zveřejněny na nástěnce v sídlišti do 31.12. 2015. Nekrásnější vánoční výzdoba bude odměněna podle počtů hlasů na 1.,2., a 3. místě z každé lokality. Oceníme Vaši účast při této soutěži a těšíme se na Vaši vánoční výzdobu.....