Multiplex Základní odlišnosti techniky a způsobu promítaní v jednosálových kinech od techniky v multikinech.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Laserová tiskárna barevná
Advertisements

„P ř írodov ě dné a technické vzd ě lávání Ústeckého kraje“ CZ.1.07/1.1.00/ Kroužky pořádané SPŠ, Ústí nad Labem, Resslova 5, p. o.
1 SÍŤ PRO ZAJIŠTĚNÍ ROZMANITOSTI EVROPSKÉ KINEMATOGRAFIE podporována z programu.
ÚVOD DO AUTOMATIZACE.
Prezentační prostředky Pavel Dvořák Úspěch prezentace nespočívá jen  v dobře připraveném obsahu,  ve skvělých řečnických obratech řečníka, ale do značné.
Síť digitálních kin a digitální kinematografie ve Velké Británii Alex Stolz 23. dubna 2008, Praha.
Jednoduchá obsluha Zatížení až 1000 kg Cca 42 sad obvyklých forem Automatický provoz Minimální fyzické požadavky na obsluhu Komorové pece.
Praha,12.červen, 2008 Konference: DIGImedia 2008.
Valná hromada APK – Zlín – 19. / 20. května 2009 Valná hromada asociace provozovatelů kin.
DIGITALIZACE KIN –možnosti financování z programu MEDIA 18. dubna 2012, Světozor.
Cinema City International: Organizace PR aktivit ve filmovém průmyslu
Digitální učební materiál
KOSCB uvádí: Hlinomazací Filmový Festival, Bosyně, 2. –
Studijní obory a jejich uplatnění.
Satelit – nadpozemské řešení digitalizace TV příjmu červen 2009.
Strojírenství zaměření Automatizační a robotizační systémy
Prezentace zasedacích místností. Předsálí kongresového sálu možnost pořádání cateringových akcí provádění prezenčních úkonů prezentace výrobků a služeb.
Definování prostředí pro provozování aplikace dosud jsme řešili projekt v obecné rovině aplikace bude ovšem provozována v konkrétním technickém a programovém.
Poslední let Petra Ginze vstupuje do českých kin Film uvidíte v rámci návštěvy Domu OSN. Má 70 minut. Společnost PINOT FILM se rozhodla zakoupit jej do.
Studio AJ KINOREKLAMA jsme tu proto, aby i Vás bylo nejlépe vidět a slyšet právě tam, kam se lidé chodí dívat Automatickou prezentaci spustíte klávesou.
Video detektory pohybu
LED tiskárna barevná Do této kategorie patří tiskárny, které tisknou pomocí LED diod resp. práškového toneru. Využívají se celkem čtyři tonery (tři barevné,
Monitory.
Digitální projektory. LCD (Liquid Crystal Display) DLP (Digital Light Processing)
Centrum dokumentárních filmů Jihlava (CDF) Záměr projektu: přestavba městského kina Dukla na víceúčelové kulturní zařízení zaměřené na dokumentární film.
Vizualizér Vizualizér je zařízení, které zachycuje obraz přímo z neprůhledné předlohy (trojrozměrné předměty, knihy, mapy apod.). Obraz zachycený pomocí.
Miroslav Smyčka Portfolio činností.
Co jsou to multimédia Bohumil Bareš.
VŠE – Fakulta podnikohospodářská Interaktivní tabule 3MA381 - Manažerská informatika 1 Praha, 29. dubna 2008 Petr Pinka.
Vývoj technických prostředků záznamu a zpracování videa
Technika a technické vzdělávání Dalibor Valenta
Projektory DLP Tento projektor využívá technologii mikroskopických zrcátek (čip DMD – Digital Micromirror Device, který obsahuje tisíce zrcátek mikroskopických.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Z technické praxe budoucím tlumočníkům Michael Scholze David Lazák
Projektory Projektory se používají pro velkoplošné zobrazení počítačového nebo video signálu. Promítaný obraz může být mnohem větší než obraz na klasickém.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_128_IT5 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Středové promítání dané průmětnou r a bodem S (Sr) je zobrazení prostoru (bez S) na r takové, že obrazem bodu A je bod A‘=SAr. R – stopník přímky.
POWER POINT 1 Základní pojmy Power Point - základní pojmy.
Film Klára Čermáková 4.C.
Novinky ve vědě a technice Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta.
Autor:Jiří Gregor Předmět/vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Směrové ultrazvukové reproduktory
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
referát na předmět YPVG
Průkazy energetické náročnosti budov Novela zákona č.406/2000 Sb, o hospodaření energií Resort školství Setkání ředitelů škol Oddělení sekretariát.
Masová komunikace 2 PhDr. Hana Slámová,Ph.D.. * Odbor médií a audiovize MK ČR * audiovize/default.htm
VY_32_INOVACE_ MOVIE MAKER Příručka pro tvorbu prezentací z obrázků a fotografií.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Projektor Číslo DUM: III/2/VT/2/1/12 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Hardware.
„Multimediální vybavení ZŠ Dvorského“ Datum zahájení projektu: Datum ukončení projektu: Doba trvání projektu: 21,4 měsíce Celkové.
Informatika – Prezentace informací. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
AV TECHNIKA - ŠKOLENÍ UŽIVATELŮ Michal Bureš Mgr. Marcela Janíčková.
3D TECHNOLOGIE Všichni jste určitě byli v kině
Prezentace informací.
KULTURNÍ INSTITUCE Mgr. Michal Oblouk.
Základní úpravy barev v Adobe Photoshopu
Inf Prezentace informací
Název školy Téma Název DUM Popis Ročník Autor Číslo projektu
„Řemesla s techniky začneme od píky“ Veletrh technických povolání
Základní úpravy barev v Adobe Photoshopu
Název školy Téma Název DUM Popis Ročník Autor Číslo projektu
Polarizace Proseminář z optiky
Textilní a oděvní materiály
ABC, s.r.o. nabídka 2008 Josef Novák
PRC18LI BEZSÁČKOVÝ akumulátorový vysavač PRODIGE
Zpracoval: Mgr. Ondřej Pacina
ABC, s.r.o. - nabídka 2006 Josef Novák
Název školy Téma Název DUM Popis Ročník Autor Číslo projektu
Kvalita ve školství Ing. Dagmar Bednářová, CSc.
BEZPEČNOST NA KŘÍDLECH TECHNIKY
Transkript prezentace:

Multiplex Základní odlišnosti techniky a způsobu promítaní v jednosálových kinech od techniky v multikinech

Proč „MULTI“ Přelom šedesátých a sedmdesátých let Kabelová a satelitní televize, video Nevytížené velké kinosály Technické možnosti pro zautomatizování projekce.

Základní koncepce Multikina jsou projektována tak, aby poskytla co nejširší nabídku filmů/služeb A zároveň aby byly kladeny co nejnižší nároky na pracovní sílu

Kvalitní technické vybavení Multikina jsou u nás standardně vybavena kvalitní technikou Zajištěný pravidelný servis Prostor pro zavedení nových technologií RED LED (čte Cyan Dye Track neboli modrou stopu) Certifikát THX

Projektory v českých multikinech Cinemeccanica (např. Village Cinemas) Kinoton (např. Cinema City) Meopta (minimálně, Multikino Ládví)

Jeden projektor

Platter

Automatizace projekce Na filmovém pásu jsou nalepené poloprůhledné hliníkové folie, které divák na plátně sotva postřehne a které dávají impuls k jednotlivým krokům během projekce. Např.: osvětlení, hlasitost, maskování plátna apod.

Jeden film ve více sálech Díky tomu, že je kotouč s filmem „oddělen“ od projektoru, můžeme film pomocí klatek vést projekční kabinou několika projektory najednou. Systém pak automaticky spustí všechny projektory v jeden moment.

Projektor na výtahu